мнооо яко,куче ми изяде колата
Модератори: mitaka7, Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
titto написа:Много обичам кучета,но при този случай,ако кучето си има стопанин,си го изкарвам на стопанина,а ако е безпризорно и ми наяде колата с щети му е.авам майката-кърфици в кило кремвирши и добър апетит....!Не се знае същия изруд Куджо,дали няма да гризне дъщеря ми пред нас...!
Може ли да ми обясниш колега защо трябва да слагаш карфици в храната му ? Нужен ли е този съдизъм ? Ако се притесняваш за дъщеря си и си решил да го убиваш има по-хуманни начини да се отървеш от кучето.
Имам чувството, че всеки и излива в тази тема насъбраната агресия !
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз обичах кучето си...! много даже! но един ден детето на 4г влезе в къщи с разпран гръб и каза ,че го е ухапало и излетях с една брадва и щях да му пръсна главата-нищо ,че беше като част от семейството. точно бях замахнал и комшията се развика и го спаси,щот се оказа,че детето излъгало и го ухапало кучето на комшията ,а не нащо...!завалията зян щеше да иде...!
а по въпроса за нападащите или безпризорни кучета-въпреки ,че не мразя животните ако някое налети на детето,жената или на мен-си отива...! сори! и в момента няма да мисля метода хуманен ли е или не ,а ще направя всичко необходимо да се защитя..!! някои хора ,обаче нямат смелостта да се изправят срещу два реда зъби ,което си е разбираемо и не бих ги корил и ако виждат зор всеки път като излизат от дома си с некое псе -е ясно ,че ще вземат каквито мерки могат ,за да се отърват!! па зелените патрули нека си търсят хуманни начини ....
а по въпроса за нападащите или безпризорни кучета-въпреки ,че не мразя животните ако някое налети на детето,жената или на мен-си отива...! сори! и в момента няма да мисля метода хуманен ли е или не ,а ще направя всичко необходимо да се защитя..!! някои хора ,обаче нямат смелостта да се изправят срещу два реда зъби ,което си е разбираемо и не бих ги корил и ако виждат зор всеки път като излизат от дома си с некое псе -е ясно ,че ще вземат каквито мерки могат ,за да се отърват!! па зелените патрули нека си търсят хуманни начини ....
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
аз така кат видя някой да ми се то4и и намалям колко може и ако има място давам леко кам ку4ето после яко газ малко на другата страна и се полу4ава леко дрифт4е и ку4ето не го виждам после
преди години тамън се нанесох в сегашния ми квартал и сяка ве4ер един пес ме лаеше и ме гонеше и след известно време ме нау4и 4е сам местен и спря да ме напада,ма нали помня кат слон и го издебнах веднъж и му викам шаро
ела той идва и с пистолета право до ушите с халостни,и шаро не го видях пове4е,ве4е три години
мамка им и песове мразя ги 

преди години тамън се нанесох в сегашния ми квартал и сяка ве4ер един пес ме лаеше и ме гонеше и след известно време ме нау4и 4е сам местен и спря да ме напада,ма нали помня кат слон и го издебнах веднъж и му викам шаро

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
След като си видиш колата на г.з или детето нахапано и изплашено до смърт,за каква хуманност говориш бе,господин моралист!?Pavlinius написа:titto написа:Много обичам кучета,но при този случай,ако кучето си има стопанин,си го изкарвам на стопанина,а ако е безпризорно и ми наяде колата с щети му е.авам майката-кърфици в кило кремвирши и добър апетит....!Не се знае същия изруд Куджо,дали няма да гризне дъщеря ми пред нас...!
Може ли да ми обясниш колега защо трябва да слагаш карфици в храната му ? Нужен ли е този съдизъм ? Ако се притесняваш за дъщеря си и си решил да го убиваш има по-хуманни начини да се отървеш от кучето.
Имам чувството, че всеки и излива в тази тема насъбраната агресия !

Дай пример за "по-хуманен начин"за да се отървеш от пумиар,който е нападнал някой твой близък!?
П.П. Аз знам няколко метода,ма ще Ви се отяде,а идва време за вечеря....!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
Да ви кажа как си научих кучето да не ми пикае по колата.Значи вкарвам си я аз в двора както си му е реда, кучето ме посреща скачайки както правят кучетата и като ми се нарадва, отиде при колата, подуши я и пик, пик на гуми, врати, абе осекъде
.Е викам си "край прекали" много ми се пикаеше и на мене и като отидох до колибката му, точно пред вратата и, ама така хубавичко, то ме гледа отзаде и не може да земе решение кво да прави(погледът му беше
).После да видите как разбра къде му беше грешката(то не пика по колата и аз по колибката)
.Дамо съм помогнал на някой да реши подобен проблем.

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
drmirchev написа:Да ви кажа как си научих кучето да не ми пикае по колата.Значи вкарвам си я аз в двора както си му е реда, кучето ме посреща скачайки както правят кучетата и като ми се нарадва, отиде при колата, подуши я и пик, пик на гуми, врати, абе осекъде.Е викам си "край прекали" много ми се пикаеше и на мене и като отидох до колибката му, точно пред вратата и, ама така хубавичко, то ме гледа отзаде и не може да земе решение кво да прави(погледът му беше
).После да видите как разбра къде му беше грешката(то не пика по колата и аз по колибката)
![]()
![]()
.Дамо съм помогнал на някой да реши подобен проблем.
Ще взема да пробвам и мойто да видя дали има ефект!Мойто до ся не е пикало ама си вдига предните лапи по калника...щото е вързано и му е кеф....за сега усетих че повече не прай така защото една нощ като си вкарвам колата чиста умита черна на цят както се приближавам веднъж то ми се изпречи на пътя като че ли се засили да си напрай обиколка та аз бях почти спрял и то само се удари пред бронята и веднага ми даде път че аз съм с предимство

От там нататъка като чуе ръмжащия звук на баварката и светещите фарове застава мирно като войник да ме посреща от страни!После заслужава награда един сандвич..

titto написа:След като си видиш колата на г.з или детето нахапано и изплашено до смърт,за каква хуманност говориш бе,господин моралист!?Pavlinius написа:titto написа:Много обичам кучета,но при този случай,ако кучето си има стопанин,си го изкарвам на стопанина,а ако е безпризорно и ми наяде колата с щети му е.авам майката-кърфици в кило кремвирши и добър апетит....!Не се знае същия изруд Куджо,дали няма да гризне дъщеря ми пред нас...!
Имам чувството, че всеки и излива в тази тема насъбраната агресия !Какво значи-"ако се притесняваш за дъщеря си"???Кой не се притеснява?Казвам,ако кучето има стопанин,си го изкарвам на него,че не го държи вързано и застрашава околните,а ако е безпризорно за какво говориме...!?Кой ще ти помогне-Държавата ни пробита ли!?Пред нас виждам няколко пъти как нападат хора,обаждаха се комшиите няколко пъти на службите,които уж ги прибират и нищо...!
Дай пример за "по-хуманен начин"за да се отървеш от пумиар,който е нападнал някой твой близък!?
П.П. Аз знам няколко метода,ма ще Ви се отяде,а идва време за вечеря....!![]()
![]()
Даваш му отрова.
Наистина немога да си представя какво може да направи едно куче на една кола. Пък и да го направи ще е инцидентно, тоест веднъж. Не мисля, че заслужава да умре защото ти е надраскал боята на колата примерно.
За нападения на близки или не близки хора, няма значение - заслужават да умрат, най-малкото за да се избягнат други инциденти.
животинките не са виновни. Случката е неприятна, но това е просто едно животно ... ако съм на твое място ще му взема нещо за хапване и като минавам от там ще го нахраня. Животното не е виновно, че една шепа манафи се подиграват с държавата и обричат всичко и всички на мъки особенно безпомощните животни .. като са по слаби и безпомощни давай да ги мачкаме. За съжаление повечето от нас мислят точно по тоя селски начин, но какво да се прави .... цялата ни работа е такава
Не оневинявам това което е направило кучето, но се съгласи, че всичко това не е дошло от самото него а от управниците в милата ни татковина! Аз лично не бих пипнал каквото и да било животно, но с удоволствие бих извил врата на някой министър

Не оневинявам това което е направило кучето, но се съгласи, че всичко това не е дошло от самото него а от управниците в милата ни татковина! Аз лично не бих пипнал каквото и да било животно, но с удоволствие бих извил врата на някой министър

euroto написа:животинките не са виновни. Случката е неприятна, но това е просто едно животно ... ако съм на твое място ще му взема нещо за хапване и като минавам от там ще го нахраня. Животното не е виновно, че една шепа манафи се подиграват с държавата и обричат всичко и всички на мъки особенно безпомощните животни .. като са по слаби и безпомощни давай да ги мачкаме. За съжаление повечето от нас мислят точно по тоя селски начин, но какво да се прави .... цялата ни работа е такава
Ето за това говоря!

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
euroto написа:животинките не са виновни. Случката е неприятна, но това е просто едно животно ... ако съм на твое място ще му взема нещо за хапване и като минавам от там ще го нахраня. Животното не е виновно, че една шепа манафи се подиграват с държавата и обричат всичко и всички на мъки особенно безпомощните животни .. като са по слаби и безпомощни давай да ги мачкаме. За съжаление повечето от нас мислят точно по тоя селски начин, но какво да се прави .... цялата ни работа е такава
Поздрави от мен за това мнение

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
И аз съм за да трепаме министърчета
,а относно до мойта кола,нея "кучета я яли"
За животните или добро или нищо,на каквото си ги научиме т'ва трябва и да очакваме от тях

За животните или добро или нищо,на каквото си ги научиме т'ва трябва и да очакваме от тях

Последна промяна gugichamp на 18 Юли 2008, 9:59, променена общо 1 път
от свинята лебед не става...
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...абе преди време във форума за оръжита, и по-точно в раздела за пневматиките, имаше една интересна тема по въпроса със снимков материал. ...как беше оня термин от Counter Strike - head shot ?
Така.Един месец назад,аз пия кафе с моята приятелка и след кафето решаваме да отидеме до една градинка за "други неща".Започнах да влизам бавно по пътя,който беше "тип селски" като точно след 20 метра около колата се насъбраха 6-7 помияра и започнаха да лаят.Продължих напред като минах още 10 метра,а вътре в колата просто се ебавах с моето момиче и си говорехме.Точно след 1 мин. усетих как единият помияр започна да удря с нокти по калника и да го гризе.След това друг от другата страна.Побеснях.Веднага дадох назад,колата задра естествено 2-3 пъти по кората и чувах само удари по колата от 2-3 страни.Свих веднага в един завой със зверска газ и започнах да оглеждам щетите.Калниците (десни,преден и заден) бяха сериозно наядени.И сега тука веднага ви казвам:ако не беше голямата ми любов към кучетата и всички животни на тази земя,малко ми трябва на мене да избия и 6-те наведнъж.А ако някой надут селяк стопанин ми се отвори изобщо не ме ебе и за него.Кучетата са приятели на човека,не зли същества за бой и кървав спорт.Тази моя случка ми създаде доста неприятности и нерви,защото обичам моята кола,но никога не мога като елементарен духач да убия куче просто така..Ще завърша с един факт,който говори сам за себе си:Не може да живееме в '08 година от новото хилядолетие и на хотел Хемус до нас в Лозенец още да има глутници помияри...
None
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...колега след като са ти наяли калника вече е късно да ги трепеш- трябва преди това за да има ефект
Аз като ги видя да се точат да лаят по колата намалявам и те се отказват. Може и дима на нафтата да ги отказва
.
Хапали са ме два пъти кучета, но това не ми пречи да ги обичам. И двете бяха на една мацка. И двата пъти бяха докато се закачах с нея
. За съжаление и двете умряха месец след като ме гризнаха 

Хапали са ме два пъти кучета, но това не ми пречи да ги обичам. И двете бяха на една мацка. И двата пъти бяха докато се закачах с нея

54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4