Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Здравейте! Вчера късно вечерта се върнах от морето. Дълъг път, трафик, стандартно за този маршрут. Искам да обърна внимание на отиването към Бургас. Прибирам се аз към вкъщи, стягам си багажа за 30мин., и излизам. (Всичко става в последния момент). От вкъщи до София са 15км. За тези 15км., на 4 места щяха да ме убият. 3 пъти в завой, някакви малумници влизат от вътрешната страна на завойте, тоест през моето платно. (2 коли и 1 бус) и дори не си правят труда да намаляват! Последия 4ти път беше на една права отсечка, където замалко беше да се яде жито. Бързам, с превишена скорост съм, но в рамките на разумното, тъй като си познавам пътя и колата и знам че, попринцип опасност няма. Срещу мен идва автобусче, и както виждам автобусчето един идиот, без да дори да погледне, изкача иззад автобуса, ама не да се покаже, ами целия си влезе в моето платно и кара срещу мене! Скочих с 2та крака направо на спирачката, а той се прибра само и ми маха да ми се извини!
Отивам да взема останалата част от семейството, пия една студена вода прекръствам се и треъгвам. И истинския екшън става вече след, Стара Загора - Сливен - Бургас.
Права отсечка, взимам аз последния завой преди нея, и к'во да видя. Камион, изпреварва автобус и ми святка да се махам от моето си платно! Дай пак на спирачките с 2та крака. После някакви изпреварват на завои, на наклон, без видимост, пуснах поне 5 коли пред мен за да не се размажат в насрещното движение!
Хванал някакъв с едно Рено19 и ме изпреварва, при положение че се движа в колана от автомобили със скорост около 80км/ч. И той щеше да се размаже. Неразбрах само защо, напъваше толкова. Не му ли е ясно къде ще замине ако вместо спирачка, върна една предавка назад и дам газ а?
Ей хора пазете се. Стане ли обяд и да напече здраво слънцето, всеки кара как си знае!
За мен лично, си е цяло постижение че стигнах и се върнах, без да направя ПТП и дори без да застраша живота на пътниците с мен!
Отивам да взема останалата част от семейството, пия една студена вода прекръствам се и треъгвам. И истинския екшън става вече след, Стара Загора - Сливен - Бургас.
Права отсечка, взимам аз последния завой преди нея, и к'во да видя. Камион, изпреварва автобус и ми святка да се махам от моето си платно! Дай пак на спирачките с 2та крака. После някакви изпреварват на завои, на наклон, без видимост, пуснах поне 5 коли пред мен за да не се размажат в насрещното движение!
Хванал някакъв с едно Рено19 и ме изпреварва, при положение че се движа в колана от автомобили със скорост около 80км/ч. И той щеше да се размаже. Неразбрах само защо, напъваше толкова. Не му ли е ясно къде ще замине ако вместо спирачка, върна една предавка назад и дам газ а?
Ей хора пазете се. Стане ли обяд и да напече здраво слънцето, всеки кара как си знае!
За мен лично, си е цяло постижение че стигнах и се върнах, без да направя ПТП и дори без да застраша живота на пътниците с мен!
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
sk. написа:Бързам, с превишена скорост съм, но в рамките на разумното, тъй като си познавам пътя и колата и знам че, попринцип опасност няма.
Я, ти още пишеш. Обясни ми колко точно са "рамките на разумното"? Не ми се чака лишения ти от предварително преминаване през мозъка дебилен отговор, за това ще ти кажа аз: рамките на разумното са не повече от 5км/ч над допустимото, приемайки, че толкова е отклонението на километража с минус от реалната скорост. Ти не преценяваш рамките на разумното, закона ги преценява!
sk написа:Не му ли е ясно къде ще замине ако вместо спирачка, върна една предавка назад и дам газ а?
Мъжага си!!! Ако бях 15-годишна к**ва щях да съм толкова възхитена от тази ти реплика, че щях да ти поискам телефона!
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
sk. написа:хах, поредния заядлив пост от Archangel. ама ти май само чакаш да напиша нещо и веднага след мен, а. Друга работа май си нямаме. Разбира се ти отново обръщаш внимание само на това, на което можеш да се хванеш. Тия 600 и кусур мнения все такива ли са, че съм нов във форума и незнам.
Ти недей да пишеш на кого какви са мненията, ами престани да ни занимаваш с простотиите си. Влез и прочети първо какви са мненията на Archangel, и после си позволявай да го репликираш. Не разбра ли , че историите ти не са интересни за потребителите на този форум и не са тук хората които ща впечатлиш с поведението си?! Ти дори не можеш да разбереш когато други карали много повече от теб и видели много повече на пътя с повечко коли като ти говорят какво искат да ти кажат

Ходи си по кафенцата, измъквай малоумниците от там, вози ги с 200 и не ни занимавай, ако обичаш.....
Незнам по каква причина изобщо си се регистрирал тук, но в рамките на 34-те си мнения ти още не можеш да разбереш, че не си безсмъртен

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
колега SK
Започваш с да ставаш тъп с тия разкази от рода колко бързо и безрасъдно караш. Всеки може да кара бързо в този форум защото всеки притежава мощен аватомобил. Вярно е скоро бях пуснал и аз такава тема за безрасъдно каране което напраих и не се гордея с това. Когато караш трябва да караш за кеф а не да се правиш на идеот по пътищата и да покавзаш каква кола караш и колко вървя тя, това всеки го знае че едно БМВ има много потенциал. За това тези разкази за скорост и изпълнения с 200 в града и 250 извън града ги разкажи на малките 15-16 годишни к***и които ще бъдат възхитени и може даже да ти врътнат една бърза, заради разказа
. Дано се вразумиш и разбереш, че не всичко скорост, има много други неща които са по важни, например твоя живот и живота на другите. Желая на всички бъдете по внимателни по пътя!!!

Мишел написа:ти още не можеш да разбереш, че не си безсмъртен
Колега, той още не е разбрал какъв малоумен олигофрен е, ти очакваш друго...
Абе, пикльо, я си дай номера и снимка на колата, че както гледам джиткаш по морето. Аз скоро имам път натам, на почивка ще ходя, ще си кача в колата жената и детето. Само да те мерна някъде с малоумно изпълнение искам. Трудничко ще избягаш с тоя твой супер-мега-чипосан 140-коньов изтребител, който на всичкото отгоре не е и твой. Ще те смеля от бой, само с милиметър да доближиш мойта кола с детенце вътре. Честно ти казвам.
Писнало ми е от такива олигофрени. И за кво тва всичкото? Да впечатлиш някакви 14 годишни к**ва, които не знаят от кой край се държи цигара? За едната свирка ли си бе? Ходи над Младост на Околовръстното, там въртят свирки на който си пожелае, без значение как кара и колко души е изтрепал на пътя... Там дори и книжка не ти искат...
Вземи пак "тройката на нашите" и отивай на Витиня. Засили я до 260 и не върти волана наникъде. Моля те. Преди да си убил някого.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Фил написа:Мишел написа:ти още не можеш да разбереш, че не си безсмъртен
Колега, той още не е разбрал какъв малоумен олигофрен е, ти очакваш друго...
Не е колега ве, женско е

Е хубаво де, кво пък толкоз?
Обръщам се с "колега" в шофьорския смисъл - на още един човек, който кара това, което и аз карам. Няма нищо общо с пол и възраст.
Същия принцип, при който няма "госпожо съдия" или "госпожице Директор"
Подобни обръщения са унифицирани вече
Ениуей, извинявам се, Мишел, ако неволно съм те засегнал

Обръщам се с "колега" в шофьорския смисъл - на още един човек, който кара това, което и аз карам. Няма нищо общо с пол и възраст.
Същия принцип, при който няма "госпожо съдия" или "госпожице Директор"
Подобни обръщения са унифицирани вече

Ениуей, извинявам се, Мишел, ако неволно съм те засегнал

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
И аз се чудя как още не са я изнесли тая тема зад граница при канибалите!!!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
интересно колеги. Вие сте безобразно тъпи! В моя пред последен пост, който бих помолил всички да прочетете и който Архангел, репликира. Стана дума за висока скорост точно 1 път! 1 път! И вие веднага! Идеята която разгадавам специално за някой хора, беше да обърна внимание, на малоумниците по пътя за морето, но явно това че пътувах 6 часа, явно разкрива бясното ми каране с не 200 със 700... за тези който немогат да смятат, 420км/6часа= средна скорост 70км/ч!! 70 колеги, 70.
Пак се изказахте неподготвени!
Ей, Фил и са за какво писа простии ве тъпак!?! А и аз возя дете по морето не се притеснявай! Що всички сте безсмъртни зад тия клавиатури ве?! Виждал ли си ме, че да ме биеш ве!? Ми ако съм някой 110кг, 2метра. Какво правиш ве?!
Kregec, май ти стана тъпия в момента а... къде е историята за бързото каране?? Аз не я видях.
А за Мишел да не говорим, дай да газим новите, защо? Ми ей така щото са нови!
Пак се изказахте неподготвени!
Ей, Фил и са за какво писа простии ве тъпак!?! А и аз возя дете по морето не се притеснявай! Що всички сте безсмъртни зад тия клавиатури ве?! Виждал ли си ме, че да ме биеш ве!? Ми ако съм някой 110кг, 2метра. Какво правиш ве?!
Kregec, май ти стана тъпия в момента а... къде е историята за бързото каране?? Аз не я видях.
А за Мишел да не говорим, дай да газим новите, защо? Ми ей така щото са нови!