Една прекрасна сряда вечер -и защо българите са тъпи парчета
Модератори: mitaka7, Общи модератори
73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Re: Една прекрасна сряда вечер -и защо българите са тъпи пар
MaXimal написа:...
Ти сигурен ли си, че са те пръскали нарочно? Ако е така - кофти хора.
Лично аз не бих пръскал някой нарочно, но ми се е случвало поради разсеяност, невнимание или недооценяване на ситуацията и аз да пръскам хора, след което ми е ставало тъпо.
Щото сам знам как изпсувам като ме изпъска някой, а може да не е било нарочно...
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Мен ми се случи на няколко пъти да бях на косъм от изпръскване и хората доста културно намалиха
Аз си карам и си блея и в един момент се озъснавам как наближавам локва а отдясно на тротоара пешеходец който започва да се приготвя за нечовешкото оливане и се назлобява да ме храни и като се усетя (щото съм се замислил и изобщо не правя сметка
) яко спирачки и ако мога заобикалям! Случи ми се на два три пъти! Доста хора спасих и мисля че остават доволни 

Аз си карам и си блея и в един момент се озъснавам как наближавам локва а отдясно на тротоара пешеходец който започва да се приготвя за нечовешкото оливане и се назлобява да ме храни и като се усетя (щото съм се замислил и изобщо не правя сметка

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- BUHALA
- кандидат ентусиаст
- Кара: E34-M30/B35
Разказвам холивудски филм с моя милост в главната роля:
Лятото. Вечер. Вали. Дремя аз пред едно кафе кат мокра кокошка. Минава едно лайно с некво рено (лагуна) и ме прави на водна скулптура. Ядосвам се ...... псувам наум и му пожелавам разни работи. След 10 мин. Същата лагуна пак минава в същата посока. Гледам - пак към локвата се е засилил и с красноречиво резперени ръце му давам знак че ще ме осере целия. Виждам че ме вижда и в момента в който ПАК ме залива почвам да крещя след него и да псувам и да го викам. Лайното намали, поколеба се нещо и си подмина.
.......след 2-3 мин го гледам в другата лента - връща се пак. Явно някъде по нататък обърна и ........... вече имах камък в ръцете. Пак ме заля с кал и мизерия.......... задното стъкло стана на кенеф. Спря лайното след 30-40 метра. Псува ме. Тръгнах нататък - качи се и подкара. Отиде още малко натам и пак излезе да ме псува. Затичах се и тоя пак драсна. Третия път като спря и камъка падна на тавана на лагуната.
Все още ме е яд че втория камък беше малък и едва ли на тавана му стана нещо повече от драскотина
Та идеята ми е следната: Ни са занимавай с глупости и не си коси нервите. Оправяй се сам, щото никой няма да ти помогне или да прояви разбиране или съчувствие.
А най много ме е яд че сигурно съм голям будала, понеже веднъж олях една жена на една спирка (ама я олях както трябва) и понеже съм прост спрях, закарах я до тях да се преоблече и след това я закарах на работа.
Лятото. Вечер. Вали. Дремя аз пред едно кафе кат мокра кокошка. Минава едно лайно с некво рено (лагуна) и ме прави на водна скулптура. Ядосвам се ...... псувам наум и му пожелавам разни работи. След 10 мин. Същата лагуна пак минава в същата посока. Гледам - пак към локвата се е засилил и с красноречиво резперени ръце му давам знак че ще ме осере целия. Виждам че ме вижда и в момента в който ПАК ме залива почвам да крещя след него и да псувам и да го викам. Лайното намали, поколеба се нещо и си подмина.
.......след 2-3 мин го гледам в другата лента - връща се пак. Явно някъде по нататък обърна и ........... вече имах камък в ръцете. Пак ме заля с кал и мизерия.......... задното стъкло стана на кенеф. Спря лайното след 30-40 метра. Псува ме. Тръгнах нататък - качи се и подкара. Отиде още малко натам и пак излезе да ме псува. Затичах се и тоя пак драсна. Третия път като спря и камъка падна на тавана на лагуната.
Все още ме е яд че втория камък беше малък и едва ли на тавана му стана нещо повече от драскотина

Та идеята ми е следната: Ни са занимавай с глупости и не си коси нервите. Оправяй се сам, щото никой няма да ти помогне или да прояви разбиране или съчувствие.
А най много ме е яд че сигурно съм голям будала, понеже веднъж олях една жена на една спирка (ама я олях както трябва) и понеже съм прост спрях, закарах я до тях да се преоблече и след това я закарах на работа.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Шо да те е яд не разбрах,тфа ако е верно,евалатаBUHALA написа:А най много ме е яд че сигурно съм голям будала, понеже веднъж олях една жена на една спирка (ама я олях както трябва) и понеже съм прост спрях, закарах я до тях да се преоблече и след това я закарах на работа.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Имаше един ден в който един ПЕДЕР@СТ, още го помня ме опръска съвсем целенасоцено.
Чакам да пресека и кретена на празен булевард тръгнал да ми кара на 30-40 см от бордюра.
Ало, ти прост ли си ва, много ясно, че има локви там, но ония не, вместо да кара по към средата на платното или дори в лявата лента, келеша се залепил за кирливия бордюр.
Мина, насра ме, дънките 90% бяха мокри, кални и кирливи, а имах работа не можех да се прибера, затова цял ден мръсен.
ДА ЕБ@ келеша му смотан, толкова псувни изяде, много добре ме видя, малумника, просто побеснявам като карат залепени за тротоара/ банкета.
Чакам да пресека и кретена на празен булевард тръгнал да ми кара на 30-40 см от бордюра.
Ало, ти прост ли си ва, много ясно, че има локви там, но ония не, вместо да кара по към средата на платното или дори в лявата лента, келеша се залепил за кирливия бордюр.
Мина, насра ме, дънките 90% бяха мокри, кални и кирливи, а имах работа не можех да се прибера, затова цял ден мръсен.
ДА ЕБ@ келеша му смотан, толкова псувни изяде, много добре ме видя, малумника, просто побеснявам като карат залепени за тротоара/ банкета.
///MapTo написа:Кофти стечение на обстоятелствата...някой хора го правят съвсем умишлено...преди месец-два един приятел се гордееше как изкъпал хората на една спирка...обясняваше с подробности как направил вълна и 1/2 народ бил под нея...България бате...
Брей... тоя твоя приятел да го хванеш и да го "окъпеш" едно хубаво....
Евала на пича, кеф ми става!

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Babuna написа:MaXimal написа:...
Ти сигурен ли си, че са те пръскали нарочно? Ако е така - кофти хора.
За поне 4 коли съм сигурен, че дадоха и газ през гьола.
После хората кълнат тия дето карат хубави коли... Защо нито една хубава кола не ме изпръска? Всички намаляха и заобикаляха...
Mamouk написа:А гумата спукана ли беше/прочетох, че сте я сменяли/? Защото и на мене ми светна лампичката скоро и се притесних, ама нищо й нямаше- явно промяна в налягането...
Оказа се, че не е спукана гумата, а винтилът се е прецакал нещо.
Както си седях на светофара светна лампичката и почна един странен шум като потеглих и вече след 50 метра бях по джанта.
ми нормално всички завиждат това е РОДНА ЧЕРТА НЕ ГЛЕДА КАк ИЗКАРВАШ КИНТИТЕ А ГЛЕДА КОЛКО ИМАШ ,тои сека вечер седи дома бие жената и децата и мисли с кои къде да пропие последните 5лв и после куда завист го гони че съседа си купува коли
българина е завистлив и мързелив гледа малко да работи мнго да открадне е затова ЕУ През крифф макарон

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
MaXimal написа:Последна информация... проблемът не е във винтила, а някои тъп селтак е наръгал гумата с ножИ то на място което колата е почти всеки ден...
тоя пък ...ти не си добре ...таз системка с ножа е напълно случайна ...не вярвам някой предумишлено да го е направил...съвсвм нормални са тея неща
Тоше...нема кво да се косиш ...хейтъри винаги ще има, важното е да не им обръщаш Фнимание...

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
странното е че и в нашата махала в Пловдив го правят тоя номер, на баща ми на двете служебни коли му ги спукаха, след това и на съседите, вчера и на другата улица е имало спукани с нож... странна работа
а иначе за гьола... кофти ама кво да праиш, пуши една цигарка и тва е
може да не са те видяли и в последния момент да са дали газ за да избегнат гьола, здраве да е
а иначе за гьола... кофти ама кво да праиш, пуши една цигарка и тва е

може да не са те видяли и в последния момент да са дали газ за да избегнат гьола, здраве да е

4 8 15 16 23 42
MaXimal написа:Сряда вечер е, реших да поразкарам кабриото из града. Тиха музичка, релакс, лек дъждец... Светва една червена лампичка на таблото - ужас - спукана гума. Слизам да проверя какво е положението. Колата беше точно до един гьол.
Една кола ме опръска - случва се.
Идва брат ми на помощ. Слагаме крика, развиваме болтовете. И какво е положението?! Българинът вижда, че до нас има гьол и вместо да намали за да не опръска хората дава пълна газ за да ни опръска! Представям си какво са си мислили... Дейба тъпаците, карат по-хубава кола от моята, ей ся ще ги олея здравата! И така кола след кола дава газ точно на гьола за да ни пръска.
Е тъпи шибаняци (хората които даваха газ в гьола) ебете се в гъза, не заслужавате никога да карате хубава кола, нито да имате финансова възможност за такава. Карайте си тъпите търатайки и мрете в мизерия!
Колега, трябвало е да намерите 10тина камъка и който мине по този начин покрай вас, мериш по задния джам и в последствие се правиш на ударен, все едно не си ти .... те това заслужават пумияри комплексирани

- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
И мен са ме пръскали така в един проливен дъжд, ходя си по бордюра (щото нямаше къде другаде) и един с една жига ГАААЗЗЗ, аз махам с ръце ония ме напраи на нищо, а се бях наточил за дискотека, на морето, да си * майката
После един час съм ругал като каруцар.
Идеята ми е, че тоя 99% беше дивен селтик и 80% го направи нарочно...
Изобщо не се очудвам на колегата, че нарочно са го напръскали!
Има толкова завистливи хора, че ума ми не го побира. Те хората убиват от завист вие за едно пръскане ми говорите.
В тази държава нищо, ама абсолютно нищо не може да ме учуди!!!

Идеята ми е, че тоя 99% беше дивен селтик и 80% го направи нарочно...
Изобщо не се очудвам на колегата, че нарочно са го напръскали!
Има толкова завистливи хора, че ума ми не го побира. Те хората убиват от завист вие за едно пръскане ми говорите.
В тази държава нищо, ама абсолютно нищо не може да ме учуди!!!
Mens sana in corpore sano
73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5