До всички куки във форума(катаджии)!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 01 Юни 2008, 11:53

Мишу написа:ако един от двамата не е с бела капа гледам тъпо(аз така си гледам де) и нищу не давам винаги ме пускат те са охранителна полиция и немогат да пишат актове ,вади акта и почва да ми се обяснява и като види как гледам и че ич не се притеснявам камо ли да се бъркам вика абе аре бегаи ама на бела капа плащам

Могат да пишат актове ;)
СОД не могат.
А и вече ги пускат почти винаги охранителна + кат

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Юни 2008, 12:19

///peter написа:
Мишу написа:ако един от двамата не е с бела капа гледам тъпо(аз така си гледам де) и нищу не давам винаги ме пускат те са охранителна полиция и немогат да пишат актове ,вади акта и почва да ми се обяснява и като види как гледам и че ич не се притеснявам камо ли да се бъркам вика абе аре бегаи ама на бела капа плащам

Могат да пишат актове ;)
СОД не могат.
А и вече ги пускат почти винаги охранителна + кат
откога е това,допреди 2 години нямаха право? :roll:
ОФФ.имаш як аватар :D
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 01 Юни 2008, 12:32

ми така могат че на входа на елин пелин без винетка 30 минути ме плашиха бяха с астра 3ма калъфи и накрая единия вика бе колега оправяи се ти го спря и ония бе аиде ма да си купиш следващия път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 01 Юни 2008, 14:30

Незнам ама аз си ги наредих едни куки доста жестоко последния път като ме спряха... Случая е следния :

Карам аз една Е36ца бордо седан и отивам да си видя дали е готова мойта кола в Люлин... Обаче съм си забравил документите на Е36цата унас... Отделно с това моя талон си дреме в КАТ ООД от около 7-8месеца и хич нямам намерение да го взема дори... Та .. Карам си аз към Люлин и по едно време изкача кукера пред мене с хранилката в ръка и ме спира.. .Аз съм си абсолютно изряден иначе.. С колан с всичко...
Кука: "Дай документите за проверка!"
Аз си ги давам, обаче давам талона на жената и документите на петицата...
Куката ги гледа такъв и по едно време ми вика... Тоя талон не е твоя на жена е ... И аз се правя на ударен.. Едни сцени едно чудо..Правя се че звъня по телефона и такива неща и отиваме до моторите им... :mhihi: :mhihi:
Кука : " Са трябва да черпиш, ама аре тя женати те наредила размина ти се ... "
Почва да ме записва в един тефтер че ме спрял... Пише - име , егн, марка кола , МОДЕЛ КОЛА 520и ( а колата 3ка ), Номер на колата ( той тотално различен ) , и стига до цвета на колата и пише ЧЕРЕН ... И по едно време се усеща :mhihi: :mhihi: :mhihi: и извади ей такъв поглед :shock: :shock: :shock: ..Гледа талона :shock: , гледа колата :shock: , и после пак... И ми вика : " Аве момче тая кола не е същата ... " :mhihi: :mhihi: :mhihi: И аз пак се правя на ударен.. .Еййй тая мойта жена глей кво е направила... Алабала... И кукера : Са трябва да черпиш... То не може без... И гледам си портфейла и му викам... Абе имам само по 20лв и ще остана почти без пари... Дай да ти дам 20лв да ми върнеш.. И оня готов веднага... Вика : " Сложи ги тука под папката дискретно и отдолу да не те виждат.. " :mhihi: :mhihi: Отивам по встрани обаче гледам и едни 2лв се мотат... И викам ей са те наредих... :mhihi: :mhihi: Сложих му 2лв по папката и оня си извади и ми върна като пич 10лв... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аз бързо се изнесох към колата и газ да ме няма... Оня със сигурност се е изял от яд... :mhihi: :mhihi: Дори не записа правилната кола... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама ми беше супер настроението после...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 01 Юни 2008, 14:39

SaSo написа:Незнам ама аз си ги наредих едни куки доста жестоко последния път като ме спряха... Случая е следния :

Карам аз една Е36ца бордо седан и отивам да си видя дали е готова мойта кола в Люлин... Обаче съм си забравил документите на Е36цата унас... Отделно с това моя талон си дреме в КАТ ООД от около 7-8месеца и хич нямам намерение да го взема дори... Та .. Карам си аз към Люлин и по едно време изкача кукера пред мене с хранилката в ръка и ме спира.. .Аз съм си абсолютно изряден иначе.. С колан с всичко...
Кука: "Дай документите за проверка!"
Аз си ги давам, обаче давам талона на жената и документите на петицата...
Куката ги гледа такъв и по едно време ми вика... Тоя талон не е твоя на жена е ... И аз се правя на ударен.. Едни сцени едно чудо..Правя се че звъня по телефона и такива неща и отиваме до моторите им... :mhihi: :mhihi:
Кука : " Са трябва да черпиш, ама аре тя женати те наредила размина ти се ... "
Почва да ме записва в един тефтер че ме спрял... Пише - име , егн, марка кола , МОДЕЛ КОЛА 520и ( а колата 3ка ), Номер на колата ( той тотално различен ) , и стига до цвета на колата и пише ЧЕРЕН ... И по едно време се усеща :mhihi: :mhihi: :mhihi: и извади ей такъв поглед :shock: :shock: :shock: ..Гледа талона :shock: , гледа колата :shock: , и после пак... И ми вика : " Аве момче тая кола не е същата ... " :mhihi: :mhihi: :mhihi: И аз пак се правя на ударен.. .Еййй тая мойта жена глей кво е направила... Алабала... И кукера : Са трябва да черпиш... То не може без... И гледам си портфейла и му викам... Абе имам само по 20лв и ще остана почти без пари... Дай да ти дам 20лв да ми върнеш.. И оня готов веднага... Вика : " Сложи ги тука под папката дискретно и отдолу да не те виждат.. " :mhihi: :mhihi: Отивам по встрани обаче гледам и едни 2лв се мотат... И викам ей са те наредих... :mhihi: :mhihi: Сложих му 2лв по папката и оня си извади и ми върна като пич 10лв... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аз бързо се изнесох към колата и газ да ме няма... Оня със сигурност се е изял от яд... :mhihi: :mhihi: Дори не записа правилната кола... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама ми беше супер настроението после...

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ти уби рибата, спря тока на софия и разцепи светлината с тоя пост.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 01 Юни 2008, 15:21

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: уби коня с калъфка за очила хахаха
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 01 Юни 2008, 15:51

:idea:
Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 15:23, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 01 Юни 2008, 15:58

SaSo написа: Сложих му 2лв по папката и оня си извади и ми върна като пич 10лв... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

т :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: така не съм се хилил от много време :mhihi: :mhihi:

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 01 Юни 2008, 18:59

Днес и мен ме хванаха без колан и то немаше къде а на аерогарата.
Закона на Мърфи - Винаги си слагам колана и веднъж да не си го сложа и тия ше ме хванат.
Та чаках един човек на аерогарата и колата ми беше на паркинга. Изкарвам си колата от там и ще спирам да кача един куфар, и си викам сега за 100м. нема кво да го слагам колана. Обаче тия застанали отпред и ме спират. Кукера иска да ми пише акт, аз искам да ми пише фиш от тия новите, дето си плащам на място и не се разправям после с КАТ, обаче нямали фишове, тогава му викам, че самия фиш не ми трябва, да си плащам глобата и да си ходя. И така не ставало, не били хубави тия работи. Същата работа като с колегата, много дупки съм имал по талона, дали са ми останали 8 точки. Викам му че нямам толкова и ше ми вземат книжката, пак не поддава тоя (иначе си имам 39). Та видях, че с тоя нема да се оправиме и викам: пиши ама тогава и аз ше пиша :mhihi: Той ме гледа учуден: Кво ше пишеш? Викам: бе пиши си там каквото трябва, после и аз ше напиша квото трябва. :mhihi:
Та накрая мислиха, мислиха и ме пуснаха, та нито пари взеха нито акт ми написаха. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 01 Юни 2008, 19:06

мноо сте боси да го ева, казва се дайте да измислим нещо :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 01 Юни 2008, 20:26

///peter написа:мноо сте боси да го ева, казва се дайте да измислим нещо :mhihi:

И аз така казвам ... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама като не им се отдава на повечето... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 01 Юни 2008, 20:50

SaSo написа:
///peter написа:мноо сте боси да го ева, казва се дайте да измислим нещо :mhihi:

И аз така казвам ... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама като не им се отдава на повечето... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е питах ги, ама те не искат и накрая сами си го измислиха. Аз съм доволен :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 01 Юни 2008, 21:00

когат съм грешен-давам!ма максимум 10лв,а за по-леко/по моя преценка/ и 5лв! до са отказ неам! накои малко мъркат на цените,ама като не поддавам и си затрайват! случва се и 2лв да пъхна-нали викат:пусни ги е тука до седалката и аз пускам!!ма свити на фитилче и не мое го разбереш кво е свито. все пак тва си е бизнес и като напраа сметка колко като мене може да спрат и колко да изкарат ако даваме по 20лв нещо не ми се връзва .
иначе ако не съм виновен се разпраам до дупка и не давам нищо! а до са неам токаз на подкуп! просто за толкова години не ми се е случвало да ми откажат-само веднъж един на ябланица му дадох 5лв за превишена скорост и тоя вика-я ела да ти дам нещо да дадеш на гаджето/то жена ми/ в колата ,че един куриер ги остави и ми напълни колата с чисто нови списания ,които беха за поне 50лв....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 02 Юни 2008, 8:49

:mhihi: Тито а по-добре ли щеше да бъде да ти прасне един акт.....радвай се че с 10ка си минал щото след тая статия другия път може и в районното да те вкарат с малката..... :mhihi: еееееее.... шофер си от 100 г. вече не трябва да ти прави впечатление :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Re: До всички куки във форума(катаджии)!

Мнение от Benedetto » 02 Юни 2008, 10:17

titto написа:......!

Ако милиционера те беше глобил, по-доволен ли щеше да бъдеш?

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории