как издухах един гоуф 3

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: как издухах един гоуф 3

Мнение от vicho » 28 Юни 2011, 1:33

maxpower написа:
ogata написа:eдин 115коньов чипосан ТДИ в прилично състояние, прави такива ластици на 325ци в прилично състояние, че направо конците от шевовете се разтапят :mrgreen:

Ма те па не могат да вървят на страни. ;)

Ша мЪ извиняваш :mrgreen: колега ама не знам на какви 25ци си попадал, това ТДИ требва да е с доста жокери, че да ядоса читава 25ца. До сега само едни назобан Сеат Купра ме изпапка на Цариградското, мисля че 170кс беше. Иначе съм се засичал с на един колега ТДИ-то 110кс е било някога :mhihi: , бая пипнато ако се съди по гъстите облаци дим :mhihi:, позадъхва се бая ТДИ-то да ми държи темпото, добре, че на завоите връщам газта, че нямам гащи да ги взема на пълна газ :lol: .
Иначе много бързи тия 16ки :yes:

значи ти е слаба 25-цата

такъв го разпорих по Бургаската магистрала на няколко пъти ... :dunno:

лъскав, купра 170 коня с бая пушеци
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от Nitrowalk » 28 Юни 2011, 1:56

и сега ще ми тръгнете за разхода да ми разправяте,в коя полза бил :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E34 525tds
Мечтае да кара: M3 E30

Мнение от worker » 28 Юни 2011, 7:19

eдин 115коньов чипосан ТДИ в прилично състояние, прави такива ластици на 325ци в прилично състояние

Това няма как да стане, ако е читава 25-цата няма шанс смотаният Гоуф :bang:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 28 Юни 2011, 8:04

To 3.0 tdi когато е в таурег, кю7,а8, а6 как припада от 2.5-ца(пробвано мноого пъти) ся тръгнаха голфарите да ги минават с лагерните колички....
Лафят из ръждивите форуми и си се надъхват един друг че са много бързи, после по светофарите се излагат като кифладжии :mhihi: Преди време един такъв бухал с пасат5 1.8т нещо по булеварда се прай на чок опен сюргюн бабаит, та като спряхме, след предложението за гонка се изсмя и вика, аа де си тръгнал бре, аз 328-ците мармалад ги прая, ти с тая 525 се силиш..
После имаше вземи тез автовози започващи с 3 коли от първа още....и така още 3 пъти :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Мнение от Leudi » 28 Юни 2011, 12:33

Момчета, разберете няма такъв филм ТДИ и бързина. Просто няма!
Моя Голф е 130 коня, а като субективно усещане за ускорение е все едно 100 коня. Просто двигателя е такъв, орязан с цел да издържа на висока и продължителна скорост по магистрала, все пак половината коли по немските аутобани са Пасати с ТДИ (образно казано). Скоростите са дълги, а на 6-та превключва автомата още при 70 км/ч, а Спорт бутона е само за красота, както и "ESP Off" и "4X4 Lock".

Всъщност единствения вървежен Голф, който съм карал е Mk5 GTi, но той струва 50 хиляди, което си е направо лудост.
За сравнение обикновен Голф, който е същия като GTI, само с по-различен двигател е 30 хиляди.
20 хилки само за едното GTi са бая.

И не пишете "Гоуф" ако обучате, че не ви прави чест.
Nope ... it's Chuck Testa !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 28 Юни 2011, 19:12

vicho написа:
maxpower написа:
ogata написа:eдин 115коньов чипосан ТДИ в прилично състояние, прави такива ластици на 325ци в прилично състояние, че направо конците от шевовете се разтапят :mrgreen:

Ма те па не могат да вървят на страни. ;)

Ша мЪ извиняваш :mrgreen: колега ама не знам на какви 25ци си попадал, това ТДИ требва да е с доста жокери, че да ядоса читава 25ца. До сега само едни назобан Сеат Купра ме изпапка на Цариградското, мисля че 170кс беше. Иначе съм се засичал с на един колега ТДИ-то 110кс е било някога :mhihi: , бая пипнато ако се съди по гъстите облаци дим :mhihi:, позадъхва се бая ТДИ-то да ми държи темпото, добре, че на завоите връщам газта, че нямам гащи да ги взема на пълна газ :lol: .
Иначе много бързи тия 16ки :yes:

значи ти е слаба 25-цата

такъв го разпорих по Бургаската магистрала на няколко пъти ... :dunno:

лъскав, купра 170 коня с бая пушеци

И тая гад бая припушваше, но карахме на слалум м/у колите по Цариградското след стеснението на Метро до Практкер в 9 сутринта, че заксънявах за работа. Много ми се иска да го засеча някъде на чисто за реваншче :angel: .
Вичка моята е дефорсак уе само 170кс :mhihi: ич не върви :bchug:, а и честно казано не се имам за много умел състезател :roll:
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 28 Юни 2011, 19:55

Как обичам да ги подценявате тея М40-ки :mhihi: :mhihi:
:OT: Довечера ще се пускам с сивик 1.6 втек 125 ще гледам да направя клип :winky:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Radoslav318i » 28 Юни 2011, 23:28

Гонгата даже се проведе преди малко :oops: Дайте някви предположения пък утре ще кача и клип :yes:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 29 Юни 2011, 0:01

maxpower написа: И тая гад бая припушваше, но карахме на слалум м/у колите по Цариградското след стеснението на Метро до Практкер в 9 сутринта, че заксънявах за работа. Много ми се иска да го засеча някъде на чисто за реваншче :angel: .
Вичка моята е дефорсак уе само 170кс :mhihi: ич не върви :bchug:, а и честно казано не се имам за много умел състезател :roll:

за слаломи вече си е до карач, ама за даване на газ по магистралата от 80 км/ч нагоре по-бивам :mhihi:

аз мислех за м50б25

интересно ще е драгче между 323 и купра :yes: :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 29 Юни 2011, 21:47

Radoslav318i написа:Гонгата даже се проведе преди малко :oops: Дайте някви предположения пък утре ще кача и клип :yes:

Разцепил те е :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 30 Юни 2011, 5:46

Leudi написа:Момчета, разберете няма такъв филм ТДИ и бързина. Просто няма!
Моя Голф е 130 коня, а като субективно усещане за ускорение е все едно 100 коня. Просто двигателя е такъв, орязан с цел да издържа на висока и продължителна скорост по магистрала, все пак половината коли по немските аутобани са Пасати с ТДИ (образно казано). Скоростите са дълги, а на 6-та превключва автомата още при 70 км/ч, а Спорт бутона е само за красота, както и "ESP Off" и "4X4 Lock".

Всъщност единствения вървежен Голф, който съм карал е Mk5 GTi, но той струва 50 хиляди, което си е направо лудост.
За сравнение обикновен Голф, който е същия като GTI, само с по-различен двигател е 30 хиляди.
20 хилки само за едното GTi са бая.

.

Ах златен ми той красавец ! Точно такъв Голф 5 2.0 TDI с няколко леки преправяния по мотора + ремап(чип) като думне реални 200 коня на мотора такива чудеса правеше на 1 приятел,че просто тясна ставаше улицата от въртящ момент.И другото нещо колега...ТДИ и бързина всъщност са доста реални неща :yes:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Потребител
Аватар
Кара: '00 S3

Мнение от dani90 » 30 Юни 2011, 7:22

Това сектата няма край , но и ми е кеф че дори и другите момчета са наясно , че едно тди 110 с чипче какви автовози прави на 16,18,20 от тия бръмчащите на умрело.

Потребител
Аватар

Мнение от HEARTLESS » 30 Юни 2011, 9:39

110 и без чип прави автовози на 316 :wave:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Radoslav318i » 30 Юни 2011, 13:29

(bubsa) написа:
Radoslav318i написа:Гонгата даже се проведе преди малко :oops: Дайте някви предположения пък утре ще кача и клип :yes:

Разцепил те е :lol:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Да качвам ли клипа !? :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Radoslav318i » 30 Юни 2011, 14:20

http://vbox7.com/play:c994f158db ето го клипа мойта кола е пълен сток (само катализатора е махнат) хондата е малкия втек 125-то коня пак сток с крайно гарне летящите ги правихме от 60 до 180 :mhihi: От място също се дърпахме като на старта още скачам 1 кола и така до 90 след като сложа 3-та и пак почвам да го изтеглям доста нагоре :yes: Без тъпи коментари сега, че хондата не е в час защото човека който е кара е маниак и си е подържа перф. :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории