Впечатления
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
ge_a написа:На истина не е рздухване, важното в случая е че няма пострада лиТакива неща се случват и са поправими
![]()
Много грозно впечатлени ми направиха хора от публиката, които почнаха да пускат разни подигравателни лафове
верно,аман от клюкарки.......

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
много яко беше като изключим някои пропуски откъм организацията, но съм много доволен това ми беше първият събор и както каза едно приятелче "за по-хубаво не сме си и мечтали" а пък пътуването.....
беше страхотно имаше много адреналин
искам да поздравя Penchev (и малкия и големия), YOKOHAMA, Breyton, Пенков с Е30-ката на DANIEL и още няколко човека на които не им знам никовете за майсторското шофиране наистина показаха перфектен конрол върху колите идеално рисуваха завоите
ЕВАЛА момчета

Тоя път ще говоря директно с имена. Братята БМВДРАЙВЪР и ЛОУДРАЙВЪР ми падат в очите жестоко с изказването си, че можело това да нестане ако шофьора небил пиян и ако бил завъртял на еди къде си или ако бил дръпнал ръчната. Момчета вие много ги разбирате тия еща ама нещо не ви видях колата на пистата. КАкво знаете вие от практиката та говорите, какво сте направили с тая пичеловка та коментирате? Защо не я изкарахте да ни покажете как се прави, Защото вие само четете и после говорите. А ние се учим от практиката и мога да ви кажа, че практиката е по-добра от теорията щото е по-точна. А това, че Сами е изпил 2 бири неозначава, че от това е станал проблема. Да нетрябва да се пие и да се кара, щото имаше прекалено пияни индивиди на събора, които ако бяха излезнали на пистата щяха да съберата и бетона и да окосят тревата. Но не ви прави чест да говорите зад гърба на хората и то глупости. Защо излезна цялата публика да зяпа, защо непомотнаха, защо нито един ЕНТУСИЯСТ не каза АЗ ЩЕ СИ ДОКАРАМ КОЛАТА ДА ПОМОГНА. Когато я изваждахме, някъв кретен каза браво, браво, не ми се мисли кво щеше да му се случи ако се беше доизказал неподготвен, сигурно щеше да ми гушне резервната гума. Е в такива ситуации ми идва да отеба целия форум и всичко, но си давам сметка, че ако истинските хора които са останали го направят, просто форумът ще рухне и ще стане пасмина ламери и юзъри дето ще си чешат езиците.
Подобна бешще случката и на магистралата когато на Дизелбоя му гръмна мотора. Спираха за да зяпат а не за да помогнат и как един неказа дай да те издърпаме, сакън да не утърве колоната. Това са МИШКИ, това не са приятели, това за мен са БОКЛУЦИ.
Подобна бешще случката и на магистралата когато на Дизелбоя му гръмна мотора. Спираха за да зяпат а не за да помогнат и как един неказа дай да те издърпаме, сакън да не утърве колоната. Това са МИШКИ, това не са приятели, това за мен са БОКЛУЦИ.
sonny написа:Тоя път ще говоря директно с имена. Братята БМВДРАЙВЪР и ЛОУДРАЙВЪР ми падат в очите жестоко с изказването си, че можело това да нестане ако шофьора небил пиян и ако бил завъртял на еди къде си или ако бил дръпнал ръчната. Момчета вие много ги разбирате тия еща ама нещо не ви видях колата на пистата. КАкво знаете вие от практиката та говорите, какво сте направили с тая пичеловка та коментирате? Защо не я изкарахте да ни покажете как се прави, Защото вие само четете и после говорите. А ние се учим от практиката и мога да ви кажа, че практиката е по-добра от теорията щото е по-точна. А това, че Сами е изпил 2 бири неозначава, че от това е станал проблема. Да нетрябва да се пие и да се кара, щото имаше прекалено пияни индивиди на събора, които ако бяха излезнали на пистата щяха да съберата и бетона и да окосят тревата. Но не ви прави чест да говорите зад гърба на хората и то глупости. Защо излезна цялата публика да зяпа, защо непомотнаха, защо нито един ЕНТУСИЯСТ не каза АЗ ЩЕ СИ ДОКАРАМ КОЛАТА ДА ПОМОГНА. Когато я изваждахме, някъв кретен каза браво, браво, не ми се мисли кво щеше да му се случи ако се беше доизказал неподготвен, сигурно щеше да ми гушне резервната гума. Е в такива ситуации ми идва да отеба целия форум и всичко, но си давам сметка, че ако истинските хора които са останали го направят, просто форумът ще рухне и ще стане пасмина ламери и юзъри дето ще си чешат езиците.

си правя заключението, че ВЪОБЩЕ не е така. Такива гръмки изказвания нито аз,нито
брат ми изобщо сме правили. Единственото, което съм казал преди и след като се случи инцидента,
че Сами явно не преценява поведението на колата добре...(и не само аз мислех така, ма в крайна
сметка има ли значение). Колкото до това дали е пил 2 или 20 бири си е за него и не съм му никакъв,
че да му търся сметка по някакъв начин. Да, отидохме до мястото на инцидента малко след него,
но не за да злорадстваме или да се правим на много оборотни, а за да видим какво е положението и
състоянието на Сами - все пак не ми е безразличен като част от това общество. Да, имаше всякакви
коментари - и такива каквито споменаваш ти и ред други, но не излезнали от нашите уста.
Заключения за това какви са знанията ни и от къде произлизат - на база на практиката или теорията,
трудно можеш да правиш с оглед на това колко добре ни познаваш. Колкото до това дали колата
се прави, за да е "пичеловка" или с някаква друга цел, само аз и брат ми знаем. А това, че ти не си
видял колата на пистата, не означава, че не е била изкарана на нея.И последно, да те питам, понеже
това в което ни обвиняваш не си го чул от нашите усти, мога ли да знам кой ти е "донесъл" тази "информация"?!
Защото аз, ако имам да казвам на някого нещо или му го казвам директно или го запазвам за себе си.

Driver's Racing Team
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Аз снимах точно там до Пабло където Сами се удари и мога да изкажа мнение,само ме е яд че точно в този момент не снимах.Не искам да коментирам дали не може да кара,дали е бил пиян,дали не е познавал колата или причината е била друга но мисля че е меко казано неразумно на тръгнеш на дрифтове с 318 Е36 почти без окачване (съдя за това по клатенето на колата) в нетрезво (поне така разбрах) състояние и то когато колата не е твоя.А когато удара беше вече факт Пабло каза че имат пътна помощ и ням проблем да я дръпнем,Сони ти сам пожела да я издърпаш.Такива изказвания на Драйвърите не съм чул а и мнението на всички а и моето е че това можеше да се предотврати ако поне 1 от изброените фактори горе не фигурираше
При дизела ситуацията беше същата всички искаха да помогнат но ти вече настояваше да го дърпаш,така че те моля да не се изказваш така гръмко за всички които бяхме там,че сме БОКЛУЦИ и МИШКИ защото не веднъж сме доказали обратното

При дизела ситуацията беше същата всички искаха да помогнат но ти вече настояваше да го дърпаш,така че те моля да не се изказваш така гръмко за всички които бяхме там,че сме БОКЛУЦИ и МИШКИ защото не веднъж сме доказали обратното

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
pAbLo написа:Мислех си че няма да прочета и такива мнения и теми но явно ще се наложи![]()
![]()
Относто коментарите към организаторитеПожелавам ви догодина да сте от тях.
Аз ще лющя семки и ще пускам злобни забележки![]()
За съжаление колега винаги има такива и винаги ще ги има

За мен от началото до края всичко беше уникално,перфектно организирано и подредено,огромна крачка напред в развитието на Клуба и БМВ Културата у нас.Най-после успяхме да покажем че можем да завиваме и че това е уникално предизвикателство в бъдеще.
Още един път Благодаря на Екипа ви за перфектното посрещане и се извинявам за малките глупости дето направихме в неделя

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Аз няма да се оправдавам,защото просто няма за какво!
Когато прочетох това,просто ми стана доста гадно,защото го е написал
човек,който аз много уважавам и считам за приятел.
Да,инцидента можеше да се предотврати,защото Сами трябваше да
предвиди поведението на колата,това че недозавива стана ясно още
от първия завой.Но станалото-станало.Ати ме помоли да взема куката
от моята кола и аз тръгнах натам.Но момчето с 318 is беше на пистата
и извади неговата.Това беше моето участие в инцидента.
Относно мойта кола и дали съм се пускал на пистата,мисля че си е лично
моя работа.
Когато прочетох това,просто ми стана доста гадно,защото го е написал
човек,който аз много уважавам и считам за приятел.
Да,инцидента можеше да се предотврати,защото Сами трябваше да
предвиди поведението на колата,това че недозавива стана ясно още
от първия завой.Но станалото-станало.Ати ме помоли да взема куката
от моята кола и аз тръгнах натам.Но момчето с 318 is беше на пистата
и извади неговата.Това беше моето участие в инцидента.
Относно мойта кола и дали съм се пускал на пистата,мисля че си е лично
моя работа.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Аз го снимах с камера и ако някой смята ,че е важно да го види няма проблем да му предоствя касетата.Наистина жалко за колата и за случая,но винаги има по нещо което не е по план.Като цяло събора си беше доста добре организиран и мога само да кажа на хората които не им е харесал следващият път нека прояват инициатива и да го направят по добърDrivinGGoD написа:Аз снимах точно там до Пабло където Сами се удари и мога да изкажа мнение,само ме е яд че точно в този момент не снимах.

P.S. Абе крайно време е да променим датата на събора по Гергьовден само дъжд ни вали

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Значи неискам никой да ме разбира погрешно, уважавам братята драйвъри, дотолкова доколкото съм имал възможност да ги опозноя, но с времето съм си направил някой изводи и те ме карат да говоря така. До това кой ми го е казал, не е някой си а моята приятелка която го е чула лично. Да всеки един инцидент може да бъде предотвратен, ама като се обърне колата пътища много. За организацията неговоря, тя просто беше перфектна доколкото можеше да се удържи и управлява толкова много народ. Просто ми е болно, че първо се коментира, после се действа. За дизела, ами как няма да предложа, при положение, че 10 минути седят сума ти народ и само размишляват на глас кво и е станало на колата, аз докато бях нечух един да каже, ако е имало такъв мойте извинения. Да вярно е, че АТИ помоли някой да си донесе куката и щеше да е адцки тъпо да кажеш ми няма да я дам. А за теорията и практиката говоря, защото и аз съм се опитвал да следвам теорията, но не се е получавало винаги, практиката показва повече. Просто найстина аз несъм видял вашата е36ца в действие, не че сте ми длъжни или нещо, но си вадя извод, че тая кола се кара само по учебник (лично мнение). Но в такива моменти излизам извън кожата си и пиша това което мисля, а дали съм прав или не незнам. Просто вместо да сваляме шапка на тия дето правят шоуто и на тия дето го организират, ние веднага почваме да лаеме. Несъм нарекъл никой дирекнто МИШКА или БОКЛУК не защото неискам, а защото имаше прекалено много хора (кибици) които непознавам, но с поведението си показаха точно това. Да може от пистата да си имат пътна помощ, но тя трябваше да дойде веднага, а нея я нямаше. Чух изказвания от сорта МИ ТАКАВА ИМ Е ОРГАНИЗАЦИЯТАы НЯМАТ НИТО ЛИНЕЙКА НИТО НИЩО, може и така да е, аз зор да си чупя колата и да дърпам тоя и оня нямам, но когато нещо се бави трябва да се действа светкавично, не да се люпят семки. И докато се опитвахме да изкараме колата, сумати ГЛУПАЦИ седяха до въжето между двете коли и зяпаха, вместо да се мръднат, те са БОКЛУЦИТЕ, а МИШКИТЕ, са тия дето седяха отстрани и цъкаха като руски будилници и даваха неуместни коментари. Нали затова сме форум, за това сме общност, да бъдем единни, а не да се плюем и да говорим един зад друг.
Ся разбрахте ли кво исках да кажа
Ся разбрахте ли кво исках да кажа

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Не,Сони,не разбрах какво искаше да кажеш.От цялата работа ми стана
ясно,че ти лично нищо не си чул,но ме оплю публично,без да се притисняваш.
Ма карай,както и да е
За колата пак ти повтарям,когато някой ми плаща разходите и ремонтите,
тогава може да ми дава съвети кога,къде и как да я карам
ясно,че ти лично нищо не си чул,но ме оплю публично,без да се притисняваш.
Ма карай,както и да е

За колата пак ти повтарям,когато някой ми плаща разходите и ремонтите,
тогава може да ми дава съвети кога,къде и как да я карам

- Гост
-
sonny написа:Значи неискам никой да ме разбира погрешно, уважавам братята драйвъри, дотолкова доколкото съм имал възможност да ги опозноя, но с времето съм си направил някой изводи и те ме карат да говоря така. До това кой ми го е казал, не е някой си а моята приятелка която го е чула лично. Да всеки един инцидент може да бъде предотвратен, ама като се обърне колата пътища много. За организацията неговоря, тя просто беше перфектна доколкото можеше да се удържи и управлява толкова много народ. Просто ми е болно, че първо се коментира, после се действа. За дизела, ами как няма да предложа, при положение, че 10 минути седят сума ти народ и само размишляват на глас кво и е станало на колата, аз докато бях нечух един да каже, ако е имало такъв мойте извинения. Да вярно е, че АТИ помоли някой да си донесе куката и щеше да е адцки тъпо да кажеш ми няма да я дам. А за теорията и практиката говоря, защото и аз съм се опитвал да следвам теорията, но не се е получавало винаги, практиката показва повече. Просто найстина аз несъм видял вашата е36ца в действие, не че сте ми длъжни или нещо, но си вадя извод, че тая кола се кара само по учебник (лично мнение). Но в такива моменти излизам извън кожата си и пиша това което мисля, а дали съм прав или не незнам. Просто вместо да сваляме шапка на тия дето правят шоуто и на тия дето го организират, ние веднага почваме да лаеме. Несъм нарекъл никой дирекнто МИШКА или БОКЛУК не защото неискам, а защото имаше прекалено много хора (кибици) които непознавам, но с поведението си показаха точно това. Да може от пистата да си имат пътна помощ, но тя трябваше да дойде веднага, а нея я нямаше. Чух изказвания от сорта МИ ТАКАВА ИМ Е ОРГАНИЗАЦИЯТАы НЯМАТ НИТО ЛИНЕЙКА НИТО НИЩО, може и така да е, аз зор да си чупя колата и да дърпам тоя и оня нямам, но когато нещо се бави трябва да се действа светкавично, не да се люпят семки. И докато се опитвахме да изкараме колата, сумати ГЛУПАЦИ седяха до въжето между двете коли и зяпаха, вместо да се мръднат, те са БОКЛУЦИТЕ, а МИШКИТЕ, са тия дето седяха отстрани и цъкаха като руски будилници и даваха неуместни коментари. Нали затова сме форум, за това сме общност, да бъдем единни, а не да се плюем и да говорим един зад друг. Ся разбрахте ли кво исках да кажа
баце тука мисля си в голема грешка !
само да те питам като явно си бил на събора щот не те познавам .. вечерта в ресторанта седя ли си на масата .. ако си седял разбра ли че за доста хора нямаше места да седнат ... ако си разбрал що не направи на някои место да седнат 2 гъза и да влезат сички ам ? ... за кфи общности за кфи 5 лева се бориш ... някои си седнаха други кучета ги яли .. и както казваш мишките си седеха и си пиехя и веселяха .. единствено Боса се опита да направи нещо но уви неможа .. ми не съжалявам че не сме седнали можеби и по готино си изкарахме на диското ама ми схвана мисалта нали ? .. направил си нещо ОК .. стига сте се били в гърдите кфи сте ми добрички и милички знаем си стоката

ок казах ти твоя работа, така е, несъм аз тоя дето ще ти каже кво да правиш с твоята кола, но просто това което чух ми стана много тъпо, вие двамата сте интелигенти хора, а се окзва, че направихте грешка типична за много хора, извинявай, но аз на женаси и вярвам повече, немисля, че ще ме излъже, просто няма причина, а предпочетох да си изкажа мнението отколкото утре да се каже, че говоря глупости. Ако найстина е така моля докажете ми го и ще се извиня публично, макар, че има една поговорка РАНАТА ЗАРАСТВА, ДУМАТА ОСТАВА. Както думата остана в моето съзнание, така вероятно и в твоето, но съдба, просто няма начин това да го няма. Аз питах защо не ти видяхме колата на пистата, не за да ми е зор да я счупиш, а защото пак повтарям никога несъм виждал тази кола в действие което ме кара да мисля, че това което знаете ти и брат ти е от теорията, по този начин съм си извадил заключението. А затова, че съм нарекъл колата пичеловка, не е обида специално към теб или колата ти, а просто защото е36 найстина има такъв имидж, защото извинявай ама една п**** кво ще избере според теб е23 или е36? Със сигурност някъде в изказванията и разсъжденията си съм сбъркал, но нито аз нито ти можеш да кажеш къде точно. Пак повтарям нямам нищо лично към вас за да пиша това, просто ми стана адцки кофти, че хора като вас могат да кажат това, оттам е и моята реакция.
bam-bam написа:баце тука мисля си в голема грешка !
само да те питам като явно си бил на събора щот не те познавам .. вечерта в ресторанта седя ли си на масата .. ако си седял разбра ли че за доста хора нямаше места да седнат ... ако си разбрал що не направи на някои место да седнат 2 гъза и да влезат сички ам ? ... за кфи общности за кфи 5 лева се бориш ... някои си седнаха други кучета ги яли .. и както казваш мишките си седеха и си пиехя и веселяха .. единствено Боса се опита да направи нещо но уви неможа .. ми не съжалявам че не сме седнали можеби и по готино си изкарахме на диското ама ми схвана мисалта нали ? .. направил си нещо ОК .. стига сте се били в гърдите кфи сте ми добрички и милички знаем си стоката
Не в ресторанта небях, но искам да ти кажа, че такъв проблем имах аз на миналия събор и когато трябваше да получа помощ от по-близките ми бях отхвърлен, а МАДПЕТЬО и МАДВАНЬО се згърчиха на масат си за да ми направят място и ми платиха и сметката и искам да ти кажа, че до тоя момент те от мене лошо не са видяли и когато са имали нужда от помощ са я получили на секундата. Това нарчам аз общност и задружие.