станах свидетел на кражба ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- pandev22
- младши ентусиаст
-
soldier написа:Твоя е грешката,друг път да знаеш че не трябва да викаш,а да се приближиш тихо и без да очаква да му ритнеш един шамар в празната глава,и после го бутни в багажника на твоята кола и бий по един телефон на приятели и колеги от форума........
Знаеш ли какъв купон си развалил,щеше да стане супер излет някъде из витоша
да го вържеме за някое дърво,да види как се пика у гащите до първия сняг
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
гледам 3 е36 и техните халогени ги е хванала липсата ...
иначе какво да направя, реагирах спонтанно ...
иначе какво да направя, реагирах спонтанно ...
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
После да го вържем на капака на някое баварче и по магистралата на някои участък без трафик с над 100 да се понаака в движение.След тва само кат види БМВ и ще му се повръща.pandev22 написа:soldier написа:Твоя е грешката,друг път да знаеш че не трябва да викаш,а да се приближиш тихо и без да очаква да му ритнеш един шамар в празната глава,и после го бутни в багажника на твоята кола и бий по един телефон на приятели и колеги от форума........
Знаеш ли какъв купон си развалил,щеше да стане супер излет някъде из витоша
да го вържеме за някое дърво,да види как се пика у гащите до първия сняг

- markoff_sl
- кандидат ентусиаст
-
Това сигурно само в БГ го има, спомням си времената преди около 15 години как баща ми сваляше чистачките на жигулата да не ги откраднат... то бива бива ама такъв глад да те гони че фарове да крадеш, смяяяяятай! 

Bързо Mощно Wечно
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
не е точно така... има държави ,дори много по развити и богати,в които дребната престъпност даже е по нагла....В испания няма къща или апартамент на нисък етаж без решетки И аларма...В скандинафско се крадат яко велосипедиmarkoff_sl написа:Това сигурно само в БГ го има, спомням си времената преди около 15 години как баща ми сваляше чистачките на жигулата да не ги откраднат... то бива бива ама такъв глад да те гони че фарове да крадеш, смяяяяятай!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Ей,колега и аз съм от Плевен,и на един приятел му откраднаха халогените,мамицата им мръсна,аз постоянно вечер като ставам наблюдавам колите и дали има някой около тях,надявам се скоро да хванем някой и той няма не искам - ще си каже и майчиното мляко и цялата верига от ....до ...... и кой кой е..... между другото даде много ценна информация за пистовия мотор , с който е избягал
знам едни момчета ,не съм сигурен ,но го взех под внимание това за мотора и мисля,че и всички в Плевен ще го имат в предвид ,не са много с такива мотори и може да се проучат...

- ludiq s draxtera
- Потребител
-
хаи ку туци су кан сел
нека и аз искам да фана некаф урод и след тва ще гледате софииски бакшиш в деиствие..карам такси и бимер..веднага безплатен курс до копитото да види софия от високо..еи там дето са пилоните на лифта на копитото..ще тренира за глас

- Pepinho
- кандидат ентусиаст
-
нема друсалки и мангали които заслужават да живеят. тряя да режат ръце за кражба,само така ша се опраиме
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- Scouser
- младши ентусиаст
-
Абе вие пичове що си мислите че само наркомани и цигани крадът? Кога за последно сте видели някой наркоман или циганин с пистов мотор? Това с краденето на части си е организирана работа с наблюдения и хич няма да се учудя ако куки и застрахователи са свързани с това. Пазара на тези крадени части е страшно развит понеже са двойно по-евтини от новите и много хора не искат да плащат за нови. Тва с боя е ефективно обаче понякой път стават фалове.
Един семеен познат от Плевен беше хванал един циганин да му бара по колата и в направо в багажника, на язовира и бой. Ама циганина си хвана парите и не издържа на боя. Та после тоя познат ходи по съдилища и беше съдене, лежене като за човек. Така че внимавайте с трепането че упасно.
Един семеен познат от Плевен беше хванал един циганин да му бара по колата и в направо в багажника, на язовира и бой. Ама циганина си хвана парите и не издържа на боя. Та после тоя познат ходи по съдилища и беше съдене, лежене като за човек. Така че внимавайте с трепането че упасно.
няма да ми е за първи път,имам навика да си оставям колата на не повече от 50м, и сам хващал 2-3маScouser написа:Абе вие пичове що си мислите че само наркомани и цигани крадът? Кога за последно сте видели някой наркоман или циганин с пистов мотор? Това с краденето на части си е организирана работа с наблюдения и хич няма да се учудя ако куки и застрахователи са свързани с това. Пазара на тези крадени части е страшно развит понеже са двойно по-евтини от новите и много хора не искат да плащат за нови. Тва с боя е ефективно обаче понякой път стават фалове.

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
А на мен в Плевен ми откраднаха номерата
, та беше голям цирк, цял ден разправии с плевенските куки да ми дадат служебна бележка че са ми откраднати. А не стига тва, ами ми викат: " Ако те спрат колегите може акт да ти пишат
". Добре че ме спряха чак в СФ, че с наште куки по се оправям.
А съседа видял че някви таксиджии /като са ми прилапали номерата/ си сменяли уж гумата пред мойта кола към 2:00
. Само дето него го е било страх да извика.
Та на теб колега EnimEn евала, поне не си сядял и
" хубуууу че не е мойта""""

А съседа видял че някви таксиджии /като са ми прилапали номерата/ си сменяли уж гумата пред мойта кола към 2:00

Та на теб колега EnimEn евала, поне не си сядял и

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3