Не подценявай съперника!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 08 Окт 2006, 20:29

Момчета, да знаете че се смях до спукване. Турете му един катинар на тоя, че може да продължи да си вярва. :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от tormentor » 08 Окт 2006, 20:38

Само да кажа,че идеята на предупреждението е хубаво нещо,но човекът просто ни подмина като табела пред завоя...Написах тази история и с друга цел-тези с голфовете и т.н. са още по-лоша история,но когато ги подминеш два-три пъти осъзнават,че нямат шанс,докано повечето хора с БМВ-не.ПАК ЩЕ КАЖА,ЧЕ ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ!НЕ КАЗВАМ,ЧЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА-НО ТОЗИ БЕШЕ СЕЛСКИ ГАЗАР...за НФС и брането там няма да споменавам,защото аз съм написал сериозна тема,над която е хубаво да се помисли,а не да се говорят глупости!Това изобщо не е тема анти БМВ-защото и самият аз смятам БМВ за една от най-атрактивните марки.За смеската нз вие повече знаете,така че греша явно.А и също никъде не споменавам,че БМВ-о е дигнало над 200!Също така под трафик имах предвид,че настигаме коли в лявото платно и те карат с 80-100 и просто не си гледат проклетите огледала...И също така ви моля без обиди,защото аз не съм обиждал никой от вас,а ако някой се е засегнал от случката,съжалявам не съм искал!А за полицаите на същият завой се включва друг път и като слязохме от колата те бяха видяли бронята оставена от БМВ-о и колата,която беше спряла след нас и хората ръкомахаха!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 08 Окт 2006, 20:57

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: сега ти трябва да си супер герой или какво... :roll: ??я верно ударете катинара,че от страхотни истории отидохме в извън темата при вицовете... :mhihi: :mhihi: хората ти го обясниха,че с такива скорости и такива метеорологични условия,последствията щяха да са неописуеми,ти си твърдиш твоето... :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 08 Окт 2006, 21:17

Е преди катинара каква марка е тази кола някой Концепт ? :help: пък за тия скорости дори в Ф1 средната скорост не е толкова голяма колкото при тоя разказ :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 08 Окт 2006, 21:22

Бе бегай бе... :mhihi:
Гунди, я ходи се пери някъде, защото на мен лично вече започна да ми доскучаваш. :help:
То бива, бива, ама бивол за курбан не бива. ;)

А аз имам едно много изкушаващо предложение-вместо да заключат темата, да те заключат теб на 4-ти километър при твоите приятели с белите престилки. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 08 Окт 2006, 21:31

Mishel_Vaian написа:каква марка е тази кола някой

гледал е младежа клипчето на вектрата на kelesha от tuning.bg форума и се е надъхал много от нея :) (тя е със 6 скорости и на клипа вдига 280 по километраж :mhihi: )

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от THuGGy » 09 Окт 2006, 8:11

Аз само не разбрах след като той ви е минал първия път вие за кво сте се доказвали, че сте по-бързи..И после вие го минавате намалявате и е нормално той пак да ви настигне??!?!Кое е странното..И аз ако карам със 160 по магистралата и ви мина..И вие пак надуете на 200 и после намалите на 130 е естествено че пак ще ви настигна...
Така кат гледам вие сте тъшаците...Правите се че сте по бързи..и кво?
The Hate U Gave Lil' Infants Fucks Everybody -
T.H.U.G L.I.F.E

Потребител
Аватар

Мнение от tormentor » 09 Окт 2006, 9:20

Гунди като ти е доскучало не влизай да четеш в тая тема.А Тъги коментарът ти мисля,че е доста излишен...когато някой ти се лепи за задницата ти няма ли да докажеш,че си по-бърз,ако можеш?Пък и колата рядко се кара бавно,настига поради "шофьори",на които е хубаво да им се махнат огледалата...Настига ни,лепи се отзад,после онзи отпред най-накрая се сеща,че трябва да мръдне и ние отново си продължаваме с нашата скорост.
А също така за удара-вие казвате ще стане мазало-еми то стана за щастие извън платното там където излетя Реното нямаше дървета или някой стълб,а само храсти и след това поле!Сега само да кажа,когато колата занесе,не зависимо,че е мокро,се получава триене(нз дали помислихте над това) и скоростта пада-после съм написал,че малко преди да удари другата кола,натиска спирачки и понеже някои са много разбирачи и шофьори се сещате,че гумите зацепват и се получава още по-голямо триене...Не мога да определя скоростта на удара,но ще попитам шофьора на нашата кола при първа възможност.И пак казвам историята не е измислена,ако толкова искате да докажа помолете и ще ви я разкажа минута по минута...

ivo gazcom на кое ЕКО ме каниш?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 09 Окт 2006, 9:55

ще съм леко изчерпателен...

във всеки твой post няма абсолютно никакви факти. нито дата/час, нито модели коли, нито скорости, нито името на известния шофьор или поне кой го е признал за такъв - защо? да не би някой да е бил на мястото и да не е видял нищо, или да познава шофьора който не е бил там също? :)

и всеки твой отговор е само доувъртане, айде спри се моля ти се. И се виж какво си писал, пресметни малко скоростите, и се запитай на мокро колко е спирачния път. А и това 'триене от подхлъзване' на мокро при скорост над поне 130км/ч ми е много интересно колко 'спира колата' :mhihi:

труден за рисуване - е както ти казах точното описание ако със 150+ бмв с леко твърдите брони нацепи кола, и то тая старата, и като е стара караща с не-повече от 60-70 км/ч - говоря за в момента на удара.След това дали има храсти или каньони е почти все тая.
А и шофьора на бмв-то според разказа ми звъчи достатъчно неаедкватен, наперен и неопитен, за да може след такъв удар да не се върти като пумпал че и през таван с 1-2 грешни врътвания на волана.
Айде осъзнай се моля ти се, или поне понамали нещата на под 80км/ч на мокро, голф2 и бмв 316

п.с. иначе колегата те кани на сбирката която се прави всяка седмица от 21ч на ЕКО-то на бул. България, от Бояна към центъра на завоя преди да стигнеш светофарите на НДК, е вдясно :)
(ето ти отговор с подробности и факти за пример :mhihi: )

Потребител
Аватар

Мнение от tormentor » 09 Окт 2006, 10:13

Датата е в деня,в който съм написал темата,а часът е към 3-3:30!Когато го удари скоростта пада също-та съм написал,че БМВ-о криволичи и извън платното където е пясък или чакъл не мога да се сетя...И ние си помислихме,че БМВ-о ще спре по таван,поради счупване на носач от удара,но той си беше наред!

Пък за това ЕКО ще взема да дойда да се хванеме на 100 лв и да отидеме в КАТ да питаме дали измислям...
Не давам имена или колата с която сме,защото човекът може да не иска!Пък и състезателят,който возихме също може да не иска!Ти ЕГН,адреси,семейно положение,картофки да ти дам ли?А БМВ-о е е39 сега видях

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 09 Окт 2006, 10:27

Абе на последно НФС 300+км в час прас ТИР и на колата нищо и нема.
Отделен въпрос е че там БМВ-тата(щот са 2) са ГТР В8. Абе тая тема тряа да бъде Един следобяд на НФС Мост Уонтед... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Абе кви са тия скорости бе еййй.
Аз на мойто съм му правил малко над 210 на баси праата отсечка, пък тея тука карат с некви 250-260,па завои,па планини едни такива , пък било и то с 3.5 мотор, баси пилотите.Те трябва до Пловдив да са стигнали. Кат няма ли тука. С тая скорост пък спрели да пушат :mhihi: , а-а-а извинявайте да БЕРАТ ЯГОДИ. Бре бате аз с камиона навъртях тая седмица 1500км през Петрохан към монтанските села, пък никъде не видях ягоди.
Евала, вече като ям ягоди ще си го спомням тоя, пък и не само аз.
А че има разлика форум/има я то е ясно.

Темата не е за катинар, за ВИЦОВЕТЕ. ;)
AcoTo®

Потребител
Аватар

Мнение от tormentor » 09 Окт 2006, 10:36

Чакай,чакай никъде не пише,че сме карали с 260!И НЕ СМЕ БРАЛИ ЯГОДИ БЕ НЕГРАМОТЕН-ПРОДАВАХА СЕ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 09 Окт 2006, 10:40

tormentor написа:Чакай,чакай никъде не пише,че сме карали с 260!И НЕ СМЕ БРАЛИ ЯГОДИ БЕ НЕГРАМОТЕН-ПРОДАВАХА СЕ!

абе момче, айде като береш ягоди да ни викнеш и ние да берем :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 09 Окт 2006, 10:45

Не разбирам. Как няколко човека караТЕ. "Ние го пуснахме", "Ние му се смяхме" нинам си ко. Колко сте ВИЕ?

Имам въпрос... Един пилот в кабинката ли имаш :?: :roll:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от tormentor » 09 Окт 2006, 10:58

3-ма души бяхме в колата!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории