До всички куки във форума(катаджии)!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Мишу написа:ако един от двамата не е с бела капа гледам тъпо(аз така си гледам де) и нищу не давам винаги ме пускат те са охранителна полиция и немогат да пишат актове ,вади акта и почва да ми се обяснява и като види как гледам и че ич не се притеснявам камо ли да се бъркам вика абе аре бегаи ама на бела капа плащам
Могат да пишат актове

СОД не могат.
А и вече ги пускат почти винаги охранителна + кат
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
откога е това,допреди 2 години нямаха право?///peter написа:Мишу написа:ако един от двамата не е с бела капа гледам тъпо(аз така си гледам де) и нищу не давам винаги ме пускат те са охранителна полиция и немогат да пишат актове ,вади акта и почва да ми се обяснява и като види как гледам и че ич не се притеснявам камо ли да се бъркам вика абе аре бегаи ама на бела капа плащам
Могат да пишат актове![]()
СОД не могат.
А и вече ги пускат почти винаги охранителна + кат

ОФФ.имаш як аватар

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Незнам ама аз си ги наредих едни куки доста жестоко последния път като ме спряха... Случая е следния :
Карам аз една Е36ца бордо седан и отивам да си видя дали е готова мойта кола в Люлин... Обаче съм си забравил документите на Е36цата унас... Отделно с това моя талон си дреме в КАТ ООД от около 7-8месеца и хич нямам намерение да го взема дори... Та .. Карам си аз към Люлин и по едно време изкача кукера пред мене с хранилката в ръка и ме спира.. .Аз съм си абсолютно изряден иначе.. С колан с всичко...
Кука: "Дай документите за проверка!"
Аз си ги давам, обаче давам талона на жената и документите на петицата...
Куката ги гледа такъв и по едно време ми вика... Тоя талон не е твоя на жена е ... И аз се правя на ударен.. Едни сцени едно чудо..Правя се че звъня по телефона и такива неща и отиваме до моторите им...
Кука : " Са трябва да черпиш, ама аре тя женати те наредила размина ти се ... "
Почва да ме записва в един тефтер че ме спрял... Пише - име , егн, марка кола , МОДЕЛ КОЛА 520и ( а колата 3ка ), Номер на колата ( той тотално различен ) , и стига до цвета на колата и пише ЧЕРЕН ... И по едно време се усеща
и извади ей такъв поглед
..Гледа талона
, гледа колата
, и после пак... И ми вика : " Аве момче тая кола не е същата ... "
И аз пак се правя на ударен.. .Еййй тая мойта жена глей кво е направила... Алабала... И кукера : Са трябва да черпиш... То не може без... И гледам си портфейла и му викам... Абе имам само по 20лв и ще остана почти без пари... Дай да ти дам 20лв да ми върнеш.. И оня готов веднага... Вика : " Сложи ги тука под папката дискретно и отдолу да не те виждат.. "
Отивам по встрани обаче гледам и едни 2лв се мотат... И викам ей са те наредих...
Сложих му 2лв по папката и оня си извади и ми върна като пич 10лв...
Аз бързо се изнесох към колата и газ да ме няма... Оня със сигурност се е изял от яд...
Дори не записа правилната кола...
Ама ми беше супер настроението после...
Карам аз една Е36ца бордо седан и отивам да си видя дали е готова мойта кола в Люлин... Обаче съм си забравил документите на Е36цата унас... Отделно с това моя талон си дреме в КАТ ООД от около 7-8месеца и хич нямам намерение да го взема дори... Та .. Карам си аз към Люлин и по едно време изкача кукера пред мене с хранилката в ръка и ме спира.. .Аз съм си абсолютно изряден иначе.. С колан с всичко...
Куката ги гледа такъв и по едно време ми вика... Тоя талон не е твоя на жена е ... И аз се правя на ударен.. Едни сцени едно чудо..Правя се че звъня по телефона и такива неща и отиваме до моторите им...

Почва да ме записва в един тефтер че ме спрял... Пише - име , егн, марка кола , МОДЕЛ КОЛА 520и ( а колата 3ка ), Номер на колата ( той тотално различен ) , и стига до цвета на колата и пише ЧЕРЕН ... И по едно време се усеща

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
SaSo написа:Незнам ама аз си ги наредих едни куки доста жестоко последния път като ме спряха... Случая е следния :
Куката ги гледа такъв и по едно време ми вика... Тоя талон не е твоя на жена е ... И аз се правя на ударен.. Едни сцени едно чудо..Правя се че звъня по телефона и такива неща и отиваме до моторите им...![]()
![]()
Почва да ме записва в един тефтер че ме спрял... Пише - име , егн, марка кола , МОДЕЛ КОЛА 520и ( а колата 3ка ), Номер на колата ( той тотално различен ) , и стига до цвета на колата и пише ЧЕРЕН ... И по едно време се усеща![]()
![]()
и извади ей такъв поглед
![]()
![]()
..Гледа талона
, гледа колата
, и после пак... И ми вика : " Аве момче тая кола не е същата ... "
![]()
![]()
И аз пак се правя на ударен.. .Еййй тая мойта жена глей кво е направила... Алабала... И кукера : Са трябва да черпиш... То не може без... И гледам си портфейла и му викам... Абе имам само по 20лв и ще остана почти без пари... Дай да ти дам 20лв да ми върнеш.. И оня готов веднага... Вика : " Сложи ги тука под папката дискретно и отдолу да не те виждат.. "
![]()
Отивам по встрани обаче гледам и едни 2лв се мотат... И викам ей са те наредих...
![]()
Сложих му 2лв по папката и оня си извади и ми върна като пич 10лв...
![]()
![]()
Аз бързо се изнесох към колата и газ да ме няма... Оня със сигурност се е изял от яд...
![]()
Дори не записа правилната кола...
![]()
![]()
Ама ми беше супер настроението после...

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Днес и мен ме хванаха без колан и то немаше къде а на аерогарата.
Закона на Мърфи - Винаги си слагам колана и веднъж да не си го сложа и тия ше ме хванат.
Та чаках един човек на аерогарата и колата ми беше на паркинга. Изкарвам си колата от там и ще спирам да кача един куфар, и си викам сега за 100м. нема кво да го слагам колана. Обаче тия застанали отпред и ме спират. Кукера иска да ми пише акт, аз искам да ми пише фиш от тия новите, дето си плащам на място и не се разправям после с КАТ, обаче нямали фишове, тогава му викам, че самия фиш не ми трябва, да си плащам глобата и да си ходя. И така не ставало, не били хубави тия работи. Същата работа като с колегата, много дупки съм имал по талона, дали са ми останали 8 точки. Викам му че нямам толкова и ше ми вземат книжката, пак не поддава тоя (иначе си имам 39). Та видях, че с тоя нема да се оправиме и викам: пиши ама тогава и аз ше пиша
Той ме гледа учуден: Кво ше пишеш? Викам: бе пиши си там каквото трябва, после и аз ше напиша квото трябва.
Та накрая мислиха, мислиха и ме пуснаха, та нито пари взеха нито акт ми написаха.
Закона на Мърфи - Винаги си слагам колана и веднъж да не си го сложа и тия ше ме хванат.
Та чаках един човек на аерогарата и колата ми беше на паркинга. Изкарвам си колата от там и ще спирам да кача един куфар, и си викам сега за 100м. нема кво да го слагам колана. Обаче тия застанали отпред и ме спират. Кукера иска да ми пише акт, аз искам да ми пише фиш от тия новите, дето си плащам на място и не се разправям после с КАТ, обаче нямали фишове, тогава му викам, че самия фиш не ми трябва, да си плащам глобата и да си ходя. И така не ставало, не били хубави тия работи. Същата работа като с колегата, много дупки съм имал по талона, дали са ми останали 8 точки. Викам му че нямам толкова и ше ми вземат книжката, пак не поддава тоя (иначе си имам 39). Та видях, че с тоя нема да се оправиме и викам: пиши ама тогава и аз ше пиша

Та накрая мислиха, мислиха и ме пуснаха, та нито пари взеха нито акт ми написаха.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
///peter написа:мноо сте боси да го ева, казва се дайте да измислим нещо
И аз така казвам ...

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
SaSo написа:///peter написа:мноо сте боси да го ева, казва се дайте да измислим нещо
И аз така казвам ...![]()
![]()
Ама като не им се отдава на повечето...
![]()
![]()
Е питах ги, ама те не искат и накрая сами си го измислиха. Аз съм доволен

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
когат съм грешен-давам!ма максимум 10лв,а за по-леко/по моя преценка/ и 5лв! до са отказ неам! накои малко мъркат на цените,ама като не поддавам и си затрайват! случва се и 2лв да пъхна-нали викат:пусни ги е тука до седалката и аз пускам!!ма свити на фитилче и не мое го разбереш кво е свито. все пак тва си е бизнес и като напраа сметка колко като мене може да спрат и колко да изкарат ако даваме по 20лв нещо не ми се връзва .
иначе ако не съм виновен се разпраам до дупка и не давам нищо! а до са неам токаз на подкуп! просто за толкова години не ми се е случвало да ми откажат-само веднъж един на ябланица му дадох 5лв за превишена скорост и тоя вика-я ела да ти дам нещо да дадеш на гаджето/то жена ми/ в колата ,че един куриер ги остави и ми напълни колата с чисто нови списания ,които беха за поне 50лв....
иначе ако не съм виновен се разпраам до дупка и не давам нищо! а до са неам токаз на подкуп! просто за толкова години не ми се е случвало да ми откажат-само веднъж един на ябланица му дадох 5лв за превишена скорост и тоя вика-я ела да ти дам нещо да дадеш на гаджето/то жена ми/ в колата ,че един куриер ги остави и ми напълни колата с чисто нови списания ,които беха за поне 50лв....
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Re: До всички куки във форума(катаджии)!
titto написа:......!
Ако милиционера те беше глобил, по-доволен ли щеше да бъдеш?
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5