НЛО лети из София
Модератори: mitaka7, Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Azrail
- UFO Pilot
-
Хахахах, grnka, недей бе, бате - предишната ми кола беше Е46 328Сi, знам за какво става въпрос 

MORE BEER!
ей сега ще разбереш какво означава да караш с 200+,да слушаш музика с едната ръка да държиш волана и с другата ръка да си бъркаш в носа когато другите се изпотяват да издържат колата на пътя Wink
ех глупости, с ланчията се кара с 200+ без да се усеща...
преди 10 години може би е било "чудо" да караш с 200+ и да си бараш патката ама сега не е

ПС. Азраил, незнам защо ама аз никога не бих сменил 328ци за 540... ама това е мое мнение

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
GaD написа:ей сега ще разбереш какво означава да караш с 200+,да слушаш музика с едната ръка да държиш волана и с другата ръка да си бъркаш в носа когато другите се изпотяват да издържат колата на пътя Wink
ех глупости, с ланчията се кара с 200+ без да се усеща...
айде пак Ланчата.....

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
GaD написа:нещо против ли имаш? само за това ми говориш ?
то не е много по темата, ма се опитах да ти го кажа "по-меко" - разбирам ти любовта към БМВ и желанието да притежаваш такова и караш Ланчата като временен автомобил (поне аз така съм разбрал, ако не е така - поправи ме), но на всякъде да слагаш - "аз с мойта Ланча..." - някак не се вписва в картинката. Спомняш ли си, имаше един пич с един Москвич (нищо против возилата, само против индивида), който за каквото и да станеше дума, казваше : "а моя Москвич...".
Та и твойто така изглежда - казахме ти го няколко души, а ти го казах и лично....
Ма както аз не ти се сърдя на постингите "мойта Ланча", така и ти не се сърди на закачките ми и сме квит

Ати
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Динко, не ми казвай, че няма да усещаш Ланчата при 200... ще си на около 6000+ об/мин..това си се осеща.., а 540ката ще пърпори с 4к об/мин.. 

- Azrail
- UFO Pilot
-
Абе на вас навик ли ви е да разводнявате АБСОЛЮТНО ВСЯКА тема с глупави офтопици и лични дразги? Или това е някаква традиция тука? Не мога да ви разбера, ЛС ми пратете с обяснение, плс...
А колкото до моето 328 - няма друга такава кола в БГ, уникална е, но не и вървеше просто на тази кола и това е
продадох я. На мен Е46 купе ми е любимото БМВ, но поради стечение на обстоятелствата не можах да си взема друго такова, но все си мисля, че като заместител едно 540и и добро решение...
Хайде вече слагайте катинара, че ни в клин, ни в ръкав...
А колкото до моето 328 - няма друга такава кола в БГ, уникална е, но не и вървеше просто на тази кола и това е

Хайде вече слагайте катинара, че ни в клин, ни в ръкав...
MORE BEER!
Азраиле сори че закъснявам малко с поздравите ама неска влизам за пръв път от лятото!
Честита да ти е!
много голфки,ланчии,аудита и т.н. да изядеш!!! ама внимаваи че малко са тия животни като 540!да не ти я откраднат!да си я караш със здраве ама тия 300 коня много храна искат!
Честита да ти е!
много голфки,ланчии,аудита и т.н. да изядеш!!! ама внимаваи че малко са тия животни като 540!да не ти я откраднат!да си я караш със здраве ама тия 300 коня много храна искат!

Live it like you Love it
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
jorko написа:честито, един приятел имаше такава и беше много доволен , като изключиме разхода...споменаваше към 25 , но си я настъпваше , рабира се
Azrail написа:Ако срещнете някъде масленозелена Е34, чийто номер започва с С43.....бягайте далеч щото нямате шанс
моя номер започва с С26...
Готови Иииииииии..... СТАРТ!!! :mhihi:

52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4