Станах свидетел на насилие...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
vectra написа:а кое те накара теб ( Gh0s7) да дриснеш така и да не слезнеш поне да опиташ да защитиш момичето? Дупки имало не знам си какво...като си тръгнал да го гониш го догони, покажи му колко неприятно е да ядеш бой...мишкарски си постъпил...
доста се учудих като го прочетох това мнение... @vectra теб какво те кара да си мислиш, че Gh0s7 е бил способен да му покаже "колко неприятно е да ядеш бой" след като дори не е знаел какъв човек има в колата? Да отиде и да излезе един див български селянин 2 на 2,120 кила и му забие 2 шамара... Айде замисляй се малко преди да пишеш и не реагирай пъвосигнално

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
пък и оръжие, ако има тогава става лошо, и си помислете тука само една анкета, ако направим колко от нас имат някакъв вид оръжие в колите си и ще се убедите, да избягвате подпбни ситуации..
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Малко или много всеки има по нещо за самозащита в колата. И всеки има право да се защити от нападение, тъй че...от такива подвизи само беля може да си докарате на главата, иди обяснявай после, че е било от благородни подбуди, особено ако жената вземе страна на "насилника", понеже има много такива случаи. Има си полиция и полицейски инспектори, които в качеството на хора на които това им е работата могат и трябва да вземат отношение. Но най-вече човек трябва сам да се пази и да внимава в чия кола се качва, защото като се обърне каруцата-пътища много...
Никой не мое ма връне на селу!
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе ето ви една история.
Преди години се случва,карах тогава едно гранд чероки-служебно и вечерта се прибирам ,беше към 1 през ноща и гледам в студенски град,през зимния дворец некакъв млати едно момиче,ама си я бие харабииската,преценявам аз че ми е в категорията(все пак не съм самоубиец),и с изненада спирам черокито върху тротоара пред него,излизам-2 тупаника,въпросния на земята и един път го ритам,надвесвам се над него и му викам "що биеш момичето бе олигофрен"...в тоя момент усещам че някой ме налага по тиквата,обръщам се и тая кифла,дето преди малко и мачкаше физономията ме налага с чантичката,и то с закопчалката и ми вика,"остави приятеля ми-изрод",не съм много грозен,пък тогава бех и млад-минавах за хубавец,ама чак изрод...и аз и викам-"нека ти счупи зъбите,ненормалница",качвам се на колата и чао,от тогава не се меся много-много.
Преди години се случва,карах тогава едно гранд чероки-служебно и вечерта се прибирам ,беше към 1 през ноща и гледам в студенски град,през зимния дворец некакъв млати едно момиче,ама си я бие харабииската,преценявам аз че ми е в категорията(все пак не съм самоубиец),и с изненада спирам черокито върху тротоара пред него,излизам-2 тупаника,въпросния на земята и един път го ритам,надвесвам се над него и му викам "що биеш момичето бе олигофрен"...в тоя момент усещам че някой ме налага по тиквата,обръщам се и тая кифла,дето преди малко и мачкаше физономията ме налага с чантичката,и то с закопчалката и ми вика,"остави приятеля ми-изрод",не съм много грозен,пък тогава бех и млад-минавах за хубавец,ама чак изрод...и аз и викам-"нека ти счупи зъбите,ненормалница",качвам се на колата и чао,от тогава не се меся много-много.
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Изрод! Човека я е разтривалЕ.Димитров написа:Абе ето ви една история.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
павката написа:чувал съм-удари жената и става вечно твоя,ама дали е вярно
Вярно е, но в преносен смисъл

Никой не мое ма връне на селу!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
павката написа:чувал съм-удари жената и става вечно твоя,ама дали е вярно
Това си има диагноза, Стокхолмски синдром-привързаност към похитителя...ама не винаги работи,ноже некоя сутрин да се събудиш с кухненски нож с главата

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Или по точно да те намерят с кухненски нож в главата 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Е.Димитров написа:павката написа:чувал съм-удари жената и става вечно твоя,ама дали е вярно
Това си има диагноза, Стокхолмски синдром-привързаност към похитителя...ама не винаги работи,ноже некоя сутрин да се събудиш с кухненски нож с главата
не беше ли "синдромът Хелзинки", или бъркам
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
sharksfin написа:Е.Димитров написа:павката написа:чувал съм-удари жената и става вечно твоя,ама дали е вярно
не беше ли "синдромът Хелзинки", или бъркам
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1% ... 0%BE%D0%BC
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4