КПП кърджали много важно

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Мар 2009, 22:32

Колега просто отминаваш такива мнения иначе ще стане много сериозно :D
Всеки има право да си мисли каквото си иска :mhihi:

Освен всичко друго противоречат и на правилата на форума.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 01 Мар 2009, 22:56

Е , аз лично не вложих нищо расистко в изказването.На мен ми изглежда расистко да се спират всички коли с чужда регистрация без да са извършили нарушение.Факт е, че дпс и Доган управляват в Кърджали или ти мислиш, че местната полиция е независим орган.Извинявам се ако съм засегнал някой, нямам това за цел, но се дразня от подобни простотии, като например да се спира всяка кола с чужд номер и редица други свързани с дпс, но тъй като не са по темата ще спра до тук.

Аватар
Кара: Е34 530

Re: КПП кърджали много важно

Мнение от alitsiap » 17 Мар 2009, 21:26

peshko1 написа:искам да ви кажа много важно тези не........ на КПП кърджали посоко от хасково към кърджали не пропускат BMW без да го спрат за 4-те пъти кадето минах от там 4 пъти ме спряха пове4е в този град не отивам не ме интересува всеки път като отида до там съм на изваждаме по 200 лева гориво хотели ресторанти а тея нехра......... всеки път ме спират се едно съм на от4ет за колко време стоя в тоя град ДО КОГА ЩЕ ГИ ТАРПИМ ДА НИ СПИРАТ ЗА НЯМА НИЩО и всеки път да ме питат "Е сега Саше какво да те правим" и моя отговор всеки път е АЗ ПАРИ НЯМАМ и не могат да се нау4ат 4е няма да им дам пари и това е бе аз съм виждал темерутщина ама то пък 4ак толко всяко едно спиране ми губат по 30 мин и аз трябва всеки път да си прогнозирам 30 мин престои на КПП-то в кърджали
Колега прави като мен.Правя елегантен жест така :1: :1: :1: :1: и гас до-дупка.И ако ме настигне докъто съм спрял за едно кафе,пиши акта без обяснения и аиде...хич да не ти пука.

Потребител
Аватар

Мнение от idiotchooo » 23 Мар 2009, 17:56

speedmaster написа:на въпросното КПП минавам средно по 15пъти в годината ...

минавам както с бмв така и със субару понякога с тойота 80 понякога с бус ...

обикновено ме спират именно заради "С" ,"СА" номерата

фактите са:

престой поне 20мин !

ФИШ-за неспазване на ограничение "50" -скоростта ми беше "56км/ч"

тва е 2рия фиш в живота ми)

дълги разпити за положението из страната

като цяло стандартно положение което по никакъв начин не мога да свържа с марката !?

друго нещо което съм забелязал е че в Кърджалийски окръг полицаите по никакъв начин (почти) не са склонни на подкупи

нека колегите от региона да го обяснят :roll:

:) Koлега от района обяснява: Нямат предпочитание към марката BMW, спират всичко, което не е с кърджалийски номер за проверка. Дразнещо е да, но има ефект определено. Полиция има там 24/7 заради големият наклон в последствие и забраната да минават оттам камиони над 10т. И към това има ефект, спират доста и връщат обратно към Хасково. И към последното мнение, ДА, полицаите в окръга МНооооооогооооо трудно взимат подкуп, ама МНОГО трудно, даже почти никога. Накрая към колегата IVAN1590, ако още е на мнение, че там е Турция, му пожелавам да се ожени за туркиня, за това, че говори такива неща!! :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 23 Мар 2009, 18:04

Vlados написа:
peshko1 написа:
Vlados написа:Нито от първия, нито от втория ти пост се разбира нещо. Уточни със себе си какво имаш в предвид и го напиши като хората.
Ако са пропускали други коли, а теб са те спрели или са ти искали нещо, ми напиши го, толкова ли е трудно? Надали някой ти чете мислите, та да знае какво искаш а кажеш...
... особено с тая граматика...
които не може да 4ете да се нау4и краи на изре4ението

АБЕ ДЕЧКО, ти ли ми говориш за четене, първо се научи да пишеш! В 6 думи имаш 5 грешки, ако не броим запетаите и точките.

Започни с това:
Изображение

П.С. Извинявай, ако си далече от 7-ми клас, но май това са първите учебници по граматика. Ако не си стигнал до там, ще те разберем.

:mhihi: :mhihi:
изкъртваш

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Re: КПП кърджали много важно

Мнение от стан » 23 Мар 2009, 19:50

alitsiap написа:
peshko1 написа:искам да ви кажа много важно тези не........ на КПП кърджали посоко от хасково към кърджали не пропускат BMW без да го спрат за 4-те пъти кадето минах от там 4 пъти ме спряха пове4е в този град не отивам не ме интересува всеки път като отида до там съм на изваждаме по 200 лева гориво хотели ресторанти а тея нехра......... всеки път ме спират се едно съм на от4ет за колко време стоя в тоя град ДО КОГА ЩЕ ГИ ТАРПИМ ДА НИ СПИРАТ ЗА НЯМА НИЩО и всеки път да ме питат "Е сега Саше какво да те правим" и моя отговор всеки път е АЗ ПАРИ НЯМАМ и не могат да се нау4ат 4е няма да им дам пари и това е бе аз съм виждал темерутщина ама то пък 4ак толко всяко едно спиране ми губат по 30 мин и аз трябва всеки път да си прогнозирам 30 мин престои на КПП-то в кърджали
Колега прави като мен.Правя елегантен жест така :1: :1: :1: :1: и гас до-дупка.И ако ме настигне докъто съм спрял за едно кафе,пиши акта без обяснения и аиде...хич да не ти пука.

сигурен съм че ти точно така правиш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Страхотни истории