Станах свидетел на насилие...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 26 Юни 2009, 5:38

vectra написа:а кое те накара теб ( Gh0s7) да дриснеш така и да не слезнеш поне да опиташ да защитиш момичето? Дупки имало не знам си какво...като си тръгнал да го гониш го догони, покажи му колко неприятно е да ядеш бой...мишкарски си постъпил...

доста се учудих като го прочетох това мнение... @vectra теб какво те кара да си мислиш, че Gh0s7 е бил способен да му покаже "колко неприятно е да ядеш бой" след като дори не е знаел какъв човек има в колата? Да отиде и да излезе един див български селянин 2 на 2,120 кила и му забие 2 шамара... Айде замисляй се малко преди да пишеш и не реагирай пъвосигнално ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 26 Юни 2009, 9:09

пък и оръжие, ако има тогава става лошо, и си помислете тука само една анкета, ако направим колко от нас имат някакъв вид оръжие в колите си и ще се убедите, да избягвате подпбни ситуации..
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 26 Юни 2009, 11:50

Малко или много всеки има по нещо за самозащита в колата. И всеки има право да се защити от нападение, тъй че...от такива подвизи само беля може да си докарате на главата, иди обяснявай после, че е било от благородни подбуди, особено ако жената вземе страна на "насилника", понеже има много такива случаи. Има си полиция и полицейски инспектори, които в качеството на хора на които това им е работата могат и трябва да вземат отношение. Но най-вече човек трябва сам да се пази и да внимава в чия кола се качва, защото като се обърне каруцата-пътища много...
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 26 Юни 2009, 12:31

така че не се знае какво ще стане в такава ситуация

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 26 Юни 2009, 12:48

Ако не викат за помощ, няма смисъл да се правим на рицари.

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 27 Юни 2009, 0:51

Колегата е постъпил правилно :) Тея дето не щат да са "Мишкари" ядат 22-калибровите железа ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Юни 2009, 8:05

Абе ето ви една история.
Преди години се случва,карах тогава едно гранд чероки-служебно и вечерта се прибирам ,беше към 1 през ноща и гледам в студенски град,през зимния дворец некакъв млати едно момиче,ама си я бие харабииската,преценявам аз че ми е в категорията(все пак не съм самоубиец),и с изненада спирам черокито върху тротоара пред него,излизам-2 тупаника,въпросния на земята и един път го ритам,надвесвам се над него и му викам "що биеш момичето бе олигофрен"...в тоя момент усещам че някой ме налага по тиквата,обръщам се и тая кифла,дето преди малко и мачкаше физономията ме налага с чантичката,и то с закопчалката и ми вика,"остави приятеля ми-изрод",не съм много грозен,пък тогава бех и млад-минавах за хубавец,ама чак изрод...и аз и викам-"нека ти счупи зъбите,ненормалница",качвам се на колата и чао,от тогава не се меся много-много.

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 27 Юни 2009, 14:38

Е.Димитров написа:Абе ето ви една история.
Преди години се случва,карах тогава едно гранд чероки-служебно и вечерта се прибирам ,беше към 1 през ноща и гледам в студенски град,през зимния дворец некакъв млати едно момиче,ама си я бие харабииската,преценявам аз че ми е в категорията(все пак не съм самоубиец),и с изненада спирам черокито върху тротоара пред него,излизам-2 тупаника,въпросния на земята и един път го ритам,надвесвам се над него и му викам "що биеш момичето бе олигофрен"...в тоя момент усещам че някой ме налага по тиквата,обръщам се и тая кифла,дето преди малко и мачкаше физономията ме налага с чантичката,и то с закопчалката и ми вика,"остави приятеля ми-изрод",не съм много грозен,пък тогава бех и млад-минавах за хубавец,ама чак изрод...и аз и викам-"нека ти счупи зъбите,ненормалница",качвам се на колата и чао,от тогава не се меся много-много.
Изрод! Човека я е разтривал :mhihi: Абе тъпи кифли... Тва жената е най странното животно
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 27 Юни 2009, 16:49

чувал съм-удари жената и става вечно твоя,ама дали е вярно :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 28 Юни 2009, 8:01

павката написа:чувал съм-удари жената и става вечно твоя,ама дали е вярно :roll:

Вярно е, но в преносен смисъл ;)
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 28 Юни 2009, 10:00

павката написа:чувал съм-удари жената и става вечно твоя,ама дали е вярно :roll:

Това си има диагноза, Стокхолмски синдром-привързаност към похитителя...ама не винаги работи,ноже некоя сутрин да се събудиш с кухненски нож с главата :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 28 Юни 2009, 15:57

Или по точно да те намерят с кухненски нож в главата :mhihi:
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 28 Юни 2009, 16:23

Е.Димитров написа:

Това си има диагноза, Стокхолмски синдром-привързаност към похитителя...ама не винаги работи,ноже некоя сутрин да се събудиш с кухненски нож с главата :mhihi:

не беше ли "синдромът Хелзинки", или бъркам

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 28 Юни 2009, 18:44

sharksfin написа:
Е.Димитров написа:

не беше ли "синдромът Хелзинки", или бъркам

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1% ... 0%BE%D0%BC

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 28 Юни 2009, 18:56

Стокхолмският синдром е за отвличания, за домашно насилие май освен лафа "бий ме - обичам те" не се сещам друга приказка.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории