1/10000

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 21 Сеп 2008, 22:24

И да търсиш смисъл няма да го намериш. Просто няма смисъл. Понякога нещата се случват не както ги искаме, но трябва да се примирим с това и да продължим. Понякога печелим, понякога губим колкото и малък да е шанса. Ти сам каза - огледай се около теб и ще видиш добрите неща, които имаш до теб. Замисли се за тях не за тези, които няма да имаш. И винаги трябва да знаеш, че може да е по-зле. Безсилен си да промениш нещата, просто свикни с тях, така или иначе ще го направиш, трудно е, но няма смисъл да се вкарваш във филми. Винаги след дъжда, някога, изгрява слънцето... :roll:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 21 Сеп 2008, 22:27

Иво , съжалявам за случилото се ,много тъжно ми стана :(
В първия момент се обърках от третия ти пост и много се уплаших за сина ти :!: :!:

Аз мисля ,че Алекс е прав - живи и здрави да сте само семейството - ще се оправят нещата ,другото не е важно (визирам някаква вяра , в която аз много не вярвам) :arrow:

alx написа:и това ще мине. пак ще зачене и този път ще го износи както трябва. сега дори ще е по-лесно.

знам че ще ти прозвучи малко грубо и директно, но щом се е случило- природата е решила че така е по-добре. моли се да не се случи да е трябвало да не го износи и защото нещо не е било както трябва със детето и това дете да се е родило.

имам приятел със 2-годишно дете със 7 мозъчни операций. загубата на плод е трагедия със относителна стойност.

вземи се във ръце и гледай напред. каквото е писано да се случи- ще се случи. не познавам семейство което да е решило да има деца и да не се е случило. така го мисли.

горе главата.

Георги Пенчев
Изображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 21 Сеп 2008, 22:40

Наистина гадно, съжалявам. :( Каквото и да кажа няма да помогне, просто не се предавай и не преставай да вярваш, че някой ден всичко ще се нареди както ти искаш. Колкото и да ти е трудно да мислиш така в този момент. :(
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 21 Сеп 2008, 22:43

Съжалявам колега! :( (без коментар...)
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 22 Сеп 2008, 4:42

аз смисъл не търся....!! квот съм намерил-тва е!! винаги съм гледал да живея така,че да не правя това на другите,което не искам да правят на мен!!! тва мисля,че е най-честното отношение в живота! и въпреки това сигурно не винаги съм бил прав. аз не съм някакъв вманиачено вряващ... не ставам и лягам с името му на уста. ама сега съвсем ме няма... не знам как да ви го обясна... чуствам се празен. будя се през нощта и не усещам нищо в ляво. даже си пипам пулса,защото просто нищо не усещам... няма никой. все едно съм мъртъв.
знам ,че ще мине и отмине...!!но този шамар остава дълго да се помни. едва ли ще го забравя въобще някога...!! а тва -като при хайтов ме кара да ставам по-лош човек. гнева ме крепи сега,но може и да не си тръгне. може да остане и да си карам така....!
знам всички приказки за нероденото,за 40те дни,за кво ли не...!мислите ли ,че бабите не ни обходиха вече. извървяха се ,ма файда не виждам....
тази година даже не си празнувах рождения ден... щото така било прието,щото така се правело...! айде-нека да е така! айде нека да се съобразя с приетото....! и кво!?!? на ти рожден ден!! на ти спазване на закони....!! правил съм и приетото и лекарски предписаното и всичко ,за да няма ядове...! на ти ядове са!!не пиех повече от роловин бира на седмица,щото да не се наложи да карам и да се метна спешно в колата....!! а бе всичко.....!!
а тва ,че въобще не го очаквах е най-гадното! малко поне да имаше някакви съмнения ,някакви признаци ,та човек да се подготви...
а то-няма!! даже направих списък кои да поканя на партито като взема тъпото листче,говорих с любо-ексайтъра да затворим ресторанта и да почерпа....!! ебати....!! написах вътре хора,повечето от които не съм виждал-просто ми е приятно ,че си говорим тука и че сме едно общество...!!исках да се чуствам добре и да се радват и другите покрай мен....! на ти са празнуване....!!
живота ,викате,продължава!??! а бе продължава ,ама....

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 22 Сеп 2008, 9:21

Човече нямаш си идея колко ми е познат начина по които се чувстваш!!!

От много време не ми бяха текли сълзи така :(

Tristania - bird
...
There is a hole in my chest
where my heart used to be
If you're looking for emptiness,
I'm what you need
Colder and darker and worse
Sometimes life's just a curse

...

П.С. Моят съвет е
Не спираи болката
Не подтискаи гнева
Не спираи сълзите...
Колкото повече те боли, колкото повече изливаш гнева си
и колкото повече сълзи пролееш толко по бързо ще ти мине.
И ще остане само мрачен спомен нававащ меланхолична тъга и болка
които ще отминат с времето, с усмивките и с хубавите моменти прекарани
със смеиството ти защото за мен това са безценните мигове в живота
на всеки един човек...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 22 Сеп 2008, 9:34

А на тия бабини девитини плюя :!: :!: :evil: :evil: :puke: :nono: :censored:

Не се празнувал 40 години юбилей - това е отвратително просто :help: Рожденния ден си е рожден ден , умрелите са си умрели ... винаги много съм се дразнел на тия неща :!:

Нещата ще се наредят , на мой колега роднини не можеха да имат дете 3 (!) години и се бяха отчаяли до такава степен ,че той казваше ,че са били заприличали на сенки ,плач и мъка , неядене ...ужас , докато в един хубав ден жената не забременяла по абсолютно естествен път и сега са живи и здрави :)

Ще видиш ,че ще се оправят нещата :D

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 22 Сеп 2008, 10:10

Мойте съболезнования колега!Продължавай напред!Ние сме с теб!
Нищо,че не се познаваме,нищо,че се различаваме един от друг само по никовете във форума ние сме едно малко общество и вярвам,че целия форум те подкрепя.Важното е че вие сте добре.Другото ще мине с времето.Бъди силен и заради семейството си и продължавай напред.Ако можем с нещо да помогнем ние сме насреща! ;)
А относно оня горе.Е за него нямам какво да кажа!
Има ли го,няма ли го!?Когато най не го очакваш той се появява.
Но един път за,добро един път за лошо.Продължавай напред!
Щом сега е минал за лошото значи рано или късно ще мине за доброто.
Или поне и аз така се надявам! :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 22 Сеп 2008, 11:17

Знам че в този момент който и каквото да ти говори, не може да ти помогне. Дори и моите думи които ще напиша няма да ти помогнат. няма да ги вземеш под внимание. Все пак се чувствам длъжен да ти ги кажа.
Колега не се предавай! Не позволявай пороци да ти взимат вниманието. Най-вече алкохол. Почти не мога да предположа колко много ти е тежко и каква болка изпитваш. Потърси подкрепа в някой твой близък приятел. Няма да ти мине, но ще е малко по-леко. Не мога да си представя как да останеш на крака. Не ми се е случвало същото лично. Но близко приятелско семейство изгуби 2 годишното си дете. Поради лекарска грешка. Няма да се впускам в подробности. Подкрепяхме своите приятели и не ги оставихме сами. Болката беше ужасна. Не е лесно да си на погребение на 2 годишно ангелче. Ковчега беше 60-70 сантиметра. Болката и тъгата в мен бяха големи. Не си представям какво им е било на родителите. Както и каво ти е на теб сега.
Не се предавай и гледай напред. Ти трябва да си силния в този момент и да внимаваш за жена си. Подкрепяй я колкото можеш повече. И задължително търси подкрепа от приятел. След време когато започнете да се отърсвате от шока ще дойде време да пробвате пак за детенце.
Не се отчайвай и не се предавай. Ти си мъжа в семйството и колкото и да е тежко трябва да го показваш и да гледаш много внимателно жена си и детето си.
Пожелавам ти да превъзмогнете колкото може по-бързо нещастието. Здраве и живот за цялото ти семейство.
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 22 Сеп 2008, 13:43

SKISA, настръхнах като прочетох първия ти пост...какво ли не ми мина в главата...болести, катастрофи...какво ли не...съжалявам, човек...истински съжалявам за това, което ви се е случило...зная, че не мога да направя нищо, за да се почувстваш по-добре и въпреки това ми се иска...надявам се да си силен и да преодолееш това изпитание, а 100% в тази ситуация се налага да даваш кураж и на жена ти...стискам палци да изправите глави и отново да се радвате на живота както преди!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 22 Сеп 2008, 20:34

Колега, съжалявам за загубата на нещо велико, което и двамата с такова желание сте очаквали :(
В такива моменти Онзи наистина не го виждаш никъде и решаваш, че го няма. И за мен сега го няма Онзи горе, който уж трябва да ни е опора и да ни дарява щастие.
Загубил си нещо ценно, но не се отчайвай. Остави сълзите да текат. Понякога имаме нужда. Повярвай в по-красивото и по-щастливо бъдеще, когато толкова чаканото ви отроче ще се появи.
Аз вярвам в чудеса и си ги чакам. Направи го и ти.
Последна промяна Diavolo на 26 Сеп 2008, 18:31, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 22 Сеп 2008, 21:35

Колега , искренно съжалявам и....не знам какво да кажа . И аз имам съмнения за Онзи горе....но казват ,че той прибирал първо любими за Него и хубави хора за да помагат в делата Му.... незнам ,това не го разбирам . Знам ,че си мъжко момче - горе главата . Живот и здраве на някоя сбирка ще направим приказка .
Последна промяна klintan66 на 22 Сеп 2008, 23:03, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 22 Сеп 2008, 21:50

Дано до тази сбирка да му е поотминало.... незнам какво да ти кажа SKISA, думите ми избягаха.....пиша само за да изразя съпричастност и да се помоля заедно с теб след тази лошотия, нещо хубаво да ти се случи, знам ли и аз...трагедия.. :bcry:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 22 Сеп 2008, 22:14

SKISA ,от самото начало чета темата и тъй кото нямам смислено мнение,защото останах безмълвен :confused: ,мога само да кажа ,че искрено съжалявам за случилото се!Мисля че трябва да стоиш близо до жена си ,да я подкрепяш и двамата ще се справите заедно!!

Не те познавам лично,но ти желая да си останеш човека,който знаем от форума!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E65
Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Мнение от Kaloyan78 » 22 Сеп 2008, 22:19

Приятелю, не се познаваме, но винаги съм мислел, че не е нужно да познаваш един човек, за да се държиш с него като с близък - всички те подкрепяме до колкото можем, с теб сме колкото можем. Пази това, което имаш в момента - детето ти и жена ти, пожелавам им да са живи и здрави. Много ми е мъчно на теб, навлажниха ми се очите даже. Дано го преудолееш, пожелавам ти го от все сърце!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории