BMW Killer стана пуполярна лепенка на мечтателите

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 29 Ное 2006, 15:03

Shondy написа:... само си отговорете на един вапрос : защо карате бмв??? :roll:

Щото ме кефи как се управлява и е здрава и красива кола. ;)
It's not who You are, it's who You know...

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 29 Ное 2006, 16:12

G-force написа:То си го слагат заради хора като автора на темата с мнение, "аз карам БМВ, а ти къде си тръгнал с тая Астра?!"

абе дразнител ,колко пъти да напиша че темата не е за осирачи ,и ако не ти е ясно ,не е вапроса в астрата или в бмв-то и кой кво кара ,а в отношението към другите бе ,а ти сигурно и книжка още нямаш ,ама зе да обаждаш кой крив кой прав е АЗ ДОКОЛКОТО ПОМНЯ ТОВА Е бмв Форум , кой ти даде право да ме съдиш па ти бе!аз съм на 23 години от който 14 са прекарани по колите нон стоп ,имал съм и опел имал съм и голф ,но бмв си ми остана на сърцето ,колко от хората тука могат да се похвалт че са се учили да карат на S320 '88 дългата база ??? преди 11 години а???аз съм фен автомобилите и на спорта до гроп!!!за това че обичам бмв пиша на тези хора тука ,а ти ако бащати има опел евала ,ма не сери тука ,верно е че много хора си отиват на пътя всеки ден ,но не караш ли с акъл е така ,ЗАТОВА УМНАТА
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 29 Ное 2006, 16:54

Shondy написа:аз съм на 23 години от който 14 са прекарани по колите нон стоп

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от Shondy » 29 Ное 2006, 18:37

:kuku: :ahah: и тука се навъдихте ,леле вие маи тука повече седите отколкото в вашия си форум

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 29 Ное 2006, 18:50

Shondy написа:колко от хората тука могат да се похвалт че са се учили да карат на S320 '88 дългата база ??? преди 11 години а???

ами отдавна се бях научил да карам :uups:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 29 Ное 2006, 19:20

mastorpetko написа:
Shondy написа:колко от хората тука могат да се похвалт че са се учили да карат на S320 '88 дългата база ??? преди 11 години а???

ами отдавна се бях научил да карам :uups:

Няма значение кога си се научил, важното е да е до ГроП :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от Shondy » 29 Ное 2006, 19:28

хахаха е аз със такива като теб не мога да си меря шпагата ,уважавам всички разберете :have one:
сега ше ви разкажа истинскта история за това което стана ,и защо намразих такива изказвания за което е и темата , ТЯ ЗА САЖЕЛЕНИЕ НЕ Е ЗА ТОЗИ РАЗДЕЛ СТРАХОНИ ИСТОРИИ ,ТЯ ПРОСТО НЯМА ЩАСЛИВ КРАЙ

преди 42 дни един мой приател от кв хаджи димитър "НИКО"се казваше се вози (незнам точно от каде идва) по ботвеградско шосе с още едно момче с Голфа си КР, по посока на Балкан Стар и факта че до него се пада някакво бмв го кара да се закачат от отдолу под моста и тръгват на горе към балакан стара. стигат вече горе на балкан стара той опъва 4-та на голфа ,което запознатите знаят че е над 180 ,добре обаче в един прекрасен момент голфа отлепя от бабуна и връква право в първия стълб ,колата се завърта на 180 градуса ,а момчето .......излита от предното стъкло........ на място едното а другото в кома ,това не е история с която бих нзадъхал някой за състезание ,но той така се направи на недосегаем ,и за много голямо съжеление беше за последно.............оит тогава намразих такива коментари ,ако някои иска да се състезава да каже ,не се правте МОЛЯ ВИ ,а на сичкото отгоре си има места за това в началото на темата не мислете че исках да кажа давайте рацери навсякаде състезания ,просто се бъркате съжелявам ако някой си прави грешнио изводи

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от G-force » 29 Ное 2006, 22:16

Shondy написа:
G-force написа:То си го слагат заради хора като автора на темата с мнение, "аз карам БМВ, а ти къде си тръгнал с тая Астра?!"

абе дразнител ,колко пъти да напиша че темата не е за осирачи ,и ако не ти е ясно ,не е вапроса в астрата или в бмв-то и кой кво кара ,а в отношението към другите бе

Точно и на мен това ми е мисълта, я пак си прочети заглавието ;)
Shondy написа:,а ти сигурно и книжка още нямаш ,ама зе да обаждаш кой крив кой прав е АЗ ДОКОЛКОТО ПОМНЯ ТОВА Е бмв Форум , кой ти даде право да ме съдиш па ти бе!
И какво като е БМВ форум? :shock: Кой каквато простотия направи с БМВ и драсне тука да го хвалиме така ли? Пускаш тема, значи очакваш коментари, като не можеш да понесеш негативните си отзиви, не пиши. (не те карам, да е ми пишеш да не ти обяснявам кво да прайш)
Shondy написа:аз съм на 23 години от който 14 са прекарани по колите нон стоп
Честно казано завиждам ти по тоя въпрос, иска ми се и аз да съм карал кола от 9 годишен, щото сега нямаше да съм на това ниво на което съм, ама кво да прайм. Обаче това няма много общо с темата :idea:

Ай със здраве, не ми се спори, просто си казвам мнението и явно не съвпада с твоето, не е нужнo да се разгорещяваме толкова ;)
Последна промяна G-force на 29 Ное 2006, 23:29, променена общо 1 път
Изображение

Аватар

Мнение от Shondy » 29 Ное 2006, 22:29

прав си брат ,със здрав ,понякога се изпускам от контрол сорка,тва е

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 29 Ное 2006, 22:31

Shondy написа:а на сичкото отгоре си има места за това в началото на темата не мислете че исках да кажа давайте рацери навсякаде състезания ,просто се бъркате съжелявам ако някой си прави грешнио изводи

:bchug: :driving:

95% от всички "тунинг" елементи в БГ, както и лепенките са супер смешни, независимо какво пише и на каква кола е. Нагледал съм се на простотии, то не е М-ки, R-Type, GTI, GSI и т.н. повдигане на мощността. А за тези с "луд зад волана" и "мразим да мислим" - няма да го коментирам даже. Говеда има всякакви, въпроса е ние да не сме такива.

Ей го един
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от redex » 30 Ное 2006, 8:01

logout написа:

Защото БМВ-то е автомобил, който можеш да управляваш а не той да те управлява теб. Защото БМВ-то е направено да се шофира и да изпитваш удоволствие. Защото БМВ-то не е автомобил , с който да се придвижиш от една точка до друга. Защото БМВ-то си е БМВ........

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 30 Ное 2006, 8:19

redex написа:
logout написа:

Защото БМВ-то е автомобил, който можеш да управляваш а не той да те управлява теб. Защото БМВ-то е направено да се шофира и да изпитваш удоволствие. Защото БМВ-то не е автомобил , с който да се придвижиш от една точка до друга. Защото БМВ-то си е БМВ........

Защото БМВ-то е най-добрата кола, като съотношение на всички фактори и няма какво да я замени!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Turbolan » 30 Ное 2006, 10:43

Абе тук в този форум, има ли някой от пишештите редовно, който да няма поетични наклоности... :?:

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 30 Ное 2006, 10:45

Turbolan написа:Абе тук в този форум, има ли някой от пишештите редовно, който да няма поетични наклоности... :?:

ТИ? :mhihi:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 30 Ное 2006, 10:47

Абе и аз по принцип карам спокойно по улиците и не се държа като селянин на пътя ама съм забелязвал че водачите на други автомобили, особенно ФауВе-та и то по-младите като видят БМВ и веднага решават да се гаврят :evil: Много се нервирам като има такава дискриминация по пътя :evil: Що не засичат некое по ново БМВ ами точно с дъртата разпаднала се Е30-ка се заяждат все :evil:

Последния път един ГРАЖДАНИН с голф-че 3-ка ГТИ МТИ ебем ли ти колко Ве ме засече брутално на 2 пъти в желанието си да е в по-бързата лента и двата пъти аз спокойно го преживях щото знам че на такива индивиди не им е лесно ама третия път вече ме изкара извън нерви като тръгна към калника ми знаейки че ще го пусна 3-ти път и това му беше грешката :twisted: един дълъг клаксон в отговор на аграрщината му, и след като той ми се озъби така го напсувах че чак леля му се разхълца и след каот спря на светофара до мен и търсеше обяснение му казах да си гледа работата и да се фаща за палците щото ще го нагъзвам :twisted: :lol: :mhihi:
Е оня изфорсира немощното двигателче с мисълта че ще вземе жертва, но уви :twisted: докато минем релсите аз даже включих на втора че не ми се мъчеше колата на първа и настъпих от около 3000 оборота, а оня се изреза на първа... е взема ми една кола...реших да не си тормозя колата и превключих на 5500 оборота... на трета му помахах и вече колите бяха 2 ама в полза на дъртата баба яга Е30 комби "320" :mhihi: После намалих че не ми се лети по София със 130 и оня ме "мина" доволен и после пак ще има приказки!

Комплексари не разбрахте ли че вие сте хората който се пенявите, вие си навличате омразата, ние сме спокойни хора който не си мерят пишките на всеки светофар... мечтата на селянина Голф 3 ГТИ :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории