Случват ли ви се често случки като тази
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Случват ли ви се често случки като тази
е как да му се получи като не е виждал пътя от облака сажди
случка от тази събота:
пътувам към Шумен по магистралата, карам си спокойно със 110-120 в дясна лента, трафик малък... един тъпак ми се лепна на бронята и не мръдна от там поне 5 мин., а много мразя такива... настъпвам до 140, свалям до 90- тоя все зад мен много близо... пуснах за секунда стоповете за мъгла и тоя скочи на спирачките
и реших, че съм се отървал от навлека и е разбрал намека... да, ама не
продължавам да си държа темпото от 110-120 и след малко същият идиот ме изпреварва- тъкмо си помислих "идеално, да си ходи напред", ама не познах... тоя реши да ми се пречка и да ме дразни: забавя на 80-90 и тръгвам да изпреварвам разбира се- кой ще познае от първият път дали тоя ме засече като тръгна към лявата лента
няколко проби дали не ме е видял или нарочно ме засече- на всяко мое изнасяне тоя тръгваше да ме затваря... изнерви ме идиота, спрях в аварийната да изпуша една цигара, че да не го настигам пак...
е така и не разбрах какъв му е проблема на тоя, ама беше сериозен... какво постигна (освен няколко рискови ситуации) също не схванах
интересното е, че беше по-дърт от мен, с дете на около 10-на години в колата и с дизелов кошник в състояние на полуразпад- няк'ва Астра дето не е успяла да избяга от ръждата
с кой акъл поема такива рискове не ми е ясно 

случка от тази събота:
пътувам към Шумен по магистралата, карам си спокойно със 110-120 в дясна лента, трафик малък... един тъпак ми се лепна на бронята и не мръдна от там поне 5 мин., а много мразя такива... настъпвам до 140, свалям до 90- тоя все зад мен много близо... пуснах за секунда стоповете за мъгла и тоя скочи на спирачките

е така и не разбрах какъв му е проблема на тоя, ама беше сериозен... какво постигна (освен няколко рискови ситуации) също не схванах

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Хахахах ... Личи си че сме кибритлии балканците ... Като е толкоз пекан, ти не можеш ли да се заиграеш - пусни мигача и гледай фън,после пак и пак и пак ... Като почне някой да се прави, не си длъжен да му играеш по свирката ... И винаги пораженията по предницата са по-скъпи от тез по задницата на колата
После си запиши номера, и го дай за някоя щета избягал, те ще си го насадят ...
Тез "к*рвенски" номера ги прилагам само в много краен случай, когато "опонента" е много настоятелен !

После си запиши номера, и го дай за някоя щета избягал, те ще си го насадят ...
Тез "к*рвенски" номера ги прилагам само в много краен случай, когато "опонента" е много настоятелен !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
то начини да се заиграе човек много, ама въпроса е трябва ли... кенефа дето търкалям е с близо 2 пъти повече коне от съответната астра и съм на кантар с 318ис- не беше трудно да го отвея и к'во от това
трябва заради един олигофрен да поемам излишни рискове ли
щом при скорост около 100 тръгва рязко и умишлено няколко пъти да ме засича значи не е наред тоя
със 100% сигурност щях да го изпреваря ако настъпя както трябва- и к'во, ще ми порасне пишката ли като накажа един идиот дето само ще се амбицира още и като нищо ще създаде още рискови ситуации докато ме гони
А и що трябва да изгарям излишно 1 кило бензин за да давам уроци на някой
то поне да се научи да го прежаля разхода, ама като няма шанс...
да е някой младеж дето иска да си пробва колата срещу дъртият ми кош- ок, няма грижи, ще се пробвам за шоуто, пък и е забавно някой път като останат изненадани децата
да бързам за някъде- хич няма и шанс такъв да ме настигне, да не говорим да си прави к'вото иска пред мен... ама аз съм тръгнал на разходка- що да му се връзвам на глупостите...

да е някой младеж дето иска да си пробва колата срещу дъртият ми кош- ок, няма грижи, ще се пробвам за шоуто, пък и е забавно някой път като останат изненадани децата

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Много странно и аз все попадам на някакви чичковци в последно време. Карам по Симионовско шосе от Студентски надолу към Семинарията. Аз съм в дясната лента, в която няма никой, в лявата две коли една пред мен и една зад мен и се движим в пакет. От една пряка излиза един велосипедист в моята лента и аз разбирасе го застигам. Движим се с културните 50-55км/ч(пестим гориво
), при което връщам от 5та в 3та, за да не става ексцесии и лееко се изтеглям напред и на ляво и се залепвам зад колата пред мен в лявата лента като по никакъв начин не преча на тази зад мен. При това ми действие чичкото, който до сега е карал зад мен в лявата лента решава, че това място е негово и влиза в насрещното с Омега 2.0 някъде 90година, застига ме и почва да ме избутва към дясната лента точно в момента в който подминаваме колоездача. Подминахме го и му отстъпих лявата лента, като доволно се изтеглих напред в дясната лента съпроводен с песента на шестимата
. Спираме на светофара на Зоопарка посока София Ленд и тоя тарикат ми се лепна на 1см на задната броня и вече леко почнах да се ядосвам
. Тръгваме и разбирасе Омегата просто сякаш забрави да тръгне, хоп свърши първа ама има неравности и следват спирачки. Тоя тарикат обаче взе, че се амбицира и като се засилил зад мене едва не ме отнесе, докато намалявах за дупките
е направо ми кипна канчето, от там газ и му се лепвам на 5м зад него,а горката Омега голем зор вижда, напбижаваме светофара от Дървеница, скоростта е многократно над разрешената, тоя обаче не само, че не намалява ами и не пуска газта, от там само върнах газта и чаках да гледам разрушенито. В последния момент скочи на спирачките и аз не знам как успя да спре и не отнесе колите на светофара. Чичката беше някъде към 50-55 години.

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
И на мен ми се случи нещо такова, миналата събота.
Карам си по извънградски път Варна-Добрич, настигам един такъв, от тея с новите служебни коли, говори по телефона, кара със 70, застигаме едно леко изкачване скоростта пада на 60, виждам аз прав път, с идеална видимост и наистина много в далечината кола, ние сме минали изкачването, скоростта на този пред мен пак стана 70 и реших, че не ме устройва темпото му, решавам да го изпреваря докато съм на 5та със 70... където 20ката сигурно има 50 коня налични в тоя диапазон
и то на Е34ка
и леко, кротко спокойно с мигач си го изпреварвам на 5та(като дори не мачкам педала на газта, а съвсем спокойно и лежерно го натискам), тъкмо го изравнявам и подминавам с калник може би, новия кенеф нещо приклекна, изрева нещо(явно тоя свали на 3та ли, незнам), моето изпреварване спря, той започна да ми изтегля леко, виждам колата насреща наближава аз подминавам 90 км/ч и набързо включих 3та и тъкмо накрая на 3та, като я изцедих на около 135 се прибирам обратно в дясната лента приключил с изпреварването, разминах се на границата на безопасното разминаване с насрещния автомобил
Можех да го оставя да кара напред и да се прибера, но просто деня/нощта ми беше отвратителен/на(действието се развиваше към 6:30 сутринта), аз бях отвратителен и реших, че няма да се прибера(знам, че е глупаво, при това много, но...) побеснях и това е..
След което, от момента, в който го изпреварих, до влизането в Добрич(20тина км) карах с 60-70, като тръгнеше да ме изпреварва(4-5 пъти) си ускорявах до колкото е необходимо, за да се откаже той.
Това естествено се случваше само на прави участъци без насрещно движение, та си беше напълно безопасно, колкото и да съм бил ядосан, няма да го накарам да се трепе човека, а и пътя съботен ден 6:30 сутринта почти няма коли, да не говорим, че съм го минавал тоя път стотици пъти(БУКВАЛНО), та наистина НЕ съм го поставял в опасна ситуация, за разлика от него.
Накрая на влизане в Добрич всеки си пое по пътя, виждах го, че ръкомахаше нещо на огледалото, но т'ва е.
Та, това ми е историята, знам, че е глупава и, че не биваше да му се хващам на глупостта, но обстоятелстава бяха такива за конкретния случай.
Иначе, когато мен ме изпреварват дори отпускам газта, а когато виждам, че има някаква опасност(насрещно движещ се автомобил) дори чуквам спирачки за да се размине всичко благополучно, за разлика от тая утайка дето незнам какво си помисли, не че колата ми е вървяща - напротив, но беше достатъчно по-силна да го изпреваря и след това да не може той да ме изпревари...
Карам си по извънградски път Варна-Добрич, настигам един такъв, от тея с новите служебни коли, говори по телефона, кара със 70, застигаме едно леко изкачване скоростта пада на 60, виждам аз прав път, с идеална видимост и наистина много в далечината кола, ние сме минали изкачването, скоростта на този пред мен пак стана 70 и реших, че не ме устройва темпото му, решавам да го изпреваря докато съм на 5та със 70... където 20ката сигурно има 50 коня налични в тоя диапазон

Можех да го оставя да кара напред и да се прибера, но просто деня/нощта ми беше отвратителен/на(действието се развиваше към 6:30 сутринта), аз бях отвратителен и реших, че няма да се прибера(знам, че е глупаво, при това много, но...) побеснях и това е..
След което, от момента, в който го изпреварих, до влизането в Добрич(20тина км) карах с 60-70, като тръгнеше да ме изпреварва(4-5 пъти) си ускорявах до колкото е необходимо, за да се откаже той.
Това естествено се случваше само на прави участъци без насрещно движение, та си беше напълно безопасно, колкото и да съм бил ядосан, няма да го накарам да се трепе човека, а и пътя съботен ден 6:30 сутринта почти няма коли, да не говорим, че съм го минавал тоя път стотици пъти(БУКВАЛНО), та наистина НЕ съм го поставял в опасна ситуация, за разлика от него.
Накрая на влизане в Добрич всеки си пое по пътя, виждах го, че ръкомахаше нещо на огледалото, но т'ва е.
Та, това ми е историята, знам, че е глупава и, че не биваше да му се хващам на глупостта, но обстоятелстава бяха такива за конкретния случай.
Иначе, когато мен ме изпреварват дори отпускам газта, а когато виждам, че има някаква опасност(насрещно движещ се автомобил) дори чуквам спирачки за да се размине всичко благополучно, за разлика от тая утайка дето незнам какво си помисли, не че колата ми е вървяща - напротив, но беше достатъчно по-силна да го изпреваря и след това да не може той да ме изпревари...

E34, E38
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
средеца за такива и да ръкомхат колкото искат 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Четейки тая тема се чудя какво ли пише по другите форуми

- g3nata
- Потребител
-
- Кара: ракета
- Мечтае да кара: колата на луната
- Детайли за колата: е39 520d
хехехе интересни истории прочетох.... сега аз да ви разкажа една. Возех се в ауди за жалост не е бмв но историята е свързана с бмв така де много се отклоних от сюжета..... и баща ми си кара аудито и погна едно бмв Е34 (май беше 520i) по пътя Пловдив-Хасково и тоя с бавареца се заигра също.... изпреварваха се доста време.. по едно време един тир изкочи пред нас и в този момент агента с бавареца тръгна да ни изпреварва обаче за негово нещастие насреща още един тир...... размина се на косъм а огледалата на тировете се удариха и се пръснаха.... захвърчаха стъкла навсякъде.... аз в първият момент си помислих най-лошото
но после осъзнах че този човек е голям късметлия в този момент..... карайте разумно и спазвайте пътната маркировка неми пука дали ще се убиете поне не убивайте другите 

- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
За съжаление има и такива хора,който не мислят във ЗДП ясно си го пише,че тръгнат ли да те изпреварват трябва да не ускоряваш !
Аз ако бях на теб щях да спра и да му
на глупака 
Аз ако бях на теб щях да спра и да му

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
Адски често ми се случва да изпреварвам и селчо (манталитет!) да реши да даде газ. Иначе се влачи и кара едва-едва, но ако види, че го изпреварват трябва да покаже какъв е мъж и дава газ. Няма и пет минути след това отново заспива и започва да се влачи. Не мога да ги разбера тези хора. Аз ако реша да карам бавно винаги правя място, за да ме изпреварят и никога няма да дам газ когато го правят.
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Мисля, че на 90% от нас ни е се е случвало подобно нещо. Едно е да киселееш но друго е заради комплекси да застрашаваш живота на другите. Ако стане на магистрала, добре, но на двупосочни пътища си е престъпление.
Колкото повече е карал човек, толкова повече случки може да разправи. Много пъти съм ял попарата и отдавна съм се примирил, че 318ката (на газ) не е ферари и избягвам да влизам в такива ситуации.
Иначе веднъж един серсем много ми вдигна кръвното - красив слънчев есенен ден, с жената сме отишли на разходка до Дяволското гърло и Ягодинската пещера. По пътя Девин - Пампорово (сравнително добра настилка, не много дълги прави и полегати завои) си карам нормално 60-70 и застигам един пасатор tdi. Оня с 50. Хубаво, давам мигач и тръгвам да го изпреварвам. Оня не - газ. Правата свършва. Връщам се зад него. Тоя пак намаля на 50. И това се повтаря в рамките на следващите 10 км, просто нямаше достатъчно дълга права да му се наема. Най-накрая с 300 зора успях, на 2ра в лютеницата
Тази случка ме хвърли в размисли, и от тогава (2-3 години минаха) като стане нещо такова, като се ми се заиграе някой летен играч гледам да отбия някъде встрани за 10ина минути, само и само оня да си върви по живо по здраво и повече да не се срещаме.
Иначе веднъж един серсем много ми вдигна кръвното - красив слънчев есенен ден, с жената сме отишли на разходка до Дяволското гърло и Ягодинската пещера. По пътя Девин - Пампорово (сравнително добра настилка, не много дълги прави и полегати завои) си карам нормално 60-70 и застигам един пасатор tdi. Оня с 50. Хубаво, давам мигач и тръгвам да го изпреварвам. Оня не - газ. Правата свършва. Връщам се зад него. Тоя пак намаля на 50. И това се повтаря в рамките на следващите 10 км, просто нямаше достатъчно дълга права да му се наема. Най-накрая с 300 зора успях, на 2ра в лютеницата

Тази случка ме хвърли в размисли, и от тогава (2-3 години минаха) като стане нещо такова, като се ми се заиграе някой летен играч гледам да отбия някъде встрани за 10ина минути, само и само оня да си върви по живо по здраво и повече да не се срещаме.
- e90 325i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М40ки и М50Б...
- Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
- Детайли за колата: M-50 То Чyk..
Като цяло тоя с опела не е постъпил Спортменско 

Скъпи, за рождения ми ден искам
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Абе, ама верно, както е казал колегата по-горе, какво ли пише в другите форуми? Гаранция почвас нещо от сорта: "Ония ден един идиот с едно БМВ ... "

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Прочетох само първия пост. И аз много им се чудя на такива индивиди...изпреварвам го, дава газ и ме кара да прая челен удар...е просто няма как да стане...като не мога да го изпреваря или да намаля и да се прибера зад него, бия го зверската странично и го хвърлям в дерето или от моста или където и да се намираме и се прибирам и съм му е*ал майката...челен удар няа да напрая заради някакъв галфон...