Малко набити мутри

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: VW Passat TDI,Peugeot 106,BMW 520
Мечтае да кара: E31 850

Мнение от Mitetooo » 17 Май 2008, 18:20

Да при Ботевградската магистрала винаги е весело....
Пътят към славата е осеян с бутала и биели...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 17 Май 2008, 21:23

голема веселба е било .. бравно на наште момчета :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от to6i_Racing » 19 Май 2008, 20:39

Pitbull_Germany написа:
to6i_Racing написа:Не е важно колко см ти е раката а колко го имаш у главата!! :twisted:

Аз не съм видял Брус Лий да е с 50 см ръка, ама предпочитам некоя мутра да ми прави проблем, а не някой като него ;)

евала колега :yes: :bchug:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 23 Май 2008, 16:32

какво ще рече мутри.. Добре хубаво карал С-класи 7-ци а-8мци.Те да не са безсмъртни.Ей тука в Бургас има един луд който кара голф 2-ка , е евала на тоя човек бивш военен е средно телосожение раката му не е повече от 38-39 вече си има коремче ама често обича да си пийва така..Е този психопат е разхвърлял охраната на Диневи .. (за пояснение Диневи са едни 2мка който държат целия св ВЛАС всички яхтени пристанища и купища хотелчета и т.н.) Е този ги намаза стабилно разтарвха ги ,но няколко гардеробчета бяха паднали.А относто това ,че е имал пистолет , какво от това всеки може да си вземе пистолета и да парадира колко е велик с него , а дали има смелост да стреля е друг въпрос.. евала им правя на пишлемето дето вместо да са ръгат с хапове и инжекций ходят се перат по тренировки и т.н.И аз съм тренирал доста години и прсто това за тези белези никък не е случаийно , има степени до който човек може да се кали ,че не чувства болка.От low киковете десния ми крак беше безчуствен а тренюора ми сме го биели с пръчки и той даже не си промени усмивката.. А и всичко е до психолгична гранция която трябва да е преодолееш за да почнеш да се биеш,стаписаш ли се просто колкото и да си добър ще те набият.Боя не е само мускули и удари ,а и мозък..Малко теорий ви изнесах ама няма как ,поне да стане ясно за боя как какво е.Иначе евала на този пич дето ги е натупал,даже си е с право квото са С-класи заради тях момчета да умре ли,пак ония кво го ебе 1000% има застраховка това че иска да измутрее е ясно..

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 23 Май 2008, 18:06

да братя ,всичко е така ,пича е страшен , евала му правя за едно - и на мравката прави път, аз наскоро му пратих линк към темата в скаипа ,и той се смя от сърце :...........дано не се случва повече........... каза той и продължихме с да се смеем .
ИзображениеИзображениеИзображение

Предишна

Назад към Страхотни истории