Удариха ме нарочно

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 21 Дек 2007, 8:38

вече няколко пъти съм свидетел как трамвай блъска нарочно кола, тия са ебати цървулите, някой ватман ще гризне дървтото някой път :ranting:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 21 Дек 2007, 9:22

еми аз отдавна съм за повсеместно въоръжаване на тая държава :mhihi: ... и на ватмани, и на шофьори :mhihi: ... и ви гарантирам, че не само колегата, ами никой няма да си и помисли да стъпи на трамвайна линия...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 21 Дек 2007, 12:48

И мене ме прасна трамвай преди 2месеца някъде... Отзад калник стоп и задна врата... Мамка и мръсна мангалка ватманката... Видя ме и ме удари нарочно...Добре че не бия жени..Че искаше и полиция да вика...Казах и че ако извика полиция след това да вика и катафалката да я зема направо...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarcheto.n » 27 Дек 2007, 22:23

мене пак една ватманка в софия ме сади защото бях я удари бласна ме точно на крастовището подуене тогава бях със ситроена чисто нов беше на 500 км и като ме нацепи бах и майката кат слезнах :censored: и тя ме видя и дори можеше да спре защото един дядка отватре ми каза че нарочно ме е нацепила и тогава вече полудях ама ко да направиме после последствиата бяха за моиа сметка ,огана цялата кола че чак циялата страница сменваха на колицата
Мечтата на патриота Е38-та пред блока

Потребител
Аватар

Мнение от steppenwolf » 28 Дек 2007, 11:39

[quote="bavarcheto.n"]мене пак една ватманка в софия ме сади защото бях я удари бласна ме точно на крастовището подуене тогава бях със ситроена чисто нов беше на 500 км и като ме нацепи бах и майката кат слезнах :censored: и тя ме видя и дори можеше да спре защото един дядка отватре ми каза че нарочно ме е нацепила и тогава вече полудях ама ко да направиме после последствиата бяха за моиа сметка ,огана цялата кола че чак циялата страница сменваха

Абе ти РОМ ЛИ СИ?????? :dummy: Баси неграмотника. Как успя да вземеш книжка???

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 03 Яну 2008, 17:53

steppenwolf написа:
bavarcheto.n написа:мене пак една ватманка в софия ме сади защото бях я удари бласна ме точно на крастовището подуене тогава бях със ситроена чисто нов беше на 500 км и като ме нацепи бах и майката кат слезнах :censored: и тя ме видя и дори можеше да спре защото един дядка отватре ми каза че нарочно ме е нацепила и тогава вече полудях ама ко да направиме после последствиата бяха за моиа сметка ,огана цялата кола че чак циялата страница сменваха

:mhihi:
Изображение

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 03 Яну 2008, 17:53

steppenwolf написа:
bavarcheto.n написа:мене пак една ватманка в софия ме сади защото бях я удари бласна ме точно на крастовището подуене тогава бях със ситроена чисто нов беше на 500 км и като ме нацепи бах и майката кат слезнах :censored: и тя ме видя и дори можеше да спре защото един дядка отватре ми каза че нарочно ме е нацепила и тогава вече полудях ама ко да направиме после последствиата бяха за моиа сметка ,огана цялата кола че чак циялата страница сменваха

:mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Re: Удариха ме нарочно

Мнение от ogo » 05 Яну 2008, 13:42

kazakoff написа:Най ме е яд, че беше жена, а не мъж... да го тресна и аз в мутрата нагла :maad:

Тази 'наеш ли 'къв метален лост има, с който отваря стрелките?...

пс Хората гонят график, има глоби за закъснения и тн. може и да се е поизнервила... истината е,че и ти нямаш работа на релсите... например моята застраховка не важи, ако съм бил върху трамвайните релси...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 05 Яну 2008, 13:50

_65536_kb_sec_ написа:бах тия трамвай
да им угасне тока дано

Може да не е нарочно-повечето ги карат жени! :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 05 Яну 2008, 18:14

Navi_Bmw написа:Може да не е нарочно-повечето ги карат жени! :mhihi:

Защото не могат да излязат от релсите лесно и се карат елементарно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Потребител
Аватар

Re:

Мнение от ogo » 05 Яну 2008, 18:21

///MapTo написа:
Navi_Bmw написа:Може да не е нарочно-повечето ги карат жени! :mhihi:

Защото не могат да излязат от релсите лесно и се карат елементарно :mhihi: :mhihi: :mhihi:

а те са изобретателни http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141284&photo=4

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Re:

Мнение от ///MapTo » 05 Яну 2008, 18:25

ogo написа:...

:shock: :shock: :shock:
Шах с пешката...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re:

Мнение от b00st » 05 Яну 2008, 18:29

ogo написа:...

Тоя е некъв със задно ми се струва :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 06 Яну 2008, 23:30

Не се ядосваи пич и аз преди 3 4 месеца ударих една а3 нарочно понякога на човек му писва

моята случка е малко по различна, един пишорко с на тати хаудито се прави на газар в училище знаеш как е варти гуми рачни ала бала .Бях спрял кадета в една уличка пред учелише и газара влезна с рачна и ме прасна отзат (хубаво че компакта му беше пукнат картера и не бях с него) и си викам еи ся ти ебах наиката , разпря ми 11 класника да не сме викали полиция че имал преди това акт за скорост , аз си викам то тва така и така ще се праи отзат (баща ми е автобояджия ) и си викам зако не ти напрая малко мрасно ся аз и му викам хубаво няма проблеми аи чао за сега и тои чао качвам се аз не се засилих трагнах плавно и застанах до вратите му страничните спрях на 30 санта и леко на полусаединител му ги сбрах малко та да се научи наглия тип.За мое учудване на кадето му нямасше нищо :dunno:

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 07 Яну 2008, 2:10

Дрифт с трамвай ебати готиното :mhihi:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории