Преживелици по Пловдивско
Модератори: mitaka7, Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
aaa сега се сетих, че чичко полицай ме питаше и защо имам 2 джанти в багажника .... е обяснението беше че с тия дупки по пътя ми траат резервни за да стигна от А до Б
и на него вече му писна да ни слуша и ни отпрати
а Печнев в тоя момент размахваше водната попма пре муцуната на другия полицай хаахха

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
баси ахтунг-а тая история,се чудиш-се смееш ли кво да прайш 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
ако ви бяха писали акт дали щеше да пише следното:
"спряхме такси марка БМВ модел МЗ (не ем три а мъзъ
) с несъобразена скорост за такси и пътна настилка което возеше един индивид със слабо телосложнение който ни заплашваше да ни замери със самоделно взривно устройство наподобяващо водна помпа
...олеле майко...един път да пуснете една история и да започва " днес си изкарахме добре и нямаше НИКАКВИ инциденти " 
"спряхме такси марка БМВ модел МЗ (не ем три а мъзъ

- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Sharo написа:aaa сега се сетих, че чичко полицай ме питаше и защо имам 2 джанти в багажника .... е обяснението беше че с тия дупки по пътя ми траат резервни за да стигна от А до Би на него вече му писна да ни слуша и ни отпрати
а Печнев в тоя момент размахваше водната попма пре муцуната на другия полицай хаахха
grnka написа:ако ви бяха писали акт дали щеше да пише следното:
"спряхме такси марка БМВ модел МЗ (не ем три а мъзъ) с несъобразена скорост за такси и пътна настилка което возеше един индивид със слабо телосложнение който ни заплашваше да ни замери със самоделно взривно устройство наподобяващо водна помпа
...олеле майко...един път да пуснете една история и да започва " днес си изкарахме добре и нямаше НИКАКВИ инциденти "

Нема такъв филм като ваща история момчета. Важното, е че накрая все пак сте успяли да се приберете.

- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
лудо преживяване е било..радвам се че сичко е свършило добре
разказа беше много добър и което е наи важното беше написан забавно :-) е човек колкото и да е силен се някога се пренася във вечните е30 ловни полета

разказа беше много добър и което е наи важното беше написан забавно :-) е човек колкото и да е силен се някога се пренася във вечните е30 ловни полета

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Понякога стават и такива неща, но така ставаме още по-силни
Тогава се стичат хората на помощ и се вижда за какъв отбор говорим тук-а
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- Illusion
- Бургаското явление
-
След толкова приключения... Страшен филм
А аз споменавала ли съм, че не сте добре?
А аз споменавала ли съм, че не сте добре?
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

софийският психодиспансер и пловдивският са сложили снимки на братя пенчеви (как звучи само... the Bonano brothers from Brooklyн демек Люлин ) с парична награда...единият големият му викат Слаб и познава 302 техники как да изкорми човек и как да убие човек с авточасти та затова и катафалката и другият е добре известен садист-изнасилвач на М20
познавам ги и двамата от години и...мале мале!

- Andronoff
- триногата
-
grnka написа:софийският психодиспансер и пловдивският са сложили снимки на братя пенчеви (как звучи само... the Bonano brothers from Brooklyн демек Люлин ) с парична награда...единият големият му викат Слаб и познава 302 техники как да изкорми човек и как да убие човек с авточасти та затова и катафалката и другият е добре известен садист-изнасилвач на М20познавам ги и двамата от години и...мале мале!

Ама голяма "веселба" е било де

И то в един момент вече .. от ядове и нерви става смешно, пък и ония в аудито са дали голям принос за доброто настроение

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
grnka написа:софийският психодиспансер и пловдивският са сложили снимки на братя пенчеви (как звучи само... the Bonano brothers from Brooklyн демек Люлин ) с парична награда...единият големият му викат Слаб и познава 302 техники как да изкорми човек и как да убие човек с авточасти та затова и катафалката и другият е добре известен садист-изнасилвач на М20познавам ги и двамата от години и...мале мале!
садист-изнасилва4:mhihi:

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2