Re: За ключ!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Re: Шест цилиндъра и нищо друго...
Супер е бавареца ! 

- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Dirty M5 driveR написа:Колега, аз съвсем не съм на мнение, че карам супер бързо БМВ. От известно време насам ми е ясно, че не са ли 250-300 коня, не е кой знае какво. Аз лично докато не седна на едно 500 коня, сигурно няма да мирясам. Естествено реалността в България е далеч от това да караме толкова вървежни коли. Колко колеги от е36 раздела (според мен това е най-караното БМВ в страната ни) могат да се похвалят с 200+ коня коли? Стандарта на живот не ни го позволява. Но това за мен не е толкова важно. Важен е ентусиазма, и да сме доволни на това, което имаме.
ПП: Сериозно, колата далеч не е 135-140 коняЩе я засека някой път на ускорение, на мен самия ми е интересно какво време ще даде.
E?

- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е24 М6, Е31 850i
Евалта пич, как само се кефиш на колата
Колкото до Boyadjiev за съжаление е адски прав

Колкото до Boyadjiev за съжаление е адски прав

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Скоро ще я засека на доускорения (понеже е мокро все още и от място няма да се получи). Надявам се и някое видео да стане.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Привет, колеги! Днес излизах малко извън града, и имах шанса да я покарам по-сериозно. Ето какво се получи: http://www.youtube.com/watch?v=maKeXoo2VAk Сравнително бързо ускори, но вероятно реално 200 й е максималната скорост, понеже 4та и 5та са по-къси от нормалното (така мисля аз, защото останалите предавки са си нормално дълги, а пък ако дифа беше по-къс, то щеше да се отрази и на тях). Но това за мен няма значение, аз така или иначе извънградско карам много рядко. С тези гуми малко ме е страх да я вкарвам бързичко в завоите, защото не стои много добре, пък и не съм много опитен, не искам да рискувам излишно. Иначе като цяло поведението й ми хареса, да я кача на едни 17-ки с хубави гуми, и ще стои по-прилично.
Към колегата Boyadjiev: ако имаш подобни видеа, ще се радвам да ги споделиш, поне темичката да стане интересна за колегите
Към колегата Boyadjiev: ако имаш подобни видеа, ще се радвам да ги споделиш, поне темичката да стане интересна за колегите

- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Еееее колега аз пък мойта като се сетя не съм спал една седмица първо щях да ходя понеделник после го оставихме уж за четвъртък и накрая чак в петък и наистина неможех да заспя последния ден
спах 2 часа
от мерак и моето е такова 320 купе

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Class II
- Мечтае да кара: Limited Edition
- Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..
пичове разбирам,че много и се радвате ама не са хубави местата на които настъпваш особено в града,или караш с 200 волана с една ръка за да може да снимате километража
,отидете на дзс или където няма хора и си настъпвай колкото можеш

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Добре е бавареца

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
A.Stoyanov написа:пичове разбирам,че много и се радвате ама не са хубави местата на които настъпваш особено в града,или караш с 200 волана с една ръка за да може да снимате километража,отидете на дзс или където няма хора и си настъпвай колкото можеш
Дали мястото е хубаво за настъпване или не мисля че всеки сам преценява. Това че държа волана с една ръка си е моя лична преценка ( и то не за да мога да снимам, защото снима момчето до мен), просто така ми е удобно и съм сметнал, че е безопасно в дадения момент. За мен важното е в конкретната ситуация всичко да мине благополучно, както беше в случая. Не че да караш с 200 по двулентов двупосочен път е правилно, нито пък хванал волана с 2 пръста... но щом го мога, го правя, защото решаващото тук е човек да знае до къде му стигат възможностите, и да ограничава действията си спрямо тях. Иначе си си прав, но просто като сме луди глави какво да се правим... то си е болестно състояние

- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Class II
- Мечтае да кара: Limited Edition
- Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..
ти хубаво си преценяваш ама се замисли,че ако ти се разхождаш по тротоарите из дружба и някой си прави клипчета със 150 покрай тебе няма да ти е много приятно,пък тва дали можеш или не можеш не знам...казвам ти от моя гледна точка как е и не ти се карам,че да ми отговаряш нервно 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
A.Stoyanov написа:ти хубаво си преценяваш ама се замисли,че ако ти се разхождаш по тротоарите из дружба и някой си прави клипчета със 150 покрай тебе няма да ти е много приятно,пък тва дали можеш или не можеш не знам...казвам ти от моя гледна точка как е и не ти се карам,че да ми отговаряш нервно
А ти защо реши, че ти отговарям нервно?! Все тая... просто съм човек, който смея да твърдя умее да преценява възможностите си, рисковете и т.н. Търпя критика - няма безгрешен шофьор. Сега то ясно, че всеки си има гледна точка, което е напълно нормално. Моята е такава. Най-малко пък мога да кажа, че карането е правилно... просто някои закони не ми харесват, и не ги спазвам, и го казвам със съвсем чиста съвест, защото независимо как карам - за мен приоритет е да пазя околните и себе си. И мисля че за сега ми се получава. Както и да е. Никак не ми се иска темата да става обект на такива дискусии, така че ако някой има да каже нещо подобно, нека е на лично - ще му обърна внимание.
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Честита кола колега
Желая ти много приятни мигове с автомобила.
п.п. не е много приятно да казвате, че истинското бмв е със задно и шестак, щото много 20ки вече плакаха от тука намираща се една 4 цилиндрова кочинка
атмосферна даже и седи и ме чака 
Иначе да - звука на 6те цилиндъра няма нибщо общо с 4 цилиндровите малолитражки
предната ми кола беше 2.5 V6 и те разбирам в това отношение 

п.п. не е много приятно да казвате, че истинското бмв е със задно и шестак, щото много 20ки вече плакаха от тука намираща се една 4 цилиндрова кочинка

Иначе да - звука на 6те цилиндъра няма нибщо общо с 4 цилиндровите малолитражки

- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Колега,автор на темата,първото,което ми идва на ум като прочета заглавието е... Ти карал ли си в8,а в12?
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
А ти S50 или S62 ?
По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!