Да споделя едно страхотно преживяване!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
:)
ahaha taia tema me kefi
osobenno kato preminahte na cici
kolega vsichko e do tova kolko si sviknal s kolata
ili po skoro kolko vurvi tvoita kola - ako si ia kupish do 1 mesec niama da ti se vijda chak tolkova burza vupreki che shte gi minavash povecheto
a ako sluchaino se kachish na starata she si vikash "tva chudo kak taka vurveshe predi ?"

kolega vsichko e do tova kolko si sviknal s kolata

- 5етко 5етицата
- кандидат ентусиаст
-
"къде са циците"
vicho написа:къде са циците![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Мерцедес е БМВ-то на пенсионера! http://www.blitz.bg/news/article/183677
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Azrail написа:...
Бе какви са тези автоматици и турбота? Каква е тая мания дето ви е обхванала сички? Аз и на тостер турбо да сложа, пак ще върви повече, ма не е там идеята, нали? БМВ с турбо и автоматик е като фен на Левски с червено шалче и зелени гащета ...
Единственото по-хубаво от многото коне е още повече коне. И аз искам да карам 540ка ама няма

- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Хлъц... ако беше много приятно и неизбежно да се натиска съединителя, нямаше новите //М-ки да са със секвенциална скоростна кутия
(Не че съм си купила автоматик, де - просто мнение...)

You will find adventure
or the adventure will find you.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
anica banica написа:Хлъц... ако беше много приятно и неизбежно да се натиска съединителя, нямаше новите //М-ки да са със секвенциална скоростна кутия![]()

Ако се беше поинтересувала малко.. щеше да разбереш, че повече от 50% от хората си искат ръчните скорости.. да не кажа и повече от 60%..

- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
Azrail написа:Съжалявам, че отново трябва да се извинявам, но... От жени коментари за коли не приемам.
Баварка - кво, съединителя ли те мързи да натискаш или ти е много тежък, може би? Sheer Driving Pleasure от автоматик няма. Ако пък те кефи - купи си Мерцедес, дръж си там геврека и си мисли че караш, грижи няма, но не този е форума, в който се възхваляват тези качества на колите.
М такива като тебе с лопата да ги ринеш , ТИ СИ единствения който
разбира от всичко нали? Извини ме Г-н Никой , че засегнах честта ти!
Това , че за теб са неприемливи доста неща вкл. и коментарите от жени за коли , неозначава че неможем ние жените да си изразим
мнението. И когато аз се изказвам , гледам да бъде искренно и да
бъде наистина мое лично мнение , а не мнение което би се харесало
на ТЕБ или на някой друг.

И бебчо , не няма да взема мерцедес и да държа волана само ,
ще си взема БМВ на което да му държа волана и да си мисля ,че карам , а ти си бленувай за 5цата

"но не този е форума" - а ти кой си че да определяш правилата на
форума?
- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Ало, Варна, тука малко нещо се изказахте неподготвена
Мисълта ми беше, че за всеки влак (бил той manual, automatic, SMG, 2-литров, 3-литров, 6-литров ако щеш) си има пътници.
Обаче това, което чудовищно ме дразни понякога е, че се отричат очевидни качества на съвременното автомобилостроене, а се възхваляват разни антики.
Нищо лично

Мисълта ми беше, че за всеки влак (бил той manual, automatic, SMG, 2-литров, 3-литров, 6-литров ако щеш) си има пътници.
Обаче това, което чудовищно ме дразни понякога е, че се отричат очевидни качества на съвременното автомобилостроене, а се възхваляват разни антики.
Нищо лично

You will find adventure
- bawarka
- Красива и екстремна
-
anica banica написа:Ало, Варна, тука малко нещо се изказахте неподготвена
Нищо лично
Нещо на теб ли написах, че не видях?

виж пак какво написах!
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
bawarka написа:anica banica написа:Ало, Варна, тука малко нещо се изказахте неподготвена
Нищо лично
Нещо на теб ли написах, че не видях?![]()
виж пак какво написах!
Явно има предвид, че Азрайл е карал Е46 328ци, Е34 540и 6 степенна РЪЧНА ск. кутия

- bawarka
- Красива и екстремна
-
Не май това което го каза на мен, беше за теб
Иначе аз напълно споделям нейното мнение:
"Обаче това, което чудовищно ме дразни понякога е, че се отричат очевидни качества на съвременното автомобилостроене, а се възхваляват разни антики. "
[/quote]

Иначе аз напълно споделям нейното мнение:
"Обаче това, което чудовищно ме дразни понякога е, че се отричат очевидни качества на съвременното автомобилостроене, а се възхваляват разни антики. "
[/quote]
- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Последен як офтопик от серията: имах предвид точно това, което Slipknot каза (макар че частта със "сега х3" не е съвсем точна
). А спорът за скоростните кутии е като спора за истинските и силиконовите цици, мдааа. Колкото карачи/e**чи - толкова и истини 

You will find adventure
- bawarka
- Красива и екстремна
-
Аа за бляна , просто се базиках
Дразня се на това , че щом сме жени си нямаме на идея от нищо?!?
Може и да си нямаме - Да , е постарайте се да ни светвате по някой
въпроси вместо да критикувате мненията ни! А и на никого не съм
наложила , че автоматика е добър. Аз казвам , че ми харесва като
иновация , това не означава , че непременно искам да карам кола
автоматик

Дразня се на това , че щом сме жени си нямаме на идея от нищо?!?
Може и да си нямаме - Да , е постарайте се да ни светвате по някой
въпроси вместо да критикувате мненията ни! А и на никого не съм
наложила , че автоматика е добър. Аз казвам , че ми харесва като
иновация , това не означава , че непременно искам да карам кола
автоматик

- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Най-смешното е, че повечето даващи категорични мнения за автоматици или ръчни скорости даже не са пробвали двата варианта (извинявам се предварително на тези, които са извън групата), но са чували колко тъпо било с автоматик. Повече от 7 години карах Е28 520 i с ръчни скорости (5 ск.), сега карам Е34 525 24V - 5 ск. автоматик. Мисля, че няма да се сетя повече за ръчни скорости - контраста е огромен. Трябва да се опита поне за седмица за да се почувства за какво става въпрос. За мен автоматика е изключително интелигентно решение, съобразява се с настроението ти, поддържа оптималното ускорение според желанието на водача, помага при спиране, спускане, не се налага като машинист да натискаш педалите (съединителя) по *** хиляди пъти на седмица и т.н. Тази зима умишлено си направих няколко теста (по повод негативни изказвания за автоматиците през зимата) - преминаване при зимни условия (при изисквания задължително с вериги със зимни гуми с около 3-4 мм грайфер) през старопланинския проход Петрохан - около 40 км осеян с десетки 90 и 180 градосови завои. Движех се средно с почти два пъти по-вискока скорост от останалите при 10-15 сантиметров сняг и лед отдолу. Нямах нито една критична ситуация, 3-4 леки поднасяния и нито едно пробоксуване (шпер диф), автоматика толкова плавно предаваше движението, че немога да скрия възхищението си. Вероятно за супер спортните натури ръчните скорости са единственото решение, но смятам, че разликата от 0.3-0.4 секунди до 100 км е пренебрежимо малък аргумент в сравнение с предимствата на автомата за повечето хора. Това си е мое лично мнение, не искам никого да убеждавам в едно или друго, надявам се да не съм обидил някого. Смятам, че разбирам напълно Тоо Cool и съм сигурен, че ако вземе колата, няма да смени скоростната кутия.
Niky Georgiev
Абе тва кой каква кола кара и какво предпочита си е въпрос на вкус и възможности, по принцип не подкрепям никой за да се права на интересен или нещо подобно, но автоматика си е благинка, аз като подкарам седмица и умрем от кеф, да тва за волана е верно, даже може и да го пуснеш, че тя сама завива отвреме на време и с тия пусти дист-троници и секви ци-ци си мисла,че и темата с циците не е неприсъща, а тва ,че не се приемат мнения от жени е пълна глупост, има много известни шампионки на автомобилните спортове с много повече опит и знания от наще ( или да говоря в единствено число? )
Както и да е, всеки има право на мнение, и ако е в разпра с правилата на форума, то модераторите да го изтрият, ако ли не разсъждавайте като съвременни и зрели хора а не като изостанали консервативни човечета с остарели и демодирани разбирания
Аз лично не бих предпочел спортна кола да е автоматична скоростна кутия а с обисновена ръчна предавка с къс ход ( тип обратни скорости
) , но вземи да караш лимозина като шофер на някой да го развозваш по цял ден да разлиташ като луд Ифаджия в сервиз на МАН и ще оцениш предимствата на автоматика, по всичките неизбежни светофари и задръствания те облекчава максимално
А да не говорим, че 760
е самолет без криле, и ще си изкубеш топката на скоростите от зор да го настигнеш

Както и да е, всеки има право на мнение, и ако е в разпра с правилата на форума, то модераторите да го изтрият, ако ли не разсъждавайте като съвременни и зрели хора а не като изостанали консервативни човечета с остарели и демодирани разбирания
Аз лично не бих предпочел спортна кола да е автоматична скоростна кутия а с обисновена ръчна предавка с къс ход ( тип обратни скорости

А да не говорим, че 760

54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4