КПП кърджали много важно
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Е , аз лично не вложих нищо расистко в изказването.На мен ми изглежда расистко да се спират всички коли с чужда регистрация без да са извършили нарушение.Факт е, че дпс и Доган управляват в Кърджали или ти мислиш, че местната полиция е независим орган.Извинявам се ако съм засегнал някой, нямам това за цел, но се дразня от подобни простотии, като например да се спира всяка кола с чужд номер и редица други свързани с дпс, но тъй като не са по темата ще спра до тук.
Re: КПП кърджали много важно
Колега прави като мен.Правя елегантен жест такаpeshko1 написа:искам да ви кажа много важно тези не........ на КПП кърджали посоко от хасково към кърджали не пропускат BMW без да го спрат за 4-те пъти кадето минах от там 4 пъти ме спряха пове4е в този град не отивам не ме интересува всеки път като отида до там съм на изваждаме по 200 лева гориво хотели ресторанти а тея нехра......... всеки път ме спират се едно съм на от4ет за колко време стоя в тоя град ДО КОГА ЩЕ ГИ ТАРПИМ ДА НИ СПИРАТ ЗА НЯМА НИЩО и всеки път да ме питат "Е сега Саше какво да те правим" и моя отговор всеки път е АЗ ПАРИ НЯМАМ и не могат да се нау4ат 4е няма да им дам пари и това е бе аз съм виждал темерутщина ама то пък 4ак толко всяко едно спиране ми губат по 30 мин и аз трябва всеки път да си прогнозирам 30 мин престои на КПП-то в кърджали

- idiotchooo
- Потребител
-
speedmaster написа:на въпросното КПП минавам средно по 15пъти в годината ...
минавам както с бмв така и със субару понякога с тойота 80 понякога с бус ...
обикновено ме спират именно заради "С" ,"СА" номерата
фактите са:
престой поне 20мин !
ФИШ-за неспазване на ограничение "50" -скоростта ми беше "56км/ч"
тва е 2рия фиш в живота ми)
дълги разпити за положението из страната
като цяло стандартно положение което по никакъв начин не мога да свържа с марката !?
друго нещо което съм забелязал е че в Кърджалийски окръг полицаите по никакъв начин (почти) не са склонни на подкупи
нека колегите от региона да го обяснят

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Vlados написа:peshko1 написа:които не може да 4ете да се нау4и краи на изре4ениетоVlados написа:Нито от първия, нито от втория ти пост се разбира нещо. Уточни със себе си какво имаш в предвид и го напиши като хората.
Ако са пропускали други коли, а теб са те спрели или са ти искали нещо, ми напиши го, толкова ли е трудно? Надали някой ти чете мислите, та да знае какво искаш а кажеш...
... особено с тая граматика...
АБЕ ДЕЧКО, ти ли ми говориш за четене, първо се научи да пишеш! В 6 думи имаш 5 грешки, ако не броим запетаите и точките.
Започни с това:
П.С. Извинявай, ако си далече от 7-ми клас, но май това са първите учебници по граматика. Ако не си стигнал до там, ще те разберем.

изкъртваш
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Re: КПП кърджали много важно
alitsiap написа:Колега прави като мен.Правя елегантен жест такаpeshko1 написа:искам да ви кажа много важно тези не........ на КПП кърджали посоко от хасково към кърджали не пропускат BMW без да го спрат за 4-те пъти кадето минах от там 4 пъти ме спряха пове4е в този град не отивам не ме интересува всеки път като отида до там съм на изваждаме по 200 лева гориво хотели ресторанти а тея нехра......... всеки път ме спират се едно съм на от4ет за колко време стоя в тоя град ДО КОГА ЩЕ ГИ ТАРПИМ ДА НИ СПИРАТ ЗА НЯМА НИЩО и всеки път да ме питат "Е сега Саше какво да те правим" и моя отговор всеки път е АЗ ПАРИ НЯМАМ и не могат да се нау4ат 4е няма да им дам пари и това е бе аз съм виждал темерутщина ама то пък 4ак толко всяко едно спиране ми губат по 30 мин и аз трябва всеки път да си прогнозирам 30 мин престои на КПП-то в кърджали![]()
![]()
![]()
и гас до-дупка.И ако ме настигне докъто съм спрял за едно кафе,пиши акта без обяснения и аиде...хич да не ти пука.
сигурен съм че ти точно така правиш

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3