Кандидат шофиорите...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Абе Дзвер не мога да изровя темата, но твоето твърдение го беше споменал някои и бяха пуснали снимка на негар професионален скиор с един тигров екип такав:)))))))) 

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Nukem написа:Абе Дзвер не мога да изровя темата, но твоето твърдение го беше споменал някои и бяха пуснали снимка на негар професионален скиор с един тигров екип такав:))))))))

Той ше да е само изключение, доказващо правилото

Възможно е брат. И аз храня надеждата, че жената все някой ден ше стане шофьор, за това й поверявам колата за някой и друг километър... Ама проблемът е в начина на мислене.
- Maverikkk
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW 318i E36 M40B18
Омръзна ми от жени и мен не закачиха! Трябва да се измисли закон с който да се забранява на жените да шофират както е в някои арабски държави. Между другото uricatoli потърси в магазин за бой имат специален препарат, който премахва боя! Около 9 лева е, но върши перфектна работа - остава само ламарина, а боята става подпухнала все едно е вулканична пепел. Успех
Мерцедеса е БМВ-то на пенсионера!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
D3BEP написа:Nukem написа:Абе Дзвер не мога да изровя темата, но твоето твърдение го беше споменал някои и бяха пуснали снимка на негар професионален скиор с един тигров екип такав:))))))))![]()
![]()
![]()
Той ше да е само изключение, доказващо правилото
Възможно е брат. И аз храня надеждата, че жената все някой ден ше стане шофьор, за това й поверявам колата за някой и друг километър... Ама проблемът е в начина на мислене.

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
D3BEP написа:Бате, кой от тримата е негъра? Аз виждам тука двама цигани и един немец![]()
![]()
хахаха, не-човек си ей

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Еми бате щом е така, освен и аз да се примиря и да ви покажа картинки на жена - шофьор. Явно и такива има

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Maverikkk написа:Омръзна ми от жени и мен не закачиха! Трябва да се измисли закон с който да се забранява на жените да шофират както е в някои арабски държави...
Ти луд ли си, вееее??? Ми, кат са напия кой ще ме довози до вкъщи??? Аз тогава имам най-голямо доверие на жената.
Бил съм свидетел как едно момиче изгони брат си от колата след като беше паднал от един голф с думите "Бегай, веее, не моеш да караш. Като се научиш тогава ще се качваш" и излезе напред с вратите от бензностанцията. После утрепа голфа и запали спирачките.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3