Вечерен дрифт (от полицейска гледна точка)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
А кво ще кажете за моя:"...Минава на ухраняем ЖП прелез при спуснати бариери..."
Ем ухраняем, ем със спуснати бариери и съм минал...
Май бариери нямаше...
Ем ухраняем, ем със спуснати бариери и съм минал...
Май бариери нямаше...
ati написа:..........Искам само да попитам - за това колко точки се взимат и колко е глобата, да знам колко е незаконен дрифта
Зимат се ако даваш

Полицая съставил акта задължително трябва да е свидетел на това което е описал като обстоятелства, в противен случай никои съдия не може да остави този акт валиден

мдааа и това е много вярно
ченгетата са адски зле с законовите разпоредби
актовете им са пълни с глупости
за това ако имаш малко повече акъл и познания на
закона можеш много лесно да се измъкнеш
на мен ми взеха книжката за 6 месеца и 150 лв. глоба
верно платих 300 за адвокат ама поне ги натирих тъпаците
и всичко на основата на процесуални грешки

ченгетата са адски зле с законовите разпоредби
актовете им са пълни с глупости
за това ако имаш малко повече акъл и познания на
закона можеш много лесно да се измъкнеш
на мен ми взеха книжката за 6 месеца и 150 лв. глоба
верно платих 300 за адвокат ама поне ги натирих тъпаците
и всичко на основата на процесуални грешки

- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
TURBO Maniak написа:имам си един Word файл дето се казва AKT_Jalba и след като ми излезе наказателното постановление веднага го отварям, променял уекинко текста според ситуацията и подавам жалбата в съда
А може ли да го видим този файл и ние а?
SGV
А мога ли да обжалвам фиш за несветеш фар? Те от къде ще докажат, че не е светил? В колата имам 4 свидетеля, които ще кажат, че е светил срещу двама полицаи. Ми аз мога и на място да си сменя крушката. Ми че тя може и на път дами изгори докато карам? Аз к'во да направя? Да слизам постоянно на всеки 5 км. и да проверявам дали ми светят всички крушки ли?
с едно приятелч караме картинг в парка Заимов посреднощ към 22:00 и изведнъж връхлита някаква полицехска астра и един разярен чичко полицай изскача от патрулката и вика:"ах мамка ви тва да не ви е карт-писта"!!!след това го заведоха в районното и му написаха следния акт:"лицето управлява нерегистрирано мпс(картинг) в парка Заимов,нарушава спокойствието и свободното преминаване на граждани в парка"абе нещо от сорта беше!!!
Остави всички зад теб !
- Xarax
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS 200
На въпроса на snejko - фиш не можеш да обжаолваш . Фиш се издава при положение , че си съгласен с констатираното от Фарфуи нарушение . Имаш ли намерение да обжалваш , искаш акт .
а относно смешните актове - един познат го глобиха за "неравномерно налягане в задните гуми "
а относно смешните актове - един познат го глобиха за "неравномерно налягане в задните гуми "

Respect is everything !
- KillerLoop
- кандидат ентусиаст
-
Дайте да видим това файлче за обжалването, че последният път глобата ми е 160 лв и 12 точки по-малко в талона
, а се подхлъзнах на завоя от Цариградско към Ситняково, но там нали е насянка и беше заледено. Чукнах бордюра и даже и гума не бях спукал, но бях скъсал цялата предна лява част с амортисьора, носача ...
После какво съчинение бяха написали в този акт - не е истина

Innocence...
Is what life is.
Is what life is.
- Chakal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W220
- Мечтае да кара: не мечтае, кара я.
- Детайли за колата: мазен курбан
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Nasti написа:8)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Г-да полицаи!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
ето ви още один пример за тъпо ченге.....Водача И.. Д.. Б.. упавлява личният си автомобил ford eskort собственост на К..С..И..от гр.Павликени .... сега и аз не знам моя ли е колата или на К..от павликени.
- Mnogo burz
- Потребител
-
Turbo Maniak имам два въпроса:
1) Естествено първият е можем ли да видим файл-а за обжалване на актове, защото просто тия тъпи ушаци, верно си правят каквото си искат. Ако е така както казваш ще е направо супер да им гледам сеира в съда. Вече имам да давам 200 лв. за актове и фишове и имам само 24 точки.
2)Колко коня ти е Vectra- та
1) Естествено първият е можем ли да видим файл-а за обжалване на актове, защото просто тия тъпи ушаци, верно си правят каквото си искат. Ако е така както казваш ще е направо супер да им гледам сеира в съда. Вече имам да давам 200 лв. за актове и фишове и имам само 24 точки.
2)Колко коня ти е Vectra- та

Samo Ford Eskort Cosworth - 420 k.s.
Vsi4ko druga e izmislitca
- Mnogo burz
- Потребител
-
И аз имам една интересна историйка.
Веднъж на ОМВ Бояна си седиме на гонките - едни приятели встрани от пътя и аз до тях с друга кола. И идват тъпанарите(сещате се за кои става въпрос) и ми пишат акт, че съм спрял до спряла вече кола. А аз започвам не мога да запаля и т.н., но не ония хуйове си пишат. А аз толкова се бях ядосал че във възражението написах, че съм спрял в лява дясна лента, вместо в крайна дясна
. Аз отказвам да се подпиша, ама без да знам, че трябва на долното място да се подпишеш за да ти дадат акта за да го ползваш вместо синьото талонче. И ги питам как да карам те ми викат оплаквай се в управлението в КАТ и каде ли не. И аз два дви карам без талонче и без акт. Отивам в КАТ, обясних какъв е проблема, те ми дадоха пропуск, качих се в някаква стаичка, при някъв дето въвеждаше актовете в компютъра. Казах му защо съм там, а той излезе и ме остави сам в пълна стая с актове, сигурно имаше около две хиляди и повече, направо купчини на земята високи по 1,60 м. Леле казвам идваше ми на ум да ги изгоря или да ги хвърля през прозореца, обаче той нали знае кое талонче е отишъл да търси и после сигурно щяха да ме разнищят. И както и да е той се върна, даде ми талончето и това беше. Та въпреки всичко си заслужаваше да карам 2 дни без талонче, после не карах два месеца с акт(толкова те мотат - като отидеш след 1 месец и ти бият печат за още 1 месец). Но 200 лв. си стоят и като имам нещо на мое име ще олеле.
ЗАТОВА МОЛЯ ТУРБО ДА ПРЕДОСТАВИ ЖАЛБАТА!!!
Веднъж на ОМВ Бояна си седиме на гонките - едни приятели встрани от пътя и аз до тях с друга кола. И идват тъпанарите(сещате се за кои става въпрос) и ми пишат акт, че съм спрял до спряла вече кола. А аз започвам не мога да запаля и т.н., но не ония хуйове си пишат. А аз толкова се бях ядосал че във възражението написах, че съм спрял в лява дясна лента, вместо в крайна дясна

ЗАТОВА МОЛЯ ТУРБО ДА ПРЕДОСТАВИ ЖАЛБАТА!!!
Samo Ford Eskort Cosworth - 420 k.s.
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3