Леке с Купе

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 17 Дек 2007, 19:25

надали тва ще е завършека, дръж ни в течение
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 17 Дек 2007, 19:53

hemicharger написа:Не че искам да се меся, ама нали знаеш все пак че това "леке" знае къде живееш, а ти него не. Все пак това което сте направили не се забравя лесно! Късмет и дано не стане това което си мисля че може да стане!

верно е ако тоя с баничарката е достатъчно луд и после го намери и му счупи ръчичките и краченцата и му направи едно комоцио тоя със телоподаващото ще си худи с патерички за да запази спомена за дълги времена :mhihi: :twisted:
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 17 Дек 2007, 20:00

Браво на комшията яко го е спретнал
Всяка жаба да си знае гьола ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 17 Дек 2007, 23:55

bat_lyubo написа:Според мен не се решава така проблема.
Утре ще дойде втори да паркира, другиден трети.

Трябва да се сложи контрол на достъпа до гаража и само тези, които имат право да праркират, да имат необходимите ключове, кодове и т.н. пропуски.

Ако бащата на момичето има такова право, то той може да го преотстъпи по негово усмотрение на друг, ако няма автомобил примерно или си държи своя навън.

Моите 2 стотинки по темата.
"и така се случва че паркира на моето място или на мястото на съседа......И аз и съседа му правиме забележки често но той си прави каквото си иска.Един път съседа се наложи да си остави колата пред блока заради него и на сутринта му беше изчезнала предната броня." Да но като ми паркира на мястото кои му го е предотстъпил? :mhihi: Тоя сам си го е просил.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 19 Дек 2007, 0:40

браво юнаци :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 20 Дек 2007, 20:50

аз щях да му запуша колата нарочно и така 2-3 седмици да си ходи пеша пък да посмее да ми пипне бараката поне ще имам добра причина да го кастрирам :) иначе с телоподаващото е яко ама можеше и нещо по брутално като например клъц на някой маркуч на спирачките няква киселина тук таме, картоф в ауспуха и д.р :) А и много мразя някой като ме запуши цял паркинг празен и тои спрял такаче да немога да излеза... Добре,че имаше приатели да ме спрат иначе с моя танк щех да му направя колата на хармоника

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 20 Дек 2007, 21:38

Имаше във форума една снимка на една "А" класа без джанти - и това е решение.
След седмица две ги остави пред вратата на приятелката му и тогава ако не се сети ......... другия път ще си ги задържиш :lol:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 24 Дек 2007, 13:28

историята щеше да е по хубава ако вместо купе беше астричка или голфче... но все пак мнението ми по темата е

БРАВО!!!! селяни тъпи така ли се решава проблем... като отидете и му направите мизерия на колата :?: после "Възрастните са по умни от младите" много ме е яд на такива селяни... избивайте си комплексите в/у майките си и бащите си а не върху случайни които нямат вина за вашата агресия и тъпо възпитание... може ли такава малоумна постъпка бе ? отиди скарай му се... удари му един шамар... направи забележка на гаджето му... ама да му завариш джантите... просто сте супер...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 24 Дек 2007, 13:32

Оги, и караница е имало,и шамар е имало и забележка е имало,даже заради тоя са откраднали на човека някви неща .......
явно младежа не поема.Това,че са го заварили найстина е крайно ама .....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 24 Дек 2007, 13:34

той да се радва, че не са му разлели малко спирачна течност отгоре :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 24 Дек 2007, 13:38

Много си бил брутален, а аз те мислих за хубаво момче :winky:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 24 Дек 2007, 13:45

Wenzy написа:Оги, и караница е имало,и шамар е имало и забележка е имало,даже заради тоя са откраднали на човека някви неща .......
явно младежа не поема.Това,че са го заварили найстина е крайно ама .....

манталитета ни кърти отвсякъде...
аз лично не бих постъпил така... на 22 години съм а според прочетеното този който е извършил тази пубертетска тъпотия е на не по-малко от 4О години... защо ние младите трябва да сме по разумни от възрастните ? не трябва ли да е обратното нали те са пример за начин... говоря така защото забелязвам че наистина просто възрастните са изкуфели...
случка:

спирам си колата пред съседния вход понеже пред моя вход няма къде и някъв 45-5О годишен се провиква от терасата

- ей въшльо разкарай си колата паркирай си я пред твоя вход
- абе не виждаш ли че няма къде ?
- не ме интересува тва си е моя вход аз няма къде да паркирам заради теб
- бе спокойно след половин час ще излизам и ще я махна
- да не кажеш че не съм те предупредил
- имай късмет да направиш нещо на колата ще те потроша

излизам след половин час и тъпанара си паркирал колата пред моята и аз няма как да излеза...

качвам се до утях звъня на звънеца и излизат 2-мата със суна си и почват да викат и да ми се заканват и едва не ме опукаха...

това ли е начина питам аз ? така ли трябва да живеем и при всяка най малка възможност да се възползваме и да се доказваме колко сме велики и да си избиваме комплексите навсякъде ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 24 Дек 2007, 13:51

Проблема ти е че много разсъждаваш, случката става в гараж където парковите места са платени от тези хора и лекето спира на тях, сега схвана ли какво се получава, аз съм си платил некое келеме с купенце да ми киселее, много ясно че ще яде дебелия ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 24 Дек 2007, 13:52

Определено тва не е начина.Мнооого мразя да се разправям с глупави хора и сигурно няма да издържа на дядката и сина му
Ти нямаш ли теглич :?: Леко напред назад и после да си купува броня,маска и радиатор ;)

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 24 Дек 2007, 14:06

///peter написа:Проблема ти е че много разсъждаваш, случката става в гараж където парковите места са платени от тези хора и лекето спира на тях, сега схвана ли какво се получава, аз съм си платил некое келеме с купенце да ми киселее, много ясно че ще яде дебелия ;)

ясно ми е че "лекето" е имал вина и то голяма... но заслужил ли е чак такова наказание ? а и по важното... ТОВА ЛИ Е НАЧИНА?? на кой какво показваш с това... че си по велик от него и че "лекето" неможе да ти спира на мястото ? еми викни полиция те ще го издирят ще го накарат да си премести колата... ако има възможност и акт ще му пишат и така...
дипломатични начини колкото искаш.. но неее ние трябва да сме с рогата напред... че сина му да види какво трябва да прави за напред в живота когато някой му спира на мястото :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории