Морски му работи... и други пътувания!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 04 Юни 2008, 9:47

pavlin_e30 написа:стига с тая риба бе,пиене няма ли?
иначе аз харесвам само сальотка ли беше :roll: ,ма незнам къде се лови

Е нали трябва да се мези с нещо :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 11 Юни 2008, 20:46

неска-ново двайсе...!!
ходих до кушадасъ!!! ма не наистина ,а толко километра минах!! баси тая наща татковина мноу голема бееее....!!!
сутринта палнах за кърджали-от там до софия ,от там до враца и в 7,10 за първият гол на португалците бех дома!!
пътувах с един от мойте камиони-засичах разход!!тва мноо крадливо племе шоферите беее...!!баси!!! гепат здраво! за мое нещастие кърджали се оказа на майка си у .-.....!нали...!! и с ограничител на 90км/ч просто се пътува 100г!!! объркахме пътя на хасково,въртех се и после на излизане за кърджали...! напраили един път за кърджали-убав,ма по него не пускат големи коли ,щото да не бутнат града,а се минава по едно...силно казано път! некъв чакъл и трошляк!!! в хасково не бях стъпвал-напраи ми впечатление статуята на свободата ,дет стърчи ,ма то май било богородица ,ма тва явно по време на живковият ренесанс да дразни турците....!!!
камиона се оказа ебаси трудната машина за каране...!
на връщане карах малко и има 16 скорости и секви видове спирачки/ 3 броя с 5 степени / и кви ли не още бъзикни и даже паркирах в плаца , с което съм мноу горд! другата седмица-пак!
общо взето минах 900 и кусур километра с камион ,бмв-то/закарах го за масло-смяна/ , колело/да се върна до дома от сервиза/ , баничарка/до враца/ и кракомобил...!!!
и се чудех къв е тоя цимент ,дето влачиме секи ден у кърджали-даже си викам:тия мноо са дръпнали с материяла и с каналджийството и са строят като луди палати ,а то се оказа ,че нещо им се посрутил язовира и за да не гътне града-сипват здраво...!!!
камиона като е празен-лети!!!! :lol:
Последна промяна SKISA на 13 Юни 2008, 10:51, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 12 Юни 2008, 2:33

Най-милите ми спомени от детството са именно от лозенския плаж, когато като малко ла*но, дето едва се е държало над водата баща ми ме учеше да се пускам по вълните ... Но, да, застроено е ужасно, вечер няма къде да паркираш, и все пак е доста далече от Китен и Приморско, в дорбиря смисъл, поне според мен ... Лозенския плаж едва ли някога изобщо ще го сменя с друг...

Извинявам се за отклонението :)
In Ban We Trust!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Юни 2008, 19:18

днес оцених ,че едно пътуване с форд се равнява като умора и болки в гъза и гърба на 10 пътувания с бмв...!!! тва ми е преценката след ходене до видин и обратно с форд-кънект!
впрочем пътя за видин през димово е доста добре оправен и е за предпочитане пред Е79 като настилка ....!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 17 Юни 2008, 10:34

SKISA написа:е ми аз хода за по два дни -колко да ги дразна!! :mhihi: да знаат ,че мога да ида ,ма нема да ида!! по едно време даже се бях замислил нещо къщичка там-партийно с едни приятели и братчеда,ма то не е само човек да си я направи отвътре ,а тая гадост отстрани не мога да я гледам!! се едно съм си у некой ж.к у софия с тоя гъчканак,бетон и всичко разпределено и заплатено...!!не знам как некой не е застанал на скалите да къса билетчета за влизане у водата с плавници!! скапана история!! кат почнат да бутат като у испания ше се сетат!! миналата година като бях уж в началото на сезона ,та и преди почването разправях пак-на скарите бехме 10-12 харпунджии!!!само светофар требваше да ни турат да не се изтрепеме!аз като видех колко плавници и штнорхели шляпат из водата се изнесох,че некой като нищо може да ме направи на шиш...!!
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :twisted:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Предишна

Назад към Страхотни истории