ПРЕЖИВЕЛИЦИ ПО ТРАКИЯ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Andronoff
- триногата
-
мойта със 120 е на 6000, деба тез ис-ки 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
значи чувал съм някви митове и легенди за такъв пернишки трабант с двигател от гол или нещо друго,но със сигурност съм виждал и той е вече с регистрация и технотест син шумеснки голф,пардон -трабант с двигател КР 139 коня-двигател окачвнае скоростна кутия са си кр-ови.Миналта година май се появви и на божура,ма не съм сигурен дали се пуска
тва е единствената снимка която намерих засега

тва е единствената снимка която намерих засега
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Re: ПРЕЖИВЕЛИЦИ ПО ТРАКИЯ
митака-сливен написа:Не издържах и от пета свалих на трета и като я настъпих с два крака се изпълних от кеф щото оня все едно спря...
И аз много и се радвах на is-ката като я взех преди три години, ама чак пък такива истории...и то във форума...

Предложение към админите: не е лошо да се помисли за подфорум озаглавен "Страхотни измишльотини"...

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)

- Satanans4o
- кандидат ентусиаст
-
spacepl написа::mhihi:![]()
от пета ако си бил на моторна спирачка надолу по някои баир, ДА и си решил да дръпнеш се едно те блъска някои отзад ДА ама да си караш по равното на пета и да удариш 3-та некакси
маи наистина ти е много нова тройката (имам предвид като автомобил за теб, а не като дата на производство). Мухахахахахаахах ама в интерес на истината не сме ли СЕКТАНТИ, ако някои се загледа в първия пост ще види че там има и един трабант дето е летял покрай БМВ-то ама ние сички сме захапали "от 5-та на 3-та - тва ми мяза на експеримент някакъв
![]()
Бе аз кат гледам и твоита петица не и е много нова годината на производство

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Ако става въпрос за един син трабант който като се замисля е единственния в Перник който е способен да развие такава скорост с него шега не бива.На един приател баща му го произведе.С двигател от Ланча е, но не съм сигурен за какви коне става въпрос.До скоро беше с 4 карбуратора Вебер, а от няколко месеца е инжекция.Ако има интерес мога да постна снимки и по-подробна информация.Човека е ненормален!Каквото реши го прави.Преди време имаше и статия в един вестник за него, но си спомням, че трабанта беше още проект тогава.Въпросната статия беше със заглавие "Перничанин направи Monstertruck от скраб" и вобше не преувеличават.Купето е от некаква американка, шасито от молотовка, а двигателя от Ивеко Дейли.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
l-s написа:Аз лятото като се връщах от морето един ме мина а аз карах с 220км ма беше CL
Кофти е чуството да караш с 220 и да ти се наложи да се прибираш в средна лента,че някой ще те изпреварва...на мен ми се случи като отивах към събора мин.година...едно бяло порше ме изпревари като спрял

- Andronoff
- триногата
-
Най-кофтито е да си на 2 гуми с 250 и да те задмине няква S класа
На един познат му се случило това като се прибирал от София с "новото" си сузуки
А аз миналия уикенд се качих в аудито на Кабаджов, онуй дето дава 11-ки на Божура.. е няма такова усещане..

На един познат му се случило това като се прибирал от София с "новото" си сузуки

А аз миналия уикенд се качих в аудито на Кабаджов, онуй дето дава 11-ки на Божура.. е няма такова усещане..

- KFZ-Handler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Космически кораб
И така се зарибих тия дни да ходя и аз по тия сбирки, гледам че в София на доста места се събирате и не мога да реша на коя от сбирките да отида, а и стикери искам да си купя...

Купи си трабант и си вземи стикери от техния форум !

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Колеги и аз днеска към 11:00 11:30 до общината във варна се смях на един син трабант с огромен централно разположен ауспух и спойлер по-голям от предния капак, ама как опъна не е истина
П.С. Представям си го срещу некой голфаджия

П.С. Представям си го срещу некой голфаджия

От тогава русото не е на мода.
- Andronoff
- триногата
-
Тоше, стига си писал тука, ами публикувай втората част, че нямам търпение

44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3