Възможно ли е според вас?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
!
Еми освен да ида си купя един ЗаЗ и едни зимни гуми 12" и да се пробвам дееба. Във всеки случей ми е интересно какво точно ще се получи.
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
- tzavti
- Потребител
-
- Кара: Peugeot 308 THP
? тези дето казват че е възможно... нагоре може и да може... някак си... ако пистата е добре утъпкана... със вериги... аз не си го представям, но няма да бъда особено изненадан ако може...
но надолу... и да може до някъде (визирам горната част на пистата щото е по-равна)... но последните 200 метра дето е стръмното преди пътя и началото на малкия лифт - това как си го представяте?
но надолу... и да може до някъде (визирам горната част на пистата щото е по-равна)... но последните 200 метра дето е стръмното преди пътя и началото на малкия лифт - това как си го представяте?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а мое ли аз да сложим 2бона срещу 500лв и да видиме като как ше стане тая работа. който е мераклия да си стиснеме ръцете и да се качваме да видя коя е тая кола различна от Ратрак ,която ше слезе по Лалето ,та ако ще не вериги ,а на веригите вериги да си сложи.....!?!? може и на "зиг-заг" да слиза....! ако требва и вратички ше му монтираме да си напраи слалома човека! ако иска -може и да се качи нагоре не да слиза!!! по избор на пациента!
Re: Възможно ли е според вас?
Колега недей да се излагаш да ставаш за смях. Надали некой има ташаци да го направи. А и да има то както се спомена по горе последните 200 метра са много стръмни и дори може да се катурне. И именно щото е твърда пистата ефектът "Шейна" е още по голям. Карал съм борд милион пъти там и знам как стоят нещата. Колкото до катеренето просто забрави. Ако се изсили ше качи най много 20 метра после предницата ше почне да играе като нестинарка докато накрая не тръгне надолу. Веригите на лед малко помагат.Кажи на приятела ти да не лъже толко.Milionera213 написа:Разбрах за един познат (Ауди фен за протокола), че направил следното безумие - отишли на Витоша, минали през Алеко с колите и по пътеката за Лалето стигнали до самото Лале след което .... се спуснали по него до долу с колите (Ауди 80 е едната другата незнам). Принципно няма невъзможни неща а и пистата е доста твърда, но все пак какво мислите вие по този въпрос? Призовавам никой да не опитва подобна глупост първо за да не се разваля хубавата писта и второ да не яде бой от лифтаджиите ако го хванат.

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Нагоре шанса да издрапа дори с 4х4 е първите 20-30метра...след това има един ръб така да се каже,на който клиренса на хамър е неспособен да преодолее...надолу...айде няма да коментирам...темата найстина си е в правилния раздел...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- TheFreeRider
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW
Силно ме съмнява някой да се осмели. Лалето не е баш мястото за това. Но няма невъзможни неща, всичко е въпрос на идиот
http://www.youtube.com/watch?v=wB4RSKvufak
http://www.youtube.com/watch?v=qDi0MZJZ-w0

http://www.youtube.com/watch?v=wB4RSKvufak
http://www.youtube.com/watch?v=qDi0MZJZ-w0
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3