Луда гонка...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
pavcho_7125 написа:Проблема не е в клубовете а в отделните индивиди!
Основно в тебе

И аз на 19 години си мислех че мога всичко и карах като с 240 ама пораснах пък и тогава не се правех на толкова оборотен като тебе. Вземи върни газта малко за да не доядосаш някой комплексиран 30 годишен пич и да стане манджа с праз...

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Bavarcheto
- кандидат ентусиаст
-
Ае кви такива хора сте бе
Тука съм пуснал една тема да споделя малко тръпката ( пък било и с 316 все пак извинявайте че неможах да събера повече пари на 18 год.) А вие палите моторите тука как съм щял да се убия барабар с още 50 човека и т.н.
Еми ако имаш мнение кажи си го с по-разбираем тон, да звучи на съвет, а не да тръгваш да ми се цепиш как на 30, 40 или 50 години имаш 1 катастрофа и половина
Еми извинявайте ама много се разочровах от някой "фенове" тука.
Да не говорим за
, който става тука с пича с Аудито.
Айде лек ден от мене. Не искам никого да засегна лично щото явно сте бая нежни на някой теми

Тука съм пуснал една тема да споделя малко тръпката ( пък било и с 316 все пак извинявайте че неможах да събера повече пари на 18 год.) А вие палите моторите тука как съм щял да се убия барабар с още 50 човека и т.н.
Еми ако имаш мнение кажи си го с по-разбираем тон, да звучи на съвет, а не да тръгваш да ми се цепиш как на 30, 40 или 50 години имаш 1 катастрофа и половина

Еми извинявайте ама много се разочровах от някой "фенове" тука.
Да не говорим за

Айде лек ден от мене. Не искам никого да засегна лично щото явно сте бая нежни на някой теми
Не се обижай бе пич!Никой тука няма нищо против тебе ,просто е малко се подразниха някои хора от това че представяш като геройство опасното шофиране...Ама не се спичай от това ,тука има да те коментират... ,но приемай мненията като полезни съвети.Относно моето мнение ,не съм искал да те обидя ,но просто нещо не разбрах как тая Астра е станала 1,4 16V след фейслифт...Поздравявам те за това че си оспял със свои средства да си купиш кола и то БМВ
,трябва да се отбележи че много малко хора на твоята възраст не рзчитат на мама и татко да има купят количка 

But does a human form display to those who dwell in realms of day
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Луда гонка ... със 170км по магистралата!?!?!?
Не, че се правя нещо ама за мойта 1.7тд кола това е скорост, която нормално поддържа на магистралата.. а вие му викате гонка.
Не, че се правя нещо ама за мойта 1.7тд кола това е скорост, която нормално поддържа на магистралата.. а вие му викате гонка.
Аз такова,
ъъ, от скоро съм тука, ама да си кажа... Няма нищо лошо момчето да си прави каквото иска, макар и на 18 години, с мощна кола и адреналин в кръвта... Само да не си остане на 18 години. Не че аз съм на много повече и с богат опит като шофьор, и на мен са ми минавали всякакви простотии през акъла, и съм правил неща с които не се гордея, ама се радвам че всичко е минало безаварийно, и не съм останал вечно млад
Това пожелавам на всички млади рейсъри, правете каквото правите, ама не пречете на другите, и не се утрепвайте млади... След години ако ви хрумне - палете гумите и с 250 по магистралата, ама дотогава поживейте малко, може и да ви хареса живота все пак

- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
ngc7052 написа:нещо не разбрах как тая Астра е станала 1,4 16V след фейслифт...
не бе батка, астрата си е същата просто там след 93 ли, 94 ли беше почват да и слагат по-новия 1.4 16V мотор, това имаше впредвид момчето...
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
прав си само има6 гре6ка на едно место МО6ТНА КОЛА, СПОРЕД МЕН НЕ Е МНОГО МО6ТНА СЪС 100 КОНЯ /но пък за 100 коня добре върви според ме/emdless4 написа:Аз такова,ъъ, от скоро съм тука, ама да си кажа... Няма нищо лошо момчето да си прави каквото иска, макар и на 18 години, с мощна кола и адреналин в кръвта... Само да не си остане на 18 години. Не че аз съм на много повече и с богат опит като шофьор, и на мен са ми минавали всякакви простотии през акъла, и съм правил неща с които не се гордея, ама се радвам че всичко е минало безаварийно, и не съм останал вечно млад
![]()
![]()
Това пожелавам на всички млади рейсъри, правете каквото правите, ама не пречете на другите, и не се утрепвайте млади... След години ако ви хрумне - палете гумите и с 250 по магистралата, ама дотогава поживейте малко, може и да ви хареса живота все пак
![]()
ivo098 написа:ngc7052 написа:нещо не разбрах как тая Астра е станала 1,4 16V след фейслифт...
не бе батка, астрата си е същата просто там след 93 ли, 94 ли беше почват да и слагат по-новия 1.4 16V мотор, това имаше впредвид момчето...
Аха .ясно!Мерси за инфото!

But does a human form display to those who dwell in realms of day
- Bavarcheto
- кандидат ентусиаст
-
Отначало не ми направи впечатление, но вече много хора явно или не четат хубаво или незнаят защо се слага "+" след скоростта. А и съм написал по-горе.... Няма значение. Мисълта ми е че това е последната скорост която погледнах на километража. Вдигнахме повече, но незнам дали са 190, 200 или 210 и затова съм сложил "+"-чето. 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
не е само той,спокойно .. НЯМА човек във форума чиято 316ка не вдига ПОНЕ 210 ,на мнозина даже 220+
DD

ei mom4eta moje da sam na 19 godini i kvo=====>>>>>>>
karam GRXr1000 nai golemata reza4ka
Karam s 280 ot vratza do mezdra
i ako nekoi opiten 6ofior ima ne6to da mi kaje da doide da mi go kaje v o4ite
bas lova 4e 6e vi skasam pove4eto opitni 6ofiori s va6te BMW ta

karam GRXr1000 nai golemata reza4ka

Karam s 280 ot vratza do mezdra
i ako nekoi opiten 6ofior ima ne6to da mi kaje da doide da mi go kaje v o4ite
bas lova 4e 6e vi skasam pove4eto opitni 6ofiori s va6te BMW ta
ONE LIFE LIVE IT:MOTORCYCLES-THE BEST WAY
50 мнения