Комбинацията от бакшиш и сиган....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 28 Яну 2008, 21:22

Твоята история ми напомня днешния случаи на един с Мерцедес можеби с -класа незнам но беше поне 2004 -5 ...та карам си покраи Стадион славия посока от Каблешков към Овча купел и го оледам как ме изпреварва на завоя ...набутва се в лентата за надясно,в същия момент всички скачат на спирачките защото глупака е в насрешното ...в същия тоя момент светва светофара за направо и тоя диреткно в лентата занаправо ...как не го надъни някой така и неразбрах....Иначе Оня ден много се изкефих на една е39
Отивам да взема едно приятелче от тях със служебната кола за да я измия , и се бях заврял накестерме....трягвам и гледам едни фарове зад мене леко, защото никаква видимост ...пича ме изчака маневрих си и си заминах :bchug: :bchug: :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 28 Яну 2008, 21:24

Твоята история ми напомня днешния случаи на един с Мерцедес можеби с -класа незнам но беше поне 2004 -5 ...та карам си покраи Стадион славия посока от Каблешков към Овча купел и го оледам как ме изпреварва на завоя ...набутва се в лентата за надясно,в същия момент всички скачат на спирачките защото глупака е в насрешното ...в същия тоя момент светва светофара за направо и тоя диреткно в лентата занаправо ...как не го надъни някой така и неразбрах....Иначе Оня ден много се изкефих на една е39
Отивам да взема едно приятелче от тях със служебната кола за да я измия , и се бях заврял накестерме....трягвам и гледам едни фарове зад мене леко, защото никаква видимост ...пича ме изчака маневрих си и си заминах :bchug: :bchug: :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CuMo » 28 Яну 2008, 21:27

Аз пък като чета тоя форум и след това влизам на GTR2 да повъртя малко.... :mhihi:
:smoke:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CuMo » 28 Яну 2008, 21:29

Аз пък като чета тоя форум и след това влизам на GTR2 да повъртя малко.... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CuMo » 28 Яну 2008, 21:31

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 28 Яну 2008, 23:35

SKISA написа:
bam-bam написа:пии една вода и се успокои ;)
не си заслужава за 1 сиганин да лежиш в затвора ... не че щеше да направиш нещо ако го беше стигнал де ама тфа е друга тема ;)
човек в яда си доста глупости пише .. доста супермени има тука но като размислиш ще си на друго мнение

аз водата я пих-са ше пия и за да ми направят колата едно 100лв!
а ти явно добре ме познаваш щом знаеш как съм щял да реагирам...!
ясно е ,че заради едно засичане или каквото и да е човек не се трепе,но ако слезе с некоя щанга или викне още 10 маймуни по станцията познай дали ше седя и ше чакам полиция да ми помогне... ;)

естествено но АКО е велика дума .. ако Левски беше с ботуши а Ботев с каска ся можеха да са живи :)
така че нека да стане пък тогава ще го нищим .. до тогава всичко е в сферата на научната фантастика и филмите за Рамбо и Роки :)
няма нужда да те познавам но ако имаш малко акъл би се замислил дали си заслужава да лежиш некои за 1 калник и тем подобни ... така че няма нужда от такива изрази ... за тфа ти казах като се успокоиш и ти мине ще видиш сам че съм прав ;)

иначе има и много дурги варианти ако искаш да го чупиш ... записваш му номера намираш некои познат да ти каже къде живее .. отиваш в тях и го гръмваш с пушката :lol:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 29 Яну 2008, 0:07

bam-bam написа:.. отиваш в тях и го гръмваш с пушката :lol:

и после като цъфнат полийз мените всички теб ще сочим и ще казваме "той го подстрекаваше,той е виновен..."
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Потребител
Аватар

Мнение от toshomir » 29 Яну 2008, 0:36

Много често бакшиши ми правят път и ме чакат, особено лятото като бачках с един бус.. Обаче сред тях има нереални олигофрени. Много често се срещат и такива, дето бъркат Елантрата/ Вектрата на 5000000000000 км. с "белото такси от оня филм", а шоферчето-брат на Себастиен Льоб. :roll: :confused: Ами са яко организирани, да му лепнеш шамар и 5ма те наобиколили (мангалски синдром). :confused:
8 милиона българи имат щастието да живеят в България. Всички други нямат това щастие, но имат всичко останало.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 29 Яну 2008, 1:13

Преди 1-2 месеца видях що за смотаняци са бакшишите-мангалчета. Късно вечер гледам го един обикаля блока като идиот и неможе да разбере входа, където търси къде е. Изкара цялата улица напред, вместо да завие и да иде от другата страна, тапанара вкрая даде назаден да се връща, кара кара и чувам ПРАС, спира в бронята на паркиран passat а има 2 метра място да се разминат. Вкара първа и си отпраши :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Яну 2008, 2:29

е такива случки все повече и повече ме навеждат на мисълта да си купя една волга с каско и да млатя наред секфи рацери шафиори маршруткаменове и метражии бакшиджани
мама им мръсна на всичките дето си мислят че нотариалният акт за улицата по която се движат е в задния им джоб - мразя такива хора
те са потенциално опасни за движенито - сега като карам по улиците на софия най много се пазя от коли с "туннинг" и кюнец, марпрутки и таксита
въпреки някой метраджии са доста читави шофьори
аиде със здраве
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Яну 2008, 15:58

бакшиша прави път само когато е с клиент!!!щот така му врътка за престой! по тва дали те пуска или не можеш да познаеш дали е с клиент или сам. ако сам никога няма да ти отстъпи.
мангалите .... имам познати мангали ,които са читави,но огромна част от тях са гадове.
за един калник не бих се трепал с човек-то е ясно и съм го написал по-нагоре. казах ,че ще сляза и ще се разправям и сигурно ше му ритна вратата или огледалото,щото те от приказки не разбират. и тогава ако слезе с железо или дойдат 10 жълти гниди ще бъде ...."неизбежна самоотбрана"!!
а мисля,че преди време я описвах тая случка:
в захарна фабрика такси се блъска с ладичка,слизат от ладето 4 пича и просто не се разправят ,а викат КАТ ,но бакшиша се опитва да мести колата,те се разправят с него да не я мести и оня вика 20 коли.
на кръстовището е пожълтяло и всичките с щанги. 4мата пичове ,обаче явно немат нужда от помощни средства и се оправят с целата сган-после писаха и даваха по телевизията ,че са се връщали от тренировка и били некакви шампиони по нещо си....!! имаше един бакшиш с извадено око,4ма със счупени крайници и още много със синини и натъртвания. тва ако имаше как да се запише щеше да е любимия ми филм! от тва по-хубаво е бакшиш да удари полицейска кола и в тех да се намлати маршрутка.....!

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 29 Яну 2008, 17:43

аку на дис :mhihi:
колата има ли каско?има
ти имаш семейство и деца нали?какво да слезеш да се разправяш с една неграмотна торба месо която знае само как да се ебе със себеподобни и да се размножават като хлебарки...с такова "нещо" не се разправяш...въртиш 2-3 телефона на КАТ и т.н. те да се оправят...ако беше спрял ония мангал и каквито са мръсни долни гадове ти тегли един нож и я на ръка я на черен дроб я на далака....жена ти и детето те чакат вкъщи а всъщност татко е в болницата и се бори за всеки дъх...преди да се правите на роки балбоа или джон рамбо или "айрон" майк замбидис :winky: помислете дали си заслужава да свършите я в легло на болница или 24 часа под стража...преди време имах такъв спор с друг потребител на форума обяснявам му ама той не ще да разбере...важното не е колко мускули и т.н. има другия а статусът на психическото му равновесие всмисъл колко е луд другия...има хора които и да им счупиш ръцете и краката ще продължават да се борят докато ви навредят...така че спокойно и без нерви на пътя :roll:
панимаеш товарищ скиса? :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Яну 2008, 17:47

bam-bam написа:

естествено но АКО е велика дума .. ако Левски беше с ботуши а Ботев с каска ся можеха да са живи :)
така че нека да стане пък тогава ще го нищим .. до тогава всичко е в сферата на научната фантастика и филмите за Рамбо и Роки :)
няма нужда да те познавам но ако имаш малко акъл би се замислил дали си заслужава да лежиш некои за 1 калник и тем подобни ... така че няма нужда от такива изрази ... за тфа ти казах като се успокоиш и ти мине ще видиш сам че съм прав ;)

иначе има и много дурги варианти ако искаш да го чупиш ... записваш му номера намираш некои познат да ти каже къде живее .. отиваш в тях и го гръмваш с пушката :lol:

Кой говори, че трябва да го убиваш? Като му строшиш всички пръсти на ръцете..... кво толкова.... няма да те осъдят така лесно - наранил се е при удара... синини да има нещо случайно?!? Отпечатъци ли ще вземат? Пък той после нека седи дома да му зарастват пръстетата, докато му тече лизинга... пък да видим после как ще е....

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Яну 2008, 17:58

grnka написа:аку на дис :mhihi:
колата има ли каско?има
ти имаш семейство и деца нали?какво да слезеш да се разправяш с една неграмотна торба месо която знае само как да се ебе със себеподобни и да се размножават като хлебарки...с такова "нещо" не се разправяш...въртиш 2-3 телефона на КАТ и т.н. те да се оправят...ако беше спрял ония мангал и каквито са мръсни долни гадове ти тегли един нож и я на ръка я на черен дроб я на далака....жена ти и детето те чакат вкъщи а всъщност татко е в болницата и се бори за всеки дъх...преди да се правите на роки балбоа или джон рамбо или "айрон" майк замбидис :winky: помислете дали си заслужава да свършите я в легло на болница или 24 часа под стража...преди време имах такъв спор с друг потребител на форума обяснявам му ама той не ще да разбере...важното не е колко мускули и т.н. има другия а статусът на психическото му равновесие всмисъл колко е луд другия...има хора които и да им счупиш ръцете и краката ще продължават да се борят докато ви навредят...така че спокойно и без нерви на пътя :roll:
панимаеш товарищ скиса? :mhihi:

ела на су ексигисо тора его...!! :mhihi: филе!
не си чел правилно. аз няма да се бия с него ,защото сме щели да се ударим!щот не се удархме,а не се удархме ,заради това ,че реагирах бързо. ще се биеме след като се скараме и ако ми налети. аз също съм бил виновен за ситуации на пътя и се извинявам на човека.ако беше дигнал ръка да се извини сега нямаше да има тема-въпреки че понякога извинението не стига. колата има каско,но майка ми няма а беше на дясната седалка и щеше да стане мазало ако не бях избегнал удара.
точно защото психически има всякакви човек/говоря за нормалните хора ,каквито надяваме се сме повечето/ трябва да е готов на всичко във всеки момент ,за да се защити.
ето ти ситуация: слизам и му викам - кво праиш бе!?!? той отговаря -я си еби майката! аз почвам неговата майка ,той се връща до колата,вика по радиостанцията още гадове и аз кво....!?!? седя си и викам -недейте така ,сега ше дойде полиция ,ще се разберем!! и докато чакам полицията ставам на салата.
а ситуацията може да се развие и по друг начин...! ще разкажа друг път.
смятам ,че мутрите и говедата и сиганите и секви други твари взимат повече жертви от редиците на нормалните,защото първо удря или дърпа спусъка ,а после вика-малиии ква биля стана ко ше праим сега.
а нормланите първо мислят ,последствия пресмятат и тогава действат и затова закъсняват и обикновено губят!!! тва е разликата! иноче нито са по-дебели ,нито по-яки ,нито по-умни от нас...!!! е....! аз съм решил да скъся тая разлика!!!

Потребител
Аватар

Мнение от toshomir » 29 Яну 2008, 18:00

Абе не е баш така. Много често става така, че ти си защитил имуществото си или пък приятелка, а после те съдят теб. Веднага се сещам за случка, дето гледах преди години по новините... Мангала разбил ключалката на колата, за да се скриел от дъжда. :evil: :evil: И така, чрез вратички в закона, който ощетява хората, които плащаме(чрез данъците си, а и не само :mhihi: ) на "органите на реда" :D - (това са онези дебели или 1.50м. чичковци) да ни пазят от мързеливците, които са решили да ни върнат в 1ви клас. ;)
8 милиона българи имат щастието да живеят в България. Всички други нямат това щастие, но имат всичко останало.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории