Шок и ужас... но само за малко

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 10 Юли 2008, 10:55

drmirchev написа:Аз моята нарочно я оставих един път с отворени джамове за да хванем някой кандидат апаш ама безуспешно. :(

Не си сложил стръв ;) Ако беше метнал 5k EUR на седалката, да видиш какво става...можеше и много редовни хора дето ще им е за пръв път да гепиш :) А след това ги млатиш, като им приписваш всички набези по колата ти преди това :mhihi: На това в полицията му викат разкриваемост. :mhihi:

А иначе, на старото е30 аз съм изкарвал цял уикенд със шофьорско свалено стъкло и нищо не липсваше от колата :) Ама на същото място две седмици след това ми гепиха фаровете :(

Вчера пък си разчиствам след работа пред блока багажника и съм го оставил отворен и тъкмо отивам до контейнера на 10 метра да метна едни боклуци, обръщам се и гледам някакъв чичка се навел и рови вътре, набързо се занесох до него, онзи тъкмо набарал един френски ключ и ше си ходи...викам му "к'во ровиш бе?" А оня един такъв се притесни...някакви нечленорзделни взе да ги мънка и пак бърза да си ходи...ама не пуска френския ключ...е взех му го...ма не съм го шамарил...ебаси на възрастта на баща ми беше, а рови по чуждите багажници да краде френски ключове...ебаси... :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 10 Юли 2008, 11:04

Хаха той още малко ще те изкара, че ти си му гепил френския ключ. Ей много нагли хора има

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 10 Юли 2008, 18:02

Бах не съм бил само аз цапнатия единият път цяла вечер и до другия ден отключена . Другият беше с два свалени джама на половина цяла нощ направо ми се присра като я видях сутринта но и аз късметлия . От тогава проверявам всичко дали е заключено и ако трябва се връщам ако ми е мътно дали съм цъкнал копа :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 10 Юли 2008, 19:18

на мен пък куките в младост ми заключваха колата и ми носеха ключовете в нас и тва така с месеци

незнам къв беше тоя ентисиазъм да ми опазят колата

ма единия път го подхлъзнах единия и остана след смяната в нас да довършиме едни джакове и послееееееееее

имам ппод 10точки
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 10 Юли 2008, 22:05

аз пък отивам във Виена да хващам един самолет. Трябваше да паркирам близо до центъра, пък то все малки места и си отворих прозореца да следя паркирането с глава :mhihi:
По едно време се сещам че требва да ловя самолета и излизам и заключвам колата, но съм забравил да вдигна прозореца.
Хващам самолета и 4 дни в командировка :lol:

Връщам се и отдалече забелязвам нещо сигнално жълто по колата и изтръпвам. :uups: Приближавам и гледам специялен найлон и лепенки на полицията върху стъклото ми ... поглеждам и там пише датата и часа - точно 15 мин след като съм тръгнал за летището преди 4 дни.
Значи са минали куки и са видели отворен прозорец, гледат чужд номер и са взели и са запечатали стъклото със специялно фолио. На фолиото стоеше голям знак за внимание, че колата е обект на полицейско внимание и всяко посегателство върху найлона се наказва! :shock: Бях меко казано шокиран .... Искаше ми се да им се отблагодаря на хората за съвестта, но като незнам кой го е сторил ... просто нямам шанс дори да се обадя на номера на полицията и да питам кой е бил дежурен преди 4 дена ... ей това е полиция :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 10 Юли 2008, 23:07

Сметни тоя с ключа (френския) колко нагъл, се едно колата негова.Аз имам подобен случай ама на село.Значи оставил съм си преди доста години шкодата отворена и съм си влезнал у къщи за нещо, връщам се и комшията в колата(пък не ми е голям приятел, даже не си говорим за нищо) и отивам аз, оня се притесни в първия момент, ама после като се приближих и ми вика "да пробвам как е от вътре че и аз такава ще купувам" ама иначе докат я прайх 100 пъти минаво покрай мене нищо не казва преди това.

Иначе евала на ченгетата дето са запечатали джама, да ги поздравиш задължително.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Юли 2008, 0:32

CheGevara написа:... ей това е полиция :bowdown:
:bowdown: :bowdown:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 12 Юли 2008, 0:16

А аз все още не мога да установя, т.е. мислех си че са се опитали да отварят моята е30 :shock: насред центърОТ, на Гурко, точно преди да се слеят с Графа в Алабин, през седмицата, през деня, докато съм била на работа :help: :help: :help: :help: :help: :help: ИЛИ аз да не съм й затворила вратата като хората (не шофьорската, ами другата, защото за нещо я отварях преди това) ?! При 1вия случай или не са успяли да я оворят като хората, а при 2 - явно е седяла полу-отворена и само с малко напъване е можело да я отворят. Thanks God, че всичко си беше там, защото в жабката имаше наистина важни документи :help: а в багажника по начало плажен чадър :mhihi: :mhihi: :mhihi:

пп. А винаги проверявам по 100 пъти, защото съм нема-такава-шматка и дане съм я видяла тая врата...хм... :help:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от icak » 23 Юли 2008, 23:48

CheGevara написа:аз пък отивам във Виена да хващам един самолет. Трябваше да паркирам близо до центъра, пък то все малки места и си отворих прозореца да следя паркирането с глава :mhihi:
По едно време се сещам че требва да ловя самолета и излизам и заключвам колата, но съм забравил да вдигна прозореца.
Хващам самолета и 4 дни в командировка :lol:

Връщам се и отдалече забелязвам нещо сигнално жълто по колата и изтръпвам. :uups: Приближавам и гледам специялен найлон и лепенки на полицията върху стъклото ми ... поглеждам и там пише датата и часа - точно 15 мин след като съм тръгнал за летището преди 4 дни.
Значи са минали куки и са видели отворен прозорец, гледат чужд номер и са взели и са запечатали стъклото със специялно фолио. На фолиото стоеше голям знак за внимание, че колата е обект на полицейско внимание и всяко посегателство върху найлона се наказва! :shock: Бях меко казано шокиран .... Искаше ми се да им се отблагодаря на хората за съвестта, но като незнам кой го е сторил ... просто нямам шанс дори да се обадя на номера на полицията и да питам кой е бил дежурен преди 4 дена ... ей това е полиция :bowdown:

Германия и Австрия нямат равни, особено в това отношение. С кеф да живееш в такава държава! :bowdown:

Иначе майка ми редовно си оставя отключена цялата кола или някой от прозорците полуотворен и на сутринта изтръпва, но още нищо не се е случило. Други обаче нямат късмет.. преди 4 години един приятел на бащата си беше оставил колата заключена на един паркинг и докато се върне за няма и 10 мин. вече я няма. После му искаха около 400 лв. откуп.
Аз също съм изпитвал подобна тръпка заедно с още двама приятели, бяхме в София с един Голф 4-ка. Понеже цялата улица беше затрупана и нямаше други места, спряхме да изчакаме още едно момче на ъгъла й, стояхме около 15-20 мин. в колата и решихме да си купим по една кола от едно кафе на 20 метра. Заключихме я, стояхме в кафето точно 5 мин., излизаме.. тръгваме към колата, но оставаме вцепенени, защото нея просто я нямаше. Отсреща обаче имаше един ключар, който като ни видя веднага ни каза, че я е вдигнал паяк. После ни излезе 40 лв. докато си я приберем, но пък важното е, че не беше открадната.

Потребител
Аватар

Мнение от cappy123 » 06 Авг 2008, 23:43

Е това е късмет!!! :D внимавай за напред!!! ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er-Reihe

Мнение от Ivo Georgiev » 07 Авг 2008, 16:23

Ми яз...
Един ден ми няма ключовете от колата. Не ги манерих и взех резервните, че трябваше да излизам. Отключвам колата с алармата, а тя се заключи. Викам си брех оставил съм яот ключена или някой ми е намерил ключовете. В следващия момен ги видях - висяха на контакта. И така е било цяла нощ. Добре, че не ги е видял някой. :uups:

Предишна

Назад към Страхотни истории