за едни смешни "МУТРИ"

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 23 Юни 2008, 8:44

Баш... :yes: Оплакванията са за паметниците...

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 23 Юни 2008, 9:48

SKISA написа:тоше ,не се стегай бе! неа страшно-ножа е дървен.
аз дадох пример точно във връзка с описаното от колегата...

Прав си, точно затова го написах с малки букви. За да не се караме излишно в темета. (то няма и защо да се караме, ама за всеки случай) Обаче винаги при такава ситуация започвате да съветвате колегите да се въоръжат. Вярно, че това помага, ама колко ли всъщност са стреляли по човек с ясната мисъл, че има поне 50% шанс да го трупясат на място? Пък ефекта е голям и те удря след като извадиш пищова. А нали се сещаш какво става, като извадиш пищов и не го ползваш? (кофти става, за тебе) Точно затова го написах, без никакви лоши чуства, просто да се замислите дали ви се убива чак толкова. Само ще добавя, че 2-3 правилни думи вършат чудеса, дори и при такива ситуации, но не винаги. :(

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 23 Юни 2008, 10:29

Абе от личен опит ще кажа, че обикновено, когато ответната страна види чифтето и почва да мисли. На мнението на СКИСА съм. Но нека да се разберем - едно е да ги целиш в краката, друго да им изпразниш пълнителя в гърдите. Досега на няколко пъти ми се е случвало подобно нещо, но не с бухалки, а с ножове, а те са далеч по-често срещани. Да речем, че годините спорт ми помагат да се справя с някой с дърво (ако са няколко няма и да се пробвам), но не бих рискувал ония случайно да ме нацели с ножката и да ме разпори като прасе. Досега Валтера винаги ги е карал да мислят след това и сме се разминавали безпроблемно, но случи ли се да го използвам, ще ги гърмя по краката и то как. Тая държава си е джунгла. Или аз трябва да действам, или ония ще ме осакатят, а на мен тая идея не ми харесва. Какво говориме при положение, че са се опитвали да ме оберат посред бял ден като на 40 м. по диагонал имаше патрулка...и гледаха умно и двамата. Но винаги трябва да вземете и друго предвид - не се знае ония освен дървото дали няма и желязо ;)
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Юни 2008, 11:24

Аз предлагам анкета.."Кой с какво е въоръжен и до колко е готов да го използва" :confused: Аз лично имам оригинална турска узаконена нокторезачка с разрешително 8) Верно яко ковбойски форум сме станали :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 23 Юни 2008, 13:21

ех тез штанги ,правят чудеса :clap:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 23 Юни 2008, 14:33

Тука защо никога няма ".... и кат ни изкараха от колата и ни потрошиха...", винаги "....излизат 3ма ама нашия скромния ги утрепа..". Се некви каратишчета боксьорчета и т.н. Аре нема нужда.
А и SKISA се вади 9х19, внимавай като вадиш че требе и да стреляш и тогава някой трябва да лежи ( Щот са ни куци законите)!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 23 Юни 2008, 14:39

Сондьора написа:Тука защо никога няма ".... и кат ни изкараха от колата и ни потрошиха...", винаги "....излизат 3ма ама нашия скромния ги утрепа..". Се некви каратишчета боксьорчета и т.н. Аре нема нужда.
А и SKISA се вади 9х19, внимавай като вадиш че требе и да стреляш и тогава някой трябва да лежи ( Щот са ни куци законите)!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ааа добре!аз не знаех! вече ше знам.прогледнах в тъмното!
и въпреки цялата ирония: по-добре жив и затворен,отколкото мъртъв и отворен!!!!
офтоп-а тва само за 9х19 ли важи или мога да извада 40ти и само да го размахвам....!?!? :roll: а като гръмне силно ли е и болят ли ушите или не е толко страшно...!? :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 23 Юни 2008, 16:43

то наидобре всеки да си купи по една пушка-помпа като америкнаските полицаи дето имат във колите,там дето стоят на мястото на скоросния лост :bang: проблема е само дето няма,е закони :maad:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 23 Юни 2008, 17:27

абе кат ме засече не мога ли да му набия е34-ката в колата със сичка сила и да видим кой колко е отворен тогава докат си отварят вратите и излизат (леле колко строшени крака ще има).Пък после ще си слезна и ще си запаля една цигарка и ще го питам защо е необходимо да се стигне до там.Не насърчавам подоно подобно поведение но ако решат да ме бият и се почувствам застрашен и няма да се дам лесно.Според мен най добрия начин за безпроблемно избягване на проблема е отстъплението.За какво ми е да знам че съм пребил някаква мутра или някакъв отворен като после няма да си излизам от къщи 2 месеца от страх да не го засека пак.Хората са злопаметни колкото повече народ ядосаш толкова повече ХУ..ВЕ има вероятност да изядеш, предпочитам да го оставя да се навика да ме обиди и да се осъзнае колко е смешен пред останалите за едно място за паркиране като прай панаири, ако се почне бой значи и двете страни са минали към тъпата страна на населението.Лично съм се разправял с човек 2 пъти по огромен от мене на една бензиностанция ме чукна с джипа си излязохме от колите и оня почна веднага да бучи като видя че насреща не ме интересуват неговите проблеми се оказа че може и въспитано да говори и се оказа че на моята кола и няма нищо а на неговата бронята беше пукната, представям си ако беше някой от тези дето излизат с ютиите на мое място килко нелепо щеше да свърши случката.Всеки може да се държи добре с теб стига да поиска или да го накараш но малко хора могат да търпят.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от metatron » 23 Юни 2008, 18:04

цялата тази гадост по пътя е поради начина на живот, напрегнатото ежедневие и разбира се ниската култура. Но ако си промениш средата на живот, не те натискат постоянните ежедневните проблеми, не си мислиш постоянно дали утре няма да си без работа и пукнат лев, дали няма да се появи някое бедно, изпаднало в абстиненция, наркоманче решило да припечели за дозичката на твой гръб, и разбира се ако на държавата и пука поне малко за теб. е тогава може и да се пооправим.
поне на мен ми е помогнало малко това, примера е, че преди няколко дни
претъпях едно ПТП, да аз съм виновния, моя грешка, просто девойката
реши да спре рязко, и хоп изненада. но на мен ми беше все тая, без каквито и да е разправии звъннах си на КАТ, те ми казаха как да процедирам, изчаках си чинно патрулката, писаха каквото трябва и кой от къде. без разправии има застрахователи нека те да му мислят, а за мен
поука не карай след жена

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Mpower6967 » 23 Юни 2008, 18:21

Незнам чета сигурно 3-та такава история за таекондисти... Ония със седмцата трябва да са били страшни шутове да слязат със бухалки и твоя приятел със този боен спорт който аз НЕуважавам да ги наиграе със шутовете си..Изгледал съм бая бойща и да ти кажа трудно се отбива бухалка.Нищо лично просто малко не идва историята ти. :D
Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 23 Юни 2008, 18:37

metatron написа:цялата тази гадост по пътя е поради начина на живот, напрегнатото ежедневие и разбира се ниската култура. Но ако си промениш средата на живот, не те натискат постоянните ежедневните проблеми, не си мислиш постоянно дали утре няма да си без работа и пукнат лев, дали няма да се появи някое бедно, изпаднало в абстиненция, наркоманче решило да припечели за дозичката на твой гръб, и разбира се ако на държавата и пука поне малко за теб. е тогава може и да се пооправим.
реши да спре рязко, и хоп изненада. но на мен ми беше все тая, без каквито и да е разправии звъннах си на КАТ, те ми казаха как да процедирам, изчаках си чинно патрулката, писаха каквото трябва и кой от къде. без разправии има застрахователи нека те да му мислят, а за мен
поука не карай след жена

ми напълно съгласен с тебе :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Юни 2008, 19:06

pavlin_e30 написа:
metatron написа:цялата тази гадост по пътя е поради начина на живот, напрегнатото ежедневие и разбира се ниската култура. Но ако си промениш средата на живот, не те натискат постоянните ежедневните проблеми, не си мислиш постоянно дали утре няма да си без работа и пукнат лев, дали няма да се появи някое бедно, изпаднало в абстиненция, наркоманче решило да припечели за дозичката на твой гръб, и разбира се ако на държавата и пука поне малко за теб. е тогава може и да се пооправим.
поука не карай след жена

ми напълно съгласен с тебе :D
и аз съм съгласен :!:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 23 Юни 2008, 21:22

То цялата история е преразказана и то от сестрата на сестрата и оттам на автора.Обикновено в колата ако има бухалка тя е само една ;) Смърди на гнило тази историйка. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 23 Юни 2008, 21:31

///Mpower6967 написа:Незнам чета сигурно 3-та такава история за таекондисти... Ония със седмцата трябва да са били страшни шутове да слязат със бухалки и твоя приятел със този боен спорт който аз НЕуважавам да ги наиграе със шутовете си..Изгледал съм бая бойща и да ти кажа трудно се отбива бухалка.Нищо лично просто малко не идва историята ти. :D

Айде да се уговорим: идваш ти и още един човек с теб/какъвто си искаш вземи нямам претенцйи/ аз ще го помоля ако е свободен и иска да се отбие и той.Вие си вземете бухалки, той ще си вземе краката и ръцете.ПОСЛЕ ПАК ПИШИ КАКВО Е СТАНАЛО /ако можеш/.
пп. Вервай ми и аз съм се занимавал с бойни спортове повече от 10 години и знам какво пиша.

пп.2 И повярвай ми ако искаш и можеш ама Ви пиша това което се е случило и не съм някакъв перко дето само се чуди какви глупости и измислици да пиша по всевъзможни форуми.Нямам това свободно време.
Айде със здраве ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории