Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
такива скорости в града са безумни. преди година горе долу и аз се правех на рацер и то без книжка и карах като ненормален - е накрая се наиграх - платих 17к лева щети по колата , ядах някои друг шамар от полицаите и черпих на другия ден че не съм отрепал някои. от тогава се замислям като карам. затва те съветвам като си земеш книжката да караш по кротко и да се замисляш че като се трепеш може да пометеш някои с тебе които въобще не е виновен затва че ти си някав шумахер 

It`s party time !
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Жалко, че не са ти взели книжката още първият път, а вторият за поне 1 година докато порастнеш малко. С това каране може да не ти се отдаде шанс да остарееш. Лошото е, че може да затриеш и невинни. Дано не се случва и ти дойде акъла, ама се съмнявам.
t060 & M2PR. Мъже, за да не ви наричам момчета, най-вероятно сте по-възрастни от мен. В празната ми глава се поражда един въпрос. Да не би да не сте били млади. Или пък да не сте правили глупости. Единия бил вдигнал 180км/ч ама мястото било хубаво. Че при 180 ако ти се пръсне гумата, ще реаргираш ли като си примерно с 10години повече опит от мене? А участака където карах, беше точно след ремонт и беше отличен. Да не говорим, че като си купуваш мощна кола е пределно ясно, че няма да я караш със 130(е вярно, че не съм я купувал аз, ама и нашите не я жалят, много много). Да ясно. Опасно е. Рискувам. В случея не съм загубил. Следващия път може да загубя, не се знае. Но това, което са ни учили на курсовете е че при удар в дърво с 40км/ч оставаш намясто. Това да не би да означава, че трябва да се движа с 30?
Всъщност идеята ми беше, да споделя за полицая. Не за скороста, но явно съм се изразил погрешно.
Хора, не сте дочели нещо правилно. Скороста беше на магистралата не в града..
Всъщност идеята ми беше, да споделя за полицая. Не за скороста, но явно съм се изразил погрешно.
Хора, не сте дочели нещо правилно. Скороста беше на магистралата не в града..
t060 написа: ....Има разлика между 105 през нощта в града....
105 е нормална скорост за всяка една кола, какво да говорим за BMW-в една обикновена 320ка 150 км/ч не се усещат. Искам да кажа, че не трябва да бързаш за някъде, за да вдигнеш 100.. Това, че полицаите от време на време отчитат дейност и застават на някой широк булевард, на който има знак 50 е друг въпрос...Трябва да се мисли като се кара, ама и никой не е безгрешен...
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
sk. написа:...
Не че се чувствам засегната....

За Тошо не знам, но аз съм от женски род, и не съм кой знае колко по-дърта от теб ...но за съжаление съм имала неблагополучието да видя много неща, за да мисля и говоря по този начин, защото наисина постъпката ти е безотговорнаа...
* Ти ако искаш всеки ден си рискувай, на мене ми е все тая, само гледай да някъде където няма хора, ако обичаш, застрашаваш околните бе момче...
* Ти ако си мислиш, че това, което са ни учили на курсовете се случва в реалност си в дълбока грешка...
* Ми първоначално не с 30, а с 20 ше караш ако трябва, още не са ти толкова бързи рефлексите, колкото си мислиш. Слез на земята и недей хвърча по облаците.
* А полицаите .... няма какво да ги коментираме.....явно 1 път са постъпили правилно...
ПП. Аз лично разбрах че става дума за 220 на магистралата.
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
абе стига му четохте на момчето сичките сме ги правили тея неща,и сега си ги правим. 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
M2PR, извинявай за грешката с рода.
Вярно, че съм без достатъчно опит, но реакциите са ми добре. Според мен с напредването на възрастта те само ще се забавят. Виж преценката която взимаш по време на шофиране с такава скорост, може да е погрешна, но по време на краткото ми шофиране, съм виждал далеч по-възрастни от мен, жени, мъже. Да правят такива простотии по-пътищата и в пълния смисъл на думата да важи че незнаят къде отиват, че някой път се чувствам като професионален шофьор сравнение с тях.
А интересното бтв, че като ми взеха книжката пред мен имаше 3 коли със същата скорост, ама аз го отнесох..
, ама какво да се прави неможе винаги да се усмихва щастието.[/code]
to6o, тръпката си е тръпка човек..
Вярно, че съм без достатъчно опит, но реакциите са ми добре. Според мен с напредването на възрастта те само ще се забавят. Виж преценката която взимаш по време на шофиране с такава скорост, може да е погрешна, но по време на краткото ми шофиране, съм виждал далеч по-възрастни от мен, жени, мъже. Да правят такива простотии по-пътищата и в пълния смисъл на думата да важи че незнаят къде отиват, че някой път се чувствам като професионален шофьор сравнение с тях.

А интересното бтв, че като ми взеха книжката пред мен имаше 3 коли със същата скорост, ама аз го отнесох..

to6o, тръпката си е тръпка човек..

Ей, момко самонадеян. Че и голем майстор се извъди бе. То от теб сега разбирам, че някои са балами да фиксират едни 2 години след като вземеш книжлето, в които се смята, че си много зелен в занаята. Навремето даже задължаваха "професионалистите" като теб да шофират с удивителна лепната на стъклото. Иначе си говори за перфектните си реакции. Ма ти верно немаш ни една гънка
или не, извини ме - имаш една, но е между бузите на задника ти, който ти пожелавам ако ще го разцепваш в някой стълб или каквото намериш по пътя да го направиш сам! Ай писна ми от рацери като теб хванали господ за жезъла без извинения

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Дрисльо. Че се и хвали. Келеш. Язък за парите дето си ги дал за книжката и дето майка ти и баща ти трошат подир гъза ти... Браво, герой си... другия път 300 да дигнеш, че това с 200 вече е изтъркано. Aман от лекета... иначе сигурно си НАЙ-ГОЛЕМИЯ 

Последна промяна theraven_nz на 10 Юни 2008, 23:18, променена общо 1 път
---
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Абе хора...Да и аз съм вдигал 200, но за малко към пловдив има една права която го позволява
Обаче тука въпроса е съвсем различен ! Ти дупенце мамино караш със 200, виждаш че бус изпреварва камион и решаваш да го изпревариш в аварийната лента - хубаво - станало е, ами ако като се беше подал в аварийната лента и съвсем случайно, некое семейство е спряло там детенцето да пишка, кфо прайме ?! И това всичкото за какфо ? За някакви тъпи п*тки ? Почувства ли се МЪЖ ? Не държа да ми отговаряш, няма и да пиша повече в темата, обаче знаеш ли кфо искам ?? Искам всички такива ла*нари като тебе да ги пуснат на един огромен полигон с по една бърза кола, да се изпопребиете и вече да ви няма ! Обаче това ще го разбереш когато загубиш някой близък, заради някой такъв като тебе !

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Вярно си е тръпка колега. Ама твоето не е тръпка, а гъзария. Ако няма никой с теб в колата не е толкова яко да я натискаш а ? Защото после девойките няма да ти повярват к'ъв си велик рацер.
Вземи прегледай темите от преди около година - тогава за около месец се затриха маса хора с BMW - нито си безсмъртен по рождение, нито автомобила те прави такъв.
Единствената причина да се надявам да си вземеш някаква поука, е че такива като теб рядко затриват само себе си.
П.П. Всички сме ги настъпвали колите (и продължаваме да го правим), но поне за мен каране по Тракия все едно си на правата Мулсан, с още трима души в колата, няма как да мине за премерен риск.
П.П.П. Някой умен човек беше казал - Живота е твърде кратък, за да направиш сам всички грешки, така че по-добре да се учиш от грешките на другите.
Вземи прегледай темите от преди около година - тогава за около месец се затриха маса хора с BMW - нито си безсмъртен по рождение, нито автомобила те прави такъв.
Единствената причина да се надявам да си вземеш някаква поука, е че такива като теб рядко затриват само себе си.
П.П. Всички сме ги настъпвали колите (и продължаваме да го правим), но поне за мен каране по Тракия все едно си на правата Мулсан, с още трима души в колата, няма как да мине за премерен риск.
П.П.П. Някой умен човек беше казал - Живота е твърде кратък, за да направиш сам всички грешки, така че по-добре да се учиш от грешките на другите.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Глупаците Господ ги пази. Абе що не са те намъкнали в патрулката, пред двете дрисли да те смажат от бой, да се научиш другия път. Конституция ли? Като ти направят няколко вътрешни кръвоизлива, не с 130 ще караш, ами с 13. Да се научиш.
Полицая бил пич? Не, помислил е че татенцето е мутра или имате в рода някой бивш от ЦК на БКП, ДС или там другите боклуци, дето забогатяха от нищото, от наследствени прани пари.
А позьорщината...ех...ех...да бях аз полицая..ех...ех...не само теб, ми и к**ва щях да пребия, че са ти дали да караш така.
За сведение: Карам с два акта, и двата пъти отказах намеците на полицаите да "почерпя". Сега си седя с тръни на гъза, защото си бях виновен. Карах за последно с 200 в понеделник, на прибиране от морето по Тракия...и то защото ако закъснеех, щяха да ми режат главата в работата. И бях сам, и пръстите ми трепереха от адреналина.
Полицая бил пич? Не, помислил е че татенцето е мутра или имате в рода някой бивш от ЦК на БКП, ДС или там другите боклуци, дето забогатяха от нищото, от наследствени прани пари.
А позьорщината...ех...ех...да бях аз полицая..ех...ех...не само теб, ми и к**ва щях да пребия, че са ти дали да караш така.
За сведение: Карам с два акта, и двата пъти отказах намеците на полицаите да "почерпя". Сега си седя с тръни на гъза, защото си бях виновен. Карах за последно с 200 в понеделник, на прибиране от морето по Тракия...и то защото ако закъснеех, щяха да ми режат главата в работата. И бях сам, и пръстите ми трепереха от адреналина.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Абе пич, ти след като имаш цели 5 дни шофьорски опит ние мисля че няма какво да се притесняваме нали ? Все пак както знаем няма никакъв проблем една кола особено BMW да спре от 200 до 0 за 2 метра...да не говорим че и хората които имат толкова колосален опит като твоя със сигурност спирачния им път е с 1 метър по къс...заради 2 насрани пикли ти си рискувал и то изобщо без да го осъзнаеш, не само твоя живот, но и живота на 2-те кухи лейки със теб + това живота на хората ОКОЛО теб....сега кажи ми заслужаваше ли си заради кефа на 2 пикли, ти да се правиш на палячо, и да се опитваш да убиеш някой ? Прави са колегите че след първата катастрофа ще ти дойде акъла...при положение че акъла все още ти стои във главата а не е разпилян по асфалта и същите тези полицаи, които са ти нарушили кефа с дрислите, седят отстрани и помагат в събирането на останките ти.
Може и да се мислиш за човек със много добри реакции но те не те спасяват ако колата ти направи камшик, ако ти се хлъзне предницата или някой направи завой без да погледне в огледалото...
Аз имам 12 катастрофи до тук - 11 съвсем леки и до една във задната ми броня и една по тежка, когато колата ми стана със 2 места - шофьорската седалка и мястото ЗАД нея. И всичко това заради един рацер като теб който, във уличка в кв.Лозенец ( би трябвало да си карал там ) ме размаза със скорост 80 във час !!!
Точно 1 минута преди това оставих приятелката ми...знаеш ли какво ми каза въпросния дебил който ме отнесе ? "Исках да я тествам малко"
Ако си си взел поука е добре, ако не си си взел се надявам да се размажеш сам и да не трепаш хора покрай теб
Може и да се мислиш за човек със много добри реакции но те не те спасяват ако колата ти направи камшик, ако ти се хлъзне предницата или някой направи завой без да погледне в огледалото...
Аз имам 12 катастрофи до тук - 11 съвсем леки и до една във задната ми броня и една по тежка, когато колата ми стана със 2 места - шофьорската седалка и мястото ЗАД нея. И всичко това заради един рацер като теб който, във уличка в кв.Лозенец ( би трябвало да си карал там ) ме размаза със скорост 80 във час !!!
Точно 1 минута преди това оставих приятелката ми...знаеш ли какво ми каза въпросния дебил който ме отнесе ? "Исках да я тествам малко"
Ако си си взел поука е добре, ако не си си взел се надявам да се размажеш сам и да не трепаш хора покрай теб
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията