Drift day Премеждия.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 21 Юли 2008, 8:52

шшшш кво става с тея патлаци под път и над път... баси

Шунди, дай малко по-отговорно към оръжията, как така ще ти пада пистолета като си тичаш...

Големи бели могат да станат.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 21 Юли 2008, 9:11

Babuna написа:шшшш кво става с тея патлаци под път и над път... баси

Шунди, дай малко по-отговорно към оръжията, как така ще ти пада пистолета като си тичаш...

Първо почетете и недейте да ми говорите на Шунди щото нещо ме дразните вече. Второ колана ми се разкопча ве ,колко още ще дълбаете , и трето оръжие от мен не е вадено :!: :evil: а набиите си го в главите. Подадох го на владо да го държи след като се разкачи от колана (прибран в кубур ,след като е на предпазител без патрон в цевта) какво повече да говора :?: Все пак не е за пръв ден да го нося ,за 1 година в сот все се научаваш как и къде да го носиш ,но и инциденти се случват с колан марка (HUY MEI DAU) :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 21 Юли 2008, 9:57

Shondy написа:...и недейте да ми говорите на Шунди щото нещо ме дразните вече...

:mhihi: убий ги с патлака ве :mhihi:
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

.

Мнение от bavareca_86 » 21 Юли 2008, 10:18

аве си4ко стана много барзо и малко или много сажелявам за тва дет напраих ма оня смотаняк не трябваше да се опитва да ме изкарва от колата(през пасажерската врата)после го хванах за ушите два барзи шамара и оня се развика е ся ше видиш отвори си най-спокойно багажника докат аз се 4удех аджеба тоя кво ше направи,трагна кам мене и по4на да ме удря,на третия път успях да му хвана трабата,драпнах му я,(в тоя момент шонди беше около мен някаде)и му треснах още две песници и му разбих устата и носа,шонди май го ритна и той,а оня дет е вадил пистолет изобщо не сам го видял кой е,после шонди ми каза за него,ако го бях видял тоя пистолет щях да му го завра там дет сланце не огрява щот такива шушумиги не ги понасям,кат се вади пистолет се стреля :!: а не шушумигара да го размахва само,просто извади късмет 4е не го бях видял него в цялата тарапана.сега крака ми е подут от тоя нещастник и едвам ходя,дееба и тапанара.вапреки си4ко САЖАЛЯВАМ за това дет направих :(
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Re: .

Мнение от hemicharger » 21 Юли 2008, 10:27

bavareca_86 написа:аве си4ко стана много барзо и малко или много сажелявам за тва дет напраих ма оня смотаняк не трябваше да се опитва да ме изкарва от колата(през пасажерската врата)после го хванах за ушите два барзи шамара и оня се развика е ся ше видиш отвори си най-спокойно багажника докат аз се 4удех аджеба тоя кво ше направи,трагна кам мене и по4на да ме удря,на третия път успях да му хвана трабата,драпнах му я,(в тоя момент шонди беше около мен някаде)и му треснах още две песници и му разбих устата и носа,шонди май го ритна и той,а оня дет е вадил пистолет изобщо не сам го видял кой е,после шонди ми каза за него,ако го бях видял тоя пистолет щях да му го завра там дет сланце не огрява щот такива шушумиги не ги понасям,кат се вади пистолет се стреля :!: а не шушумигара да го размахва само,просто извади късмет 4е не го бях видял него в цялата тарапана.сега крака ми е подут от тоя нещастник и едвам ходя,дееба и тапанара.вапреки си4ко САЖАЛЯВАМ за това дет направих :(

Недей да съжеляваш за нищо......къф се явява този че да те вади от колата? Съдия изпълнител ли е? полицай ли е? Прокурор ли е?
Дори и да си съгрешил и нарушил закона тоя пустиняк да не е над него че ще те "наказва"? А половината колеги които ви опрекват за реакциите ви ако са били на вашето място са щели да реагират по същия начин.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Аватар

Мнение от Shondy » 21 Юли 2008, 10:33

стига сажалявал бе тошо, виж че и тука е пълно с такива шушомиги и клавиатурни побийници :mhihi: аре ела довечера на омв да разкажеш как стоят нещата. :mhihi:

Ох, на баба!
Аватар

..

Мнение от bavareca_86 » 21 Юли 2008, 11:00

ше дойда ма много ме боли крака и да видим как ше докоцукам :mhihi:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Ох, на баба!
Аватар

Re: Drift day Премеждия.

Мнение от bavareca_86 » 21 Юли 2008, 11:38

rado_rf написа:
Shondy написа:Аз ще Ви разкажа как се събрахме в 7:30 сутринта на Лук Оил след караулката на Пловдивската магистрала на 19.07.08 за да отидем на Писта Дракон в Калояново на дрифт митинга, и моя милост реши че ще се повърти с на bavareca_86 колата на паркинга за тирове на бензиностанцията където бе празно широко и спокойно за подобен род извръщения. След като се повъртях и му върнах колата той отиде да зареди и да потеглим все пак към уговорената дестинация. В момента в който се приближи на около 30 метра от колонките с колата си излезе от някъде един мъж малко над средната възраст и започна да ръкомаха срещу колата на тошко. Отначало си помислих че се познават след като видях че нашето момче излиза от колата и си слага ръка на рамото му. И буквално след миг Тошетп го водеше за ухото на някъде из бензиностанцията. Учевидно не ставаше дума за приателски разговор. Успях да стигна след 30 секунди (буквално ми се свлекоха панталоните :mhihi: ) Пораздърпахме го малко след като извади щанга от колата си и удари с нея тошето 2,3 пъти. Истината е че го понатупа прилично бавареца даже му зе и щангата и му я завря почти в носа. ха сега кажете колко са ненормалниците :mhihi: Единственото което повтаряше лекето след като тошко му цепна нослето "аз съм загубил син от такива състезания" тоест мойте донътчета с 5 км.ч :mhihi: И понеже е много морален успя да удари Тошето с някаква щанга или нещо от сорта докато дотичам. :evil: Дай като е загубил той и другите да мрът ,изрод мръсен .

:no: :no: :no:
И ти не си бил прав и Тошко не е бил прав. Това че си правил извращения на "безопасно" според теб място не е оправдание.
И не той е лекето, а вие двамцата. Сега по-големи мъжкари ли се чувствате? Само не влизай в подробности за твое оправдание. Щото това е неизбежно.
Е, Шунди извинявай, ама след тази случка направо ми падаш в очите и то МНОГО. Изпитвах много голямо уважение към теб но вече НЕ.
а за това какво ще кажеш :roll: колега
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=

Аватар

Мнение от Shondy » 21 Юли 2008, 13:05

bavareca_86 написа:а ти прав ли си бе игра4,а ти мъж ли си бе игра4
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=

:kuku: да бе вярно...... това не го бях чел....... :roll: следващият старец който биеш може да е бивш военен, или да е моя mhihi: така че внимавай. Хората и да не са прави ,всичко се случва, вярно понякога за секунди стават грешки, но ако не си жив как ще ги коригираш? хората се учат от стресовите ситуации, а не от травми и аркади. Да не говорим човек който е бил често бит или наплашен от бой на какво е способен... Това не е начина ,скарай се яко , заплаши го, но на хората много рядко въздейства боя като средство за възпитание....

Мен ме биха преди 4 години - 7 човека надрусани до неузнаваемост 2-ма боксиори 1 баскетболист и другото бяха футболисти, и всичко това защото още не се е родил този дето ще ми стане доведен баща...... Знаеш ли колко е забавно след това? Да прохождаш след това като малко дете. Да не помниш повечето неща от събитието. Всички те гледат като изтърван с патериците и синините по лицето. Повече от 10 пъти съм участвал в такива масови побоища тип 5в1 и всеки следващ е по страшен от предишният... От последният съм си обещал да позволя на никой да ме удря така както позволих на тези. Това значи всички средства в действие...Ако дойде някой който немога да преборя с ръце ,ще го изкормя - вече винаги си нося малка права отверка в джоба :mhihi: неможете да си представите колко е полезна.

Така че моля те спри се с определенията и морала явно и ти не си цветар :mhihi: :bchug: ай със здраве и ми прочети ника. :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 21 Юли 2008, 14:37

Shondy написа:
Babuna написа:шшшш кво става с тея патлаци под път и над път... баси

Първо почетете и недейте да ми говорите на Шунди щото нещо ме дразните вече. Второ колана ми се разкопча ве ,колко още ще дълбаете , и трето оръжие от мен не е вадено :!: :evil: а набиите си го в главите. Подадох го на владо да го държи след като се разкачи от колана (прибран в кубур ,след като е на предпазител без патрон в цевта) какво повече да говора :?: Все пак не е за пръв ден да го нося ,за 1 година в сот все се научаваш как и къде да го носиш ,но и инциденти се случват с колан марка (HUY MEI DAU) :mhihi:

Бате аз се чудя що ме кефиш :winky:

Иначе, евала за постъпката. Защитил си колега, който не е и виновен даже! Довечера ще разправяте :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 21 Юли 2008, 20:15

Абе щом посяга бой и т'ва е :evil: Баси каубойте дет са се появили.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 21 Юли 2008, 22:42

Ето ви видео разказа на историята :mhihi:

Заслужава си гледането :mhihi: :mhihi: :mhihi:

http://www.bmwpower-bg.net/temp/asen/ba ... er%201.3gp

http://www.bmwpower-bg.net/temp/asen/ba ... er%202.3gp

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 21 Юли 2008, 22:43

Снимка на героя по време на разказа (v.2.0)

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 22 Юли 2008, 8:40

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6efovete » 22 Юли 2008, 11:12

:mhihi:

ПредишнаСледваща