Не подценявай съперника!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Само да кажа,че идеята на предупреждението е хубаво нещо,но човекът просто ни подмина като табела пред завоя...Написах тази история и с друга цел-тези с голфовете и т.н. са още по-лоша история,но когато ги подминеш два-три пъти осъзнават,че нямат шанс,докано повечето хора с БМВ-не.ПАК ЩЕ КАЖА,ЧЕ ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ!НЕ КАЗВАМ,ЧЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА-НО ТОЗИ БЕШЕ СЕЛСКИ ГАЗАР...за НФС и брането там няма да споменавам,защото аз съм написал сериозна тема,над която е хубаво да се помисли,а не да се говорят глупости!Това изобщо не е тема анти БМВ-защото и самият аз смятам БМВ за една от най-атрактивните марки.За смеската нз вие повече знаете,така че греша явно.А и също никъде не споменавам,че БМВ-о е дигнало над 200!Също така под трафик имах предвид,че настигаме коли в лявото платно и те карат с 80-100 и просто не си гледат проклетите огледала...И също така ви моля без обиди,защото аз не съм обиждал никой от вас,а ако някой се е засегнал от случката,съжалявам не съм искал!А за полицаите на същият завой се включва друг път и като слязохме от колата те бяха видяли бронята оставена от БМВ-о и колата,която беше спряла след нас и хората ръкомахаха!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Е преди катинара каква марка е тази кола някой Концепт ?
пък за тия скорости дори в Ф1 средната скорост не е толкова голяма колкото при тоя разказ 

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Бе бегай бе...
Гунди, я ходи се пери някъде, защото на мен лично вече започна да ми доскучаваш.
То бива, бива, ама бивол за курбан не бива.
А аз имам едно много изкушаващо предложение-вместо да заключат темата, да те заключат теб на 4-ти километър при твоите приятели с белите престилки.

Гунди, я ходи се пери някъде, защото на мен лично вече започна да ми доскучаваш.

То бива, бива, ама бивол за курбан не бива.

А аз имам едно много изкушаващо предложение-вместо да заключат темата, да те заключат теб на 4-ти километър при твоите приятели с белите престилки.

- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Mishel_Vaian написа:каква марка е тази кола някой
гледал е младежа клипчето на вектрата на kelesha от tuning.bg форума и се е надъхал много от нея

Аз само не разбрах след като той ви е минал първия път вие за кво сте се доказвали, че сте по-бързи..И после вие го минавате намалявате и е нормално той пак да ви настигне??!?!Кое е странното..И аз ако карам със 160 по магистралата и ви мина..И вие пак надуете на 200 и после намалите на 130 е естествено че пак ще ви настигна...
Така кат гледам вие сте тъшаците...Правите се че сте по бързи..и кво?
Така кат гледам вие сте тъшаците...Правите се че сте по бързи..и кво?
The Hate U Gave Lil' Infants Fucks Everybody -
T.H.U.G L.I.F.E
T.H.U.G L.I.F.E
Гунди като ти е доскучало не влизай да четеш в тая тема.А Тъги коментарът ти мисля,че е доста излишен...когато някой ти се лепи за задницата ти няма ли да докажеш,че си по-бърз,ако можеш?Пък и колата рядко се кара бавно,настига поради "шофьори",на които е хубаво да им се махнат огледалата...Настига ни,лепи се отзад,после онзи отпред най-накрая се сеща,че трябва да мръдне и ние отново си продължаваме с нашата скорост.
А също така за удара-вие казвате ще стане мазало-еми то стана за щастие извън платното там където излетя Реното нямаше дървета или някой стълб,а само храсти и след това поле!Сега само да кажа,когато колата занесе,не зависимо,че е мокро,се получава триене(нз дали помислихте над това) и скоростта пада-после съм написал,че малко преди да удари другата кола,натиска спирачки и понеже някои са много разбирачи и шофьори се сещате,че гумите зацепват и се получава още по-голямо триене...Не мога да определя скоростта на удара,но ще попитам шофьора на нашата кола при първа възможност.И пак казвам историята не е измислена,ако толкова искате да докажа помолете и ще ви я разкажа минута по минута...
ivo gazcom на кое ЕКО ме каниш?
А също така за удара-вие казвате ще стане мазало-еми то стана за щастие извън платното там където излетя Реното нямаше дървета или някой стълб,а само храсти и след това поле!Сега само да кажа,когато колата занесе,не зависимо,че е мокро,се получава триене(нз дали помислихте над това) и скоростта пада-после съм написал,че малко преди да удари другата кола,натиска спирачки и понеже някои са много разбирачи и шофьори се сещате,че гумите зацепват и се получава още по-голямо триене...Не мога да определя скоростта на удара,но ще попитам шофьора на нашата кола при първа възможност.И пак казвам историята не е измислена,ако толкова искате да докажа помолете и ще ви я разкажа минута по минута...
ivo gazcom на кое ЕКО ме каниш?
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ще съм леко изчерпателен...
във всеки твой post няма абсолютно никакви факти. нито дата/час, нито модели коли, нито скорости, нито името на известния шофьор или поне кой го е признал за такъв - защо? да не би някой да е бил на мястото и да не е видял нищо, или да познава шофьора който не е бил там също?
и всеки твой отговор е само доувъртане, айде спри се моля ти се. И се виж какво си писал, пресметни малко скоростите, и се запитай на мокро колко е спирачния път. А и това 'триене от подхлъзване' на мокро при скорост над поне 130км/ч ми е много интересно колко 'спира колата'
труден за рисуване - е както ти казах точното описание ако със 150+ бмв с леко твърдите брони нацепи кола, и то тая старата, и като е стара караща с не-повече от 60-70 км/ч - говоря за в момента на удара.След това дали има храсти или каньони е почти все тая.
А и шофьора на бмв-то според разказа ми звъчи достатъчно неаедкватен, наперен и неопитен, за да може след такъв удар да не се върти като пумпал че и през таван с 1-2 грешни врътвания на волана.
Айде осъзнай се моля ти се, или поне понамали нещата на под 80км/ч на мокро, голф2 и бмв 316
п.с. иначе колегата те кани на сбирката която се прави всяка седмица от 21ч на ЕКО-то на бул. България, от Бояна към центъра на завоя преди да стигнеш светофарите на НДК, е вдясно
(ето ти отговор с подробности и факти за пример
)
във всеки твой post няма абсолютно никакви факти. нито дата/час, нито модели коли, нито скорости, нито името на известния шофьор или поне кой го е признал за такъв - защо? да не би някой да е бил на мястото и да не е видял нищо, или да познава шофьора който не е бил там също?

и всеки твой отговор е само доувъртане, айде спри се моля ти се. И се виж какво си писал, пресметни малко скоростите, и се запитай на мокро колко е спирачния път. А и това 'триене от подхлъзване' на мокро при скорост над поне 130км/ч ми е много интересно колко 'спира колата'

труден за рисуване - е както ти казах точното описание ако със 150+ бмв с леко твърдите брони нацепи кола, и то тая старата, и като е стара караща с не-повече от 60-70 км/ч - говоря за в момента на удара.След това дали има храсти или каньони е почти все тая.
А и шофьора на бмв-то според разказа ми звъчи достатъчно неаедкватен, наперен и неопитен, за да може след такъв удар да не се върти като пумпал че и през таван с 1-2 грешни врътвания на волана.
Айде осъзнай се моля ти се, или поне понамали нещата на под 80км/ч на мокро, голф2 и бмв 316
п.с. иначе колегата те кани на сбирката която се прави всяка седмица от 21ч на ЕКО-то на бул. България, от Бояна към центъра на завоя преди да стигнеш светофарите на НДК, е вдясно

(ето ти отговор с подробности и факти за пример

Датата е в деня,в който съм написал темата,а часът е към 3-3:30!Когато го удари скоростта пада също-та съм написал,че БМВ-о криволичи и извън платното където е пясък или чакъл не мога да се сетя...И ние си помислихме,че БМВ-о ще спре по таван,поради счупване на носач от удара,но той си беше наред!
Пък за това ЕКО ще взема да дойда да се хванеме на 100 лв и да отидеме в КАТ да питаме дали измислям...
Не давам имена или колата с която сме,защото човекът може да не иска!Пък и състезателят,който возихме също може да не иска!Ти ЕГН,адреси,семейно положение,картофки да ти дам ли?А БМВ-о е е39 сега видях
Пък за това ЕКО ще взема да дойда да се хванеме на 100 лв и да отидеме в КАТ да питаме дали измислям...
Не давам имена или колата с която сме,защото човекът може да не иска!Пък и състезателят,който возихме също може да не иска!Ти ЕГН,адреси,семейно положение,картофки да ти дам ли?А БМВ-о е е39 сега видях
Абе на последно НФС 300+км в час прас ТИР и на колата нищо и нема.
Отделен въпрос е че там БМВ-тата(щот са 2) са ГТР В8. Абе тая тема тряа да бъде Един следобяд на НФС Мост Уонтед...
Абе кви са тия скорости бе еййй.
Аз на мойто съм му правил малко над 210 на баси праата отсечка, пък тея тука карат с некви 250-260,па завои,па планини едни такива , пък било и то с 3.5 мотор, баси пилотите.Те трябва до Пловдив да са стигнали. Кат няма ли тука. С тая скорост пък спрели да пушат
, а-а-а извинявайте да БЕРАТ ЯГОДИ. Бре бате аз с камиона навъртях тая седмица 1500км през Петрохан към монтанските села, пък никъде не видях ягоди.
Евала, вече като ям ягоди ще си го спомням тоя, пък и не само аз.
А че има разлика форум/има я то е ясно.
Темата не е за катинар, за ВИЦОВЕТЕ.
Отделен въпрос е че там БМВ-тата(щот са 2) са ГТР В8. Абе тая тема тряа да бъде Един следобяд на НФС Мост Уонтед...

Абе кви са тия скорости бе еййй.
Аз на мойто съм му правил малко над 210 на баси праата отсечка, пък тея тука карат с некви 250-260,па завои,па планини едни такива , пък било и то с 3.5 мотор, баси пилотите.Те трябва до Пловдив да са стигнали. Кат няма ли тука. С тая скорост пък спрели да пушат

Евала, вече като ям ягоди ще си го спомням тоя, пък и не само аз.
А че има разлика форум/има я то е ясно.
Темата не е за катинар, за ВИЦОВЕТЕ.

AcoTo®
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
tormentor написа:Чакай,чакай никъде не пише,че сме карали с 260!И НЕ СМЕ БРАЛИ ЯГОДИ БЕ НЕГРАМОТЕН-ПРОДАВАХА СЕ!
абе момче, айде като береш ягоди да ни викнеш и ние да берем

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Не разбирам. Как няколко човека караТЕ. "Ние го пуснахме", "Ние му се смяхме" нинам си ко. Колко сте ВИЕ?
Имам въпрос... Един пилот в кабинката ли имаш

Имам въпрос... Един пилот в кабинката ли имаш