Историята на Иван и Невена

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Историята на Иван и Невена

Мнение от pLaM3N » 12 Ное 2009, 11:03

Ммммм, имам си сериозна връзка от година и 3 месеца ...

Тука стана :paranoid: ...

Хайде колеги, пишете, че аз нещо ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 13 Ное 2009, 10:55

историята беше разказана като виц :mhihi:

отделно е римейк на поне 10 истории които съм че у форумо :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36,e39
Мечтае да кара: м3

Мнение от Радо69 » 17 Ное 2009, 21:55

На мен пък ми хареса.. С нетърпение чакам 2-ра част..! :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: E38

Мнение от boywalking » 18 Ное 2009, 11:57

Радо69 написа:На мен пък ми хареса.. С нетърпение чакам 2-ра част..! :yes:

хахаххаха чакай си колега.... момчето е сдухало, че ако пусне още една подобна и ще го линчуваме :bang: :bang: :bang:
чети коментарите на всички по-горе :mhihi: :winky:
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...

Потребител
Аватар
Кара: e39
Мечтае да кара: M5 E39

Мнение от DINAN » 24 Ное 2009, 20:47

Kregec написа:Абе не че нещо ама от доста време чета един и същ сюжет дееба. Дайте нещо по различно бре. Всеки път няква любовна раота със черния, сивия или златистия звяр. Всеки път девоиката с некои друг и секи път батка избегал и карал без посока. Немали малко екшън бре стига с тея суполиви и сълзливи истории. Примерно както на Питбула ми хареса имаше екшън. Примерно аз ако видя моята жена дето е нямам с некой друг ами чесно нема да избегам ами и двамата ще вземат доста демич. Верно ще ми е гадно после но да ходя да рева и да се суполивя, че тъпата мърла го е олигавила на некои друг е нема да стане. Така че колеги които пишете тези истории моля ви дайте го малко с повече екшън. Не че са лоши истриите ви но вкарайте неква по голяма интрига. Не ми се вярва в реалния живот нещата да стоят така. Извинявам се ако съм бил нещо по груп ама казвам това което мисля.....

и аз съм на това мнение,наистина разказа е хубав ама...много банално...
и бързо развитие на действието.всички истории са еднакви идеята е същата като на pLaM3N а неговият разказ...просто... :bowdown: браво

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 520i
Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
Детайли за колата: Simply the best

Мнение от pepo_520i » 24 Ное 2009, 22:07

Направо сюжет за клип на някоя чалга изпълнителка... :bang: :angel:

Абе като го прочетох освен вече споменатите правописни грешки, без много да се напъна мога да намеря и доста смислови такива. Изреченията са и прекалено претрупани откъм съществителни,прилагетни, пр. и едновременно толкова лишени от смисъл, че просто увисват. За сюжетната линия не ми се говори. Стига с тази комерсиалност. Всичко за което се говори днес е едно и също - пари, секс, наркотици, изневери и пр. Не вярвам хората да са толкова материалисти.
Ти, колега, вземи пък напиши нещо по-задълбочено. Редактирай си го няколко пъти и тогава го пусни пред нас - широката БМВ аудитория. Имай уважение към нашите вкусове. Пак ще повторя - материализма почти трябва да отсъства. Ти говориш за едни футболни кариери в Испания и пр. Какъв патриотизъм възпитаваш у другите. Опитай чрез перото да достигнеш до едно по-дълбоко ниво у читателите, да докоснеш душите им; дори да ги просълзиш. Да си кажат - ето в тази история присъства и нещо от мен. Като се замислят, да видят в героя себе си. Използвай повече експресивни похвати. Какво означава това? Ще ти дам пример:

Качвайки се по стълбите, Иван, за миг поспря, усмихна се и си помисли - Какво прикразно момиче ме очаква?! Животът е красив!-Той ненадейно си спомни как дълги години се бе опитвал да достигне до сърцето й. Днес всички мечти щяха да се превърнат в реалност... Най-накрая стигна до заветната цел - вратата стоеше като последно препятствие между него и любимата му. Препятствие, което всякаш беше направено от картон. След всичко, което бе преживял, той застана изпънат като войник, капки пот се появиха по челото му,погледна букета с 18 рози, които специално избра, за последен път оправи вратовъзката си и натисна звънеца ... Стори му се, че сякаш цяла вечност бе нужно на сигнала да отекне. Изчака търпеливо, когато вратата бавно се отвори... Иван притаи дъх и вдигна букета...

Разбираш какво искам да ти кажа, нали? Виждаш как една ситуация може да се предаде с едно изречение, а може и с един абзац. Красивото на романа е в това, че ти можеш да развихриш въображението си и да се получи нещо много красиво. И още един, последен, съвет - смени името на героя си - нищо против Иван, но някак не подхожда.

Успех с писането и недей забравя да напишеш и втора част.
"Не се срамувай да кажеш онова, което не се срамуваш да си помислиш!"

Изображение

http://bg.netlog.com/groups/presiyan

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 25 Ное 2009, 14:43

историята е доста забавна... всяка втора дума започва с "Иван това, иван онова..."
:mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Предишна

Назад към Страхотни истории