Как избягах на 1 куки :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- SKR-BMW
- Потребител
-
- Мечтае да кара: E92 M3
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Бе имаше една реклама на някакви автомобили, дето пича си я покриваше с някакво много хитро покривало и тя изглеждаше като стара бричка. Може следващия път и това да пробваш като те гонят - хоп, покриваш и става Мерц
Има и един още по хитър номер в NFS - като се качиш на тавана на автогарата, и ченгетата сноват около теб, ама не могат да те хванат, и също, като минеш през колонката на бензиностанцията става леко БУУУУМ и им отвличаш вниманието - така имаш време да им се измъкнеш

Има и един още по хитър номер в NFS - като се качиш на тавана на автогарата, и ченгетата сноват около теб, ама не могат да те хванат, и също, като минеш през колонката на бензиностанцията става леко БУУУУМ и им отвличаш вниманието - така имаш време да им се измъкнеш

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
не си заслужава да бягаш без причина......, не за друго ама ако ти запомнят колата и следващия път те хванат ще береш ядове.
Казвам ти го от личен опит
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
hemicharger написа:не си заслужава да бягаш без причина......, не за друго ама ако ти запомнят колата и следващия път те хванат ще береш ядове.
е той и следващия път ще им избяга ... с тфа БМВ има ли хващане

- baricade
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8T 4x4
- Мечтае да кара: RS6
bam-bam написа:hemicharger написа:не си заслужава да бягаш без причина......, не за друго ама ако ти запомнят колата и следващия път те хванат ще береш ядове.
е той и следващия път ще им избяга ... с тфа БМВ има ли хващане

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Как са го засякли отзад, че кара с превишена скорост? Ебаси и гъзарският радар са имали. Най-вероятно просто са си карали с включен буркан (акция респект) и са отишли на бензиностанцията да хапнат сандвич или да се изакат. Просто не са знаели, че преследват някой
Ама поне младежът си е измил колата.

Ама поне младежът си е измил колата.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Абе на вас майтап ви се струва ама верно ги познават колите само по цвят...
Един път с един приятел си пътуваме с черно Е30 кабрио със свален таван и на влизане на магистралата той тръгва да изпреварва неправилно и гледаме на входа точно застанали нашите пичове... Мята такъв палката да ни спре ама ние директно си го подминахме... Беше лято и беше си светло... Яко адреналин нахлува в нас... Намалихме след малко пуснахме другата кола където пътуваха другите наши хора... След малко ни звънят и ни казват че напред има кукери по магистралата и оглеждат колите... Ние спряхме вдигнахме тавана и продължихме...и по едно време по-напред една патрулка тръгва да ни гони...Обаче ние пичове такива... Спираме си съвсем нормално...Ченгето дойде провери документите... И вика : " Момчета, вие май не сте спрели на колегите до Чирпан, на влизане по магистралата?" И ние двамата ама в един глас : " Нееее няма такова нещо... Някво объркване е станало! " И оня вика ок де айде чао явно е била друга кола...
Иначе по това време по магистралата кой знае колко много черни бмвта Е30 кабрио са се движели...

Един път с един приятел си пътуваме с черно Е30 кабрио със свален таван и на влизане на магистралата той тръгва да изпреварва неправилно и гледаме на входа точно застанали нашите пичове... Мята такъв палката да ни спре ама ние директно си го подминахме... Беше лято и беше си светло... Яко адреналин нахлува в нас... Намалихме след малко пуснахме другата кола където пътуваха другите наши хора... След малко ни звънят и ни казват че напред има кукери по магистралата и оглеждат колите... Ние спряхме вдигнахме тавана и продължихме...и по едно време по-напред една патрулка тръгва да ни гони...Обаче ние пичове такива... Спираме си съвсем нормално...Ченгето дойде провери документите... И вика : " Момчета, вие май не сте спрели на колегите до Чирпан, на влизане по магистралата?" И ние двамата ама в един глас : " Нееее няма такова нещо... Някво объркване е станало! " И оня вика ок де айде чао явно е била друга кола...
Иначе по това време по магистралата кой знае колко много черни бмвта Е30 кабрио са се движели...

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Хехе Мен така ме спират ченгетата и ме питаха защо като са пуснали бурканите не съм свил в някоя уличка да се скрия
И то наи сериозно си ме питаха !!!
А аз карам си и покраи автогарата в гр.Разлог вечер гледам широко тъмно няма никой и си мисля колко е удобно за една врътка и гаджето ме поизнерви че трябва да се върне в тях и аз влизам и обръщам с газ и ръчна вътре в автогарата а те патрулката там в тъмното
излизам с мръсна газ и пищене на гуми и надоло си карам кротко с 20км/ч
Даже като ги видях помислих, че са тръгнали за на някаде и им давам път леко в дясно и си карам а те пред мен ме блокират и спират и аз даже очуден въобще не схващам за какво ме спират

И то наи сериозно си ме питаха !!!
А аз карам си и покраи автогарата в гр.Разлог вечер гледам широко тъмно няма никой и си мисля колко е удобно за една врътка и гаджето ме поизнерви че трябва да се върне в тях и аз влизам и обръщам с газ и ръчна вътре в автогарата а те патрулката там в тъмното

Даже като ги видях помислих, че са тръгнали за на някаде и им давам път леко в дясно и си карам а те пред мен ме блокират и спират и аз даже очуден въобще не схващам за какво ме спират

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Аз пък на едни така им избягах, даже и аз не разбрах, че съм им избягал, такъв зверски обратен направих (на много забранено, 2-3 непрекъснати линии, релси, дрън-дрън), а фуражката тръгнал да ме спира, аз въобще не съм го и видял, то за дупки ли да гледаш, за идиоти по улиците или за фуражки, просто си продължих, какво да направя, че се е скрил като мишка и е без жилетка или каквито и да е отразители и на тъмно. Та другите 3-ма в колата, учудени
-Абе що не спре на полицайте?
-Кви полицай ве?
-Е ония където тръгнаха да те спират
-Е не ги видях
-Е сега ще ги видиш
-Друг път - последвано от БЪРЗА 2-ра
Иначе да не спреш умишлено на
полицай си е чисто малоумие. Да не говорим, ако пък те гонят.
-Абе що не спре на полицайте?
-Кви полицай ве?
-Е ония където тръгнаха да те спират

-Е не ги видях
-Е сега ще ги видиш
-Друг път - последвано от БЪРЗА 2-ра

Иначе да не спреш умишлено на

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Аз един път си карах в София и съм на народно събрание 1-ва кола , чакам регулировчика да ми даде сигнал да мина и си говора по GSM-a. Таман го доближавам и той ми прави жестове с ръка - да спра и да отида на паркинга при патрулката, явно защото говорех по GSM-а, да ме глобят, но на мен ме ми се понрави това и му махнах с ръка давайки му знак : Чакай...
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
аз пък си мислих че GTA е игра

Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3