как издухах един гоуф 3
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: как издухах един гоуф 3
maxpower написа:ogata написа:eдин 115коньов чипосан ТДИ в прилично състояние, прави такива ластици на 325ци в прилично състояние, че направо конците от шевовете се разтапят![]()
Ма те па не могат да вървят на страни.
Ша мЪ извинявашколега ама не знам на какви 25ци си попадал, това ТДИ требва да е с доста жокери, че да ядоса читава 25ца. До сега само едни назобан Сеат Купра ме изпапка на Цариградското, мисля че 170кс беше. Иначе съм се засичал с на един колега ТДИ-то 110кс е било някога
, бая пипнато ако се съди по гъстите облаци дим
, позадъхва се бая ТДИ-то да ми държи темпото, добре, че на завоите връщам газта, че нямам гащи да ги взема на пълна газ
.
Иначе много бързи тия 16ки
значи ти е слаба 25-цата
такъв го разпорих по Бургаската магистрала на няколко пъти ...

лъскав, купра 170 коня с бая пушеци
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
- worker
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525tds
- Мечтае да кара: M3 E30
eдин 115коньов чипосан ТДИ в прилично състояние, прави такива ластици на 325ци в прилично състояние
Това няма как да стане, ако е читава 25-цата няма шанс смотаният Гоуф

To 3.0 tdi когато е в таурег, кю7,а8, а6 как припада от 2.5-ца(пробвано мноого пъти) ся тръгнаха голфарите да ги минават с лагерните колички....
Лафят из ръждивите форуми и си се надъхват един друг че са много бързи, после по светофарите се излагат като кифладжии
Преди време един такъв бухал с пасат5 1.8т нещо по булеварда се прай на чок опен сюргюн бабаит, та като спряхме, след предложението за гонка се изсмя и вика, аа де си тръгнал бре, аз 328-ците мармалад ги прая, ти с тая 525 се силиш..
После имаше вземи тез автовози започващи с 3 коли от първа още....и така още 3 пъти
Лафят из ръждивите форуми и си се надъхват един друг че са много бързи, после по светофарите се излагат като кифладжии

После имаше вземи тез автовози започващи с 3 коли от първа още....и така още 3 пъти

- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
Момчета, разберете няма такъв филм ТДИ и бързина. Просто няма!
Моя Голф е 130 коня, а като субективно усещане за ускорение е все едно 100 коня. Просто двигателя е такъв, орязан с цел да издържа на висока и продължителна скорост по магистрала, все пак половината коли по немските аутобани са Пасати с ТДИ (образно казано). Скоростите са дълги, а на 6-та превключва автомата още при 70 км/ч, а Спорт бутона е само за красота, както и "ESP Off" и "4X4 Lock".
Всъщност единствения вървежен Голф, който съм карал е Mk5 GTi, но той струва 50 хиляди, което си е направо лудост.
За сравнение обикновен Голф, който е същия като GTI, само с по-различен двигател е 30 хиляди.
20 хилки само за едното GTi са бая.
И не пишете "Гоуф" ако обучате, че не ви прави чест.
Моя Голф е 130 коня, а като субективно усещане за ускорение е все едно 100 коня. Просто двигателя е такъв, орязан с цел да издържа на висока и продължителна скорост по магистрала, все пак половината коли по немските аутобани са Пасати с ТДИ (образно казано). Скоростите са дълги, а на 6-та превключва автомата още при 70 км/ч, а Спорт бутона е само за красота, както и "ESP Off" и "4X4 Lock".
Всъщност единствения вървежен Голф, който съм карал е Mk5 GTi, но той струва 50 хиляди, което си е направо лудост.
За сравнение обикновен Голф, който е същия като GTI, само с по-различен двигател е 30 хиляди.
И не пишете "Гоуф" ако обучате, че не ви прави чест.
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
vicho написа:maxpower написа:ogata написа:eдин 115коньов чипосан ТДИ в прилично състояние, прави такива ластици на 325ци в прилично състояние, че направо конците от шевовете се разтапят![]()
Ма те па не могат да вървят на страни.
Ша мЪ извинявашколега ама не знам на какви 25ци си попадал, това ТДИ требва да е с доста жокери, че да ядоса читава 25ца. До сега само едни назобан Сеат Купра ме изпапка на Цариградското, мисля че 170кс беше. Иначе съм се засичал с на един колега ТДИ-то 110кс е било някога
, бая пипнато ако се съди по гъстите облаци дим
, позадъхва се бая ТДИ-то да ми държи темпото, добре, че на завоите връщам газта, че нямам гащи да ги взема на пълна газ
.
Иначе много бързи тия 16ки
значи ти е слаба 25-цата
такъв го разпорих по Бургаската магистрала на няколко пъти ...![]()
лъскав, купра 170 коня с бая пушеци
И тая гад бая припушваше, но карахме на слалум м/у колите по Цариградското след стеснението на Метро до Практкер в 9 сутринта, че заксънявах за работа. Много ми се иска да го засеча някъде на чисто за реваншче

Вичка моята е дефорсак уе само 170кс

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Как обичам да ги подценявате тея М40-ки
Довечера ще се пускам с сивик 1.6 втек 125 ще гледам да направя клип 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
Гонгата даже се проведе преди малко
Дайте някви предположения пък утре ще кача и клип 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
maxpower написа: И тая гад бая припушваше, но карахме на слалум м/у колите по Цариградското след стеснението на Метро до Практкер в 9 сутринта, че заксънявах за работа. Много ми се иска да го засеча някъде на чисто за реваншче.
Вичка моята е дефорсак уе само 170ксич не върви
, а и честно казано не се имам за много умел състезател
за слаломи вече си е до карач, ама за даване на газ по магистралата от 80 км/ч нагоре по-бивам

аз мислех за м50б25
интересно ще е драгче между 323 и купра

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Radoslav318i написа:Гонгата даже се проведе преди малкоДайте някви предположения пък утре ще кача и клип
Разцепил те е

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Leudi написа:Момчета, разберете няма такъв филм ТДИ и бързина. Просто няма!
.
Ах златен ми той красавец ! Точно такъв Голф 5 2.0 TDI с няколко леки преправяния по мотора + ремап(чип) като думне реални 200 коня на мотора такива чудеса правеше на 1 приятел,че просто тясна ставаше улицата от въртящ момент.И другото нещо колега...ТДИ и бързина всъщност са доста реални неща

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Това сектата няма край , но и ми е кеф че дори и другите момчета са наясно , че едно тди 110 с чипче какви автовози прави на 16,18,20 от тия бръмчащите на умрело.
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
(bubsa) написа:Radoslav318i написа:Гонгата даже се проведе преди малкоДайте някви предположения пък утре ще кача и клип
Разцепил те е

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
http://vbox7.com/play:c994f158db ето го клипа мойта кола е пълен сток (само катализатора е махнат) хондата е малкия втек 125-то коня пак сток с крайно гарне летящите ги правихме от 60 до 180
От място също се дърпахме като на старта още скачам 1 кола и така до 90 след като сложа 3-та и пак почвам да го изтеглям доста нагоре
Без тъпи коментари сега, че хондата не е в час защото човека който е кара е маниак и си е подържа перф.