Х6 на живо :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Вчера,мернах едно бяло Х6 бее хареса ми 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
на баща ми шефа (шеф на нефтена компания- арабин) кара такова ама хибрид казал му че кара бмв-та от 30 години след 100 км возене в тая машина бащата като се върна в бг искаше да продава апартамента....
вика повечето екстри дори не знаех че съществуват

- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
10 бр казваш...
Само в Eurolink на околовръстното са 6 бр. Над 50 са вече в Сф. Е това е - европейска столица сме 

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Днеска гледах една сребриста на паркинга на Хилтън. Отпред ми мяза на новото х5, отзад - не видях 

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Мишу написа:azв камор го разглеждах ми отпред е х5 отзад етъпо е ,задния капак тежи треа да си щангист с едни големи амортесьори дето подпират капака нещо странно седят и да имам 190хлв за точно този модел не бих ги дал х5 си е 10пъти по добре
Вътре в купето има копче за отваряне на багажника, за затваряне също има бутон.

- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
M2PR написа:Днеска гледах една сребриста на паркинга на Хилтън. Отпред ми мяза на новото х5, отзад - не видях
Ами така е който ходи по хотелите ги вижда

Niki Lauda
Имам познат с такова от давна е поръчано и скоро ще си го кара из уличките. И познайте кой ще се уреди с едно пробно каране.
Отзаде не ви ли напомня на новата тройка мъничко даже като че ли цялата кола е една огромна тройка направена на SUV де да знам ама май вариантите за читав дизайн се поизчерпаха от няколко годинки насам.

Отзаде не ви ли напомня на новата тройка мъничко даже като че ли цялата кола е една огромна тройка направена на SUV де да знам ама май вариантите за читав дизайн се поизчерпаха от няколко годинки насам.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
На мен пък точно задницата много ми харесва! Много е злобна
От 2 месеца ми седи за wallpaper една черна тунингована от Hamann на служебния комп
Ненормална кола!

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колеги имам въпросче?
Изинявам се първо за тъпия въпрос, но възможноли е да има Х5 М-пакет. Ония ден бях на язовир боженци и видях една Х6 бяла имам и снимки и една Х5 и беше М- пакет. На джантите и таблото имаше тоя символ като на М-ките. Питам защото за първи път ми се случва да видя такава Х5. Беше много яка.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Дам,Х5-цата си има М пакет, както и Х6-цата. Даже, ако не съ лъжа, джантите на М пакета при Х5 са 21 цола. Много са изрудски
Не че това има значение.

- Andronoff
- триногата
-
В събота вечер видяхме едно в Несебър, а вчера като се прибирахме видяхме пред нас едно бяло, настигнах го преди Сливен и там се отбих, иначе щях да го изпреваря и да го снимаме отпреде 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3