една моя случка
Модератори: mitaka7, Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Fking написа:BMWPetar написа:Fking написа:браво бе МЪЖ
Понеже някой се опитва да те изпревари, дай да се изтрепем.......
Според мен "МЪЖА" с мегана е карал по-опасни.
Човека просто е искал да изпревари, но как да го направи като в дясно има автобус а в ляво нашия герой......
добре ве отворко
"Човекът " няма право да изпреварва там има знак пътя криволичи , мокро и хлъзгаво е , изпреварването опасно е меко казано
saarak написа:Абе според мене и двамата сте за бой ама ... Какво ти пречи в такъв случай да му напраиш място на джигита да се разкара, пък после да си караш където, както и с колкото си искаш. Мен примерно не ми пука кой от къде ме изпреварва, какви правила нарушава и как кара - стига да не ме застрашава. Я си представи сега ти, че на тоя примерно жена му е била в болница и наистина е искал да стигне някъде бързо, а ти си си търсил причина да се изявиш като малоум просто. Я си представи, че тоя не беше тръгнал сам, а с най-добрия си приятел който е републикански шампион по борба в тежка категория да речем. Адски ми писва по цял ден да гледам по улиците тъпи копелета, които реагират първосигнално - трепайте се, нямам нищо против, ама ако след тебе имаше още един който е решил да се е засилил, можеше и да не можеш да я пуснеш тая тема сега.
Имай едно на ум, че всеки път като врътнеш ключа на стартера си с единия крак в затвора с другия в гроба!
добре си го написал наистина има логика. за примера с жена му където ми каза се сетих за един друг случаи. На паркинга на аптека един е паркирал на две места и друг идва да паркира и го псува като вижда че е заел и двете. А на човекът детето му умира и е в болница тои е отишъл за лекарства

това последното също е много вярно
Re:
[quote="slav4o1"][/quote]
Добре сега каква ти е идеята да пуснеш тази тема? Да ти съчувстваме ли, да ти ръкопляскаме колко добре си опазил закона от него (да не те изпревари на забраненото) или как добре си го наказал удряйки го отзад (съвсем законно?!) и изплювайки му се????
Нещо май те гони коплекса за малоценност - "Аз си зех Волво под наем, тоа пъ с това ренде на къв пъ ми съ прай ся?"
пс Аре не ми отговаряй по-добре, а си помисли върху въпроса, ако бяха две черни G-класи...
пс2 .. и още нещо спомняш ли си как военния Мечев отказа "звездата" Стойчо Стоилов от активния спорт...
Добре сега каква ти е идеята да пуснеш тази тема? Да ти съчувстваме ли, да ти ръкопляскаме колко добре си опазил закона от него (да не те изпревари на забраненото) или как добре си го наказал удряйки го отзад (съвсем законно?!) и изплювайки му се????
Нещо май те гони коплекса за малоценност - "Аз си зех Волво под наем, тоа пъ с това ренде на къв пъ ми съ прай ся?"
пс Аре не ми отговаряй по-добре, а си помисли върху въпроса, ако бяха две черни G-класи...
пс2 .. и още нещо спомняш ли си как военния Мечев отказа "звездата" Стойчо Стоилов от активния спорт...
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530D xDrive
slav4o1 написа:saarak написа:Абе според мене и двамата сте за бой ама ... Какво ти пречи в такъв случай да му напраиш място на джигита да се разкара, пък после да си караш където, както и с колкото си искаш. Мен примерно не ми пука кой от къде ме изпреварва, какви правила нарушава и как кара - стига да не ме застрашава. Я си представи сега ти, че на тоя примерно жена му е била в болница и наистина е искал да стигне някъде бързо, а ти си си търсил причина да се изявиш като малоум просто. Я си представи, че тоя не беше тръгнал сам, а с най-добрия си приятел който е републикански шампион по борба в тежка категория да речем. Адски ми писва по цял ден да гледам по улиците тъпи копелета, които реагират първосигнално - трепайте се, нямам нищо против, ама ако след тебе имаше още един който е решил да се е засилил, можеше и да не можеш да я пуснеш тая тема сега.
Имай едно на ум, че всеки път като врътнеш ключа на стартера си с единия крак в затвора с другия в гроба!
добре си го написал наистина има логика. за примера с жена му където ми каза се сетих за един друг случаи. На паркинга на аптека един е паркирал на две места и друг идва да паркира и го псува като вижда че е заел и двете. А на човекът детето му умира и е в болница тои е отишъл за лекарстватака и тука НО аз по начина на каране познавам ситуацията то бяха погледи ,намеци криволичи наляво дясно кажи ми и колко ще спечели. Ами ако беше с шампион по какъвто и да е спорт лошо нема бои не отказвам пък и да ям пак няма лошо не съм извадил късмета ама да се праи на отворен и то румънеско не.
това последното също е много вярно
Ех Славчо .... ти аутсайдер ли си анархис ли го раздаваш или расизъма те гони още немога да разбера.... Какво значение има дали е румънец, китаец, швед или българин? Иска да мине човека и търси вариант да те изпревари...като виждаш, че е зорлия ...еми пусни го ...кво ще ти стане? Търсиш си белята човече....
Както колегата по горе беше казал...ако бяха 2 Г класи тогава щех да те питам дали щеше да се правиш на господаря на пътя...
Всички те упрекваме в тази ситуация и ти казваме, че не си бил прав без значение кой е бил...дали българин или чужденец ти пак...баеш ли си баеш....
Ти си знаеш батка....Съвет от мен.... Мисли преди да правиш подобни неща за в бъдеще за да не си счупиш главата някъде и да си скубеш косите после....
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
и после .. поредната тема СЪБИРАМЕ .... щото некои е решил да се прави на мъж ... ама така е като другите ги праим за 2 стинки а наште си ги поощряваме
иначе колега ... евала за постъпката поне гледай като се засичате да няма около вас коли та поне само вие да си се пребиете и да не ме е жал за невините жертви .. пак за вас ше пия 1 бира

иначе колега ... евала за постъпката поне гледай като се засичате да няма около вас коли та поне само вие да си се пребиете и да не ме е жал за невините жертви .. пак за вас ше пия 1 бира

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
slav4o1 написа:...не си е в неговата държава на мъж се праи...
'ми ако има наистина важна причина да мине, примерно жена му ражда или някой от семейството му е пострадал

най мразя като бързам и някой да седи и да ми се прави на мъж, че кара в ограниченията...

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
slav4o1 написа:Fking написа:BMWPetar написа:Fking написа:браво бе МЪЖ
Понеже някой се опитва да те изпревари, дай да се изтрепем.......
Според мен "МЪЖА" с мегана е карал по-опасни.
Човека просто е искал да изпревари, но как да го направи като в дясно има автобус а в ляво нашия герой......
добре ве отворко
"Човекът " няма право да изпреварва там има знак пътя криволичи , мокро и хлъзгаво е , изпреварването опасно е меко казано
А да го блъснеш от келешлък е безопасно?

- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
що се вързвате на теми-партенки не е ми ясно-тая случка според мен не е вярна-просто фантазия-детска история неква...

bam-bam написа:и после .. поредната тема СЪБИРАМЕ .... щото некои е решил да се прави на мъж ... ама така е като другите ги праим за 2 стинки а наште си ги поощряваме
Съгласен съм в този случай с теб бам-бам, според мен не си прав обаче да сравняваш този случай с онези в които "СЪБИРАХМЕ". Дано не видим такива теми повече ще кажа аз и с това мисля, че изчерпваме въпроса. Сигурен съм, че това не е единствения колега който се държи .... неразумно на пътя (днес един с едно е39 как се изряза в насрещното просто ми призля) и съм съгласен, че това по никой начин не трябва да се поощрява. Това обаче няма нищо общо с това да помогнеш на някой в нужда, бил той виновен или невинен ...
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2