Роднини и съседи идиоти!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Апр 2008, 22:25

emo_pld написа:acer , напълно те разбирам майна и те подкрепям. Аз от всичко на света най-много мразя някой да ме буди !
Хах,тфа все едно аз съм го писал,същия съм :) И мене веднъж бабата се излъга да ме събуди с гениалната реплика-Що спиш :shock: ,Какво я направих после ,жал ми стана :mhihi: :lol: .не съм я трепал де,ама докато бях сънен сички методи на великата инквизиция ми минаха като идея :mhihi:
Последна промяна Bogat-Beden на 13 Апр 2008, 22:26, променена общо 1 път
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 13 Апр 2008, 22:26

има и обикновенни силиконови тапи за уши от по 3кинта комплекта :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 14 Апр 2008, 11:39

тапи слушалки... как да спиш с такова нещо ми ако стане нещо което трябва да го чуеш (например алармата на колата) :mhihi: културата им е ниска... и от тва няма спасение.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

Левскарче
Аватар
Кара: 02` E46 320d
Детайли за колата: Баничарка

Мнение от BoqnZubarev » 14 Апр 2008, 12:14

Zapa написа:има и обикновенни силиконови тапи за уши от по 3кинта комплекта :mhihi:

Бегай бе. На мене не ми действат тия :mhihi: .
А колегата го разбирам напълно. Напоследък комшията ме буди доста рано и май май ще му отида на гости за малко :mhihi: Нещо се пробива и кърти и буши..... нефт ли търси не знам ама направо ме побърква.... :evil:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 14 Апр 2008, 17:49

В предния апартамент имах чувството, че стените са направени от картон...всичко се чуваше. Съседите отдолу явно бяха много ненаситни един на друг иии бате всяка вечер ги слушам "ох мох", после почнаха да викат, бутилки да чупат....не се живееше :help:
Сутрин майка ми ме буди със сешуара, тропа с токчетата....това в 7:30 сутринта....направооо издивявам.

Как тия хора нямат чувство за съобразителност, аз като ставам по-рано и другите спят, излизам на пръсти нито им преча, нито им шума...нищо.... :kuku:

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 14 Апр 2008, 19:57

Един грък ми каза "Daniel wake up,you gonna sleep when you die"
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Апр 2008, 21:47

Ми, нормално - те гърците мразят българите. :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Апр 2008, 22:04

[FF]GODFLESH написа:Един грък ми каза "Daniel wake up,you gonna sleep when you die"
те фабрично английски ли говорат :shock: :mhihi: Аз много я мраза тая реплика,бачкал съм доста време само нощни смени и то дълги и като се заредят дни и седмици с мега оскъден сън ти идва да удушиш някого :maad: :comp:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 14 Апр 2008, 22:31

Четааа, четааааа, четаааааа...и се чудя...абе вие от толкова спане-кога си карате баварците, бе ?! 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 14 Апр 2008, 23:00

1 време бащата сяка сутрин ме будеше за даскало ма ся като сам по горен клас и никой не смее да ме бута и ми е мн яко само дето не ходя мн мн на училище :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 15 Апр 2008, 10:03

вече година и полвина (откакто се роди дъщеря ми) не знам какво е наспиване :) всяка сутрин в 7,30 ми бъркат в очите в носа в устата и за капак ме скубят и ме целуват :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 15 Апр 2008, 10:06

emo_pld написа:агресивен . Последната случка от тоя тип беше преди 1 седмица , спя си унас след запой и по едно време усещам , че някой ми отваря вратата на стаята , но продължавам да спя и по едно време някой ме бута и аз в просъница без да погледна дори : "Махай се ве , майкати д**ба". После като си отворих очите видях , че това е чистачката с телефона в ръка и майка я е накарала да ме събуди , че е 14 часа , а имам работа за вършене.!

точно така е станало -> "майка ти ... " :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Купе с 2 врати
Мечтае да кара: Купе с 4 врати
Детайли за колата: Седем напред, две назад

Мнение от ARR_ » 15 Апр 2008, 12:35

Добре сте вие,поне можете да напсувате или хвърлите нещо по дразнителите.
Аз тази сутрин бях напълно безпомощен срещу ВВС на САЩ които имаха полети рано сутринта...
Ако и утре е така на ЛС приемам оферти за ракетни установки(Стрела,Стингър),в краен случей може и зенитно оръдие,но до 30мм.,щото ако е по голямо трудно ще го кача на покрива на блока.

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 16 Апр 2008, 19:10

Аз пък имам една съседка, дето събира парите за входа, и винаги, ама ВИ-НА-ГИ тръгва да ги събира тези пари в неделя следобед към 3-4. И звъни на вратата нагло. Все едно съм длъжен да и отворя, ебаси. Преди три месеца и дадох пари за една година напред и и забраних да ми звъни повече на вратата. А тя вика - "Ми кво ще правим ако увеличат таксата?" А аз - "ми ше ми звъннеш по телефона, да ми кажеш и ще ме питаш кога ще ми е удобно да минеш да ти ги дам!" Ебаси наглата! Не стига, че само наднича зад мен, да ме види какво ново съм си купил за вкъщи, ми иска и да го прави когато си иска...

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 17 Апр 2008, 20:20

Съседите над нас пък един път имаха купон и музиката беше до дупка, а пиратки се мятаха точно под прозореца. След два пъти качванее до горе и забележки нервите ми не издържаха и им подхвърлих един капсул детонатор през прозореца.
После да видиш как цяла нощ беше пълната тишина :mhihi:
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории