Легендата за бързия Голф (vs. бавното БМВ)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 17 Яну 2005, 10:26

Хммм
Първо не бих подценявал Голф-а като автомобил на прави отсечки - голф 2 Гти е доста сериозна машина, ако излезеш срещу него с 318 ис или 320 - ако го биеш на 400 метра или задкормилното му устройство е слабо, или е поредния изгнил и не ставащ за нищо екземпляр, докаран от германия и закупен там срещу 200 Евро или твоята кола нещо е пипана - виждал съм какво прави Голф 2 Гти и тези коли трудно ще му се опънат на право.
В случая с е36 и голф 3 - не знам как седят там нещата, но мен ме съмнява с тази кола на 3-та да вдигнеш 170 (може и да греша), 240 на пета....амо ти бяга бая километража съм съгласен, че е показвал толкова.
Друга ми е мисълта - ние смятаме нашия БМВ-ентусиазъм за чист, единствен и неповторим. А не сте ли се замисляли, че отстрани, в очите на дргите ние може би изглеждаме досущ като този човек с голф-а?
Може би той като теб не може да спи, ако е паднал, може и той като теб не може да спи, докато не дойде мечтаната от него част и не я монтира, било то и посред нощ и в студ.
Може би ако тази гонка се е развила така, както ти я описваш е било по-правилно да му махнеш или да му покажеш изпружен показалец - знак, че този път ти си бил пръв, но оценяваш и неговия труд и ще се радваш да му дадеш реванш, когато той е готов. И да не пускаш толкова предизвикателна тема.
Нищо лошо не е ентусиазма, но уважавайте и другите авто-маниаци - 99 октана в кръвта са си 99 октана, независимо в чия кръв са ;)
Надявам се да ме разбереш правилно.
Ати

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 17 Яну 2005, 11:12

ati написа:.....

:yes: :bowdown:

П.С. Пенчев (младши) веднъж така показа "изпружен показалец - знак" и после се гониха из цяла София с една вектра 2000 щото момчето решило че му е показал среден пръст :) а нашия нали само чака да се сръчка с някой и ... :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 17 Яну 2005, 11:17

Еи ма си знаех че е грешка да пиша-всеки наприказва едни глупости :shock:
Вие какво четете бе:
1-пича още от мивката се подиграваше с бебчето ми :mhihi:
2-като се изравнихме си кимнахме-кво още: ati : свирка ли да му направя че да съм по толерантен.

Моля да заключите темата!

Предишна

Назад към Страхотни истории