ПРЕЖИВЕЛИЦИ ПО ТРАКИЯ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 24 Мар 2008, 23:18

мойта със 120 е на 6000, деба тез ис-ки :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 25 Мар 2008, 0:27

значи чувал съм някви митове и легенди за такъв пернишки трабант с двигател от гол или нещо друго,но със сигурност съм виждал и той е вече с регистрация и технотест син шумеснки голф,пардон -трабант с двигател КР 139 коня-двигател окачвнае скоростна кутия са си кр-ови.Миналта година май се появви и на божура,ма не съм сигурен дали се пуска 8)
тва е единствената снимка която намерих засега Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Re: ПРЕЖИВЕЛИЦИ ПО ТРАКИЯ

Мнение от someone » 25 Мар 2008, 10:34

митака-сливен написа:Не издържах и от пета свалих на трета и като я настъпих с два крака се изпълних от кеф щото оня все едно спря...

И аз много и се радвах на is-ката като я взех преди три години, ама чак пък такива истории...и то във форума...:ok: друго си е да го разкажеш на маса, дето на другата сутрин от махмурлука никой няма да го помни...ама черно на бяло...:mhihi:

Предложение към админите: не е лошо да се помисли за подфорум озаглавен "Страхотни измишльотини"... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 25 Мар 2008, 10:47

:mhihi: :mhihi: :mhihi: от пета ако си бил на моторна спирачка надолу по някои баир, ДА и си решил да дръпнеш се едно те блъска някои отзад ДА ама да си караш по равното на пета и да удариш 3-та некакси :confused: маи наистина ти е много нова тройката (имам предвид като автомобил за теб, а не като дата на производство). Мухахахахахаахах ама в интерес на истината не сме ли СЕКТАНТИ, ако някои се загледа в първия пост ще види че там има и един трабант дето е летял покрай БМВ-то ама ние сички сме захапали "от 5-та на 3-та - тва ми мяза на експеримент някакъв :mhihi: :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Satanans4o » 25 Мар 2008, 11:00

spacepl написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: от пета ако си бил на моторна спирачка надолу по някои баир, ДА и си решил да дръпнеш се едно те блъска някои отзад ДА ама да си караш по равното на пета и да удариш 3-та некакси :confused: маи наистина ти е много нова тройката (имам предвид като автомобил за теб, а не като дата на производство). Мухахахахахаахах ама в интерес на истината не сме ли СЕКТАНТИ, ако някои се загледа в първия пост ще види че там има и един трабант дето е летял покрай БМВ-то ама ние сички сме захапали "от 5-та на 3-та - тва ми мяза на експеримент някакъв :mhihi: :D

Бе аз кат гледам и твоита петица не и е много нова годината на производство :lol: ,и моита е на толкоз :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 25 Мар 2008, 11:31

Аз лятото като се връщах от морето един ме мина а аз карах с 220км ма беше CL ;)
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 25 Мар 2008, 11:47

Ако става въпрос за един син трабант който като се замисля е единственния в Перник който е способен да развие такава скорост с него шега не бива.На един приател баща му го произведе.С двигател от Ланча е, но не съм сигурен за какви коне става въпрос.До скоро беше с 4 карбуратора Вебер, а от няколко месеца е инжекция.Ако има интерес мога да постна снимки и по-подробна информация.Човека е ненормален!Каквото реши го прави.Преди време имаше и статия в един вестник за него, но си спомням, че трабанта беше още проект тогава.Въпросната статия беше със заглавие "Перничанин направи Monstertruck от скраб" и вобше не преувеличават.Купето е от некаква американка, шасито от молотовка, а двигателя от Ивеко Дейли.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 25 Мар 2008, 11:49

l-s написа:Аз лятото като се връщах от морето един ме мина а аз карах с 220км ма беше CL ;)

Кофти е чуството да караш с 220 и да ти се наложи да се прибираш в средна лента,че някой ще те изпреварва...на мен ми се случи като отивах към събора мин.година...едно бяло порше ме изпревари като спрял :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 25 Мар 2008, 12:00

Най-кофтито е да си на 2 гуми с 250 и да те задмине няква S класа :mhihi:
На един познат му се случило това като се прибирал от София с "новото" си сузуки :mhihi:
А аз миналия уикенд се качих в аудито на Кабаджов, онуй дето дава 11-ки на Божура.. е няма такова усещане.. :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M3
Мечтае да кара: Космически кораб

Мнение от KFZ-Handler » 25 Мар 2008, 13:07

И така се зарибих тия дни да ходя и аз по тия сбирки, гледам че в София на доста места се събирате и не мога да реша на коя от сбирките да отида, а и стикери искам да си купя...

:shock: :shock: :shock:

Купи си трабант и си вземи стикери от техния форум ! :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 25 Мар 2008, 14:02

:yes:

Потребител
Аватар

Мнение от haspel » 25 Мар 2008, 16:59

Лелеееееееееееееееееее :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Лудиии :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 25 Мар 2008, 18:13

защо ми се струва че е 6цилиндров двг??от ВР6 ????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 25 Мар 2008, 19:42

Колеги и аз днеска към 11:00 11:30 до общината във варна се смях на един син трабант с огромен централно разположен ауспух и спойлер по-голям от предния капак, ама как опъна не е истина :shock: :shock: :shock:
П.С. Представям си го срещу некой голфаджия :mhihi:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 25 Мар 2008, 20:08

Тоше, стига си писал тука, ами публикувай втората част, че нямам търпение :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории