Нищо против жените шофьори ама...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Айде и аз да се включа в темата с една случка която никога няма да забравя
В студентски град има едно гъзарско заведение (Mastro Lorenco) и пред това заведение обикновенно може да се видчт всички модели на Mercedes ....от време на време и по някой баварец се появява. Точно пред това заведенийце станах свидетел на една доста зрелищна гонка между S-класа, супер тунингована и БМВ 7 серия. Само дето не видях кой спечели стото просто ОТЛЕТЯХА ... та както и да е
Преди около 3-4 години си върва кротко по тротоара и от заведението излиза една доста засукана мадама и се качи в E-39 (изглеждаше чисто нова). Дотук добре ...
начи тя си се качва (колата беше паркирана с предницата напред) и запали а аз кротко си вървя. В следващия момент я виждам как включва скороста, обръща се назад, дава малко газ и ... нищо..... мацето дава още малко газ и както си беше обърнала главата назад колата се качи е ПРЕДНИТЕ 2 ГУМИ на ТРОТОАРА
тая шматка беше объркала задната и беше включила на 1-ва....

В студентски град има едно гъзарско заведение (Mastro Lorenco) и пред това заведение обикновенно може да се видчт всички модели на Mercedes ....от време на време и по някой баварец се появява. Точно пред това заведенийце станах свидетел на една доста зрелищна гонка между S-класа, супер тунингована и БМВ 7 серия. Само дето не видях кой спечели стото просто ОТЛЕТЯХА ... та както и да е
Преди около 3-4 години си върва кротко по тротоара и от заведението излиза една доста засукана мадама и се качи в E-39 (изглеждаше чисто нова). Дотук добре ...

тая шматка беше объркала задната и беше включила на 1-ва....
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
в събота си спирам аз както винаги на паркинга за 30 минути само и идва една женска при мен и вика "стана беля" Веднага разбрах че се е нахакала в колата ми. От една страна ми беше много гадно, защото тъкмо я бях пребоядисал, а от друга страна че не бях с новата си кола. излизам и какво да видя - майсторски черти по моята кола а по нейната - счупен фар, мигач и броня, както и изкривен калник
(ебаси миниатюрното субару беше се намачкало като кофичка от кисело мляко) Викам добре как стана, а тя ми обяснява че давала назад без да огледа настрани дали има кола или не
ето ви схема и разтояния да прецените сами

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Добре, че не вкара себе си в гроба, защото искам да видя тогава какво щеше да напишеш, сигурно пак нещо остроумно
, та какво ще кажеш по въпроса, ако беше катастрофирала, с най-лошия изход, всъщност знам какво ще кажеш, "ако беше, ама не е". Типично ЖЕНСКА работа. Как да е.
Ако искаш може да поспорим около година, че и 9 месеца отгоре

Ако искаш може да поспорим около година, че и 9 месеца отгоре

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vicho
- старши ентусиаст
-
Коя част те кефи по-точно?!
За това, че всякакви ги има си права, а, че тая не е наред, ми аз мисля, че това не е лудост, а проста неграмотност. Защото един голям % от тоя форум не сме с ъкъла си когато сме зад волана, обаче искренно се съмнявам някой да направи подобно нещо.
За споренето се пошегувах, защото ти първа започна с "годините" спор
п.с. не ти отива да ми говориш на "бе", не говори хубаво за теб, ама не аз съм този, който ще те съди
поздрави!
btw. като чета по форума за чукванията на колегите (и слава богу, че са леки) с разни пияни шофьори - които до един са били мъже, ще си позволя да защитя жените, въпреки глупостите които правят зад волана, поне не съм чул за пияни такива.
Така, че всеки пол си има свойте недостатъци, друг е въпроса в каква степен.

За това, че всякакви ги има си права, а, че тая не е наред, ми аз мисля, че това не е лудост, а проста неграмотност. Защото един голям % от тоя форум не сме с ъкъла си когато сме зад волана, обаче искренно се съмнявам някой да направи подобно нещо.
За споренето се пошегувах, защото ти първа започна с "годините" спор

п.с. не ти отива да ми говориш на "бе", не говори хубаво за теб, ама не аз съм този, който ще те съди

поздрави!
btw. като чета по форума за чукванията на колегите (и слава богу, че са леки) с разни пияни шофьори - които до един са били мъже, ще си позволя да защитя жените, въпреки глупостите които правят зад волана, поне не съм чул за пияни такива.
Така, че всеки пол си има свойте недостатъци, друг е въпроса в каква степен.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Гост
-
- vicho
- старши ентусиаст
-
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3