На тръни УЖ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
слушай тая с Надежда тийм в подписа си
, че вече е минала по тоя път (имам в предвид не за арестуването, а за карането и писането във форума)

Vlados написа:слушай тая с Надежда тийм в подписа си![]()
![]()
, че вече е минала по тоя път (имам в предвид не за арестуването, а за карането и писането във форума)
ехехеее, айде сега

Просто си правим лаф и се шегуваме за сметка на момичето , добронамерено разбира се

ПС. Добре де, като се замисля....аз що да не пробвам и аз със 120 пред трамвая, пък той да ми свири и аз да въртя гуми пред него,а? Да не съм по-крива, кво ще ми стане?!

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
колежке... дай да те замеря до това 120 с трабанта.. може и да бия накрая някое БМВ на дълга отсечка не само от светофат до светофар

Мишел написа:Vlados написа:... ще си позволя да се обърна към авторката: Скъпа, първо добре дошла във форума. Второ прочети правилата, там пише за шрифта на писане и размера на подписа и трето - за скоростите го бях чувал само, но никога от първо лице...
...
...и четвърто- внимавай да не те арестуват някъде, че си имаме власти под прикритие![]()
![]()
![]()

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Мишел написа:Абе това момиче съвсем се побърка!Сега взе и вертикално да пише
![]()
![]()
![]()
Хахаха, не мога да спра да се смея през цялата тема.....![]()
Сигурно има нещо китайско в нея ,ама като няма ироглифи е намерила заместител

Нема такава тема

Slavi_m написа:Мишел написа:...и четвърто- внимавай да не те арестуват някъде, че си имаме власти под прикритие![]()
![]()
![]()
И пето-какво е това 'Надежда' в подписа? Ще пусна тема за теб азИ после на другата сутрин вечерта във Фиат форума,на Лс-та ще те коментират пенсионерите в детската градина
....под МАСАТА

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Мишел написа:...
ПС. Добре де, като се замисля....аз що да не пробвам и аз със 120 пред трамвая, пък той да ми свири и аз да въртя гуми пред него,а? Да не съм по-крива, кво ще ми стане?!![]()
![]()
![]()
![]()
Само гледай да не тръгнеш срещу трамвая, че той няма хидравлика и не може да кривне толкова бързо в страни...

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Cappy123, моля те пробвай да си смениш подписа с някоя от тези картинки...безумно голям е сегашния ти
Това отдолу е идиотско, но все пак, ако ти харесва...
Начинът ти на разказване ми напомня за една съученичка - бяхме в една компания едно време - един път я чакахме 10 човека да се появи 40 минути. (това преди ерата на мобилните телефони...имаше и такива времена) Идва тя на срещата и ние и казваме: "Айде, беееее, какво стана?!" А тя: "Ми той ми вика - нямам дребни", а то ми уби, влизам, а тя ми вика - нямам да ви разваля 50 лв. и не може безплатно и трябваше да вървя бавно, а от листата сега всичко е зелено..." След 1000 въпроса разбрахме, че историята е следната: Излиза нашето момиче и иска пари от баща си. Той и казал - Нямам дребни, ето ти 50 лева, виж какво ще похарчиш тази вечер, а останалото ми върни. По пътя обаче обувката и убила и тя влязла в една аптека да си купи лепенки за да си сложи на местата, където и убивала обувката. Когато поискала да си плати, обаче аптикарката и казала, че няма достатъчно пари, за да и развали 50 лв. Момичето помолило да и даде 2 лепенки без пари, защото много и убивали обувките и не можела да върви, но аптекарката и казала, че не може да и даде лепенки без пари. Затова съученичката ми трябвало да върви бавно, тъй като много я боляло и затова закъсняла с 45 минути. Накрая видяла някакво храстче и решила да откъсне няколко листа и да си ги сложи вместо лепенки, но от листата и се боядисали краката и белите обувки в зелено...
Момичето се казва Тихомира...ти случайно да носиш същото име? Приликата е поразителна
Ето затова те бъзикат хората...просто се пробвай да разкажеш това, което искаш без да пропускаш 95% от важните неща и ще видиш, че никой няма да се хили така на темите ти

Това отдолу е идиотско, но все пак, ако ти харесва...

Начинът ти на разказване ми напомня за една съученичка - бяхме в една компания едно време - един път я чакахме 10 човека да се появи 40 минути. (това преди ерата на мобилните телефони...имаше и такива времена) Идва тя на срещата и ние и казваме: "Айде, беееее, какво стана?!" А тя: "Ми той ми вика - нямам дребни", а то ми уби, влизам, а тя ми вика - нямам да ви разваля 50 лв. и не може безплатно и трябваше да вървя бавно, а от листата сега всичко е зелено..." След 1000 въпроса разбрахме, че историята е следната: Излиза нашето момиче и иска пари от баща си. Той и казал - Нямам дребни, ето ти 50 лева, виж какво ще похарчиш тази вечер, а останалото ми върни. По пътя обаче обувката и убила и тя влязла в една аптека да си купи лепенки за да си сложи на местата, където и убивала обувката. Когато поискала да си плати, обаче аптикарката и казала, че няма достатъчно пари, за да и развали 50 лв. Момичето помолило да и даде 2 лепенки без пари, защото много и убивали обувките и не можела да върви, но аптекарката и казала, че не може да и даде лепенки без пари. Затова съученичката ми трябвало да върви бавно, тъй като много я боляло и затова закъсняла с 45 минути. Накрая видяла някакво храстче и решила да откъсне няколко листа и да си ги сложи вместо лепенки, но от листата и се боядисали краката и белите обувки в зелено...
Момичето се казва Тихомира...ти случайно да носиш същото име? Приликата е поразителна

Ето затова те бъзикат хората...просто се пробвай да разкажеш това, което искаш без да пропускаш 95% от важните неща и ще видиш, че никой няма да се хили така на темите ти

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Информация за cappy123
кандидат ентусиаст