Retro BMW и др.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
и представяте ли си да си купите някое от тези прекрасни возила и както си го карате щастливи по булеварда някой тъп начинаещ шофиор да не спази предимството и да ви плесне отстрани...чувството е невероятно...буквално изпадате в период на полуразпад...и после застрахователите да ви дадат 50 лв щото, батенца, видите ли карате неква кочина 78-ма година, ма нищо че няма друга такава, ма нека да е хубава и запазена...важното е че е дърта кочина...оня ден ми се случи...
П.П. Добре че не беше с някое от точно тези возила де...
A STORY BEYOND COINCIDENCE - High quality bulgarian essential oils and floral waters - Bulgarian rose oil , rose water , lavender oil etc.
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Stranger написа:и представяте ли си да си купите някое от тези прекрасни возила и както си го карате щастливи по булеварда някой тъп начинаещ шофиор да не спази предимството и да ви плесне отстрани...чувството е невероятно...буквално изпадате в период на полуразпад...и после застрахователите да ви дадат 50 лв щото, батенца, видите ли карате неква кочина 78-ма година, ма нищо че няма друга такава, ма нека да е хубава и запазена...важното е че е дърта кочина...оня ден ми се случи...
Как ме плесне отстрани най вероятно ще го плескам с крака после

32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3