Страхотно нереално
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
- AUTOMAX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E21
andro_venom написа:абе що не и аз бих се хванал тоа опел само дето един старт има
До края на седмицата колата излиза от сервиза, когато кажеш колега се качваме на бояна и правим стартче

- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
OPASNO LUD написа:Вектра с Лет мотор е по-бърза от е30 М3,а Лотус(опел) Омега е по-бърза от Е34 М3-факти,навремето Опел е бил доста спортно насочен производител
Е34 М3-брао,брао.....

'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Бе що не идеш да си даваш коментарите в Опел форума,там повече ще ти се радват.lub написа:Бе опел не се сравнява с Бмв..не е правилно

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
///sasho написа:Аз и немога да разбера и колегата с 316 къде е тръгнал да се дърпа с тоя двигател.Той и тия от опел клуба май не са наясно , че 316 не е пригодено за такива работи. Тая кола с тоя двигател е направена да и се радваш по друг начин.Истинските тройки на които може да се радваш как вървят започват от 323 нагоре.
Какви са тия глупости да се дърпаш с 316![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз с моята 316 никога не съм се дърпал , защото просто тоя мотор не го позволява.
Колега, когато преди 2 седмици Дилян прави шоуто и аз така се бях надъхал.... Прибирам се към нас и на Синьото на светофара (на булеварда, поксока стадиона) няк'ъв пич застана до мен и ме гледа. Погледнах го и аз и той ми прави знаци да се дърпаме. Викам му "не", ма той настоява. Свих рамене, светна жълто, гумите ни изпищяха и потеглихме. Беше след 1 през нощта и коли нямаше. Аз го гледах през цялото време в огледалата, така че ясно ти е кой е бил напред

П.П. С радост ще се пробвам с някой опел, като въобще не претендирам да съм бърз - просто ей така, за шоуто

П.П.2 Имах една мазда 1.5 ГТ 83-та година с 2 карба (88 коня по каталог). Тя набираше по-бързо от бимата...
It's not who You are, it's who You know...
logout написа:///sasho написа:Аз и немога да разбера и колегата с 316 къде е тръгнал да се дърпа с тоя двигател.Той и тия от опел клуба май не са наясно , че 316 не е пригодено за такива работи. Тая кола с тоя двигател е направена да и се радваш по друг начин.Истинските тройки на които може да се радваш как вървят започват от 323 нагоре.
Какви са тия глупости да се дърпаш с 316![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз с моята 316 никога не съм се дърпал , защото просто тоя мотор не го позволява.
И аз подкрепям колегата logout верно с моя скромен 1.6 двигател не се и бутам да се дърпам ... ма от време на време ми се случва да дръпна някое Рено Клио 1.2.... като цяло двигатели до към 1.4 ги дърпам без проблем ама с по-големи двигатели вече е зор и затова не се дърпам

Както прочетох някъде "като имаш хубава кола, карай бавно за да те видят всички"

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Escape написа:Както прочетох някъде "като имаш хубава кола, карай бавно за да те видят всички"
тва веро е тарикатлък не се бях замислял

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Волния Уили написа:OPASNO LUD написа:Вектра с Лет мотор е по-бърза от е30 М3,а Лотус(опел) Омега е по-бърза от Е34 М3-факти,навремето Опел е бил доста спортно насочен производител
Е34 М3-брао,брао.....![]()
![]()

- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
А бе тия от опел форума какво само викат с тия техните опели (шевни машини боклуци) Плуят Бмв-тата , те не се ли виждат че с тия опели за никъде.
http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... ntry207855
Е само вижте какви коментари дават.
http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... ntry207855
Е само вижте какви коментари дават.

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
Страшни са като Астра 2000 16v иска да се пуска с М40Б16.
Що не се пусне с Цецката с М3 или с Sve.
Никакъв шанс за тия ОПЕЛИ.
Що не се пусне с Цецката с М3 или с Sve.
Никакъв шанс за тия ОПЕЛИ.

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15

Аз пък си карам бавно и с кеф, не ме ебе че на някой фърчащ курник ще му изкочат биелите през капака да ме изпревари, достатъчно дълга ми е пишката, нямам кво да доказвам

---
OPASNO LUD написа:Вектра с Лет мотор е по-бърза от е30 М3,а Лотус(опел) Омега е по-бърза от Е34 М3-факти,навремето Опел е бил доста спортно насочен производител
Мойто дете, много си изостанал с информацията.
Когато БМВ са правили самолетни двигатели, Опел още са сглобявали велосипеди

Провери ако искаш

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост