На тръни УЖ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 30 Юли 2008, 11:13

слушай тая с Надежда тийм в подписа си :mhihi: :mhihi: :mhihi:, че вече е минала по тоя път (имам в предвид не за арестуването, а за карането и писането във форума)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 30 Юли 2008, 11:26

Vlados написа:слушай тая с Надежда тийм в подписа си :mhihi: :mhihi: :mhihi:, че вече е минала по тоя път (имам в предвид не за арестуването, а за карането и писането във форума)

ехехеее, айде сега :) Недей, че :uups: :uups: :uups:
Просто си правим лаф и се шегуваме за сметка на момичето , добронамерено разбира се :mhihi: Освен че си и чатим в две теми паралелно от вчера с тебе :mhihi:
ПС. Добре де, като се замисля....аз що да не пробвам и аз със 120 пред трамвая, пък той да ми свири и аз да въртя гуми пред него,а? Да не съм по-крива, кво ще ми стане?! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 30 Юли 2008, 11:31

колежке... дай да те замеря до това 120 с трабанта.. може и да бия накрая някое БМВ на дълга отсечка не само от светофат до светофар :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от cappy123 » 30 Юли 2008, 13:08

Мишел написа:
Vlados написа:... ще си позволя да се обърна към авторката: Скъпа, първо добре дошла във форума. Второ прочети правилата, там пише за шрифта на писане и размера на подписа и трето - за скоростите го бях чувал само, но никога от първо лице...
...

...и четвърто- внимавай да не те арестуват някъде, че си имаме власти под прикритие :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 30 Юли 2008, 13:13

Абе това момиче съвсем се побърка! :mhihi: Сега взе и вертикално да пише :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хахаха, не мога да спра да се смея през цялата тема..... :help: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 30 Юли 2008, 15:46

Мишел написа:Абе това момиче съвсем се побърка! :mhihi: Сега взе и вертикално да пише :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хахаха, не мога да спра да се смея през цялата тема..... :help: :mhihi:

Сигурно има нещо китайско в нея ,ама като няма ироглифи е намерила заместител :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Нема такава тема :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 30 Юли 2008, 17:07

Мишел написа:...и четвърто- внимавай да не те арестуват някъде, че си имаме власти под прикритие :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И пето-какво е това 'Надежда' в подписа? Ще пусна тема за теб аз :!: И после на другата сутрин вечерта във Фиат форума,на Лс-та ще те коментират пенсионерите в детската градина :!: ....под МАСАТА :!:

Потребител
Аватар

Мнение от cappy123 » 30 Юли 2008, 17:11

НАправихте темата ми на ГЪЗ!!! Престанете!!! :evil: :evil: :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 30 Юли 2008, 17:13

cappy123 написа:НАправихте темата ми на ГЪЗ!!! Престанете!!! :evil: :evil: :evil:

Have fun пък ти ;) Ако толкова си ентусиазирана ела в Понеделник в Люлин на сбирка и ще си поговориш на живо с всички,никой няма да те укори 100% :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 30 Юли 2008, 18:47

Slavi_m написа:
Мишел написа:...и четвърто- внимавай да не те арестуват някъде, че си имаме власти под прикритие :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И пето-какво е това 'Надежда' в подписа? Ще пусна тема за теб аз :!: И после на другата сутрин вечерта във Фиат форума,на Лс-та ще те коментират пенсионерите в детската градина :!: ....под МАСАТА :!:

:shock: :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Не , неееееее, няма такава забава......

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 30 Юли 2008, 19:23

Мишел написа:...
ПС. Добре де, като се замисля....аз що да не пробвам и аз със 120 пред трамвая, пък той да ми свири и аз да въртя гуми пред него,а? Да не съм по-крива, кво ще ми стане?! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Само гледай да не тръгнеш срещу трамвая, че той няма хидравлика и не може да кривне толкова бързо в страни... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 30 Юли 2008, 23:35

Cappy123, моля те пробвай да си смениш подписа с някоя от тези картинки...безумно голям е сегашния ти

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Това отдолу е идиотско, но все пак, ако ти харесва...

Изображение

Начинът ти на разказване ми напомня за една съученичка - бяхме в една компания едно време - един път я чакахме 10 човека да се появи 40 минути. (това преди ерата на мобилните телефони...имаше и такива времена) Идва тя на срещата и ние и казваме: "Айде, беееее, какво стана?!" А тя: "Ми той ми вика - нямам дребни", а то ми уби, влизам, а тя ми вика - нямам да ви разваля 50 лв. и не може безплатно и трябваше да вървя бавно, а от листата сега всичко е зелено..." След 1000 въпроса разбрахме, че историята е следната: Излиза нашето момиче и иска пари от баща си. Той и казал - Нямам дребни, ето ти 50 лева, виж какво ще похарчиш тази вечер, а останалото ми върни. По пътя обаче обувката и убила и тя влязла в една аптека да си купи лепенки за да си сложи на местата, където и убивала обувката. Когато поискала да си плати, обаче аптикарката и казала, че няма достатъчно пари, за да и развали 50 лв. Момичето помолило да и даде 2 лепенки без пари, защото много и убивали обувките и не можела да върви, но аптекарката и казала, че не може да и даде лепенки без пари. Затова съученичката ми трябвало да върви бавно, тъй като много я боляло и затова закъсняла с 45 минути. Накрая видяла някакво храстче и решила да откъсне няколко листа и да си ги сложи вместо лепенки, но от листата и се боядисали краката и белите обувки в зелено...

Момичето се казва Тихомира...ти случайно да носиш същото име? Приликата е поразителна ;)

Ето затова те бъзикат хората...просто се пробвай да разкажеш това, което искаш без да пропускаш 95% от важните неща и ще видиш, че никой няма да се хили така на темите ти :yes:

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 31 Юли 2008, 2:09

:shock: :shock: :shock:

винаги са така новите.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emdless4 » 31 Юли 2008, 10:33

BMWALPINA написа: но ми остана газ което е чудното.

:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 31 Юли 2008, 10:44

Информация за cappy123

кандидат ентусиаст
Истинско име: *******
Кара:
Детайли за колата:
Мечтае да кара: HONDA mmmm
...

мисля че след това коментарите са излишни :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории