Твърде млад с неизлечима болест ( бензин в кръвта)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 21 Май 2008, 10:22

Все едно аз съм го писал това, zvezdo88... Еба ти филма :mhihi:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 21 Май 2008, 11:07

pistata9889 написа:Почти всички сме болни от този форум.Аз преди две години се качих за първи път на БМВ,и то на моито,на др не се бях качвал до този момент.И как стана всичко.Имах фиат на Калояново му прецаках коляновия вал,направих му ремонт и после реших да го продам,и с пазарлък с наще,че спирам с испалненията се разбрахме да ми вземат друга кола.Обикалях малко по салоните и си харесах ауди80 за 6000лв,на следващия ден отиваме с баща ми да го взимаме,обаче какво се получи в тоя момент.Още на влизане в салона,и гледам три БМВта докарани в сащия ден,направо моито ми взе очите и си казах че ще го пробвам.Така и направих качих се и не слезох повече от него,просто разбрах че това е марката,и че това е моята кола.До аудито дори и не отидох.Тази кола не е чувствам като пренадлежност а като част от мен.Сега съм в Гърция и естествено съм с него тука,тази кола ми деиства по добре от жена(без жена мога без колата не)А от когато открих и форума,нещата се наредиха още по добре,преди се сам се мъчех да си го подържам и нямах никаква информация,а сега всичко е мн лесно.Може би и сега е момента да благодаря на създателите на форума.И така БМВ ми стана любимата марка и никога няма да е сменя,само моделите че 316 вече ми е мн малко като мотор.

Събирам парички за Е46 поне 2к да е мотора :P :P :P

Много добре казано колега, между другото и аз се бях метнал на едно Ауди 80 отначало :)

///М3-Е36 написа:Все едно аз съм го писал това, zvezdo88... Еба ти филма

:winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 21 Май 2008, 20:43

Спокойно, скоро ще ни излекуват с 10лв бензин :mhihi:

Предишна

Назад към Страхотни истории