Mercedes G55 AMG срещу VW Polo GTI
Модератори: mitaka7, Общи модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
нещо по равностойно Mercedes Sl55 Amg Vs. Bmw M6
http://www.vbox7.com/play:583f050e е тоя от мото авангард е без коментар с неговите коментари
http://www.vbox7.com/play:583f050e е тоя от мото авангард е без коментар с неговите коментари

Еми хората са решили да правят реклама на Мерцедес и така са ги направили нещата все едно BMW се състезава със самолет
Тоя така издухва BMW-то,че то остава едва ли не безпомощно.
Пък този водещия Аспарухчо,какви изказвания е направил"диня смачква хлебарка "хаха

Пък този водещия Аспарухчо,какви изказвания е направил"диня смачква хлебарка "хаха

Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
"Като огромна хлебарка изяжда, не като хлебарка, не както диня смачква хлебарка" - Тоя направо ме зареди с позитивна енергия за 1 седмица напред.... Супер Изрод просто .....
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Няма място за сравнение между джип и малка кола. Тук става въпроз за два много различни класа автомобили. А това поло е все едно да сравняваме бмв 1 с Х3. Ето това е сравнението в тази статия. Авторът и е очевадно
е доста тъп и незнам как може да се нарича компетентен и да пише такива теми. Това поло трябва да се сравнява с Мини-тата или с БМВ 1. Там обаче място за сравнение много няма новия мини купър е с двигател 170к . с. и ще направи това поло смешно. БМВ 1 в неговият клас може да поспори малко с полото ако са еднакви двигатели но в крайна сметка на писта ще го бие без да маха traction control-а дори.
Въобще това поло даже с астрите неможе да се сравнява защото се води май качествено колкото фиеста.

Въобще това поло даже с астрите неможе да се сравнява защото се води май качествено колкото фиеста.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
цитат:мерца бил маршрутка
мацката кърти ахахаха

мацката кърти ахахаха
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Мишу написа:бе с 6.3 на мл направо убиха рибата този кашон лети с 290 бахти самолета е нема какво да кажем мерц засега къртят
самата истина. г55 е бързо до към 140 но след това направо спира щото просто не е правен (предавки/аеродинамика) да се набира на доускорение а да скача като планинска коза със 3км/ч от камък на камък...

но мл63 е страшно бърз... много коне, гъвкав мотор, гъсто наредени предавки на 7г трансмисията... един такъв от 140 до към 260 го гоних със едно е46 м3 и мл-а оказа страшна съпротива- едвам успях да го разтегна след като се крих зад него до към 220-230 и след това му изскочих... бях впечатлен - особено за возило със аеродинамика на обърнат чадър...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
н е че нещо ама мерцедес амг са много добри автомобили та незнам тиа vw кжо жобще да ги сравняваме с грозните им модели.страшни дървета са и отвънка и отвътре,слагат некво двигателче и аиде.а като си земе некой GTI и глдай кво става по улицата.а на този клип тва си беше подигравка .можеше поне да му вържат въже 4е да не изостава толкоз /
- 100letov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38
Според мене G-ecko си има друти предимства и подледното нещо което му е цел е да е добра пистова кола
Всички който са се возили в такова и който разбират от коли го знаят... На мене лично ми е една от любимите коли заради доста други негови качества
Тези които знаят малкия нелегален черен път който свързва Надежда със Обеля в София, който върви до трамваината линия през голямата поляна.... от там със най високата ми 7-мица минавам със 40-50 като я потрошавам яко като бързам... и в този момент ме задминава бате ти Г-цко 55 АМГ със мин 120 наполовина на релсите и си отпрашва напред без да му пука.... а там наистина е супер натрошено.... за такива терени е една от най бързите коли

Всички който са се возили в такова и който разбират от коли го знаят... На мене лично ми е една от любимите коли заради доста други негови качества

Тези които знаят малкия нелегален черен път който свързва Надежда със Обеля в София, който върви до трамваината линия през голямата поляна.... от там със най високата ми 7-мица минавам със 40-50 като я потрошавам яко като бързам... и в този момент ме задминава бате ти Г-цко 55 АМГ със мин 120 наполовина на релсите и си отпрашва напред без да му пука.... а там наистина е супер натрошено.... за такива терени е една от най бързите коли

Honda CBR 954RR
BMW e38 730d
BMW e38 730d
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
DroW написа:Няма място за сравнение между джип и малка кола. Тук става въпроз за два много различни класа автомобили. А това поло е все едно да сравняваме бмв 1 с Х3. Ето това е сравнението в тази статия. Авторът и е очевадное доста тъп и незнам как може да се нарича компетентен и да пише такива теми. Това поло трябва да се сравнява с Мини-тата или с БМВ 1. Там обаче място за сравнение много няма новия мини купър е с двигател 170к . с. и ще направи това поло смешно. БМВ 1 в неговият клас може да поспори малко с полото ако са еднакви двигатели но в крайна сметка на писта ще го бие без да маха traction control-а дори.
Първо сравняваш класове. Изведнъж говориш за качество. Поло е в класа на Корса.
Тук можеш да видиш характеристиките на ПОЛО ГТИ, тук на Мини. Разликата в ускорението на ГТИ-ката и минито е 0.6 секунди. Демек чак да го направи смешно е силно пресилено.
Аналог при ФВ на БМВ първа серия е Голф (да, един клас са - потърсете в www.youtube.com епизода на Top Gear, където сравняват Astra OPC, BMW 1 (не помня точната модификация, но беше най - напомпаната), Golf 5 R32).

Останалото е плява.
МЛ 63 АМГ не върви???? ако в това клип4е мл е бил някой 350 или 500 , в сравнение с 330 ката няма шанс оаб4е ако е МЛ 63 АМГ ... имам приятел с 63 ка и наказа много лошо Кайен турбо С 521 коня ... То4но амг тата се здрират от вървенеacer написа:Доста смешна статийка бих казал.![]()
МЛ изобщо не вървят.Само дето не мога да намеря един руски клип, където се съзтезават 330 и мл... та въпросният джип дръпна 3-ката все едно стоеше на едно място.
Влезна в sport mode или X2 - не помня точно как се водеше, но на тоя клип май пак натискат вълшебния бутон. http://youtube.com/watch?v=FJQjLYKrO5s
Последна промяна clubsport на 11 Авг 2008, 23:13, променена общо 1 път
кажи бе Лоренцо, 4ай шукарие
аз много да не храня голфовете оба4е съм из4ислил 4е всеки средностатисти4ески PK голф е поне 15 000 коня със сини диоди вместо габарити и про4ие и про4ие... това беше в кръга на шегата а това е за защита има и много бмв в преклонна възраст и в състояние по зле и от наки4ен пернишки голф 2 така 4е стига хейтва лиEBEEMVACIA написа:
кажи бе Лоренцо, 4ай шукарие
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3