Драскачите по автомобили.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
на мен се опитаха да ми крадът номера преди ден... света е кофти навсякъде.
идиотщината не спира.. вижте по новия ми пост за повече
идиотщината не спира.. вижте по новия ми пост за повече
Последна промяна gyrate на 04 Сеп 2006, 8:00, променена общо 1 път

бахти, пастирах я преди 10 дена и вече имам 2 драскотини на предния капак, 1 на задния и 2 на вратите. Не успях даже да и се нарадвам
Едната много ясно си личи как е драскана с ключ - от средата нататък се появява и втора линия успоредна на надрасканото
Просто нямам думи - ако го фана тоя, ще му изпочупя пръстите, деиба и келеменцата

Имам чуството че откакто шибаняците от МТЕЛ пуснаха рекламата за МТЕЛ ЛООП и се почна едно масово драскане по вратите. Направо ми иде да си шибна телефона в земята. Мисля повече да не я мия - ще седи мръсна кат на циганин гъза, ма няма да я мия - че ако някой рече да я драска поне да се изцапа. А освен това няма и да и личи колко е лъскава.
Re: Драскачите по автомобили.
bluue написа:Здравейте колеги, някой тъпак преди малко ми е надраскал колата с ключ(отверка, пирон). Егати и тъпите хора, които са в нашият край! Вместо да се мъчат да изкарат нещо като работят, те гледат да дърпат другите надолу. Писна ми от такива боклуци. Оф...олекна ми малко.
По въпроса: Как да оправя боята и въобще може ли да се оправи? Драскотината е около 20см. на дясната врата. Няма видими поражения по метала(вдлъбнатини).
П.П. Ако видя някого, независимо чия кола надрасква, заклевам се, че ще му счупя ръцете и ако му даде господ ако иска да драска с крака после
ако си бил спрял на тротоар-нема се плашиш-ше продължат да я драскат

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Боядисвах няколко детайла преди събора, вече по всичките има някакви драскотини, включително следа от топка на предния капак... В голямия град е така, особено ако я оставя човек паркирана по центъра. Боли като го видиш, ама все пак колата е да ти служи, а не ти на нея 

Never mistake motion for action...
Re: Драскачите по автомобили.
exotique написа:ако си бил спрял на тротоар-нема се плашиш-ше продължат да я драскате така некъф тапанар си паркираше фиестата напреки тротоара(той един широк)и след седмица беше за цялостно пребоядисване
Бях я спрял на паркинга до блока. На никого не е пречила, но сигурно като е лъскава... та затова. Българите сме такива - като комшията има хубава кола а аз карам 30 годишно жигуле, що да не взема един пирон и да не я направя да прилича като моята... 99% процента съм сигурен, че е от хорска злоба(завист). Другият процент е под съмнение.
Човек може да живее без храна 1месец,без вода 1ден, без въздух 1минута, а без акъл-цял живот.
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Така е завист у хората много...за съжаление
Иначе на такива един як кютек

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

много е гадно да ти надраскат колата
много е гадно да ти надраскат колата
и които го прави е пълен олигофрен
и които го прави е пълен олигофрен
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
оня ден и моята я намерих одрана ,ама от 2те страни и открай докрай .. причерня ми ,ако сбарам копеленцето ша до смажа .. това с пирона по лицето не се бях сетил но ме кефи като идея ,ше си потърся подходящ пирон ... бахтии зависливите копеленца има ,аз предполагам че е съседа с 30 годишната лада дето все ми прави забележка къде спирам сякаш улицата е негова 

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Оф и аз да се оплача на 3-ти ден от както я регистрирах ми надраха предния калник отгоре точно до предния капак,ама при мен е дълбоко и то много
направо откачих застрахователя ми ме посаветва да изчакам зимата и тогава да я правят и така сега се ходя одран всеки път като го видя и ми трепва нещо,ама тъпаци какво да ги правиш

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
на мен ми бяха наболи вратата с клуч ли е шило ли е,задна дясна врата освен боята и самата врата вдлъбната доста видимо...добре че бяха застрахователите в техния сервиз да я оправят без пари иначе не ми се мисли...за такова нещо изправят вратата и пребоядисват на ново цялата
Проблема се решава сравнително лесно или застаховка с сервиз,или на платен паркинг (което не гарантира че някъде по софия няма да се случи после пак)или наи забавното слагаш една камера в моя случай безжична у вас на прозореца от вътре и ако имаш router които да пуска wireless нет по мрежата управляваш камерките и събираш на комп-а 24 часа какво става отпреде.Аз имам даже 2 с нощно виждане ако стане нещо просто отиваш в полицията даваш им записа и така

Проблема се решава сравнително лесно или застаховка с сервиз,или на платен паркинг (което не гарантира че някъде по софия няма да се случи после пак)или наи забавното слагаш една камера в моя случай безжична у вас на прозореца от вътре и ако имаш router които да пуска wireless нет по мрежата управляваш камерките и събираш на комп-а 24 часа какво става отпреде.Аз имам даже 2 с нощно виждане ако стане нещо просто отиваш в полицията даваш им записа и така

47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4