за ш"баните маршрутки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
:)
Да е жив и здрав човека, който е измислил мараширутките.
Докато не се избият няма да спрат да карат като изроди.

Докато не се избият няма да спрат да карат като изроди.
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
- slav40
- Потребител
-
- Кара: Лопел
- Детайли за колата: кЮмбе
Iaj_treva написа:Е то те си мислиат, че като са с малко по голями машити са хванали господ за п****** и пътя е техен, ма след месец и половина като взема ''C'' категория, само да набарам някои камаз, мммммм ще има да се прескачаме по цял ден, като ги блокирам с камаза на някои булевард и седна някаде да си пиа кафенцето и да им се смея, не господ, а мене ще ме хванат за к***.
ЕЕЕЕЕЕЕЕей просълзих се от смях

Абе бате, Stranger, не ги оправдавам, но им влизам в положението! За мен те са много по добри шофери от половината такива в София! Защото сутрин в най-голямото задръстване, и аз и ти (съм убеден) че преминаваш в насрещното движение, само и само да застанеш най отпред на светофара! и после пак газ и същтите маневри до другия светофар! Аре не ми обяснявай...щото всички го правиме това! Поне тия с маршерутките имат трайнинг! А мен лично най много ме дразнят тия дето в най голямото задръсрване сутрин са тръгнали на разходка, е трябва да има малко динамика иначе до никъде няма да стигнем (или поне не преди обяд )!!!
А това да си шофер на маршрутка си е работа като всяка друга, и мисля че няма никво значение дали си от провинцията или от софия! Разликата е, че нито ти, нито аз може да я работим! защото нито на теб нито на мен ще ми издържат нервите да се разправам с хаоса по софийските пътища
Аиде със здраве и лека работа...
А това да си шофер на маршрутка си е работа като всяка друга, и мисля че няма никво значение дали си от провинцията или от софия! Разликата е, че нито ти, нито аз може да я работим! защото нито на теб нито на мен ще ми издържат нервите да се разправам с хаоса по софийските пътища
Трите истини на живота:
1. Парата прави фукарата !!!
2. Всяко нещо си има край...само салама има два!
3. Откъдето и да се върнеш от пътя на загубата, все е кяр!
1. Парата прави фукарата !!!

2. Всяко нещо си има край...само салама има два!

3. Откъдето и да се върнеш от пътя на загубата, все е кяр!

- slav40
- Потребител
-
- Кара: Лопел
- Детайли за колата: кЮмбе
baselito написа:Абе бате, Stranger, не ги оправдавам, но им влизам в положението! За мен те са много по добри шофери от половината такива в София! Защото сутрин в най-голямото задръстване, и аз и ти (съм убеден) че преминаваш в насрещното движение, само и само да застанеш най отпред на светофара! и после пак газ и същтите маневри до другия светофар! Аре не ми обяснявай...щото всички го правиме това! Поне тия с маршерутките имат трайнинг! А мен лично най много ме дразнят тия дето в най голямото задръсрване сутрин са тръгнали на разходка, е трябва да има малко динамика иначе до никъде няма да стигнем (или поне не преди обяд )!!!
Тука не си прав.Защото те минават само по 1 и същ маршрут по десетки пъти на ден.Те научават всяка дупчица на пътя и знаят кога ще светне светофара и се правят на великите шофьори.И като излезе някой срещу тях в насрещното,както те правят обикновенно, и ето ти задръстване щот са прости като гъдулки и почват да го псуват:"тоя тъпак какво прави ,така ли се кара,кой му даде книжка,бах ти тъпака" и тия залупените "пасажери" си казват брей тоя шофьор много добър бе,браво на него.Всъщност са коне с капаци знаят си само 1 маршрут и на него се правят на велики шофери.Като започнат да се возят из Софията ,показват на простолюдието ,колко са добри и как се минава в насрещното.Мамицата им мръсна и селтаци,малко се понадценяват и затва има толко злополуки благодарение на ТЯХ.Ако го закарам у някое село на "големия завой" ще се стресирати ще си кажат "бах мааму ся кат няма коли аз пак ли трябва да карам в насрещното

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
baselito написа:Абе бате, Stranger, не ги оправдавам, но им влизам в положението! За мен те са много по добри шофери от половината такива в София! ...
аз не знам колко добри шофери са, но знам, че няма случай да карам зад такъв и той да не спре изведнъж където и когато го кефи, да си кара по някакви си свои правила и изобщо все едно са си купили всички пътища...то при тези условия и аз съм по-добра от Шумахер....

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3