Полято Ауди в Пловдив

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 04 Мар 2008, 13:04

Satanans4o написа:Абе нз ама баща м ие настояш военен кара ауди 80 и има Макоров :mhihi: :lol: ,а за постъпката лошо си направил да беше с бмв ама ти ся с някво смотаняшко пежо,тряало издеш куршума.

:mhihi:
Кой за колкото има.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paparazzo » 04 Мар 2008, 14:30

Satanans4o написа:Абе нз ама баща м ие настояш военен кара ауди 80 и има Макоров :mhihi: :lol: ,а за постъпката лошо си направил да беше с бмв ама ти ся с някво смотаняшко пежо,тряало издеш куршума.

ей-такива като него не ги разбирам-всички правим грешки-то е ясно-не е трудно да се извиниш-ама като тоя момък-аман....
:confused: :confused: :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 04 Мар 2008, 15:17

карайте с малко повече съобразителност, на никого не му е приятно да го залива кална вода особено, ако скоро е къпал колата ...

браво, че не сте го и поударили! Евала за тва, ама ми е съгражданин (ЕН - Плевен)
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 04 Мар 2008, 15:30

Колега, ако и мен ме умокриш така и аз ще те гоня да те ступам :mhihi: па тогава ше ми падне пердето и въобще нема да видя колко хора сте и кой колко е висок :mhihi: :lol: . Наистина си виновен и в такъв случай спираш, извиняваш се, па ако ти скочи тогава яка тупалка и за него :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 04 Мар 2008, 17:24

За пича по-горе, които плюеше пежо. Пежо правят добри коли, особенно двигателите им, които са съвместен проект на бмв, митсубиши и пежо. Аз с тоя влак, като прескокна забавянето, което е до 30 така се изстрелва, че съм се чудел дали дизел съм му сипал, а съм с малкия двигател 90/110кс. Лично аз съм фен само на мб и бмв, ама 2.7 HDI/V6 с 204к.с+ двигателя на франзуците, ама изобщо не е за подценяване.
Виждал съм, какво прави 407 купе с двойно турбо, което тежи 1700кг и ако видиш, и ти ще разбереш за какво говоря.
Лошото е че подръжката им е прекалено скъпа има части, които са по-скъпи от на мерджани.

genchovw написа:Колега, ако и мен ме умокриш така и аз ще те гоня да те ступам :mhihi: па тогава ше ми падне пердето и въобще нема да видя колко хора сте и кой колко е висок :mhihi: :lol: . Наистина си виновен и в такъв случай спираш, извиняваш се, па ако ти скочи тогава яка тупалка и за него :mhihi:

Бе, не мога да разбера, какво ще направиш като набиеш някой, коите те е омокрил да не би да му искаш кинти за автомивка. :mhihi:
Иначе аз се извиних, щото си бях виновен, ама по принцип тия дето се дървят много знаеш де свършват.
Целта на темата ми беше да провокирам да не се нервираме толкова, всякви идиоти има, които волно или неволно ни нервират, ама не всеки трябва да прави малоумни каскади.
Тоя, какво си е мислил, че като съм го опръскал аре да правим каскади от нфс-то. Почвам да си мисля, че някои хора изобщо не вярват в наща съдебна система. При 4 свидетеля и на централен булевард, недай си боже да беше излезнал от колата си един от 2-та ни щепе да бъде в гипс, и в 2-та слуачая така ще го насъдя, че няма 2-ри път да си помисли за саморазправия.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 04 Мар 2008, 18:01

acer написа:
genchovw написа:Колега, ако и мен ме умокриш така и аз ще те гоня да те ступам :mhihi: па тогава ше ми падне пердето и въобще нема да видя колко хора сте и кой колко е висок :mhihi: :lol: . Наистина си виновен и в такъв случай спираш, извиняваш се, па ако ти скочи тогава яка тупалка и за него :mhihi:

Бе, не мога да разбера, какво ще направиш като набиеш някой, коите те е омокрил да не би да му искаш кинти за автомивка. :mhihi:
Иначе аз се извиних, щото си бях виновен, ама по принцип тия дето се дървят много знаеш де свършват.
Целта на темата ми беше да провокирам да не се нервираме толкова, всякви идиоти има, които волно или неволно ни нервират, ама не всеки трябва да прави малоумни каскади.
Тоя, какво си е мислил, че като съм го опръскал аре да правим каскади от нфс-то. Почвам да си мисля, че някои хора изобщо не вярват в наща съдебна система. При 4 свидетеля и на централен булевард, недай си боже да беше излезнал от колата си един от 2-та ни щепе да бъде в гипс, и в 2-та слуачая така ще го насъдя, че няма 2-ри път да си помисли за саморазправия.

Колега, не мислиш ли че е малко нагло от твоя страна да напръскаш някой с кална мизерия, осъкатиш дрехи примерно за 500 кинта и да кажеш лицемерно "Извинявай братле не исках", правилното е вадиш 100лв от тарикатския си джоб и покриваш щетите които си направил, ами я си представи, че човека който си умизерил е некой бизнесмен или бизнесдама дошъл/а на делова среща в Пловдив без допълнителни дрехи :dunno:

Колега има на кого да се дървя, но това не си ти :mhihi: ,
И кво ще съдиш, ти си го опръскал ти ще съдиш :lol: Нали се сещаш че това че си го опръскал също се наказва от закона, трябвало е просто да ти запише номерчето и с едно свидетелче при куките, а те оттам си знаят работата ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 04 Мар 2008, 18:36

Еми то и качулатите не трябваше да взривят хиляди хора на 11-ти сепмтември, ама го направиха.
Няма значение какъв е човека, да беше казал щях да му платя химическото чистене, понеже бях виновен и не съм го направил нарочно, нито съм тарикатче.
Виждам, че си от Пловдив, знаеш какъв е моста за кичука представи си изпреварване там и набиване на спирачки.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 04 Мар 2008, 19:50

Ако беше казал... :mhihi:
Като знаеш какъв е моста кво караш така?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 04 Мар 2008, 20:32

acer написа:Еми то и качулатите не трябваше да взривят хиляди хора на 11-ти сепмтември, ама го направиха.
Няма значение какъв е човека, да беше казал щях да му платя химическото чистене, понеже бях виновен и не съм го направил нарочно, нито съм тарикатче.
Виждам, че си от Пловдив, знаеш какъв е моста за кичука представи си изпреварване там и набиване на спирачки.

Абе Колега, че и той е башка луд спор няма :mhihi:
Айде със здраве ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 04 Мар 2008, 21:42

теб тоя с яйцето да не те е правил с опакото на уя бре :mhihi:
имаше един виц за Иванчо, салама и телето, ама и да ти го кажа едва ли ще го разбереш ;)

Иначе към автора: браво за сдържаността, всеки прави грешки, понякога ги осъзнаваме чак когато сме ги направили, важното е да ги осъзнаем и разберем :)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ivanhow » 04 Мар 2008, 23:30

Като татенцето има макаров и кара Ауди 80 кво от това. И ако беше с БМВ кво.Тогава сигурно щеше да го поздравиш за постъпката.Много си умен.Няма що.Като съдя по писаното по добре първо вземи книжка и тогава говори за тате за макаровия и др. Повярвай ми нито съм военен нито полицай но на тате пищова пред моя е като воден пистолет. Дай боже по-малко хора да мислят като теб. Ше ти го кажа най-искрено-ПОРАСНИ БЕ ДЕЧКО

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 05 Мар 2008, 11:26

аве Acer кво се впрягаш за глупости - неволно е станало и толкова, голяма работа опръскал си го, кво да не си му счупил крак я - ще оживее, че е неприятно неприятно е ама в краина сметка се случва. Които иска да не го пръскат колите да си стои в къщи и да зяпа телевизия. Кви са тия изказвания за пари да му даваш и т.н. абсолютни глупости, аз като се крепна зад някои тир на шипка после като слезнем долу кво да му искам 5 лв. за бензин ли. по-скоро го прати при кмета - от него да си иска парите отколкото ти да му даваш :)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Мар 2008, 12:09

spacepl написа:аве Acer кво се впрягаш за глупости - неволно е станало и толкова, голяма работа опръскал си го, кво да не си му счупил крак я - ще оживее, че е неприятно неприятно е ама в краина сметка се случва. Които иска да не го пръскат колите да си стои в къщи и да зяпа телевизия. Кви са тия изказвания за пари да му даваш и т.н. абсолютни глупости, аз като се крепна зад някои тир на шипка после като слезнем долу кво да му искам 5 лв. за бензин ли. по-скоро го прати при кмета - от него да си иска парите отколкото ти да му даваш :)
:yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Satanans4o » 05 Мар 2008, 14:08

ivanhow написа:

Като татенцето има макаров и кара Ауди 80 кво от това. И ако беше с БМВ кво.Тогава сигурно щеше да го поздравиш за постъпката.Много си умен.Няма що.Като съдя по писаното по добре първо вземи книжка и тогава говори за тате за макаровия и др. Повярвай ми нито съм военен нито полицай но на тате пищова пред моя е като воден пистолет. Дай боже по-малко хора да мислят като теб. Ше ти го кажа най-искрено-ПОРАСНИ БЕ ДЕЧКО

Първо не ме познаваш,че да ми казваш,второ да ти снимам личната карта искаш ли,имам книшка от една година,и бмв-то ми го купил баща ми,караи си 190-ката :lol: и си гледаи живота и не ми казваи какво да правя

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Satanans4o » 05 Мар 2008, 14:10

Zapa написа:

теб тоя с яйцето да не те е правил с опакото на уя бре :mhihi:
имаше един виц за Иванчо, салама и телето, ама и да ти го кажа едва ли ще го разбереш ;)

Иначе към автора: браво за сдържаността, всеки прави грешки, понякога ги осъзнаваме чак когато сме ги направили, важното е да ги осъзнаем и разберем :)

Абе еи пловдивски боклук нещастен караи си жигулата и си гледаи работата,ко искаш да се срещнем да видим кои как ме е правил

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории