Удариха ме нарочно
Модератори: mitaka7, Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
еми аз отдавна съм за повсеместно въоръжаване на тая държава
... и на ватмани, и на шофьори
... и ви гарантирам, че не само колегата, ами никой няма да си и помисли да стъпи на трамвайна линия...

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
И мене ме прасна трамвай преди 2месеца някъде... Отзад калник стоп и задна врата... Мамка и мръсна мангалка ватманката... Видя ме и ме удари нарочно...Добре че не бия жени..Че искаше и полиция да вика...Казах и че ако извика полиция след това да вика и катафалката да я зема направо...
- bavarcheto.n
- кандидат ентусиаст
-
мене пак една ватманка в софия ме сади защото бях я удари бласна ме точно на крастовището подуене тогава бях със ситроена чисто нов беше на 500 км и като ме нацепи бах и майката кат слезнах
и тя ме видя и дори можеше да спре защото един дядка отватре ми каза че нарочно ме е нацепила и тогава вече полудях ама ко да направиме после последствиата бяха за моиа сметка ,огана цялата кола че чак циялата страница сменваха на колицата

Мечтата на патриота Е38-та пред блока
- steppenwolf
- Потребител
-
[quote="bavarcheto.n"]мене пак една ватманка в софия ме сади защото бях я удари бласна ме точно на крастовището подуене тогава бях със ситроена чисто нов беше на 500 км и като ме нацепи бах и майката кат слезнах
и тя ме видя и дори можеше да спре защото един дядка отватре ми каза че нарочно ме е нацепила и тогава вече полудях ама ко да направиме после последствиата бяха за моиа сметка ,огана цялата кола че чак циялата страница сменваха
Абе ти РОМ ЛИ СИ??????
Баси неграмотника. Как успя да вземеш книжка???

Абе ти РОМ ЛИ СИ??????

steppenwolf написа:bavarcheto.n написа:мене пак една ватманка в софия ме сади защото бях я удари бласна ме точно на крастовището подуене тогава бях със ситроена чисто нов беше на 500 км и като ме нацепи бах и майката кат слезнахи тя ме видя и дори можеше да спре защото един дядка отватре ми каза че нарочно ме е нацепила и тогава вече полудях ама ко да направиме после последствиата бяха за моиа сметка ,огана цялата кола че чак циялата страница сменваха
Абе ти РОМ ЛИ СИ??????Баси неграмотника. Как успя да вземеш книжка???

steppenwolf написа:bavarcheto.n написа:мене пак една ватманка в софия ме сади защото бях я удари бласна ме точно на крастовището подуене тогава бях със ситроена чисто нов беше на 500 км и като ме нацепи бах и майката кат слезнахи тя ме видя и дори можеше да спре защото един дядка отватре ми каза че нарочно ме е нацепила и тогава вече полудях ама ко да направиме после последствиата бяха за моиа сметка ,огана цялата кола че чак циялата страница сменваха
Абе ти РОМ ЛИ СИ??????Баси неграмотника. Как успя да вземеш книжка???

Re: Удариха ме нарочно
kazakoff написа:Най ме е яд, че беше жена, а не мъж... да го тресна и аз в мутрата нагла
Тази 'наеш ли 'къв метален лост има, с който отваря стрелките?...
пс Хората гонят график, има глоби за закъснения и тн. може и да се е поизнервила... истината е,че и ти нямаш работа на релсите... например моята застраховка не важи, ако съм бил върху трамвайните релси...
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
_65536_kb_sec_ написа:бах тия трамвай
да им угасне тока дано
Може да не е нарочно-повечето ги карат жени!

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Navi_Bmw написа:Може да не е нарочно-повечето ги карат жени!
Защото не могат да излязат от релсите лесно и се карат елементарно

Re:
///MapTo написа:Navi_Bmw написа:Може да не е нарочно-повечето ги карат жени!
Защото не могат да излязат от релсите лесно и се карат елементарно![]()
![]()
а те са изобретателни http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141284&photo=4
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Не се ядосваи пич и аз преди 3 4 месеца ударих една а3 нарочно понякога на човек му писва
моята случка е малко по различна, един пишорко с на тати хаудито се прави на газар в училище знаеш как е варти гуми рачни ала бала .Бях спрял кадета в една уличка пред учелише и газара влезна с рачна и ме прасна отзат (хубаво че компакта му беше пукнат картера и не бях с него) и си викам еи ся ти ебах наиката , разпря ми 11 класника да не сме викали полиция че имал преди това акт за скорост , аз си викам то тва така и така ще се праи отзат (баща ми е автобояджия ) и си викам зако не ти напрая малко мрасно ся аз и му викам хубаво няма проблеми аи чао за сега и тои чао качвам се аз не се засилих трагнах плавно и застанах до вратите му страничните спрях на 30 санта и леко на полусаединител му ги сбрах малко та да се научи наглия тип.За мое учудване на кадето му нямасше нищо
моята случка е малко по различна, един пишорко с на тати хаудито се прави на газар в училище знаеш как е варти гуми рачни ала бала .Бях спрял кадета в една уличка пред учелише и газара влезна с рачна и ме прасна отзат (хубаво че компакта му беше пукнат картера и не бях с него) и си викам еи ся ти ебах наиката , разпря ми 11 класника да не сме викали полиция че имал преди това акт за скорост , аз си викам то тва така и така ще се праи отзат (баща ми е автобояджия ) и си викам зако не ти напрая малко мрасно ся аз и му викам хубаво няма проблеми аи чао за сега и тои чао качвам се аз не се засилих трагнах плавно и застанах до вратите му страничните спрях на 30 санта и леко на полусаединител му ги сбрах малко та да се научи наглия тип.За мое учудване на кадето му нямасше нищо

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3