Ауди 4, 1.8 20v
Модератори: mitaka7, Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Гост
-
какъв беше замисъла на темата ?
че и аз с голфа бием доста бими .. тфа значи ли че са куци коне ?
брачеда има А4 1.8 и мога да кажа че първо вози доста по добре от бимата не тропа като каруца особено по паветата .. второ за годините има повече екстри стандартно и некак си ме кефи повече интериора .. така че има ауди и аудита хубаво ги бегаите ама земете спрете некои и го запитаите .. абе ти знаеш ли че се бегаме или просто си караш с 200 а аз се мъча да те задмина
брачеда има А4 1.8 и мога да кажа че първо вози доста по добре от бимата не тропа като каруца особено по паветата .. второ за годините има повече екстри стандартно и некак си ме кефи повече интериора .. така че има ауди и аудита хубаво ги бегаите ама земете спрете некои и го запитаите .. абе ти знаеш ли че се бегаме или просто си караш с 200 а аз се мъча да те задмина

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
bam-bam написа:какъв беше замисъла на темата ?
Бам бамчо глей са бате аз това дето съм го написал се обосновава с практика фащаме се с неко другарче спориме първо два часа и накрая излизаме на вънка и тест така че не ми обеснявай че те не се състезавали пък ние си мислим че ги бием

Никой не казва че а4 е лоша кола напритив ,но не ми го сравнявай с Е36 то е модел 91 лето а A4 e 94-то и въпреки всичко Е36 е по готино
Въпрос на вкус удоволствие от каране и тн.
И не ми казвай колко добре возели щото щом от софия до плевен ми се схваща кръста значи е неудобна.
Ти като собственик на Е36 значи добре знаеш как се кара тази кола,вземи едно а4 и го покарай на по дълго растояние и пак ще си говорим.
Пък може и да му е била избушена седалката де да знам

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
замисъла на темата е да се споделят преки впечатления от модела 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
ati написа:Въпрос - пътят с две ленти ли беше или ти даваше газ, докато той те изпреварва в насрещното?
За новите Аудита не знам, но има някой от старите, който...хм.....ще си поговорим пак![]()
Ати
Хмм..

Странна беше тази ситуация,останах точно с впечатлението,че това Ауди 100 2.6 не можа да ни изпревари..Рено 19 НЕ 16v

П.С И не съм карал аз

- Loewe
- младши ентусиаст
-
kam_tod , извинявай, не съм видял, че си с Туринг и то 324д. Така погледнато вече седят друго яче
С това за въртящия момент си прав, твоя е доста повече от неговия и идва в по-ниски обороти от този на А4 1.8, който трябва да го вкараш в по-високи обороти за да живне и пак си остава с по-малак въртящ момент. Като впечатление приемам мнението ти, но за сравнение не може да става дума. Да сравняваш бензин с дизел и то при различни коли не е много уместно;) Иначе може да се пробваш с А4 1,9 TDI (I-то нарочно е червено,познавачите знаят защо). За по-големите дизели на Ауди няма кво да говоря смятай, че са те наказали и то много лошо, пък било и с "Проект Интеркулер".
Peace от мен, не искам да се карам с никого на тема дали БМВтата вървят или не. Въпросът за мен е решен с М52Б20

Peace от мен, не искам да се карам с никого на тема дали БМВтата вървят или не. Въпросът за мен е решен с М52Б20

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
Loewe написа:kam_tod , извинявай, не съм видял, че си с Туринг и то 324д. Така погледнато вече седят друго ячеС това за въртящия момент си прав, твоя е доста повече от неговия и идва в по-ниски обороти от този на А4 1.8, който трябва да го вкараш в по-високи обороти за да живне и пак си остава с по-малак въртящ момент. Като впечатление приемам мнението ти, но за сравнение не може да става дума. Да сравняваш бензин с дизел и то при различни коли не е много уместно;) Иначе може да се пробваш с А4 1,9 TDI (I-то нарочно е червено,познавачите знаят защо). За по-големите дизели на Ауди няма кво да говоря смятай, че са те наказали и то много лошо, пък било и с "Проект Интеркулер".
Не вервам, колега, дека ще ме накажат много лошо

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Проверявано със всякакви стартове и замервания- от място, в движение, напреде, назаде, настрани, на спиране и резултата беше един и същ - е34 525тдс цепи Олимпиада 100=а6 (купето дето е хем 100-ица, хем а6) 2.6 автоматик.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
kam_tod написа:Loewe написа:kam_tod , извинявай, не съм видял, че си с Туринг и то 324д. Така погледнато вече седят друго ячеС това за въртящия момент си прав, твоя е доста повече от неговия и идва в по-ниски обороти от този на А4 1.8, който трябва да го вкараш в по-високи обороти за да живне и пак си остава с по-малак въртящ момент. Като впечатление приемам мнението ти, но за сравнение не може да става дума. Да сравняваш бензин с дизел и то при различни коли не е много уместно;) Иначе може да се пробваш с А4 1,9 TDI (I-то нарочно е червено,познавачите знаят защо). За по-големите дизели на Ауди няма кво да говоря смятай, че са те наказали и то много лошо, пък било и с "Проект Интеркулер".
Не вервам, колега, дека ще ме накажат много лошо, може малко лошо, но не много. А иначе, не е само интеркулера, то и турбото ще се пипа
(ама шшшт, още не съм ви казал, не казвайте и на тия с ауди-тата 2.5 тди), па тогава ще видим с колко ще ме "накажат"
А като са толкова вървежни тия с ауди 2.5 тди и като искате да сравняваме съпоставими коли, нека ауди-то да се пусне с едн0 320д, а? Кво ше стане - всички знаем
![]()
![]()
За 330д въобще няма да споменавам
Пак се замисли, защото когато Един (Явор) караше 325иХ (е30) беше много лошо изяден от 2.5 ТДи А6ца,(новичката - 1999 горе долу)
6-те скорости. Пък пак си помисли за твоя дизел (не казвам, че не върви, просто не върви колкото този

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
vicho написа:kam_tod написа:Loewe написа:kam_tod , извинявай, не съм видял, че си с Туринг и то 324д. Така погледнато вече седят друго ячеС това за въртящия момент си прав, твоя е доста повече от неговия и идва в по-ниски обороти от този на А4 1.8, който трябва да го вкараш в по-високи обороти за да живне и пак си остава с по-малак въртящ момент. Като впечатление приемам мнението ти, но за сравнение не може да става дума. Да сравняваш бензин с дизел и то при различни коли не е много уместно;) Иначе може да се пробваш с А4 1,9 TDI (I-то нарочно е червено,познавачите знаят защо). За по-големите дизели на Ауди няма кво да говоря смятай, че са те наказали и то много лошо, пък било и с "Проект Интеркулер".
Не вервам, колега, дека ще ме накажат много лошо, може малко лошо, но не много. А иначе, не е само интеркулера, то и турбото ще се пипа
(ама шшшт, още не съм ви казал, не казвайте и на тия с ауди-тата 2.5 тди), па тогава ще видим с колко ще ме "накажат"
А като са толкова вървежни тия с ауди 2.5 тди и като искате да сравняваме съпоставими коли, нека ауди-то да се пусне с едн0 320д, а? Кво ше стане - всички знаем
![]()
![]()
За 330д въобще няма да споменавам
Пак се замисли, защото когато Един (Явор) караше 325иХ (е30) беше много лошо изяден от 2.5 ТДи А6ца,(новичката - 1999 горе долу)
6-те скорости. Пък пак си помисли за твоя дизел (не казвам, че не върви, просто не върви колкото този). Иначе успех, с доработки ще късаш. (някаде по форумите имаше някав пич с череш туринг дизел 324тд - пипан и хапваше всичко на закуска, ходеше да се състезава,ама май не беше на Бужура) - ако не си ти де ...
Кой па е тоя с чено комби

Ебаси за първи път чувам

Писано е в една тема за това черно комби, верно само суперлативи... Целта е и зеленото комби да стане такова 

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
- pantata
- младши ентусиаст
-
И язе да го ева ми е трудно да го приема тваnyky написа::shock:![]()
Стига бе ,хора !!! Ауди 2,5 турбо дизел да ме бие с 325и
Е такъв филм няма... Аз поне не съм играл...

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
почнахте пак с приказки от хиляда и една нощ, визирам 2.5 тди. без да е сериозно напомпано с чип няма как да стане.... а си говорехме за 1.8 20 клапана
някой каза ауди 2.6, ми как да изпревари то е 150 коня подигравка
... лека нощ

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
абе много ги прехвалихте тия печки, преди 1-2 седмици едно А4 (второ поколение) 2.5 TDI голям зор ми даде, ама на 3-та почнах да излизам калник пред него и го дръпнах, а съм с 1.8 малко над 100 коня, после като поразрових сайтовете установих че автоматик е било за да го бия, но както и да е, тия печки макар и 2.5 не са нищо особено..
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4