Ауди 4, 1.8 20v

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Май 2006, 12:55

какъв беше замисъла на темата ?
че и аз с голфа бием доста бими .. тфа значи ли че са куци коне ?
брачеда има А4 1.8 и мога да кажа че първо вози доста по добре от бимата не тропа като каруца особено по паветата .. второ за годините има повече екстри стандартно и некак си ме кефи повече интериора .. така че има ауди и аудита хубаво ги бегаите ама земете спрете некои и го запитаите .. абе ти знаеш ли че се бегаме или просто си караш с 200 а аз се мъча да те задмина ;)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 16 Май 2006, 13:42

bam-bam написа:какъв беше замисъла на темата ?
че и аз с голфа бием доста бими .. тфа значи ли че са куци коне ?
брачеда има А4 1.8 и мога да кажа че първо вози доста по добре от бимата не тропа като каруца особено по паветата .. второ за годините има повече екстри стандартно и некак си ме кефи повече интериора .. така че има ауди и аудита хубаво ги бегаите ама земете спрете некои и го запитаите .. абе ти знаеш ли че се бегаме или просто си караш с 200 а аз се мъча да те задмина ;)

Бам бамчо глей са бате аз това дето съм го написал се обосновава с практика фащаме се с неко другарче спориме първо два часа и накрая излизаме на вънка и тест така че не ми обеснявай че те не се състезавали пък ние си мислим че ги бием ;)
Никой не казва че а4 е лоша кола напритив ,но не ми го сравнявай с Е36 то е модел 91 лето а A4 e 94-то и въпреки всичко Е36 е по готино
Въпрос на вкус удоволствие от каране и тн.
И не ми казвай колко добре возели щото щом от софия до плевен ми се схваща кръста значи е неудобна.
Ти като собственик на Е36 значи добре знаеш как се кара тази кола,вземи едно а4 и го покарай на по дълго растояние и пак ще си говорим.
Пък може и да му е била избушена седалката де да знам :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Май 2006, 13:53

замисъла на темата е да се споделят преки впечатления от модела :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 16 Май 2006, 18:25

ati написа:Въпрос - пътят с две ленти ли беше или ти даваше газ, докато той те изпреварва в насрещното?
За новите Аудита не знам, но има някой от старите, който...хм.....ще си поговорим пак ;)
Ати

Хмм.. :) Да-пътят беше с две ленти и да!-той изпреварваше след като навлезе в насрещното :)
Странна беше тази ситуация,останах точно с впечатлението,че това Ауди 100 2.6 не можа да ни изпревари..Рено 19 НЕ 16v :shock: Може да се помисли и друго-че не си е давал зор,но никой не знае ;)
П.С И не съм карал аз :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 17 Май 2006, 0:12

kam_tod , извинявай, не съм видял, че си с Туринг и то 324д. Така погледнато вече седят друго яче ;) С това за въртящия момент си прав, твоя е доста повече от неговия и идва в по-ниски обороти от този на А4 1.8, който трябва да го вкараш в по-високи обороти за да живне и пак си остава с по-малак въртящ момент. Като впечатление приемам мнението ти, но за сравнение не може да става дума. Да сравняваш бензин с дизел и то при различни коли не е много уместно;) Иначе може да се пробваш с А4 1,9 TDI (I-то нарочно е червено,познавачите знаят защо). За по-големите дизели на Ауди няма кво да говоря смятай, че са те наказали и то много лошо, пък било и с "Проект Интеркулер".

Peace от мен, не искам да се карам с никого на тема дали БМВтата вървят или не. Въпросът за мен е решен с М52Б20 8)
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 17 Май 2006, 8:51

Loewe написа:kam_tod , извинявай, не съм видял, че си с Туринг и то 324д. Така погледнато вече седят друго яче ;) С това за въртящия момент си прав, твоя е доста повече от неговия и идва в по-ниски обороти от този на А4 1.8, който трябва да го вкараш в по-високи обороти за да живне и пак си остава с по-малак въртящ момент. Като впечатление приемам мнението ти, но за сравнение не може да става дума. Да сравняваш бензин с дизел и то при различни коли не е много уместно;) Иначе може да се пробваш с А4 1,9 TDI (I-то нарочно е червено,познавачите знаят защо). За по-големите дизели на Ауди няма кво да говоря смятай, че са те наказали и то много лошо, пък било и с "Проект Интеркулер".

Peace от мен, не искам да се карам с никого на тема дали БМВтата вървят или не. Въпросът за мен е решен с М52Б20 8)

Не вервам, колега, дека ще ме накажат много лошо :mhihi: , може малко лошо, но не много. А иначе, не е само интеркулера, то и турбото ще се пипа :mhihi: (ама шшшт, още не съм ви казал, не казвайте и на тия с ауди-тата 2.5 тди), па тогава ще видим с колко ще ме "накажат" :mhihi: А като са толкова вървежни тия с ауди 2.5 тди и като искате да сравняваме съпоставими коли, нека ауди-то да се пусне с едн0 320д, а? Кво ше стане - всички знаем :mhihi: :mhihi: :mhihi: За 330д въобще няма да споменавам ;)
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 17 Май 2006, 17:23

Проверявано със всякакви стартове и замервания- от място, в движение, напреде, назаде, настрани, на спиране и резултата беше един и същ - е34 525тдс цепи Олимпиада 100=а6 (купето дето е хем 100-ица, хем а6) 2.6 автоматик.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Май 2006, 10:46

kam_tod написа:
Loewe написа:kam_tod , извинявай, не съм видял, че си с Туринг и то 324д. Така погледнато вече седят друго яче ;) С това за въртящия момент си прав, твоя е доста повече от неговия и идва в по-ниски обороти от този на А4 1.8, който трябва да го вкараш в по-високи обороти за да живне и пак си остава с по-малак въртящ момент. Като впечатление приемам мнението ти, но за сравнение не може да става дума. Да сравняваш бензин с дизел и то при различни коли не е много уместно;) Иначе може да се пробваш с А4 1,9 TDI (I-то нарочно е червено,познавачите знаят защо). За по-големите дизели на Ауди няма кво да говоря смятай, че са те наказали и то много лошо, пък било и с "Проект Интеркулер".

Не вервам, колега, дека ще ме накажат много лошо :mhihi: , може малко лошо, но не много. А иначе, не е само интеркулера, то и турбото ще се пипа :mhihi: (ама шшшт, още не съм ви казал, не казвайте и на тия с ауди-тата 2.5 тди), па тогава ще видим с колко ще ме "накажат" :mhihi: А като са толкова вървежни тия с ауди 2.5 тди и като искате да сравняваме съпоставими коли, нека ауди-то да се пусне с едн0 320д, а? Кво ше стане - всички знаем :mhihi: :mhihi: :mhihi: За 330д въобще няма да споменавам ;)

Пак се замисли, защото когато Един (Явор) караше 325иХ (е30) беше много лошо изяден от 2.5 ТДи А6ца,(новичката - 1999 горе долу)
6-те скорости. Пък пак си помисли за твоя дизел (не казвам, че не върви, просто не върви колкото този ;) ). Иначе успех, с доработки ще късаш. (някаде по форумите имаше някав пич с череш туринг дизел 324тд - пипан и хапваше всичко на закуска, ходеше да се състезава,ама май не беше на Бужура) - ако не си ти де ... :twisted:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 18 Май 2006, 12:29

vicho написа:
kam_tod написа:

Пак се замисли, защото когато Един (Явор) караше 325иХ (е30) беше много лошо изяден от 2.5 ТДи А6ца,(новичката - 1999 горе долу)
6-те скорости. Пък пак си помисли за твоя дизел (не казвам, че не върви, просто не върви колкото този ;) ). Иначе успех, с доработки ще късаш. (някаде по форумите имаше някав пич с череш туринг дизел 324тд - пипан и хапваше всичко на закуска, ходеше да се състезава,ама май не беше на Бужура) - ако не си ти де ... :twisted:

Кой па е тоя с чено комби :?:
Ебаси за първи път чувам :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 18 Май 2006, 12:38

Писано е в една тема за това черно комби, верно само суперлативи... Целта е и зеленото комби да стане такова :mhihi:
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nyky » 19 Май 2006, 21:49

:shock: :shock: :shock: Стига бе ,хора !!! Ауди 2,5 турбо дизел да ме бие с 325и :?: Е такъв филм няма... Аз поне не съм играл...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 19 Май 2006, 22:07

nyky написа::shock: :shock: :shock: Стига бе ,хора !!! Ауди 2,5 турбо дизел да ме бие с 325и :?: Е такъв филм няма... Аз поне не съм играл...
И язе да го ева ми е трудно да го приема тва :evil: Тия Аудита за мене баце са си боклуджаци да го ева

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Май 2006, 2:17

почнахте пак с приказки от хиляда и една нощ, визирам 2.5 тди. без да е сериозно напомпано с чип няма как да стане.... а си говорехме за 1.8 20 клапана :) някой каза ауди 2.6, ми как да изпревари то е 150 коня подигравка :mhihi: ... лека нощ
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 330d
Мечтае да кара: F80 M3

Мнение от ivo098 » 21 Май 2006, 11:04

абе много ги прехвалихте тия печки, преди 1-2 седмици едно А4 (второ поколение) 2.5 TDI голям зор ми даде, ама на 3-та почнах да излизам калник пред него и го дръпнах, а съм с 1.8 малко над 100 коня, после като поразрових сайтовете установих че автоматик е било за да го бия, но както и да е, тия печки макар и 2.5 не са нищо особено..
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.

Your Sh!ttiness may vary.

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 21 Май 2006, 11:12

:OT: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории