Леке с Купе
Модератори: mitaka7, Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
hemicharger написа:Не че искам да се меся, ама нали знаеш все пак че това "леке" знае къде живееш, а ти него не. Все пак това което сте направили не се забравя лесно! Късмет и дано не стане това което си мисля че може да стане!
верно е ако тоя с баничарката е достатъчно луд и после го намери и му счупи ръчичките и краченцата и му направи едно комоцио тоя със телоподаващото ще си худи с патерички за да запази спомена за дълги времена

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
"и така се случва че паркира на моето място или на мястото на съседа......И аз и съседа му правиме забележки често но той си прави каквото си иска.Един път съседа се наложи да си остави колата пред блока заради него и на сутринта му беше изчезнала предната броня." Да но като ми паркира на мястото кои му го е предотстъпил?bat_lyubo написа:Според мен не се решава така проблема.
Утре ще дойде втори да паркира, другиден трети.
Трябва да се сложи контрол на достъпа до гаража и само тези, които имат право да праркират, да имат необходимите ключове, кодове и т.н. пропуски.
Ако бащата на момичето има такова право, то той може да го преотстъпи по негово усмотрение на друг, ако няма автомобил примерно или си държи своя навън.
Моите 2 стотинки по темата.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
аз щях да му запуша колата нарочно и така 2-3 седмици да си ходи пеша пък да посмее да ми пипне бараката поне ще имам добра причина да го кастрирам
иначе с телоподаващото е яко ама можеше и нещо по брутално като например клъц на някой маркуч на спирачките няква киселина тук таме, картоф в ауспуха и д.р
А и много мразя някой като ме запуши цял паркинг празен и тои спрял такаче да немога да излеза... Добре,че имаше приатели да ме спрат иначе с моя танк щех да му направя колата на хармоника

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Имаше във форума една снимка на една "А" класа без джанти - и това е решение.
След седмица две ги остави пред вратата на приятелката му и тогава ако не се сети ......... другия път ще си ги задържиш
След седмица две ги остави пред вратата на приятелката му и тогава ако не се сети ......... другия път ще си ги задържиш

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
историята щеше да е по хубава ако вместо купе беше астричка или голфче... но все пак мнението ми по темата е
БРАВО!!!! селяни тъпи така ли се решава проблем... като отидете и му направите мизерия на колата
после "Възрастните са по умни от младите" много ме е яд на такива селяни... избивайте си комплексите в/у майките си и бащите си а не върху случайни които нямат вина за вашата агресия и тъпо възпитание... може ли такава малоумна постъпка бе ? отиди скарай му се... удари му един шамар... направи забележка на гаджето му... ама да му завариш джантите... просто сте супер...
БРАВО!!!! селяни тъпи така ли се решава проблем... като отидете и му направите мизерия на колата

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Оги, и караница е имало,и шамар е имало и забележка е имало,даже заради тоя са откраднали на човека някви неща .......
явно младежа не поема.Това,че са го заварили найстина е крайно ама .....
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Ogi
-
Плевен тийм
-
Wenzy написа:Оги, и караница е имало,и шамар е имало и забележка е имало,даже заради тоя са откраднали на човека някви неща .......
манталитета ни кърти отвсякъде...
аз лично не бих постъпил така... на 22 години съм а според прочетеното този който е извършил тази пубертетска тъпотия е на не по-малко от 4О години... защо ние младите трябва да сме по разумни от възрастните ? не трябва ли да е обратното нали те са пример за начин... говоря така защото забелязвам че наистина просто възрастните са изкуфели...
случка:
спирам си колата пред съседния вход понеже пред моя вход няма къде и някъв 45-5О годишен се провиква от терасата
- ей въшльо разкарай си колата паркирай си я пред твоя вход
- абе не виждаш ли че няма къде ?
- не ме интересува тва си е моя вход аз няма къде да паркирам заради теб
- бе спокойно след половин час ще излизам и ще я махна
- да не кажеш че не съм те предупредил
- имай късмет да направиш нещо на колата ще те потроша
излизам след половин час и тъпанара си паркирал колата пред моята и аз няма как да излеза...
качвам се до утях звъня на звънеца и излизат 2-мата със суна си и почват да викат и да ми се заканват и едва не ме опукаха...
това ли е начина питам аз ? така ли трябва да живеем и при всяка най малка възможност да се възползваме и да се доказваме колко сме велики и да си избиваме комплексите навсякъде ?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Проблема ти е че много разсъждаваш, случката става в гараж където парковите места са платени от тези хора и лекето спира на тях, сега схвана ли какво се получава, аз съм си платил некое келеме с купенце да ми киселее, много ясно че ще яде дебелия 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Определено тва не е начина.Мнооого мразя да се разправям с глупави хора и сигурно няма да издържа на дядката и сина му
Ти нямаш ли теглич
Леко напред назад и после да си купува броня,маска и радиатор 
Ти нямаш ли теглич

- Ogi
-
Плевен тийм
-
///peter написа:Проблема ти е че много разсъждаваш, случката става в гараж където парковите места са платени от тези хора и лекето спира на тях, сега схвана ли какво се получава, аз съм си платил некое келеме с купенце да ми киселее, много ясно че ще яде дебелия
ясно ми е че "лекето" е имал вина и то голяма... но заслужил ли е чак такова наказание ? а и по важното... ТОВА ЛИ Е НАЧИНА?? на кой какво показваш с това... че си по велик от него и че "лекето" неможе да ти спира на мястото ? еми викни полиция те ще го издирят ще го накарат да си премести колата... ако има възможност и акт ще му пишат и така...
дипломатични начини колкото искаш.. но неее ние трябва да сме с рогата напред... че сина му да види какво трябва да прави за напред в живота когато някой му спира на мястото

47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4