... кога си давате сметка че ви е свършил таланта ?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Според мен имаш малко време за мисли точно в интервала от време, в който разбираш че ще се удариш и момента на самия удар... Всичко става за части от секундата!!! (или поне с такова впечатление съм останал аз) Всичко пред очите е като заснето с високоскоростна камера, а ти го гледаш на забавен кадър...нали се сещате, като филмче, в което капка пада в чаша вода... По скоро се помнят мислите и събитията точно преди и след катастрофата. Незнам кой човек би приел нещо подобно нормално, без притеснение...аз треперя и не съм на себе си поне половин час след това. "Защо да го е*а не карах с 20км/h по-бавно, защо не превключих по-бързо, защо не намалих на предишния завой...". В такива моменти разбираш колко е скъп живота, колко си безразсъден, малоумен, колко подценяваш някой фактори на пътя и т.н. Всеки приема нещата различно... Бил съм в такава ситуация два пъти, в единия карах аз. Главно причината за удара беше мокрия пясък и несъобразената скорост... Неприятна история...
Весели празници!
Весели празници!

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Аз си давам сметка, че ми е свършил таланта... ами като не знам как да реагирам! Виждам, че нещата не отиват на добре, ама седя и гледам тъпо - какво да правя, че да се оправят? Хм... я двата педала до подаа (става въпрос за съединител и спирачка) и се намествам хубаво в седалката. Ако иде бетонена стена или нещо от подобен калибър, пускам и волана ако съм изгубил всяка надежда, че може да ми счупи ръцете при удара. Естествено, това състояние на относителен покой не трае дълго
Иначе ако нещо се случи и знам как да го оправя, пак ми се качва адреналина ама работя в/ху волана и педалите през цялото време. Слава Богу, дали аз съм ги понаучил повече, дали късмет, 2 години вече не съм имал от първия тип случки 

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Perko, добре дошъл! Имаме правило да пишем на кирилица във форума, за да е по-приятен и удобен за четене. Старай се да го спазваш за в бъдеще. В противен случай мненията ти ще бъдат трити.
Поздрави.
Поздрави.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
kay написа:... Ако иде бетонена стена или нещо от подобен калибър, пускам и волана ако съм изгубил всяка надежда, че може да ми счупи ръцете при удара...
А не е ли по-добре отколкото главата, че може и да отхвръкне

May the BMW force be with you!
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Не ми се е случвало, да чукна на дърво, ама така пише по букварите
Инак колана трябва да те удържи в седалката, и за това си го слагам всеки път 

да.. във съвсем последния момент винаги се вдигат ръцете от волана... и ръцете пред главата- ако имаш време...винаги трябва да я пазиш- предпочитам трошени лакти и други такива пред трошена глава... и по принцип не се заляга защото никога не знаеш кое ще е по-удачно...
а ако си със навигатор той си пази лицето със тефтера
ако грешката е негова (и знае че ша са мажете).. но ако просто фърли тефтера.. начи грешката е твоя ... и си го изненадал
малко врц фолклор
съвсем умишлено не съм писал още по темата...
а ако си със навигатор той си пази лицето със тефтера

съвсем умишлено не съм писал още по темата...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ако се загледате в сцени с каскадьорки катастрофи ще видите, че си слагат ръцете изпънати нагоре до главата - като гард на кик-боксьор и седят изправени в седалката (не са легнали).
Все се чудя дали в последния момент ще заема таква стойка, досега все си казвам, че има панс да се оправи положението, но по моя вина не съм се мазал, та да знам какво ще правя.
Все се чудя дали в последния момент ще заема таква стойка, досега все си казвам, че има панс да се оправи положението, но по моя вина не съм се мазал, та да знам какво ще правя.
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
При мен "катастрофа" в истинския смисъл не е имало. Беше по- скоро смешно:
Миналия 5 декември се приготвяме да ходим за риба на следващия ден (аз, приятелката - баварията всъщност е нейна и един колега). Та вечерта аз и колегата си събираме парцалките в Студентски град и тръгваме с БМВ-то към приятелката ми. БМВ-то е Е21 320 карбуратор и със сериен теглич. Та значи, часът е около 18,30 , тъмно и със задръствания. Слизам през мусагеница на 4-ти км на кръговото.В лява лента съм, не се натискам излишно, идва ми редът, съединител, 1-ва и удар. В мен. Изотзад.А документите ми не за пред КАТ все още.Добре, че удара беше лек. Отбивам аз вдясно, слизам и гледам зад мен пристава едно ренде 19.От него се измъкват пич и девойка.Почват да се извиняват, а аз поглеждам каручката си:
първа мисъл - тоя ми смъкна номера, ей го виси на теглича
втора мисъл - не е моя номер, неговия е
Не знаете как беше смачкан!!! Все едно станиол от милка!!! Връчих му го и си изчезнах, поне не му пробих радиатора.
Миналия 5 декември се приготвяме да ходим за риба на следващия ден (аз, приятелката - баварията всъщност е нейна и един колега). Та вечерта аз и колегата си събираме парцалките в Студентски град и тръгваме с БМВ-то към приятелката ми. БМВ-то е Е21 320 карбуратор и със сериен теглич. Та значи, часът е около 18,30 , тъмно и със задръствания. Слизам през мусагеница на 4-ти км на кръговото.В лява лента съм, не се натискам излишно, идва ми редът, съединител, 1-ва и удар. В мен. Изотзад.А документите ми не за пред КАТ все още.Добре, че удара беше лек. Отбивам аз вдясно, слизам и гледам зад мен пристава едно ренде 19.От него се измъкват пич и девойка.Почват да се извиняват, а аз поглеждам каручката си:
първа мисъл - тоя ми смъкна номера, ей го виси на теглича
втора мисъл - не е моя номер, неговия е
Не знаете как беше смачкан!!! Все едно станиол от милка!!! Връчих му го и си изчезнах, поне не му пробих радиатора.
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
BigMUZZY написа:..... Отбивам аз вдясно, слизам и гледам зад мен пристава едно ренде 19.....
Що все тая порода удрят БМВ-тата отзад, толкова ли им харесват на тия рендета задниците ни

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
нямам си представа
иначе беше запазено и новичко, ама...
мадамата се извиняваше нещо, че са се заговорили; тя него ден си взела книжката, била млад шофьор, а на задното ми стъкло има такава лепенка
иначе беше запазено и новичко, ама...
мадамата се извиняваше нещо, че са се заговорили; тя него ден си взела книжката, била млад шофьор, а на задното ми стъкло има такава лепенка
...Тез` две бири `що ги каза ...?
Най-опасната случка беше пради 2 месеца
Взимам ляв завой и насреща един с жигула с около 70км.
Наби спирачки и се занесе.Добре че спря на метър
от мен.А аз останах вцепенен.Само успях да спра а това беше
крайно недостотъчно.Единствената мисъл докато жигулата се носеше
към мен беше какво ще се случи като ме удари......
Доволен съм че се разминах
Взимам ляв завой и насреща един с жигула с около 70км.
Наби спирачки и се занесе.Добре че спря на метър
от мен.А аз останах вцепенен.Само успях да спра а това беше
крайно недостотъчно.Единствената мисъл докато жигулата се носеше
към мен беше какво ще се случи като ме удари......
Доволен съм че се разминах
Човек се учи докато е прост (Цицерон)
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5