ето това искам да знам как е станало...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
alx написа:не мисля че е нагласено... и мисля че камиона се е качил на колата а не колата се е вклинила под камиона... много е вероятно вратата на гаража да се е откачила отгоре и да е послужила като трамплин... щото по следите по тавана може да се съди че е имало летежна фаза![]()
за скутерчето- забележете че дори е чисто ново - още си няма номер отзад ми само етикет някакъв виси...
Според мен Веспата са я купили след инцидента за да има с какво да се придвижват

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Определено вратата на гаража е изиграла ролята на рампа, а задната гума на пикапа я е намачкала и събрала като се е катерила върху ферарито... Дано застрахователите да покриват такива "семейни" щети... Иначе е много ефектно... Моторетката не става за седмични покупки, ама поне ще има с какво да се движат. Пък и гараж не й трябва, че тоя няма да е използваем известно време... 

Never mistake motion for action...
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Определено тоя с форда трябва да е бил много пиян. Това, ако си трезвен и да се мъчиш няма да го постигнеш. Според мен обаче не вратата на гаража е била трамплина, а нещо преди нея - я бордюр, а лехичка, я ограда някаква.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
SlipKnoT написа:TheBoss написа:Мойто скромно становище - монтаж или нагласена работа преди снимането. Ще се обоснова:
1. В момента на снимането покривът на камиона почти опира до тавана.
2. Няма видими следи от смачкване на покрива.
3. Задната част на каросерията е на около 25-30 см от тавана.
Следователно физически е невъзможно камионът да е минал през ферарито и то да е останало толкова малко смачкано. Просто разстоянието между покрива на ферарито и тавана на гаража е по-малко от височината на камиона. Има и още подробности, но мисля, че това стига![]()
![]()
Нагласено трънци..![]()
Вместо да се хилотиш изкажи смислено мнение за да ме обориш. Само не ми изтъквай довод, че някой си бил казал пред камерата еди какво си. Това не го приемам като сериозно.

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
TheBoss написа:SlipKnoT написа:TheBoss написа:Мойто скромно становище - монтаж или нагласена работа преди снимането. Ще се обоснова:
Следователно физически е невъзможно камионът да е минал през ферарито и то да е останало толкова малко смачкано. Просто разстоянието между покрива на ферарито и тавана на гаража е по-малко от височината на камиона. Има и още подробности, но мисля, че това стига![]()
![]()
Нагласено трънци..![]()
Вместо да се хилотиш изкажи смислено мнение за да ме обориш. Само не ми изтъквай довод, че някой си бил казал пред камерата еди какво си. Това не го приемам като сериозно.
Теб да те оборвам.. (тук няма как да не се смея пак.. и то много)..
Човек които казва, че с трабант ще скъса всяка кола до 50кмн/ч.. или пък, че точно двигателя на Е120ката е "москвичов".. ще ме извиниш ама, ако ще и мацката дето се е врязала в гаража да дойде, ти няма да повярваш..
- TheBoss
- Полковника
-
SlipKnoT написа:...
Човек които казва, че с трабант ще скъса всяка кола до 50кмн/ч.. ...
Не еднократно съм присъствал на това "шоу". Мой колега изкарваше добри пари от такива басове.
SlipKnoT написа:
... или пък, че точно двигателя на Е120ката е "москвичов".. .
TheBoss написа:...
А за "москвичовия" да уточня. Имал съм предвид, че МЗМА са взаимствали от БМВ. И е факт, че 412 е един не лош за времето си ДВГ. Проблемът е, че не са откраднали 1:1, а са правили "подобрения" за да не ги обвинят в директна кражба. Но стига по въпроса. Имаше някъде тема "М10 =? Москвич 412". Който се интересува да я потърси.
Всъщност защо ли ти се обяснявам като гимназистка, ама бях набрал скорост. Пък и ти ги разбираш тия неща повече от мен. Много четеш и вярваш на всичко прочетено. Само не забравяй, че хората се делят на два вида: такива дето лъжат и такива дето не си признават, че лъжат.

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
TheBoss написа:Само не забравяй, че хората се делят на два вида: такива дето лъжат и такива дето не си признават, че лъжат.
Само това не разбрах защо го казваш?

За мен снимката не е мотаж 101%.. и това личи, а като гледам не съм само аз, щом за теб е монтаж ОК!

- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
TheBoss написа:Мойто скромно становище - монтаж или нагласена работа преди снимането. Ще се обоснова:
Следователно физически е невъзможно камионът да е минал през ферарито и то да е останало толкова малко смачкано. Просто разстоянието между покрива на ферарито и тавана на гаража е по-малко от височината на камиона.
Монтаж на две отделни гледни точки , никой не прави. Ако говорим за снимков.
За репродукция на реална случка, все трябва да може да се направи, филмовта индустрия е доста напреднала.
Сега по твоите точки.
Като гледам тавана дори и в хоризонтално положение едва ли би надвишил сегашната кота с повече от 8 -12 см. Освен това колата се е движела дъгообразно при влизането си, най високата и точка е била в не повече от 40-50 см дълбочина. Скороста на влизане в гаража, по мое мнение е била доста бавна, за това си обяснявам и малкото поражения по колите, все пак не забравяш да погледнеш, че тавана е от скован гредоред, който би поддал на натиск по вертикала с посока долу-горе.
Към Алекс - моето скромно мнение .... Джипа е влезъл с бавна скорост .. неговата височина е на ниво което би откачило вратата на гаража, който е послужил за своего рода лостова система, която е спомогнала преминаването на едното в/у другото возило.

- TheBoss
- Полковника
-
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3