Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 08 Юли 2008, 21:11

sk. написа:Вие сте безобразно тъпи!
Пак се изказахте неподготвени!
Ей, Фил и са за какво писа простии ве тъпак!?!
А за Мишел да не говорим, дай да газим новите, защо? Ми ей така щото са нови!

Така.....правиш грешка като си позволяваш да обиждаш. Рано ти е още и идея си нямаш всички тези "безобразно тъпи хора" колко много могат да ти помогнат и колко неща можеш да научиш от тях.....
Относно мен, какво значи да се газят новите? Никой не те гази, просто предизвикваш по брутално неприятен начин аудиторията.....и аз съм била нова, и все още съм....когато пишеш нормално ще ти се отвръща със същото....Това дали си нов според мен се определя не по броя постове, а според това имаш ли да кажеш нещо на другите, знаеш ли как да им го кажеш и как да се държиш с колеги, които не познаваш.... Повярвай ми че никой не е зле настроен персонално към теб като човек, просто не ни се нрави начина и разбирането ти за шофьорски умения и поведение на пътя, и се опитват момчетата да ти налеят малко акъл овреме, да не четеме после ние за тебе.... Пък ти си прави изводите. Темата май вече е за заключване. Полза от нея-нулева.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 08 Юли 2008, 21:17

Не знам само как някой не му е нафукал шамарите още...а модераторите са садисти и гледат и се подхилкват колко лютеница яде детето. :lol:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 08 Юли 2008, 21:27

абе напоследък в този форум се наблюдава явлението:
"дойдох-писах-нахраниха ме" тази тема е още едно доказателство.

Той човека си писа, че си е взел поука и се старае да кара внимателно, ама няма кой да прочете. :roll: И вместо "старите кучета" да му кажете да кара внимателно, го храните момчето. Леко с черпаците, че скоро няма да може да влезне в колата.

П.С. Извинявам се за офтопика.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 08 Юли 2008, 21:28

Мишел. Извинявай, тъй като съм те убидил. Но специално от някои хора, получавам специално отношение и мнение. Идеята на поста ми въобще не беше да се правя на шофьор, да кажа че съм карал бързо, но изведнъж се оказва, че пак аз съм виновен! Един щял да ме бие, друг незнам си какво.. и за какво да попълваме постчета?
Пак искам да се извиня, доста смислени работи прочетох до тук, но те са 30% максимум. Останалите 70% са глупости. И аз съм писал глупости, ама виждаш какво става!

А btw, предлагам ако има ентусиасти и смелчаги, да си постнат, кой за какво има акт и за какво са го хващали. Разбира се рискува да бъде усвиркан като мен, но се надявам да има и други на които да не им пука. Благодаря за отделеното внимание!

А и бтв. Утре си оставям книжката в КАТ за 3 месеца. :D Имам и глоба 250лв. ама тя е по-натам. Реших в крайна сметка да си понеса акта, вместо да се уреждам като повечето хора.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 08 Юли 2008, 21:52

Изображение
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 08 Юли 2008, 22:08

Абе, как ги мислят тия пътните знаци? По цариградско с 80, а баш на излизане от СФ 50. :shock: И наближавам пост станцията ли как се води... имам чувството, че ще заспа, всички се движат с 40 в една колана и трепват, все едно играят руска рулетка. :lol:
Писна ми, мигач и преминавам покрай полицайте със 70, бая странно ме погледнаха. :mhihi: Тия са като каси за аутобаните в немско, само дето липсват магистралите.
Иначе от както имам книжка почти 3г, полицаи не са ми спирали, освен 1 вежнъж на междуселски път, да го закарам единия до градо. :shock: :shock: :shock:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 08 Юли 2008, 22:10

Тцтц Горкото момче изядахте го с парцалите направо.Айде ще кажете че никой от вас не е карал с 220+ или не не е изпреварвал от дясно да не говорим за мушене между колите.Вярно,че си играеш със смърта и с късмета ,но 70% зависи от шофера,повечето катастрофи стават от хора който не са сигурни в това което правят,а си мислят че могат да правят всичко и не преценят ситуацията.Да не говорим ,че една кола 2005 е къде къде по сигурна от една от 95..Не го защитавам нито нищо просто преовеличавате малко.
sk. написа:А btw, предлагам ако има ентусиасти и смелчаги, да си постнат, кой за какво има акт и за какво са го хващали. Разбира се рискува да бъде усвиркан като мен, но се надявам да има и други на които да не им пука

Ми то това не е за гордост ,но и аз съм без книжка взеха ми е за 3 месеца,не спрях на палка и избягах от полицията после отидах в райното и ми показаха запис и това е.
Колкото и безрасадно и бързо да караш помни ,че дръгите хора не са виновни ,че отсреща идва идиот ,на който не му пука за тях.А на тях не им са умира заради някакъв "рейсър" ( скоро имах такав инцидентс един шибан голф , караше срещу мен и не се пребра,а трябваше да влизам в банкета със 120! Още ме е яд че неможах да обърна и да тръгна след него :twisted: от тогава още повече ги намразих!!)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 08 Юли 2008, 22:27

Бтв, за ден и половина ме спряха 4 пъти... вчера вечерта 2 и днес 2.. какво им става..!? И гледам по София спират наред, пускат една и веднага друга. Бах тяхната... ахм..

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 08 Юли 2008, 22:32

Нали ще идва Кондолиза Райз, пък и цитирам: "гъзарите с бмв, пак се отчетоха с една линейка в софия."

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Потребител
Аватар

хаха

Мнение от ru61t » 08 Юли 2008, 22:38

:D :D :D :D 225 излита за марс?! :D :D :D и учите :shock:
ru61t

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Killuminati » 08 Юли 2008, 22:42

t060 написа:Нали ще идва Кондолиза Райз, пък и цитирам: "гъзарите с бмв, пак се отчетоха с една линейка в софия."

RESPECT

by t060
Доста тъжен случай, междудругото.. :S
Аз незнам защо все още тая тема е отключена :(
Ask to buy you a drink, you holla Dom Perignon
Knowin I'm a cash getter still I, remain calm!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 08 Юли 2008, 23:09

Killuminati написа:
t060 написа:Нали ще идва Кондолиза Райз, пък и цитирам: "гъзарите с бмв, пак се отчетоха с една линейка в софия."

RESPECT

by t060
Доста тъжен случай, междудругото.. :S
Аз незнам защо все още тая тема е отключена :(

и аз това се чудих!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 08 Юли 2008, 23:18

Vlados написа:Изображение
Изображение
It`s party time !

ентусиаст
Аватар

Мнение от stenly » 09 Юли 2008, 11:55

sk. написа: ...

Изчетох само първите 2 страници и идвам да дам и моите "2 цента":

Човек,

моля те, недей прави такива изпълнения.
Не защото ще ти напишат акт и ще ти вдигнат книжката на трупчета за няколко месеца;
А заради това, което можеш да причиниш някому с подобен екстремизъм по пътя.
Твоя живот си е твой - ако искаш утепай се;
Тия дето ги возиш в колата - и те могат да ти кажат 'спри да сляза!';
Но затриеш ли някой, дето има нещастето случайно да е край теб, докато се изживяваш като Монтоя ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 09 Юли 2008, 12:07

хехе, ск.

Първо се научи да пишеш и говориш на български правилно, тогава идвай и се заяждай с другите.

Добре почваш де, ама скоро тези, които сега обиждаш, могат да ти помогнат с нещо. Тогава с какви очи ще дойдеш да искаш помощ от мен примерно? Че нещо ти трябва? Нали веднага ще те пратя да го търсиш при 15 годишните к**ва, дето е толкова зор да ги впечатлиш, че рискуваш собствения си живот и живота на всички останали на съответното шосе/улица/магистрала?

И недей да ме плашиш с размери, защото аз СЪМ 2 метра/120 кила :)

Не че има значение де, не съм такъв човек. Но заплашиш ли живота ми, и не само ти де, който и да е екстремист на пътя, лекичко се променям...

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории