Шок и ужас... но само за малко
Модератори: mitaka7, Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
drmirchev написа:Аз моята нарочно я оставих един път с отворени джамове за да хванем някой кандидат апаш ама безуспешно.![]()
Не си сложил стръв

А иначе, на старото е30 аз съм изкарвал цял уикенд със шофьорско свалено стъкло и нищо не липсваше от колата

Вчера пък си разчиствам след работа пред блока багажника и съм го оставил отворен и тъкмо отивам до контейнера на 10 метра да метна едни боклуци, обръщам се и гледам някакъв чичка се навел и рови вътре, набързо се занесох до него, онзи тъкмо набарал един френски ключ и ше си ходи...викам му "к'во ровиш бе?" А оня един такъв се притесни...някакви нечленорзделни взе да ги мънка и пак бърза да си ходи...ама не пуска френския ключ...е взех му го...ма не съм го шамарил...ебаси на възрастта на баща ми беше, а рови по чуждите багажници да краде френски ключове...ебаси...

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Бах не съм бил само аз цапнатия единият път цяла вечер и до другия ден отключена . Другият беше с два свалени джама на половина цяла нощ направо ми се присра като я видях сутринта но и аз късметлия . От тогава проверявам всичко дали е заключено и ако трябва се връщам ако ми е мътно дали съм цъкнал копа 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
на мен пък куките в младост ми заключваха колата и ми носеха ключовете в нас и тва така с месеци
незнам къв беше тоя ентисиазъм да ми опазят колата
ма единия път го подхлъзнах единия и остана след смяната в нас да довършиме едни джакове и послееееееееее
имам ппод 10точки
незнам къв беше тоя ентисиазъм да ми опазят колата
ма единия път го подхлъзнах единия и остана след смяната в нас да довършиме едни джакове и послееееееееее
имам ппод 10точки
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
аз пък отивам във Виена да хващам един самолет. Трябваше да паркирам близо до центъра, пък то все малки места и си отворих прозореца да следя паркирането с глава
По едно време се сещам че требва да ловя самолета и излизам и заключвам колата, но съм забравил да вдигна прозореца.
Хващам самолета и 4 дни в командировка
Връщам се и отдалече забелязвам нещо сигнално жълто по колата и изтръпвам.
Приближавам и гледам специялен найлон и лепенки на полицията върху стъклото ми ... поглеждам и там пише датата и часа - точно 15 мин след като съм тръгнал за летището преди 4 дни.
Значи са минали куки и са видели отворен прозорец, гледат чужд номер и са взели и са запечатали стъклото със специялно фолио. На фолиото стоеше голям знак за внимание, че колата е обект на полицейско внимание и всяко посегателство върху найлона се наказва!
Бях меко казано шокиран .... Искаше ми се да им се отблагодаря на хората за съвестта, но като незнам кой го е сторил ... просто нямам шанс дори да се обадя на номера на полицията и да питам кой е бил дежурен преди 4 дена ... ей това е полиция 

По едно време се сещам че требва да ловя самолета и излизам и заключвам колата, но съм забравил да вдигна прозореца.
Хващам самолета и 4 дни в командировка

Връщам се и отдалече забелязвам нещо сигнално жълто по колата и изтръпвам.

Значи са минали куки и са видели отворен прозорец, гледат чужд номер и са взели и са запечатали стъклото със специялно фолио. На фолиото стоеше голям знак за внимание, че колата е обект на полицейско внимание и всяко посегателство върху найлона се наказва!

Сметни тоя с ключа (френския) колко нагъл, се едно колата негова.Аз имам подобен случай ама на село.Значи оставил съм си преди доста години шкодата отворена и съм си влезнал у къщи за нещо, връщам се и комшията в колата(пък не ми е голям приятел, даже не си говорим за нищо) и отивам аз, оня се притесни в първия момент, ама после като се приближих и ми вика "да пробвам как е от вътре че и аз такава ще купувам" ама иначе докат я прайх 100 пъти минаво покрай мене нищо не казва преди това.
Иначе евала на ченгетата дето са запечатали джама, да ги поздравиш задължително.
Иначе евала на ченгетата дето са запечатали джама, да ги поздравиш задължително.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
CheGevara написа:... ей това е полиция

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
А аз все още не мога да установя, т.е. мислех си че са се опитали да отварят моята е30
насред центърОТ, на Гурко, точно преди да се слеят с Графа в Алабин, през седмицата, през деня, докато съм била на работа
ИЛИ аз да не съм й затворила вратата като хората (не шофьорската, ами другата, защото за нещо я отварях преди това) ?! При 1вия случай или не са успяли да я оворят като хората, а при 2 - явно е седяла полу-отворена и само с малко напъване е можело да я отворят. Thanks God, че всичко си беше там, защото в жабката имаше наистина важни документи
а в багажника по начало плажен чадър
пп. А винаги проверявам по 100 пъти, защото съм нема-такава-шматка и дане съм я видяла тая врата...хм...

пп. А винаги проверявам по 100 пъти, защото съм нема-такава-шматка и дане съм я видяла тая врата...хм...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
CheGevara написа:аз пък отивам във Виена да хващам един самолет. Трябваше да паркирам близо до центъра, пък то все малки места и си отворих прозореца да следя паркирането с глава![]()
Хващам самолета и 4 дни в командировка![]()
Връщам се и отдалече забелязвам нещо сигнално жълто по колата и изтръпвам.Приближавам и гледам специялен найлон и лепенки на полицията върху стъклото ми ... поглеждам и там пише датата и часа - точно 15 мин след като съм тръгнал за летището преди 4 дни.
Значи са минали куки и са видели отворен прозорец, гледат чужд номер и са взели и са запечатали стъклото със специялно фолио. На фолиото стоеше голям знак за внимание, че колата е обект на полицейско внимание и всяко посегателство върху найлона се наказва!Бях меко казано шокиран .... Искаше ми се да им се отблагодаря на хората за съвестта, но като незнам кой го е сторил ... просто нямам шанс дори да се обадя на номера на полицията и да питам кой е бил дежурен преди 4 дена ... ей това е полиция
Германия и Австрия нямат равни, особено в това отношение. С кеф да живееш в такава държава!

Иначе майка ми редовно си оставя отключена цялата кола или някой от прозорците полуотворен и на сутринта изтръпва, но още нищо не се е случило. Други обаче нямат късмет.. преди 4 години един приятел на бащата си беше оставил колата заключена на един паркинг и докато се върне за няма и 10 мин. вече я няма. После му искаха около 400 лв. откуп.
Аз също съм изпитвал подобна тръпка заедно с още двама приятели, бяхме в София с един Голф 4-ка. Понеже цялата улица беше затрупана и нямаше други места, спряхме да изчакаме още едно момче на ъгъла й, стояхме около 15-20 мин. в колата и решихме да си купим по една кола от едно кафе на 20 метра. Заключихме я, стояхме в кафето точно 5 мин., излизаме.. тръгваме към колата, но оставаме вцепенени, защото нея просто я нямаше. Отсреща обаче имаше един ключар, който като ни видя веднага ни каза, че я е вдигнал паяк. После ни излезе 40 лв. докато си я приберем, но пък важното е, че не беше открадната.
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Ми яз...
Един ден ми няма ключовете от колата. Не ги манерих и взех резервните, че трябваше да излизам. Отключвам колата с алармата, а тя се заключи. Викам си брех оставил съм яот ключена или някой ми е намерил ключовете. В следващия момен ги видях - висяха на контакта. И така е било цяла нощ. Добре, че не ги е видял някой.
Един ден ми няма ключовете от колата. Не ги манерих и взех резервните, че трябваше да излизам. Отключвам колата с алармата, а тя се заключи. Викам си брех оставил съм яот ключена или някой ми е намерил ключовете. В следващия момен ги видях - висяха на контакта. И така е било цяла нощ. Добре, че не ги е видял някой.

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2